2409
  • Shep
    Tudod mi volt 97-es a kék2 a rainbow six pár hónap híján egy évvel későbbi a hiddem meg 99-es
  • Shep
    Ja a medal sem 98-as hanem 2002-es
  • Shep
    Na jó egyezzünk meg abban, hogy a HL 98as, amiket te írsz azok nagyrésze is, rainbow 1 úgy rongyá lőtték a társaimat mint a bajt emlékszem a fúrótornyos pályán teljesen kikészültem, mikor kiment a kék csapat vmelyik ajtón és mindig lelőtték őket, hidden egyik legjobb game de hasonló a helyzet ott is a társak sok mindenre nem voltak jók, a kettőben azért már sokat javult a helyzet és elég jól lehetett használni őket. Egy szó mint száz eddig egyik játékban sem volt igazán jó a társak mi-ja, a swat3-4 is elég érdekes volt.
  • Gabor_(HSF)
    1,erre azért nem válaszolok,mert általánosságban mondtam a tizenéveseket..
    2,az lényegtelen..
    3,én minden játékot végigtolok ha már elkezdtem,hogy legyen érven,akár fikázni,akár isteniteni kell..
    4,előszőr is a HL1 az csak 6 éves játék,bár a single abban is izgibb volt,de én az igazi taktikai fps-ekről beszéltem azpedig pl. a R6,RS,H&D ez pedig 97-98 és 99,de beszélhetünk a MOHAA ról is...
    Cóval ez nem vita kérdés és sem azért vettetem fel,csak elszomoritó,hogy a mai játékokban milyen üzleti érdekek képviselik a programozókat
  • Shep
    Nem fogok veled vitázni, de
    1. nem vagyok már tizenéves (rég nem)
    2. nem én találtam ki hogy lábújjhegyre állás a tippek között írta
    3. minek vitted végig ha szerinted annyira szar? (mazohista vagy?)
    4. 7-8 éves nagy taktikai fps, már megbocsáss, de akkor még HL1 meg kék2 volt a nagy fps
  • Gabor_(HSF)
    Sehogy.. van egy kisterpesz állás meg a sima,amit gondolom összekevert a torna órával
  • Gabor_(HSF)
    Ja,hogy ez egy taktikai játék? bocs ezt nem tudtam..
    Cóval a te nagy taktikus játékodból mingyárt az is hiányzik,hogy se egy tankot kilőni se fedezni se betámadni nem képesek...akkor mi szükség rájuk?
    Elhiszem a tizenévesek akik előszőr ülnek PC elé,még élvezhetik is,de engem igy 44 évesen csak idegesitenek,akkor kaptam idegbat mikor szó nélkül berohan elém,mikőzben lövök valakire...
    Cóval ha taktikai FPS-t akarsz,nyulj vissza 7-8 éves gamékhoz,ott megkapod
  • Cápafogxy
    Hogy lehet lábujjhelyre állni?

A csapattársak ritka hülyék rényleg, 3X kell nekik kiadni a parancsot mire felfogják, meg mondom hogy támadja azt negative-ozik itt nekem.
  • Shep
    Most őszintén akkor mi értelme a taktikázásnak ha egyedül irtasz le mindenkit, egyébként szerintem egész türhetőek a társak, ha jól taktikázol fedezve küldöd ki őket akkor elég hatékonyak, na persze a géppuska fészkekekkel ne mtudnak mit kezdeni, de azonkívül szerintem elég tűrhetően végzik a dolgukat, persze van hogy totál hülyék és lelövetik magukat ez tényleg marha idegesítő.
  • Shep
    Nekem a pislogó hullák tetszenek :)

Egyébként ahogy beljebb haladok a játékban egyre jobban tetszik, tudtátok, hogy lábújjhegyre is lehet állni?
  • Gabor_(HSF)
    Medium (alap) de hogy öszinte legyek nem fogom végigtolni hard-on,mert rohadtúl nem tetszik a game..
    (na a nem tetszik-kel finoman fogalmaztam az érzékeny lelkiviláguk miatt..cóval ez egy szar)
  • Cápafogxy
    Milyen nehézségen tolod, toltad?
