Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
Srácok a bulldog pályán vagyok és még mindig nemtudom teljesíteni a második roadblock feladatot. Azt mondtátok régebben hogy valahol el van bújva még egy ellenfél, de még mindig nemtudom hol pedig már a 2008-as hsz. óta keresem... valaki nem vágja így kapásból vagy nemtudna küldeni egy mentést??

Leszedtem, kicsomagoltam és mountoltam.
Ennek ellenére mintha nemcsináltam volna semmit:(
A meghalytó nem tartalmaz semmit.
És az egész kicsomagolás után is csak 200 kb.

mike0013
ebben a HSZ-ben minden levan irva...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
mit csináltál vele?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nálam nem mûködik:(
Hibás.
Leszedtem 4 különbözõ szerverrõl, és egyiksem mûködik:(

mike0013
nincs mit

Köszönöm!!!!!!!

mike0013
http://gamecopyworld.com

Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki linket adni a mini-image-hez?
Kerestem a neten, de seholsem találtam, ráadásul crack-et sem:(
Köszönöm!

mike0013
télleg csak egy pár oldalt kell visszaolvasni -.-

visszaolvastam ,de nem találtam de megköszönném ha ide írnál egy hozzászolás számot, ha nem azt szeretnél, egyeb hozzászólást plz mellõzd, aki meg ír annak köszönöm!

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

mike0013
visszaolvasni luxus? -.-

Sztem próbáld azt tenni amit ír... <#rolleyes>

Ilyenkor mi a helyzet?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

koschwarz
szerintem pc-n ugyanúgy nem lesz, mint az 1-ben

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Evogordon
A GRAW2-ben lehet kûlsõnézetben is menni vagy csak az lesz?

hu még egy kicsit nagyon a Vegas irányitásának hatása alatt állok ez egy kicsit összetettebb mint az :)

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

arty
Ghost Recon Advanced Warfighter

Forza.

Ennek Most mi a rendes neve??? ghost rekon ......... ??
grebber
Tudna valaki linkelni magyar DVD boritot?

Next PC upgrade: 2022

az azérdekes,hogy mindig a 8.pálya végén dobott ki amikor jött a heli értünk.(sztem ez a script nem tetszett neki)
szedtem le hozzá egy savegame-t,mondom majd a köv pályánál,elindítottam az is ment 2 mentésig aztán kidobott,még 1 x elindítottam akkor végig tudtam a pályát nyomni,szal most a bulldog pályán vagyok eddig hiba nélkül.
köszi a segítséget.
várom a graw2-t mert ez nagyon bejött(mondjuk nekem a ghost recon sorozat mindig is bejövõs volt)
Nálam daemon 4-be be van mountolva a graw képfájla és nem simán indul patch-elés után krekk meg mini image (nem tom az mi) nélkül is.
mike0013
"...1.35 patch securom-val."
-.-

amúgy meg fogalmam sincs mi miatt:S

Pórbáld meg felrakni az 1.35-ös patch-et.
erre valaki??

szal a pálya legvégén amiukor már jön a heli értünk akkor dob ki a graw.exe hibájával.és a crash logban dobja az üzenetet.
próbáltam újratelepíteni,kisebb felbontásban,min grafon..stb

választ köszönöm
Lehet a graw-val multizni nem eredetivel?
koschwarz
sajnos füstgránát csak a videóban volt, a játékban nincs, pedig hasznos lehetett volna.

evogordon: 11 pálya van összesen.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok!

Crash in application version: grpcrc1.35

Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed.
This device does not support the queried technique.

SCRIPT STACK

data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission08\mission08.dsf(0)

ezt dobja a 8. küldinél.
nincs esetleg valami ötlete?
láttam másnál is volt már ilyen csak más hibával,..grafot levettem ,7900gt ketyeg,1.35 patch securom-val.

válaszokat köszönettel
koppim
Füstgránátot nem lehet benne használni?

HA a mayday! mayday-re gondolsz akkor az az 5. és még 6 db van hátra
Evogordon
Már az esti pályán vagyok.. Hány pálya van még?

Hát nem 1 hosszú game ez a GRAW.<#violent>
Evogordon
Érdekes elkezdtem megint a játékot és a 3. pályán amikor ki kell menteni a VIP-t ott mindig megölnek vagy valamelyik társam hal meg.. Pedig mikor elõször játszottam vele nagy könnyû volt megcsinálni :D

mike0013
fel, és utána mini-image-el indítsd el

Evogordon
hi
Az 1.35-ös patch-et fellehet rakni az alap ghost reconra?

<#vigyor3><#vigyor3>olyan sikerset töredezetségmentesítettem hogy most telepíthetem újat a game-t<#vigyor3><#vigyor3>
Én is úgy tippeltem hogy az lehet mer full új windows azt programok telepítés és törlésénél még elfértek a progik görgetés nélkül. De nagyon kira a gém. Bár az a grafikai motor amit használ engem nagyon emlékesztet a bf2-éhez.
mike0013
azta rohadt :|
ez azért durva...
erre senki nem gondolna...

<#guluszem1><#guluszem1>A java miatt nem megy nálam rendesen a GRAW<#guluszem1><#guluszem1>
Ez vmi hihetetlen felraktam minden kis progit erre most csak a bill-et akasztja be vmi.
Müködik<#vigyor><#vigyor>
BÚÉK all off: mért volt a tvbe nemis 1 helyen az hogy BUÉK az mi Boldog ujj évet kívánok/kívánunk. De az a furcsa hogy mikor a játékot vmi más progi akasztja be akkor az egész gém akadni szokott, legalábbis én még csak a flashget-el jártam így.
Thx. Bár tegnap addig kerestem crack-et vagy vmit a gémhez ameddig benyeltem vmi vírust azt most újra kell rakni a windost. Majd kiderül, de én is elõször ilyenre gondoltam hogy vmi progi lassítja de nem jöttem rá mi lehet az. Majd az új windosal...
mike0013
nos, elõször is BÚÉK all:)
másodszor, minden létezõ programot lõjj ki, hogy ne lassítsák, mert az okozhat ilyet, de lehet, hogy csak egy program csinálja, pl nekem anno ment NFS:U2-zés közben egy proci mérõ program és azt hittem behalok annyira "laggolt". Amint kilõttem pompásan futott. Ha ez sem oldja meg, akkor nem tudom mi lehet a baj:( más játéknál nem fordul elõ?

Elég idegesítõ föleg hogy 1 hónapba telet még mire "meg lett".
Egyáltalán nem olyan mintha a gép lenne gyenge inkább mint ha az egér meg a bill. nem lenne jó, de próbáltam ps2 egérrel és billel is és ugyan az. Amiket használok azok usb-ek.
az elég kéne hogy legyen. egyébként sem ezt produkálja ha nem megfelelõ a gép.
2.93 celeron 64 bit, 1 gb 400 mhz ddr, 7600 GST 256 mb, foxconn 915GL7MH-S, 550 w daack táp.
ajem kisa
Igy nemtudom miért?! Mi a konfigod? Hátha mégis az lesz, mert ehhez a játékhoz Paks is kevés!<#eplus2>

Lenne 1 problémám a GRAW-el elindítom és a menübe a videó tökéletesen fut de az egér akad és ha elnidítok 1 kampányt akkor játék közbe is akad az egér de amikor kiugrik a gépböl akkor tökéletesen fut úgyhogy valszeg nem a gép gyenge, ha földetérek akkor a blii. is rossz meg lenyomom az "a" betüt kb 5 mp-ig azt megy elõre vagy 1 percen keresztül. Talán a lagghoz lehetne hasonlítani.