2409
-
#717 Úgy látszik én is láma vagyok :( ,Tankokat kilövetem ,jön a helikopter,de annyi az ellenfél,hogy nem tudok odajutni élve! -
#716 próbáljátok az uj froceware 84.56-al hátha 84.56 link -
o0tomy0o #715 Hogy tudtál a 3. pályán eljutni az US Embassy-hoz? merre mentél? -
#714 én maradtam az 1.6nál a source nem az igazi. -
#713 Mondjuk nekem nagy előny hogy minden nap 4 órát counter-strike: source-zek :D -
#712 Mert lámák :) bár én csak közepes fokozaton viszem, elégszer kell így is visszatölteni a hülyeségek miatt. -
#711 Milyen nehézségen toljátok? (én spec. hardon) -
#710 Másik fórumon a 3-as pálya tankjánál szenved mindenki. :) -
#709 Fú a 4. pálya már elég gázos, mindenhol gépágyúk, a barom társakat úgy lehentelik mint a szrt. -
#708 Kevés a videókártyád. -
#707 Minimum:
2 GHz Pentium; IV or the equivalent
1Gb RAM
5 GB of hard drive space
NVIDIA; GeForce; 6/7 or ATI; Radeon; 9600-9800/X -
mikiking #706 nem tudja senki ?
-
mikiking #705 nem tudjátok mi lehet a baj nekem :a gépem 512 mb ram , 5200 - 128 mb nvidia g-force,2,4 ghz , eddig egy játék sem akadozott ez meg amikor tölti az első pályát kimegy belőle, help ?? -
#704 kapcs: salgotarjan
jelszó: friz -
#703 pedig megy nekem
-
#702 csere, és többbszörös próbálkozás után is. -
#701 MSN [email protected] -
#700 nemműxik a lanos megoldás, a hostnak jó, de a cliensnek loading után csak a fekete képernyő marad... -
#699 Aha!
Csak azért írtam,mert sokan régi drivert használnak és ha ki akarnak próbálni egy újat,ezt a drivert ajánlom!
Én többet nem próbáltam,szerintem jól működik vele a game,persze nem mindegy,hogy milyen kártyát használunk! -
Dns5000 #698 bazze GT jol fut barmilyen driverrel -
#697 Hát én próbaképpen leteszteltem ezeket a drivereket Xtreme 84.25 Xtreme 84.37 Dhozerpoint 84.25 totál ugyanúgy ment mindhárommal képminőség ugyanolyan volt. -
#696 én benne vagyok LANBA. Először azthittem a a rendes netes gamet tudtad megoldani. Na mind1, a COOP party jó ötlet! Én benne vagyok! -
Dns5000 #695 khmmm... Anyad :) -
#694 Nvidiások 84.37-es driverrel frankón fut! Nekem legalábbis bejött,egy próbát megér! -
mikiking #693 KÖSSZ TESÓ,NEKED KELL VALAMI ?
-
#692 Tess -
mikiking #691 császtok,légyszi küldjétek már el a serialt hozzá mert elvesztettem , légyszi én is adok érte valamit ha kell
-
mikiking #690 császtok,légyszi küldjétek már el a serialt hozzá mert elvesztettem , légyszi én is adok érte valamit ha kell
-
#689 ATI-sok! Milyen driverrel játszotok? Nekem Omega van fent, és 8x AF-el, medium-high-on 1024-ben nyomom és tök játszható, nem akad, semmi.
(x1600Pro 256MB) -
#688 Ok, egyelőre haverokkal játszunk, utána lehet róla beszélni. -
#687 Ösze kéne jönni pár embernek és kipróbálni többen. Csak valami baj van a gaméval mert minden második vagy harmadik jointra indul el a játék -
#686 thx, mi battleLAN-al próbáltuk azzal nemjó, ezzel viszont faja! ;) -
#685 Nekem is ezt írja ki :(
-
#684 a magyart szedjétek le ez -
#683 Ez kell hozzá Hamachi -
#682 Találtunk a haverommal egy kis progit amivel a netet úgy látja mint a hálózatod lenne. Igy tudsz játszani lanosan. Többen öszejönnénk és tudnánk coperatív vagy egymás ellen is játszani. NAGYON JÓ -
#681 Szia!
Mondd el! :D -
#680 Sziasztok
Aki akar játszani neten keressetek engem.
Nekem megy. -
#679 Nyah, egy fokkal már jobb a game, a renderer_setiings.xml-be átírtam mindent mediumra, az árnyékot és a post process effektet is kinyomtam... így már 20-25 fps-el tűrhető a game! Sztem próbáljátok ki, hátha... -
#678 megy a halál konzolra ha van EZ és ráadásul gyönyörüen megy (a képek elég sötétben lettek készitve és a játékban történt mozgás miatt van amelyik el van mosódva de a lényeg asszem lejön. 5.1 hanggal megfejelve maxon kicsit üt) apám gyülöl mindenfajta számgépjátékot, de ennél kb egy orán keresztül nem csinált semmit csak leste a történéseket majd röhögve hozzátette hogy jobb mint a reality tv :D