2409
-
#2129 hát akkor nemtudom :(
azért remélem arra nem kerül sor -
Saphran3k #2128 sajnos már azon is túl vagyok. Asszem ebből win reinstall lesz a végén -
#2127 ilyenkor nekem megoldotta patch nélkül a reinstall. komolyan -
Saphran3k #2126 Próbáltam nem pach-elni, de akkor meg a cross-com menüm nem működik. A katonáknak tudok parancsot adni, de légi támogatáskor nem reagál a beállított gombra a menü. 1szóval nem tudok légitámogatást kérni.
A 4 pályán vagyok, ki kéne lőni a tankot, de pach nélkül nem tudom. pach után meg ugye nincs mentés -
#2125 akkor ne patcheld. én se tettem és így megy -
Saphran3k #2124 Gamecopy-ról származó mini-image, meg securom 1.2-vel nyomom egyébként.
Eddigi olvasataim szerint ezekkel mennie kéne. -
Saphran3k #2123 Hiába minden, bármit csinálok, fagy, ha pach-elve van. Tud valaki esetleg hozzávalókhoz linket? Lehet, hogy azokkal van baj. -
#2122 és ha 800x600-ban futtatod?
nálam ez is volt hogy gáz volt -
Saphran3k #2121 Ha valaki tudna segíteni abban, hogy ne fagyjon a pach-ekkel, akkor privi.
THX! -
Saphran3k #2120 Üdv mindenki egy kis helpet kérek.
Ha pach-elve van a game, mindig fagy mentéskor. leszedtem a pach-et, most viszont nem tudom miért, de nem találok rá a gombra, amivel a légitámogatást kell kérnem. Ha pach-elve volt, akkor a "." gombbal kértem. Most ez semmit nem csinál. Ha valaki tudna súgni, hogy az 1.06-ban mivel kell légitámogatást kérni, azt megköszönném.
-
#2119 nem jött össze sajna.. elkezdtem előlről és így msot rendben van. sikerült átvinni azt a részt és az 5-ös chkpnt-nál vagyok már :) -
#2118 Nincs mit!
Nemtudom, nem emléxem annyira, már régen játszottam, ha lesz videokártyám, megnézem, de a boltot hivtam, és csak annyit mondott tegnap, hogy visszahiv mivan! Nem tette! Mindegy!
Ha másik mentés érdekel, elküldöm a 61 est(?)!
-
#2117 sajna nem lehet átverni a játékot szerintem.. találtam egy templomtoronyban még két katonát, de miután ezeket likvidáltam továbbra is semmi. Mikor egy magaslesen lévő katonát eliminálok akkor van ilyen rövid (2-3mp)bombázás, és utána továbbra is semmi. Nem a bombázás után kéne átadnia a következő részt? -
#2116 köszi KISA!! -
#2115 savegame_60 kellene, ő lesz az -
#2114 szerintem az lesz de megkeresem hogy melyik az ami nekem kellhet -
#2113 Mond el holvan, néztem, de a save game-ből van 77 (dsl)fájl, gondolom nem ezaz. -
#2112 sátrakban sehol senki.. ha tudsz akkor légszi külde le a 4-es checkpoint filet légyszi ide: [email protected] -
#2111 szóval akkor az uccsó ember nemfeltétlen ott van ahol a roadblock point? -
#2110 Asszem, bár megsem tudom nézni, mert a kártyám mindig gariban van, és a 9250-el még csak elsem indul a játék, hogy ha a második roadblock is tiszta, menj be minden sátorba(nekem ott volt 1 pali), mozogj, deritsd fel a terepet, és ha kiirta, hogy feladat kész, akkor visszafelé kell menni! -
#2109 Srácok a bulldog pályán vagyok és még mindig nemtudom teljesíteni a második roadblock feladatot. Azt mondtátok régebben hogy valahol el van bújva még egy ellenfél, de még mindig nemtudom hol pedig már a 2008-as hsz. óta keresem... valaki nem vágja így kapásból vagy nemtudna küldeni egy mentést?? -
Repülő Gyík #2108 Leszedtem, kicsomagoltam és mountoltam.
Ennek ellenére mintha nemcsináltam volna semmit:(
A meghalytó nem tartalmaz semmit.
És az egész kicsomagolás után is csak 200 kb. -
#2107 ebben a HSZ-ben minden levan irva...
#1636 -
#2106 mit csináltál vele? -
Repülő Gyík #2105 Nálam nem működik:(
Hibás.
Leszedtem 4 különböző szerverről, és egyiksem működik:( -
#2104 nincs mit -
Repülő Gyík #2103 Köszönöm!!!!!!! -
#2102 http://gamecopyworld.com -
Repülő Gyík #2101 Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki linket adni a mini-image-hez?
Kerestem a neten, de seholsem találtam, ráadásul crack-et sem:(
Köszönöm! -
#2100 télleg csak egy pár oldalt kell visszaolvasni -.-
#1594 -
imp99 #2099 visszaolvastam ,de nem találtam de megköszönném ha ide írnál egy hozzászolás számot, ha nem azt szeretnél, egyeb hozzászólást plz mellőzd, aki meg ír annak köszönöm! -
#2098 visszaolvasni luxus? -.- -
lee56 #2097 Sztem próbáld azt tenni amit ír... -
imp99 #2096 Ilyenkor mi a helyzet?
-
#2095 szerintem pc-n ugyanúgy nem lesz, mint az 1-ben -
#2094 A GRAW2-ben lehet kűlsőnézetben is menni vagy csak az lesz? -
ptomesz #2093 hu még egy kicsit nagyon a Vegas irányitásának hatása alatt állok ez egy kicsit összetettebb mint az :)
-
#2092 Ghost Recon Advanced Warfighter -
ViktorMSC #2091 Ennek Most mi a rendes neve??? ghost rekon ......... ??
-
#2090 Tudna valaki linkelni magyar DVD boritot?