Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*(helyesírási hibákat javítsd ki)<#smile>#smile>
de akkor hogy indítsam???
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az éjszakai pályán vagyok, ahol ADA-kat kell hatástalanítani. Itt olvastam, hogy oda legjobb távcsövest vinni, de nagyon kifogyóban van a lõszer. Most kellene még két artilleryt kipukkantanom, de ez elég nehéznek tûnik 5 tölténnyel, egy pisztollyal és három gránáttal... Kezdjem újra? Nem lehet a "fekvõ rendõrök" fegyvereit felvenni?
Ha hasalok akkor is ugyanúgy mozog mint állva, így képtelenség célozni.
Én már végigjátszottam és nálam nem volt ilyen hiba, de az ismerõsömnek ezt csinálja.
Videókártyának lehet ehhez köze? Nekem ATI kártyám van, neki Geaforce.
Ha valaki rájött a megoldásra légyszi írja be a fórumba, elõre is köszönöm.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként a kampányban a forditás teljesen jó, jo látni a dolgokat Magyarul, köszönjük!<#eljen>#eljen>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De megint van 1 jó kérdésem:)
Hogyan lehet rábírni a degenereált, kretén, agyhibernált katonáimat, hogy használják is a náluk levõ fegyvert? Ready for bear 6os check pointnál vagyok, amikor tankok kísérnek. az aluljáróból kijövök, és lekéne szedni a helikoptert, de a baromarcú katona csak a földet nézi a géppityuval, le nem akasztaná a hátáról a légvédelmi izét. persze közben lelövik, mint atom, aztán a fegyverét sem tudom elvenni:(
1.35patch+magyarítás+yasu-val és ezt írja ki.Valaki help!
1Crash in application version: grpcrc1.35
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.
SCRIPT STACK
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission03\mission03.dsf(0)
Valaki nem tudja megmondani hogy lehet fegyvert felvenni a földrõl?!
nagyon fontos lenne SEGÍTSETEK létszi!
1-igen
2-ha 512 mb-os kártyád lenne, akkor tudnád felrakni fullgrafra.
3-nem minden pályán van drone, és légitámogatás, ha lehet kérni, azt a játék közben, az embereid neve alatt találod (bal fent). Parancs ugyanugy, mint a katonáidnak!
3 kérdésem lenne
1. ez az advanced warfighter oldala?
2. a medium grafnál lehet feljebb állitani a grafot mer nekem egy 3,4 ghz -es dual core procim, 1 gb ram(667mhz), és nvidia 7600gt kártyám van és mediumra enged mindent, nem ajánl fel magasabbat.
3.hogyan lehet légi támogatást és drónt kérni?
kösz elõre is
A 4 pályán vagyok, ki kéne lõni a tankot, de pach nélkül nem tudom. pach után meg ugye nincs mentés<#shakehead>#shakehead>
Eddigi olvasataim szerint ezekkel mennie kéne.
THX!
Ha pach-elve van a game, mindig fagy mentéskor. leszedtem a pach-et, most viszont nem tudom miért, de nem találok rá a gombra, amivel a légitámogatást kell kérnem. Ha pach-elve volt, akkor a "." gombbal kértem. Most ez semmit nem csinál. Ha valaki tudna súgni, hogy az 1.06-ban mivel kell légitámogatást kérni, azt megköszönném.
Nemtudom, nem emléxem annyira, már régen játszottam, ha lesz videokártyám, megnézem, de a boltot hivtam, és csak annyit mondott tegnap, hogy visszahiv mivan! Nem tette! Mindegy!
Ha másik mentés érdekel, elküldöm a 61 est(?)!