2409
  • mike0013
    ehh:D
    Nézz be egyszer a Godfather topicba;)
    ott már rendesen kiosztottam a népet, ez semmmi, ami itt volt:D
  • ajem kisa
    Jajjde kedves vagy megint!:D
    Miért kell egyből fejbelőni az inast?
    A faq-t nemkéne valakinek megcsinálni?

Jason! Nem krekkes a dolog (bárnekem eredetiben van meg, soha nem kellett kinlódnom vele...), hanem securomos...
    Alul a keresőbe ird be, hogy "securom", vagy "gamecopyworld"...
    És pecs a legutóbbi az 1.35-ös (270mb kb.), és van a játékhoz magyaritás is! Ha nem megy, akkor kérd szépen Mike-tól, mert amúgy jó szíve van, csak hirtelen haragra gerjed! XD
  • JaSoN HuNTeR #2207
    elindult már meg minden belép csak fekete képernyő háttérbe megy a hang:S
  • JaSoN HuNTeR #2206
    ja meg kitöröltem a 0701-es mappát!
  • JaSoN HuNTeR #2205
    nos én ugy csináltam hogy felraktam utána
    -ghost_recon_advanced_warfighter_1.06_retail patch.
    -utána crack
    -utána securom-al inditom...
    Vajon ez igy jó?
  • mike0013
    menni menne, full grafikán biztos, hogy nem...
    de menne
  • JaSoN HuNTeR #2203
    Igaz!!!
    AMD 64 3000+
    Ati 9800 128mb-ram atlantis
    768mb-ram

ezen futna?
  • mike0013

tudod van alul K E R E S Ő vagy még mindig ott van, hogy visszaolvasol, nem, nem fogom még1-szer leírni, mert miért?
    Már legalább 200× le lett írva... szóval jobban teszed ha visszaolvasol mielőtt felháborodsz, pff

vagy csak egyszerűen bemész a boltba és megveszed, hidd el, semmi gondod nem lesz utána
  • JaSoN HuNTeR #2201
    Amugy mindenképpen fent kell legyen az összes patch csak ugy megy?
  • JaSoN HuNTeR #2200
    Felraktam már 100x de mindig újra rakom...mert nem megy már mindent próbáltam!!!Nem tudom hogy kell elinditani és mi a fenét olvassak vissza 100oldalon keresztül??? Amikor belépek fekete képernyő van kint... aki segit: msn: [email protected]
  • mike0013
    Securomra gonolsz?
    mert ha igen, akkor nagyon mellé lőttél:P
    olvass vissza
  • JaSoN HuNTeR #2198
    Securudum az micsoda a tüzfal?
  • mike0013
    légyszi vegyél nekem is egy ilyen vga-t :)
  • Madmano
    Ezeket azért írtam le,mert kellemes csalódás volt ez a játék.Nekem nagyon bejön.Bocsi,ha úgy tünik az elöző irományom,menőzni akarnák!!!Távol áll tőlem.Komolyan.
  • Madmano
    Szasztok.Megszereztem ezt a játékot végre.Sokáig nem foglalkoztam vele,mert így a gépigény,meg úgy.Aztán fölraktam...Fől voltam készülve arra,hogy csak diavetítés lesz,minimum beállításokon.Ehelyett a textura minőség kivételével,amit közepesre állított(256megás a vga-m)minden maxon van.Így megy 1280X1024-ben akadás nélkül.A gépem:2500+-os AMD proci,300W-os táp,1giga RAM,Galaxy Geforce7600GT vga.
  • ajem kisa
    Fekete a képernyő?
    N betű a nájtvízsön, de szerintem ott hardveres gond lesz inkább...
  • ajem kisa
    Elküldtem még délután, de valami gáz van, visszajött, hogy nincs ilyen cím...
    Valami mást adjál meg, vagy ha van msn-ed, küld el privátba!
  • kr1szmester
    [email protected]
  • grafl
    heli.
    ha valaki tudja hogy mit kell csinálnom hogy tovább jussak a Ghost Recon Advanced Warfighter játékban rögtön az elején elakadtam.Fekete képernyő 3 tűz ég és mindenfelé mentem már.köszi
  • ajem kisa
    Mi a postacimed? Hova küldjem?
  • kr1szmester
  • ajem kisa
    Á, az úgy nem ér!
  • kr1szmester
    Hy!
    Vki tudna küldeni 1 100% Savet?Lécci!!
  • ajem kisa
    Ok, sikerült, kösz szépen!
  • Evin
    Hú ez most nehéz kérdés, mert én is csak 1xpróbáltam ki az editort, a fordításkor.
    És ha jól emlékszem én is trükkel bírtam csak elindítani:
    Abban a könyvtárban, ahol az indító .exe fájl is van, van egy content.xml és egy content-editor.xml. A content.xml fájlnak írd át a nevét(pl content.xml0), a content-editor.xml fájlról csinálj biztonsági másolatot, és nevezd át content.xml-re. Ezután, ha indítod a játékot, a pályaszerkesztő jön be.

Biztos van egyszerűbb mód is (mint pl. graw.exe -editor), de arról én nem tudok, és nem is kerestem, mert nekem nem kellett.
  • ajem kisa
    Most nézegetem mit is írtál, megtaláltam, de nem értek sokmindent, tehát lehet pályát szerkeszteni, de mivel, vagy hogy? Máshonnan találtam egy ilyet, de mindíg nemvágom...Szerveren is vannak olyan pályák, amiket lelehet tölteni, van már vagy 20 kb., ha tudnál segíteni, vagy csak azt mond meg, hogy kezdem el lécci! Persze ha tudod! Kösz!
  • mike0013
    ugyanerre gondoltam:)
  • Evin
    Ez jó.
  • ajem kisa
    3duplavépontgémkopivördpontkom
  • mike0013
    lusta vagyok leírni, de már legalább 10× le lett írva, mondom alul van a K E R E S Ő ! Remélem tudod használni-.-
  • Viktor9202
    Valaki adjon már linket honnan tom letöltei.Megköszönném
  • mike0013
    olvass vissza, nem crack kell...
    mini-image
    alul keress rá
  • Viktor9202
    Tud nekem valaki 1.16 os patch-ez crack-et adni? Vagy más crack is jó hozzá?
  • Evin
    Az 1.35-ös patchel felkerülnek azok a fájlok, amik leírják, vagy amikkel el lehet készíteni egy pályát vagy 3D-s modellt.
  • Crazy Mate
    Van hozzá pálya készítő vagy editor vagy sdk vagy valami más?
  • Viktor9202
    kössz szépen
  • ajem kisa
    Nem sakat kellett volna visszaolvasnod, de tessék!
    Patch van 1.35-ös az ujabb 270mb kb! keress rá az ubisoft-tol leszedheted pikk-pakk!
  • Viktor9202
    És mit lehet azzal csinálni hogy ne tépjen annyira a játék?? Patch nics hozzá?
  • Viktor9202
    gépigényt erről tudtok adni?
  • mike0013
    aham, a videókártya miatt, 512 vram-nak meg kell lennie