2409
  • gregtom6
    hy!! Eredetiről lett átírva a játék,és miniimage-el és securommal indítom.
    1 gondom van: A textúrák minőségét(texture quality) mediun-tól nemtom magasabbra venni.Mitől van ez???
    ui:kártyám Inno3D nVidia GeForce 7600 GT
    lehet,h a kártyám nem támogatja maxon????
  • arty
    1.06-hoz még nocd krekk is volt- 1.35-höz jo a mini image

felpecseltem 1.30rol az előbb, de 1.35 mellett nekem (hamachi-n LAN) 5 percenként disconnect, most probáltuk haverral :( más játék ment, csak a graw nem :( gondolom egyedi ...
  • Ioles
    Közben jó lett
  • Ioles
    1.0=1.06(elírtam)
  • Ioles
    Sziasztok!
    Ha az 1.0-ás patchet teszem fel azzal jó a mini-image?
  • ajem kisa
    Csak ugy! Alul van egy csuszka..
  • ajem kisa
    Minimum specs required to run:
    2 GHz Pentium® IV or the equivalent
    1Gb RAM
    5 GB of hard drive space
    NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X
    Link...
  • beyczy
    Most készülök feltenni a játékot.
    A gépem: Intel Celeron 2.4 GHz - GeForce7600GT - 1280MB DDR RAM
    Milyen teljesítményre számítsak? mer sztem a proci gyengusz lesz neki...
    tippeket lécci még pár napig ugyse toom feltenni...
  • mike0013
    hogyhogy üres:S?
    és szólok a modoknak, hogy pls, csinolják meg:)
  • ajem kisa
    Rakd be bannernak!
    *(a tank felett nekem üres)
  • ajem kisa
    Aha, jo, viszont a hiv. weboldalon vannak képek pcről is, a gépigényt azért szerintem ne szóljuk el...
    *(helyesírási hibákat javítsd ki)
  • rvn
    ok nem crackeltem
    de akkor hogy indítsam???
  • mike0013
    bannernak?
  • rvn
    kösz megpróbálom
  • Evin
    NE crackeld!
  • rvn
    Üdv! feltettem a gamet meg az 1.35 ös pachet és a magyarítást de a magyarított szövegek nem látni rendesen hanem az ékezetes betük helyére más hülye karaktereket rak fel..:S mi lenne a megoldás? ötletek?
  • Alwares
    Akit érdekel irtam egy rövid előzetest a második részrőla blgomon!http://alwares.blogspot.com/2007/02/tom-clancys-ghost-recon-advanced.html
  • Vlala #2152
    Problémám akadt.
    Az éjszakai pályán vagyok, ahol ADA-kat kell hatástalanítani. Itt olvastam, hogy oda legjobb távcsövest vinni, de nagyon kifogyóban van a lőszer. Most kellene még két artilleryt kipukkantanom, de ez elég nehéznek tűnik 5 tölténnyel, egy pisztollyal és három gránáttal... Kezdjem újra? Nem lehet a "fekvő rendőrök" fegyvereit felvenni?
  • koppim
    Az lehet mert neki csak 512MB van, nekem pedig 1G.
  • ajem kisa
    Valaki hamára hétvégén?
  • reeedman
    nekem akkor csinálta amikor 512es ram-om volt. most h van benne még egy 512es igy már nem csinálja
  • koppim
    Valaki már rájött, hogy miért mozog annyira a fegyverek távcsöve, ha belenézek?
    Ha hasalok akkor is ugyanúgy mozog mint állva, így képtelenség célozni.
    Én már végigjátszottam és nálam nem volt ilyen hiba, de az ismerősömnek ezt csinálja.
    Videókártyának lehet ehhez köze? Nekem ATI kártyám van, neki Geaforce.
    Ha valaki rájött a megoldásra légyszi írja be a fórumba, előre is köszönöm.

