Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Rakj már be egy full grafos, high texturás shotot ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Pretorian
Azért mielõtt feltelepítitek a játékot, gondolkodjatok el a rendszer újrahúzásán, mert ha bivaly gépeken is szaggat a játék, akkor ott van valahol a bibi. Mondom ezt azért, mert nekem az alant megjelölt konfigon szinte szûz vindózzal, SP2-vel, és a legújabb driverrel gond nélkül megy 40 FPS-t a játék, és ha megcsinálom a Total Commanderes trükköt, high beállítással akkor is megy 25-öt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

lac coo
Jó, természetesen csak költõi tulzás volt 4 😊)) Két éves a Far Cry és így néz ki : ( fele akkora videokarival , mint amit ez akar)..)

79Alba
Atvittem haveromhoz malydnem ugyan az a konfija mint nekem csak neki 7900 gt je van ugyan az a beállítás és nem sok külömbség. ELBASZTÁK az tuti. szerintem lesz javítás hozzá .EZ VICCCCCCCCC

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

Zsolo007
Inkább azt mondanám, hogy olyan 2004es szinten megrekedt a graf fejlesztés, effektek 2005-ösek, optimalizációt meg nem látott 😄

Zsolo007

Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelõtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! 😊))

Naaa ekkorát ne túlozzunk már!

Itt van neked 1,
2,
3 játék 3 évvel ezelõttrõl

azért volt már az optimalizálatlanság miatti gépigényre is pár példa és jobb ha hozzászoksz emrt egyre inkább ez a divat 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

musha
ott a pont

musha
látom nem én írom elõször, de nevetséges (szánalmas) ez az optimalizálatlanság. nem baj, majd a `hatalmas` bevételbõl és a `magasztaló` értékelésekbõl talán okulnak.
ilyen gyors uninstallom is rég volt.

lac coo
Hát nem egészen 😊))

Eddig azért "kellett" nagyob hardware, mert a látvány is nagyságrendekkel brutálisabb volt. Pl. mikor kijött a Far Cry... Volt miért (!) vásárolni 😊))

Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelõtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! 😊))

Akkor most már az a trendi , hogy ha játszani akarsz, egyáltalán ha azt akarod , hogy elinduljon a játék akkor fejlesztened kell ?
Mert eddig valami pluszt kaptam is a fejlesztésekkel, itt meg semmit , csak esetleg méltóztatik elindulni a game ! 😊))

Nem mindegy....

79Alba
Elárulom de szerintem mindenki tudja a DOOM 3 volt elbaszva és újra kiadva.

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

mikor nem volt ez nagyon átlátszó? a játékipar kérlek errõl szól sajnos 😊))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bertino
nekem is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eisenhower
merthogy? ATI kártyám van ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Majd ha valaki tudja,akkor beirja,neked nem kell 674.-szer is megkérdezni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsolo007
Nekem atim van. Garantáltan nem megy jobban... Kár hogy ezzel baszták el ezt a fasza gémet (meg ezzel a checkpoint save rendszerrel)

Akkor irja ki mikor belépek.
És ez mi?
Crash in application version: grpcdemorc1.04

Failed setting up render device
79Alba
Lehet hogy ATI vgákra írták ! <#idiota>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

bertino
hát akkor ott van a kutya elásva...

Eisenhower
Hát nálam ATI logo jön be ^.^

Egyetértek...

79Alba
Kipróbáltam..... Hát..... A lényeg hogy a game szerintem el lett szúrva olyan értelembe mint egy nagyon jó játék......... újra ki is adták mert elbaszták a programozók. Tulságosan nagy a gépoigény.TULSÁGOSAN. Ireális

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

lac coo
Na most félreértés ne essék :

én nem mondom , hogy rossz játék vagy hogy jó, csúnya vagy szép , csak azt hogy nagyon átlátszó ez a vegyél kártyát orrba-szájba politika 😊))))

Eisenhower
http://physx.ageia.com/footage.html

nézzétek meg a 2 muvit elõször a high end graffal majd a jobb oldalon az ageia kártyásat 😄

Ez mit jelent?

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters)
bertino
bejön az nvidia logo a game indításánál ?

wander01
szedd le (ha nem a teljest akkor a demot), nézd meg, ha nem teccik töröld le 😊 sztem nem érdemes ilyet kérdezni, lásd laconak sem jött be pedig a gépe 5ször jobb grafot is tudna produkálni. 😊 higyj a saját szemednek

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Eisenhower
olvass vissza és mérlegelj.

eprex
sziasztok! tudtok vmit mondani a játékról megéri letolteni?

