2409
-
Toto1987 #757 Hali! Légyszíves valaki legyen olyan rendes és toljon fel egy cd-kulocst,mert sehol sem találok! köszi -
#756 Jó kérdés.. :)
Nálam jelenleg AMD 2400+ @ 2200 MHz re húzva 1 GB DDR 400 Gef 6600 GT 128 MB-t drverek frissítve és így is jáchatatlan pár napot hagyom pihenni a dolgot azt beprógálom újból majd hátha kiokoskodok valamit..
addigis Éjjen Májusss esejeeee égaa gyomrom besejeeee :PP -
#755 És milyen géped van? -
cuccok #754 Hát nem tudom nálam teljesen fut maxibande minden a felbontástól kezdeve a szűrésig!!A fear bezzeg nem teljesen!!!tehát nekem nincs vele semmi bajom és a játék is király!!!!!! -
Caponee #753 Akkor a sniper a bajom,pedig nagyon tetszik,de ezekszerint le kell mondanom róla:( -
#752 én is szeretnék már végre játszani, de ez a szunyok mindig kilép:(betudna valaki linkelni egy állás mentést ami az első pálya elején van? -
Dns5000 #751 Vannak benne jo ottletek, vegre szet lehet lottni az autokat, behajolas egesz jo, altalaban fedezekeb huzodnak a tarsaid meg az ellenseg is.
A gepigeny viszont borzalmas. -
Dns5000 #750 ha neki mesz eldobott fegyvereknek kiveszi belolle a toltenyt ha az jo a te fegyveredhez, persze sniperhez nem nagyon lehet talani igy toltenyt. -
#749 Mi haverral toltuk a multit hamachival, ammo-t meg fel lehet venni a halottaktól csak simán ha odamész. -
Caponee #748 Leht valahogy municiót szerezni ebben a játékban?A második pályán már mindent elpufogtattam ,éppen be vittek egy parkolóház félébe ,de még nincs vége a pályának ,mert vissza kell menni a VIP-hoz de nincs lőszerem :(.Multival mi a helyzet ?Csak eredetivel müködik? -
Vlala #747 Ja, Te már indítod a játékot? Én most tudtam meg, hogy van ilyen :) -
#746 mi lehet a gondom?: inditom a játékot, és jön az a demo amikor kiugranak a repülöböl, zuhanok lefele, és amikor a női riporter elkezd dumálni mindig kilép a játék :( -
o0tomy0o #745 Nyitsz egy topicot egy játéknak és mégcsak nem is játszol vele... az a min. hogy adj neki esélyt, vagy 3-at -
#744 Végülis adtam még egy esélyt a játéknak. S élvezhetően futó állapotba tettem, meg kell mondjam, gyorsan ítéltem a játékkal kapcsolatban. Nagyon tetszik most szedtem össze a csapattársaim , magyarán még az elején vagyok. -
#743 Mindhárom tankot kilövetted? -
o0tomy0o #742 valszeg valahol valamelyik épület tetején van egy lőállás ahonnan egy ellenség rakétalövővel tüzel... szedd ki elöbb. -
#741 Hát hol megy lanon a játék hol nem mint a mesébe -
#740 Én a 3.pályán járok mikor megtörténik a merénylet és védeni kell azt a VIP-t az addig OK. Miután sikerült nagy nehezen ráraknom a helire, mintha bombáznának döglik meg az összues bajtárs, majd után énis hirtelen paff meghalok. Tényleg sok az ellenfél, de ezt azért nem vágom, hogy így eccere mindhárom meghal majd utána én is. -
#739 Na végre a negyedik pályán vagyok.Most robbantottam fel egy elektromos egységet! -
#738 írjál egy mailcímet.
Utálom hogy a hülye idióta beragad valahova és nem mozdul, idióta szarja. -
o0tomy0o #737 Feladom. Újra kezdtem de megint nem tudok ott tovább menni, pedig most úgy mentem végig hogy csak egy emberem maradt. Tudnál nekem küldeni egy következő checkpoint-nál mentést? megköszönném. Így nem tudom továbbvinni :( -
#736 Arról a helikopterről, mit kellett volna újratölteni? Talán az embereim fegyvereit? -
cuccok #735 hány pálya van a játékban ??? -
o0tomy0o #734 Már újrakezdtem... Elsővel mondjuk nem jutottam el odáig, választottam új fegyvert és újrakezdtem... Hát lehet ez marad, harmadjára is végigviszem... -
#733 Szerintem kezd előről a pályát -
o0tomy0o #732 LOL. Már háromszor mentem oda a térhez és semmi robbanás csak hogy vége a pályának húzzak vissza... Amúgy SAT térképen már odaküldtem az embereim a négyzethet de ott meg is álltak... Nemtudom. Próbálkozom. Bug. Anyjukat. -
#731 Akkor fogalmam sincs mi lehet, nekem a töltés után megjelent a zöld négyzet, hogy emböszi 4xx méterre mikor a nagy térhez értem bejelnetkezett a csóka a rádión aztán nagy robbanás és a fél épület odalett, aztán jött az akció. -
#730 Én most leszedem a 84.43 forcewaret, hátha.
[Apropó banner még ma jön, s ha kellen FAQ akkor szedjük össze a dolgokat] -
o0tomy0o #729 Nem, elöbb a második szintről kilőttem 2 mesterlövészt aki a tank hátamögötti két házon volt, majd a lefelső szinten kidugtam a fejem és leszedtem az uccsót, utána töltöttem újra a heliből -
#728 Érdekes, de a helikopáterről előzőleg újratöltöttél? -
o0tomy0o #727 Ha a parkolózáz tetején vagy akkor mikor a helikopterhez érnél elötte szedd le a 3 mesterlövészt a környező házakról! Asszem meg is vannak jelölve pirossal. -
o0tomy0o #726 jójó, igen arrafelé megyek, de a nagy szobor elött már azt mondja hogy kimegyek a pályáról, egfyik oldalról sem tudom megkerülni... egyszer próbáltam jobbról kerülni, de nagyon nagy ívben a fal mellett, de mire megkerültem megint elkezdte hogy kimegyek a pályáról majd game over... megőrülök. Te egyenesen átmentél a téren a szobroknál? -
#725 Jó lenne ha én is egy második lennék! :)) -
#724 Hát ja, biztos minden második embernek ilyen van :) -
#723 Futottam,de leszedtek a szemetek,már vagy tízszer próbáltam,tele a t*k*m vele! -
#722 Úgy látom szereti az Ati kártyákat,abból is az 512mb-osat! :)) -
#721 Futni kell aztán kész. Nekem az egyik gépágyúst kilőtték a heliből. -
#720 Hát a nagy tér fele, marha nagy szobor van középen, de hát mutatja a waypointot, egyébként nyugat majd észak -
#719 Lehet,hogy jobb kicsit,mint az előző driver,de úgy néz ki nem a játékok miatt fejlesztették ki,talán a duplamagos prociknál jobban működik!
Főbb változások az előző hivatalos verzióhoz képest:
TV/HD-out támogatás SLI-nél
SLI-üzemmód esetén immáron elérhető a VSync D3D esetén is
Teljesítményoptimalizációk duplamagos CPU-kra
PureVideo deinterlacing-támogatás MPEG-2 HD esetén
További fejlesztések HDTV-meghajtásra vonatkozóan
-
#718 Ghost Recon: Advanced Warfighter demo performance analysis