Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Aha ok! A 2. uttorlaszt ha kipucoltad, kapsz egy hivást, hogy mennj a kivonási ponthoz!Asszem ennyi, de ha nincs hivás, akkor ott még van valaki a sátorban, vagy valahol elbujva, én is alig vettem észre!

Shortstop

bulldog a pálya neve

ajem kisa
Igazad van, ezt elnéztem!<#miaz>

Evin
A helyes sorrend: játék, patch, magyarítás, és NINCS crack(kivéve, ha az 1.20-as vag annál nagyobb verzióhoz van, de én ilyenrõl nem tudok)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ajem kisa
Igy nemtom, kicsit bõvebben lécci!<#fejvakaras>

Shortstop
vna olyan pálya hogy 2 úttorlaszt kell megsemmsíteni. az egyik sikerül nemtudom hogy én csak kinyírtam mindenkit de a másiknál meg bármit csinálok nem jövök rá hogy mi a megoldás... a quarterback pálya után van 2-vel vagy hárommal (belvárosi helyszín)
help me ASAP

ajem kisa
Elõször telepited a játékot, magyaritod, patch-eled, krekkeled...
MIÉRT NINCS FAQ?<#sir>

a magyarításra nincs otleted hogy miért nem mukodik?
ajem kisa
Asszem ugyanugy a görgõt nyomod le!

leszedtem a magyart 1.30 patch telepítve magyarítás telepítve és mégse magyar a játék,pedig nagyon szeretném hogy magyarul legyen,valami otlet a magyarításra amúgy War... a jatékom,lehet hogy azért nem megy.Csak annyiban segítsetek hogy melyikkel bill.adom a kollégáknak az utasítást.az egé gorgojét megnyomom kijon a menu és utána melyikkel adom ki a parancsot.
ajem kisa
Szedd ke a magyart, és a beállitásokban levan irva!
Meg a feladatok is magyarul lesznek!<#whatever>

A tutorialnál segítségre van szukségem megtalálom az elso katonámat kell neki valamit parancsolni de o csak áll és áll és semmit se csinál.Hogy tudok parancsot nekik kiadni megnyomom az egér gorgojét kijonnek a parancsok és mit kell megnyomnom hogy végrehajtsák a parancsomat?
Aha, már tulvagyok a vip mentõakción 😊

ajem kisa
ok, sikerült leszedni a tankot?

Kösszépen, nemtom hogy nem vettem észre azt a 3dik ablakocskát <#wilting>

ajem kisa
A te fegyvereid viszintesen vannak, alapbol 2 van, de a 3. üres ablakba kattintasz, akkor oda tehetsz vállrólindulósat, de a súly limitált!
A rakétalövõvel vigyázz, mert lassan méri be a hõt!Addig kilõhet valamelyik!

Hmmm, de nem látok más fegyvert csak 2-3 géppityut, egy LMG-t, és egy M81-es snipert (remélem jól irtam), mondjuk ugy nem próbáltam hogy nincs a katonámnál fegyver, aztmondod a válrolinditható csak akkor fog látszani a listában amikor a katona "üres"?

ajem kisa
A tetõn a helinél ugy pakolod a fegyvereket, hogy a 3. egy vállrólindítható legyen!
Azt ugy csináld, hogy a fegyvereidnek sulya van, azt a választásnál egy sáv jelzi alul, és nem enged egy sulyhatárnál tovább!

Halihó, sikerült elakadnom, még az eleje fele, max 2dik-3dik pálya lehet. Lényeg, hogy egy tankot kéne kilõnöm egy parkolóház tetején, meg leszáll egy heli, amibõl feltankolhatok, de normál géppityukon meg egy sniperen kivül nincs benn semmi, amivel szétszedhetnék egy m1a1-et, és elvileg az lenne a feladat, már próbáltam meggránátozni, meg gránátvetõzni de semmi, ami oké is, de honnan a fenébõl szedjek AT-t vagy RPG-t????????????????????????????????, egy bradly féleség van a ház szélén, de hiába szálok be nem tudok csinálni semmit csak kiszálni, pedig gondolom azzal kéne.

plz help, mert télleg nemtom micsinájjak, már 1 órát szenvedtem vele hiába, még sniperrel is lõttem a tankot, mondjuk nagy kaliberü de azér csak poénnak volt jó 😊

ajem kisa
Sajnos befingott a videokártyám, most 9250-em van, ugyhogy a graw-ot nemlátom egy darabig!<#rinya>

Evin
Kész vagyok az 1.35-ös magyarítással. Még ki kell próbálni, de ezzel elvileg nem lehet gond hálóban.
Hétfõn-kedden felrakom, addig lehet még reklamálni olyan dolgokért ami még nem volt jó az elõzõ fordításban.

ajem kisa
Én veretem néha hálón, amikor a pályát tölti, akkor Magyarul van a kép alatt a leírás! A játékmenet alatt, meg nincs talán egyáltalán szöveg, se Angol...
Eddig nem vettem észre hiányosságokat, de legközelebb figyelek mindenre, megigérem, és jelzek, ha esetleg...
Csak coop-oztam, mert a death match nekem nem jött be, de kipróbálom a többit is, bár valamire kiirja, hogy "ezzel a verzioval nem léphetek be"..."Ez a map nincs meg neked"...ilyenek, de néhány pályát le lehet tölteni, utána restart kell, és nem léphetek fel ugyanugy!<#fejvakaras>
Most hétvégén megnézem figyelmesen!

