2409
-
JamesRyan #2089 az azérdekes,hogy mindig a 8.pálya végén dobott ki amikor jött a heli értünk.(sztem ez a script nem tetszett neki)
szedtem le hozzá egy savegame-t,mondom majd a köv pályánál,elindítottam az is ment 2 mentésig aztán kidobott,még 1 x elindítottam akkor végig tudtam a pályát nyomni,szal most a bulldog pályán vagyok eddig hiba nélkül.
köszi a segítséget.
várom a graw2-t mert ez nagyon bejött(mondjuk nekem a ghost recon sorozat mindig is bejövős volt) -
peter01 #2088 Nálam daemon 4-be be van mountolva a graw képfájla és nem simán indul patch-elés után krekk meg mini image (nem tom az mi) nélkül is. -
#2087 "...1.35 patch securom-val."
-.-
amúgy meg fogalmam sincs mi miatt:S -
peter01 #2086 Pórbáld meg felrakni az 1.35-ös patch-et. -
JamesRyan #2085 erre valaki??
szal a pálya legvégén amiukor már jön a heli értünk akkor dob ki a graw.exe hibájával.és a crash logban dobja az üzenetet.
próbáltam újratelepíteni,kisebb felbontásban,min grafon..stb
választ köszönöm -
peter01 #2084 Lehet a graw-val multizni nem eredetivel? -
#2083 sajnos füstgránát csak a videóban volt, a játékban nincs, pedig hasznos lehetett volna.
evogordon: 11 pálya van összesen.
-
JamesRyan #2082 Sziasztok!
Crash in application version: grpcrc1.35
Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed.
This device does not support the queried technique.
SCRIPT STACK
data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission08\mission08.dsf(0)
ezt dobja a 8. küldinél.
nincs esetleg valami ötlete?
láttam másnál is volt már ilyen csak más hibával,..grafot levettem ,7900gt ketyeg,1.35 patch securom-val.
válaszokat köszönettel -
#2081 Füstgránátot nem lehet benne használni?
-
peter01 #2080 HA a mayday! mayday-re gondolsz akkor az az 5. és még 6 db van hátra -
#2079 Már az esti pályán vagyok.. Hány pálya van még? -
peter01 #2078 Hát nem 1 hosszú game ez a GRAW. -
#2077 Érdekes elkezdtem megint a játékot és a 3. pályán amikor ki kell menteni a VIP-t ott mindig megölnek vagy valamelyik társam hal meg.. Pedig mikor először játszottam vele nagy könnyű volt megcsinálni :D -
#2076 fel, és utána mini-image-el indítsd el -
#2075 hi
Az 1.35-ös patch-et fellehet rakni az alap ghost reconra? -
peter01 #2074 olyan sikerset töredezetségmentesítettem hogy most telepíthetem újat a game-t -
peter01 #2073 Én is úgy tippeltem hogy az lehet mer full új windows azt programok telepítés és törlésénél még elfértek a progik görgetés nélkül. De nagyon kira a gém. Bár az a grafikai motor amit használ engem nagyon emlékesztet a bf2-éhez. -
#2072 azta rohadt :|
ez azért durva...
