Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelõtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! 😊))
Naaa ekkorát ne túlozzunk már!
Itt van neked 1,
2,
3 játék 3 évvel ezelõttrõl
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ilyen gyors uninstallom is rég volt.
Eddig azért "kellett" nagyob hardware, mert a látvány is nagyságrendekkel brutálisabb volt. Pl. mikor kijött a Far Cry... Volt miért (!) vásárolni 😊))
Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelõtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! 😊))
Akkor most már az a trendi , hogy ha játszani akarsz, egyáltalán ha azt akarod , hogy elinduljon a játék akkor fejlesztened kell ?
Mert eddig valami pluszt kaptam is a fejlesztésekkel, itt meg semmit , csak esetleg méltóztatik elindulni a game ! 😊))
Nem mindegy....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Crash in application version: grpcdemorc1.04
Failed setting up render device
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én nem mondom , hogy rossz játék vagy hogy jó, csúnya vagy szép , csak azt hogy nagyon átlátszó ez a vegyél kártyát orrba-szájba politika 😊))))
nézzétek meg a 2 muvit elõször a high end graffal majd a jobb oldalon az ageia kártyásat 😄
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
De ahogy olvasom itt a fullban is ez lenne 😊))) Úgyhogy le sem szedem 😊)))
A fizikai kártya is mi f..rt kell neki : ezt a robbanást , effektet lazán gyõzné egy erõsebb proci is 😊))
Kicsit botrányosnak tartom......
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mediumon meg randa mint a bûn 😊)))))
ez a legnagyobb bizonyíték , hogy rá akarják valahogy "kényszeríteni " a játékosokra az új hardware-k vételét 😊))))))))
5-ször brutálisabb, szebb garfot elvisz a gépem lazán mint amit ez "maxon" enged 😊)))
Szal bekaphassák ! 😊))))
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

<#vigyor>#vigyor>
jó játék
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ghost Recon Advanced Warfighter (c) Ubisoft RELOADED 54x50 MB
Azé még kiprószálom,csalódást már nagyon nem okozhat...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ennek eredményeként ketten oda is vesztek,de a következõ küldetésban mér vígan ott vannak megint...