Evin
Aki hálóban játszik:
megy valakinek a magíarítással a netes játék? (én nem tudom kipróbálni)
Mert ha senkinek sem megy, az 1.35-ös patchhez, javítok a m,agyarításon, hogy menjen.

arty
thx, felrakom, hátha összejön kis coop majd egyszer 😄

Forza.

Attila8805
This is the 1.35 update for Ghost Recon Advanced Warfighter.

Changes in 1.35:

* Multiple fixes for the disconnection issues in multiplayer, including increased stability in connection between server-client and server-GameSpy.
* Fixed incorrect game times in OGR Coop.
* Enabled the creation of multiple objectives and random events in OGR Coop.
* Fixed the tactical map camera so that it works correct in custom OGR Coop levels.
* Fixed crash when using grenade launcher with high latency.
* A full server will not accept connections while it's loading the next map.
* Fixed the issue with increasing the number of players on the server run-time.
* Fixed "time not running" when a client is drop-in joining.
* Moved the time-out values to the server settings file.
* Various crash prevention fixes.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mike0013
gamecopyworld.com
gameburnworld.com

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dudnál adni vmi jó címet mert googlbe nem találom
ajem kisa
Én ezeket nem vágom, nekem eredeti vazze!!!<#vigyor2>

és h csináljam h magyar legyen vagy nem lesz az?
mike0013
wohooohoóoo, hát semmibõl nem tanultok😊?
NO CRACK, MINI-IMAGE RULZ\|/

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
elöször magyaritod, aztán krekkeled!

és akkor mit csináljak ha nem crackelem meg sehgy sem megy a játék
ajem kisa
Most nyomtam végig vazze!
Én akkoris azt mondom, hogy az Amerikai nagykövetségnél a vip-et megmenteni a legnehezebb rész!!!<#ravasz1>
Ez jó kis játék, csak íziben, 1 hónap volt!<#vigyor5>

ajem kisa
Nemtudom, nemlehet, hogy celeronod van?<#eplus2>

Tomsteel
de akkor mi lehet a gond, hogy ennyire szaggat?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Evin
Ha a patch után crackelted, nem lesz magyar. De ez le van írva a telepítõbe is!(azt hiszem)

arty
Kisa: estefelé lesz co-op? 😊

Forza.

ajem kisa
De kurv@ nagy a gépigénye!
Pedig neked megvan a játék követelménye(2.8ghz,1gb ram, min 6200/6600 n vidia....)
Fura!
Azt a kártyát meg szerintem felejtsd el, mert az nagyon drága...Szerintem felesleges (még)!
Ha minimumon szaggat, akkor valami nem stimmel nálad!

Tomsteel
Sziasztok!

Szerintetek nem inreálisan nagy a játék gépigénye?

Nekem még minimum grafikán is élvezhetetlenül szaggat, pedig nem olyan ratyi a gépem(p4 3ghz, 1gb ram, 6600GT)

Ha lenne physx kártyám, az javítana valamit a helyzeten?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Sikerült fetenni az 1.3-as patchet.A magyarítás is felmegy de a játék nem magyar.
hát betölti mindent rendesen és amikor kikéne adni olyasmit h hova telepítsem meg stb (ahol nyomogatni kell a továbbot) és itt kiírja a szöveget:Ghost Recon must be installed before installing this patch.Setup will exit.
ajem kisa
<#fejvakaras>
Akkor nem tudom haver, nekem a felmásolós volt, nem volt jó a pecs hozzá, aztán meguntam, és eredetibe megvettem hirtelen felindulásból!
Azon mûködött a pecs egybõl!
Ha pedig kiadja az install wizardot, akkor feltelepszik ugye?!
Hmmm....nem vágom!Bocs! Ehez valaki "szaki" kellene!
Arty hol vagy?<#wink>

és a telepítõst honnan nekem kiadja az install shiel wizarsot és azzal próbálja
nekem azért kell mert nem megy fel a magyarítas
ajem kisa
bocs! 1.3 as pecset akartam irni

ajem kisa
Neked telepítõs verziód van? Vagy csak felmásolós?
Mert elõször nekem is felmásolós volt, azért nem látta a pecs a gémet!
Akkor viszont szerezd meg telepítõsben!
Amúgy az '.3 pecs az a multit egészíti ki (vagy mi), de ha csak sp-ben nyomod, nem változtat semmin!

úgy is feltettem de ugyanazt írja ki h nincs telepítve a játék
ajem kisa
Neeeeem!
Elõször is felrakod a játékot, aztán a patchet, és úgy krekkeled!!!
Úgy mûködnie kell!!!

õõõ
sok sok mappa és belõlle sok sok mappa nyílik mégis holvan amit meg kéne nézni?
mike0013
nézd meg a registryben, hogy ott van-e a gamma... ha nincs akkor fogalmam sincs...
registry: Start>Futattás>regedit