Ez mit jelent?

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
lac coo
Demonál .
De ahogy olvasom itt a fullban is ez lenne 😊))) Úgyhogy le sem szedem 😊)))
A fizikai kártya is mi f..rt kell neki : ezt a robbanást , effektet lazán gyõzné egy erõsebb proci is 😊))

Kicsit botrányosnak tartom......

Pretorian
Ezt a demónál csinálja, vagy a teljes verziónál?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

lac coo
Spec gyors mozgásokat már nem érzékeled rendesen 24 fps-nél, valamint ilyen alacsony fps-nél már valszeg küzködik a gép, és késnek pl . a beviteli eszközök (pl. egér ) , ... Ilyenkor mondják, hogy rossz a játék mert egérlagg van 😊))))))))))))

Valakinek elindult 512mb-rammal.
lac coo
3000-es Prescottal , 2 G rammal, X800XT -vel nem engedi a max texturákat....
Mediumon meg randa mint a bûn 😊)))))

ez a legnagyobb bizonyíték , hogy rá akarják valahogy "kényszeríteni " a játékosokra az új hardware-k vételét 😊))))))))

5-ször brutálisabb, szebb garfot elvisz a gépem lazán mint amit ez "maxon" enged 😊)))

Szal bekaphassák ! 😊))))

wander01
oké 😊 én csak forumhsz-ben olvastam bithun, mondjuk mindegy, két ora alatt már a fele lejött volna 😄 én meg éjfélkor benyomtam és mentem házidogát irni. el is felejtettem, reggel hétkor mikor befejeztem és felálltam hogy beviszem suliba láttam hogy lent van. ugyhogy alvás ugrott, irány GH 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

<#vigyor>

jó játék
Zsolo007
2 óra telt el a 2 rilíz közt...

wander01
tegnap este tizkor már kint volt. állitolag 25 perc telt el a clone és a reloaded riliz között 😄 azért az már kemény nem?

sorry de msot nicns igazad 😊 valamelyik vidkártya topicban anno elég alapossan ki lett vesézve hogy a tv/mozi/ akármi 24 képkockája nem ugyanaz mint a gamekban a 24 frame per sec..., keress rá 😊

Eisenhower
hm. miért nem mûködik az élsimítás a demoban? hiába állítom be sehol semmi 😞

Ja! kijött már a full is..
Ghost Recon Advanced Warfighter (c) Ubisoft RELOADED 54x50 MB
Azé még kiprószálom,csalódást már nagyon nem okozhat...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

wander01
hát igen elég iq light társaság, gabe-nek igaza van. nem csináltam még meg az elsö pályát, mert elmentem kb feléig, ott kinyirtak, aztán gondoltam egyet és inkább feltettem öcskös gépére is. azon aztán mindent ráraktam, amit enged, és kb 60-70 fps-el megy röccenés nélkül. azzal szorakoztam hogy megint ejtöernyöztem, és utána mindent szarrá lõtem amit lehetett. iszonyat király és valami kegyetlenül jol néz ki. full shadow, full minden. nagyon kemény.

Ja azt a Drone micsodát a térképen érdemes mozgatni.Most fejeztem be az elsõ küldetést.Hát a hangulat nem rossz,de szerintem a saját társaink kritikán aluliak.Sarokhoz küldöm,kigyalogol,fedezék elé megy és nem mögé,ha véletlenül belémütközik, megáll és nem megy tovább,stb...Ugyhogy legtöbbször csak a baj van velük...
Ennek eredményeként ketten oda is vesztek,de a következõ küldetésban mér vígan ott vannak megint...

Evogordon
Szedem már sztedem már 😄

CalebJoe
Jó tesóm akadt el én most fogom felrakni szóval...De köszi!Utána milyen pálya jön?És mindig helikopterrel raknak le minket?
wander01
amerre akarod. elküldöd valamerre, átállsz rá g-vel és ha lát ellenfelet rázoomol illetve mutatja a térképen meg ilyen kis piros négyszögekkel normál nézetben. a drone-t a tab-al elöhivott térképen is küldözgetheted illetve egérgörgövel ugyanugy ki lehet választani mint az embereidet

CalebJoe
De a drone-t nem tudtam iránítani,az emberek igen.És merre kell irányítani?<#conf>
wander01
ehh

a drone-t ugyanugy mozgatod ahogy az embereidet. rpg-sek meg lesznek csak menj a waypoint felé