Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek ellenére mintha nemcsináltam volna semmit:(
A meghalytó nem tartalmaz semmit.
És az egész kicsomagolás után is csak 200 kb.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hibás.
Leszedtem 4 különbözõ szerverrõl, és egyiksem mûködik:(
Tudna nekem valaki linket adni a mini-image-hez?
Kerestem a neten, de seholsem találtam, ráadásul crack-et sem:(
Köszönöm!
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
szedtem le hozzá egy savegame-t,mondom majd a köv pályánál,elindítottam az is ment 2 mentésig aztán kidobott,még 1 x elindítottam akkor végig tudtam a pályát nyomni,szal most a bulldog pályán vagyok eddig hiba nélkül.
köszi a segítséget.
várom a graw2-t mert ez nagyon bejött(mondjuk nekem a ghost recon sorozat mindig is bejövõs volt)
-.-
amúgy meg fogalmam sincs mi miatt:S
szal a pálya legvégén amiukor már jön a heli értünk akkor dob ki a graw.exe hibájával.és a crash logban dobja az üzenetet.
próbáltam újratelepíteni,kisebb felbontásban,min grafon..stb
választ köszönöm
evogordon: 11 pálya van összesen.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Crash in application version: grpcrc1.35
Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed.
This device does not support the queried technique.
SCRIPT STACK
data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission08\mission08.dsf(0)
ezt dobja a 8. küldinél.
nincs esetleg valami ötlete?
láttam másnál is volt már ilyen csak más hibával,..grafot levettem ,7900gt ketyeg,1.35 patch securom-val.
válaszokat köszönettel
ez azért durva...
erre senki nem gondolna...
másodszor, minden létezõ programot lõjj ki, hogy ne lassítsák, mert az okozhat ilyet, de lehet, hogy csak egy program csinálja, pl nekem anno ment NFS:U2-zés közben egy proci mérõ program és azt hittem behalok annyira "laggolt". Amint kilõttem pompásan futott. Ha ez sem oldja meg, akkor nem tudom mi lehet a baj:( más játéknál nem fordul elõ?