erre senki nem gondolna... -
peter01 #2071 A java miatt nem megy nálam rendesen a GRAW -
peter01 #2070 Ez vmi hihetetlen felraktam minden kis progit erre most csak a bill-et akasztja be vmi. -
peter01 #2069 Müködik -
peter01 #2068 BÚÉK all off: mért volt a tvbe nemis 1 helyen az hogy BUÉK az mi Boldog ujj évet kívánok/kívánunk. De az a furcsa hogy mikor a játékot vmi más progi akasztja be akkor az egész gém akadni szokott, legalábbis én még csak a flashget-el jártam így. -
peter01 #2067 Thx. Bár tegnap addig kerestem crack-et vagy vmit a gémhez ameddig benyeltem vmi vírust azt most újra kell rakni a windost. Majd kiderül, de én is először ilyenre gondoltam hogy vmi progi lassítja de nem jöttem rá mi lehet az. Majd az új windosal... -
#2066 nos, először is BÚÉK all:)
másodszor, minden létező programot lőjj ki, hogy ne lassítsák, mert az okozhat ilyet, de lehet, hogy csak egy program csinálja, pl nekem anno ment NFS:U2-zés közben egy proci mérő program és azt hittem behalok annyira "laggolt". Amint kilőttem pompásan futott. Ha ez sem oldja meg, akkor nem tudom mi lehet a baj:( más játéknál nem fordul elő? -
peter01 #2065 Elég idegesítő föleg hogy 1 hónapba telet még mire "meg lett". -
peter01 #2064 Egyáltalán nem olyan mintha a gép lenne gyenge inkább mint ha az egér meg a bill. nem lenne jó, de próbáltam ps2 egérrel és billel is és ugyan az. Amiket használok azok usb-ek. -
Soneji #2063 az elég kéne hogy legyen. egyébként sem ezt produkálja ha nem megfelelő a gép. -
peter01 #2062 2.93 celeron 64 bit, 1 gb 400 mhz ddr, 7600 GST 256 mb, foxconn 915GL7MH-S, 550 w daack táp. -
#2061 Igy nemtudom miért?! Mi a konfigod? Hátha mégis az lesz, mert ehhez a játékhoz Paks is kevés! -
peter01 #2060 Lenne 1 problémám a GRAW-el elindítom és a menübe a videó tökéletesen fut de az egér akad és ha elnidítok 1 kampányt akkor játék közbe is akad az egér de amikor kiugrik a gépböl akkor tökéletesen fut úgyhogy valszeg nem a gép gyenge, ha földetérek akkor a blii. is rossz meg lenyomom az "a" betüt kb 5 mp-ig azt megy előre vagy 1 percen keresztül. Talán a lagghoz lehetne hasonlítani. -
Soneji #2059 úgy is van, te inkább kussoljál! -hehhehehe
de ezt most miért mondod?
-
#2058 én már inkább meg se szolalok, de ha összejön a társaság, rám is rámkérdezhettek ;) hátha eccer PONT ráérek :) -
#2057 Hello!
Én benne lennék, de a videokártyám mindig nincs, garanciában van, és addig nem indul a graw a 9250-el
De ha meglesz, délutánonként verethetnénk hamán! -
Soneji #2056 én benne vagyok!
erre meg vegasra is keresek embereket!!!! -
GrimReaper78 #2055 Szevasztok!
Hamachi-n toljátok még a játékot? Be lehet szállni? Ha igen, melyik szoba? A "ghostreconlan"-ra bementem, de per pill. tök üres. Összehozhatnánk egy közös mókát valamelyik nap. -
#2054 lap alul kereső beirod: mini-image -
#2053 Van valami image fájl vagy valami az 1.20 vagy 1.35 höz mert magyaritva szeretném tolni de nincs ezekhez crack ? :( -
Soneji #2052 Sziasztok!
szokott valaki játszani a játékkal hamachin keresztül? -
#2051 a nagykövetséges robbanás nagyon meg volt csinálva, akkor gondoltam, hogy most már mindenképpen végigviszem a játékot. ennél a résznél a tankok okoztak némi bosszúságot, főleg hogy akárhogy parancsoltam az embereimet, csak a vakszerencsén múlt, hogy ha nem lőtte ki a tank őket, amíg meg nem érkeztek az apachok -
#2050 Annyira nem, szerintem a vip metőakciós a nagykövettségnél, és a végén az antenna robbantósnál volt a legnehezebb!
Mondjuk az antennás sikerült elsőre, csak elment vagy 2 órám rá, mert annyira nemakartam, hogy leszedjenek, nagyon óvatosan mentem!