• ajem kisa
    Az 1.35-ös patch van fent, meg az 1.1-es Magyar, de ha leszedem a Magyarítást akkor egyből felenged! De mondom, engem nem zavar, úgyysincs feladat ott, ha pedig sp-be veretem, akkor visszarakom a fordítást...
  • Evin
    Pedig az 1.1-es magyarítás(1.35-ös patch-hez), amolyan modos verzió, szóval semmit sem változtat a játék fájljain. Nem értem miért nem enged fel vele. Dehát előfordul az ilyen...
  • koschwarz
    biztos, hiszen high-ra is rakhatod azzal a textúrákat. úgy biztos szebb lesz a gamma
  • Cobraz
    NA!!
  • Cobraz
    512 -es kártyával sokkal szebb???
  • ajem kisa
    Sajnálom Evin, a multiba szerverre nem enged, vagy csak nagyon kevésre, azt irja, hogy a a fájljaimmal nem mehetek fel (vagy valami ilyesmi), leszedtem a Magyaritást, úgy felenged egyből! Kár, de igazából a szerverhez nemkell sok Angoltudás, de nagyonjo dolog!
    Egyébként a kampányban a forditás teljesen jó, jo látni a dolgokat Magyarul, köszönjük!
  • ajem kisa
    Jaja. tegnap kaptam meg dec. 12 óta garanciába volt, és kis ráfizetéssel van most egy gigabyte x1650pro-m, nemsokkal jobb, de nemvolt más választásom sajnos!
  • arty
    kész a vga-d? :)
  • ajem kisa
    Hello!

Ha valaki esetleg hamachin...
  • lee56
    miért nem?, nekem is ugy megy ..., máshol van a hiba (rosz mini image, telepitési hiba, régi videokártya driver, akármi)
  • mike0013
    nem yasu-val kell elindítani!
  • ajem kisa
    Ott nekem sem sikerült rávenni semmire a parasztokat, de ha kimész, szétszóródtok, akkor leszeditek gyorsan. Főleg az 1es pali (ha ugyhagytad a fegyvereit) nagyon aktiv ott! Nekem igy sikerült, ha bentmaradsz, berobbant párat a helikopter, és eljátszhatsz vele sokáig!
  • Saphran3k
    Shortstop, köszi a tanácsokat, megoldódott. 2x újratelepítettem, azután jó lett. De miért nem akart elsőre jó lenni azt nem tom, de már nem is érdekel.:)
    De megint van 1 jó kérdésem:)
    Hogyan lehet rábírni a degenereált, kretén, agyhibernált katonáimat, hogy használják is a náluk levő fegyvert? Ready for bear 6os check pointnál vagyok, amikor tankok kísérnek. az aluljáróból kijövök, és lekéne szedni a helikoptert, de a baromarcú katona csak a földet nézi a géppityuval, le nem akasztaná a hátáról a légvédelmi izét. persze közben lelövik, mint atom, aztán a fegyverét sem tudom elvenni:(
  • kutyafulu
    Hali!
    1.35patch+magyarítás+yasu-val és ezt írja ki.Valaki help!
    1Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.

SCRIPT STACK

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
    data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
    data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
    data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\levels\mission03\mission03.dsf(0)
  • mike0013
    nem lehet...
  • Bambbu
    Hali!
    Valaki nem tudja megmondani hogy lehet fegyvert felvenni a földről?!
    nagyon fontos lenne SEGÍTSETEK létszi!
  • ajem kisa
    Csá!
    1-igen
    2-ha 512 mb-os kártyád lenne, akkor tudnád felrakni fullgrafra.
    3-nem minden pályán van drone, és légitámogatás, ha lehet kérni, azt a játék közben, az embereid neve alatt találod (bal fent). Parancs ugyanugy, mint a katonáidnak!
  • tritonkirály
    csá
    3 kérdésem lenne
    1. ez az advanced warfighter oldala?
    2. a medium grafnál lehet feljebb állitani a grafot mer nekem egy 3,4 ghz -es dual core procim, 1 gb ram(667mhz), és nvidia 7600gt kártyám van és mediumra enged mindent, nem ajánl fel magasabbat.
    3.hogyan lehet légi támogatást és drónt kérni?
    kösz előre is