2409
  • dante3
    Úgy látszik én is láma vagyok :( ,Tankokat kilövetem ,jön a helikopter,de annyi az ellenfél,hogy nem tudok odajutni élve!
  • Eisenhower
    próbáljátok az uj froceware 84.56-al hátha 84.56 link
  • o0tomy0o
    Hogy tudtál a 3. pályán eljutni az US Embassy-hoz? merre mentél?
  • Shep
    én maradtam az 1.6nál a source nem az igazi.
  • Cápafogxy
    Mondjuk nekem nagy előny hogy minden nap 4 órát counter-strike: source-zek :D
  • Shep
    Mert lámák :) bár én csak közepes fokozaton viszem, elégszer kell így is visszatölteni a hülyeségek miatt.
  • Cápafogxy
    Milyen nehézségen toljátok? (én spec. hardon)
  • Cápafogxy
    Másik fórumon a 3-as pálya tankjánál szenved mindenki. :)
  • Shep
    Fú a 4. pálya már elég gázos, mindenhol gépágyúk, a barom társakat úgy lehentelik mint a szrt.
  • [NST]Cifu
    Kevés a videókártyád.
  • Cápafogxy
    Minimum:
    2 GHz Pentium; IV or the equivalent
    1Gb RAM
    5 GB of hard drive space
    NVIDIA; GeForce; 6/7 or ATI; Radeon; 9600-9800/X
  • mikiking
    nem tudja senki ?
  • mikiking
    nem tudjátok mi lehet a baj nekem :a gépem 512 mb ram , 5200 - 128 mb nvidia g-force,2,4 ghz , eddig egy játék sem akadozott ez meg amikor tölti az első pályát kimegy belőle, help ??
  • 79Alba
    kapcs: salgotarjan
    jelszó: friz
  • 79Alba
    pedig megy nekem
  • bazza
    csere, és többbszörös próbálkozás után is.
  • 79Alba
    MSN [email protected]
  • bazza
    nemműxik a lanos megoldás, a hostnak jó, de a cliensnek loading után csak a fekete képernyő marad...
  • dante3
    Aha!
    Csak azért írtam,mert sokan régi drivert használnak és ha ki akarnak próbálni egy újat,ezt a drivert ajánlom!
    Én többet nem próbáltam,szerintem jól működik vele a game,persze nem mindegy,hogy milyen kártyát használunk!
  • Dns5000
    bazze GT jol fut barmilyen driverrel
  • Shep
    Hát én próbaképpen leteszteltem ezeket a drivereket Xtreme 84.25 Xtreme 84.37 Dhozerpoint 84.25 totál ugyanúgy ment mindhárommal képminőség ugyanolyan volt.
  • dienesoft
    én benne vagyok LANBA. Először azthittem a a rendes netes gamet tudtad megoldani. Na mind1, a COOP party jó ötlet! Én benne vagyok!
  • Dns5000
    khmmm... Anyad :)
  • dante3
    Nvidiások 84.37-es driverrel frankón fut! Nekem legalábbis bejött,egy próbát megér!
  • mikiking
    KÖSSZ TESÓ,NEKED KELL VALAMI ?
  • 79Alba
    Tess
  • mikiking
    császtok,légyszi küldjétek már el a serialt hozzá mert elvesztettem , légyszi én is adok érte valamit ha kell
  • mikiking
    császtok,légyszi küldjétek már el a serialt hozzá mert elvesztettem , légyszi én is adok érte valamit ha kell
  • bazza
    ATI-sok! Milyen driverrel játszotok? Nekem Omega van fent, és 8x AF-el, medium-high-on 1024-ben nyomom és tök játszható, nem akad, semmi.
    (x1600Pro 256MB)
  • bazza
    Ok, egyelőre haverokkal játszunk, utána lehet róla beszélni.
  • 79Alba
    Ösze kéne jönni pár embernek és kipróbálni többen. Csak valami baj van a gaméval mert minden második vagy harmadik jointra indul el a játék
  • bazza
    thx, mi battleLAN-al próbáltuk azzal nemjó, ezzel viszont faja! ;)
    Nekem is ezt írja ki :(
  • 79Alba
    a magyart szedjétek le ez
  • 79Alba
    Ez kell hozzá Hamachi
  • 79Alba
    Találtunk a haverommal egy kis progit amivel a netet úgy látja mint a hálózatod lenne. Igy tudsz játszani lanosan. Többen öszejönnénk és tudnánk coperatív vagy egymás ellen is játszani. NAGYON JÓ
  • dienesoft
    Szia!

Mondd el! :D
  • 79Alba
    Sziasztok
    Aki akar játszani neten keressetek engem.
    Nekem megy.
  • dienesoft
    Nyah, egy fokkal már jobb a game, a renderer_setiings.xml-be átírtam mindent mediumra, az árnyékot és a post process effektet is kinyomtam... így már 20-25 fps-el tűrhető a game! Sztem próbáljátok ki, hátha...
  • wander01
    megy a halál konzolra ha van EZ és ráadásul gyönyörüen megy (a képek elég sötétben lettek készitve és a játékban történt mozgás miatt van amelyik el van mosódva de a lényeg asszem lejön. 5.1 hanggal megfejelve maxon kicsit üt) apám gyülöl mindenfajta számgépjátékot, de ennél kb egy orán keresztül nem csinált semmit csak leste a történéseket majd röhögve hozzátette hogy jobb mint a reality tv :D