  • o0tomy0o
    Amúgy 2 dolog nagyon tetszik nekem. Egyik amikor meghal az összes társam következő küldinél már ott ül velem szemben a néger azt bámul bambán... A másik mikor eldobok 3 gránátot, kijelzi a jobb alsó sarokban hogy nincs több, de a kezében még mindig ott tartogat egyet...
  • grebber
    Akkor nincs para ha meghalnak oké ez király!
  • Gabor_(HSF)
    cóval nemtudom,ha véletlenűl meghalt valamelyik,visszalodoltam,mert képesek úgy is meghallni,mikőzben többszáz méterről hivom őket a küldetés végénél
  • Gabor_(HSF)
    NEM..babusgattam őket,mint egy jó apa,de én amugyis egyedűl szeretek menni minden game-ban
  • grebber
    Itt vége a küldinek ha kinyirják a társaidat?
  • Gabor_(HSF)
    Hát elég hosszú,ha úgy csinálod végig ,hogy egy csapattársad se maradjon ott..
    (olyan ostobák a legjobb a kezdőn hagyni őket)
    de kb 20-25 óra,12 küldetés van,70-80 autosave-vel kb..
    az útólsó 2ő az elég kemény.....
  • o0tomy0o
    Én nemtom kinek mi baja azzal hogy lelövik a társakat... Jóhogy nem olyanok hogy végigfutnak a pályán és lelőnek mindenkit, a pléjer meg csak fegyverhordónak van köztük. Igenis az a dolgunk nekünk játékosoknak hogy úgy menjünk végig a küldetéseken hogy vigyázunk a bajtársakra... Azért ők is le-le szednek egy két ellent, nekem be is baszna ha levadásznának mindenkit. Amúgy ott lehet őket hagyni a start mezőn, végigmenni a pályán majd a helikopter mellett hívni őket és odafutnak. Ennyi.
  • grebber
    LOL takarodjanak annyukba X1800XT 512-essel is csak 47 fps tényleg szánalmas!
  • grebber
    Kb milyen hosszú volt hány órás?
  • Tobacco
    köszönöm a válaszokat
  • Gabor_(HSF)
    Na itt a vég!
  • bakvarnyu
    Hát ha a játékban nem jó akkor próbáljátok ki Teamspeak-kel.
  • Eisenhower
    LOOOOL
  • Alien1024
    helosztok én és a haverom nemtudunk net en coparative modban microphonéval beszélni controlsban sem találtuk meg mit kel nyomni segitsetek mit kell csinálni hogy jatek közben dumáljunk?
  • Thanatos
    szvsz csak simán fizetett hirdetés kategóriájú a cikk...
  • Dns5000
    lenni nem magyar?
  • bakvarnyu
    1. tanulj meg normálisan fogalmazni mert ez így értelmezhetetlen:)
    2. tanulj meg helyesen írni;)
    3. várj türelemmel amíg jön egy szakértő nem kell izgulni;)
  • Alien1024
    helosztok nmetudom én s a haverom használni a játék közben a microfont mit kel nyomni mert be van álitva minden csak játék közben ez hogy van?
  • dienesoft
    az MI téleg elég kemény túlzás hogy úgymondjam, olyan s*ggek a többiek néhol...
  • Alien1024
    HELP???
  • bakvarnyu
    Igen egy kissé túlzásokba esett a csávó, évekig ezzel fogunk játszani, soha nem látott MI, meg aki jól kinéző játékkal akar játszani az fektessen be új gépbe=) Esküszöm mint valami propagandaszöveg, apu biztos az UBI Hungáriánál értékesítési vezető=)
  • Alien1024
    helosztok nmetudom én s a haverom használni a játék közben a microfont mit kel nyomni mert be van álitva minden csak játék közben ez hogy van?
  • Pretorian
    Hát vaz, a SG tesztere vagy nem találkozott furcsa anomáliákkal a játékban, vagy csak szereti a kacsavadászatot, mert az AI-t tekintve a játék Easyn és még Mediumon is leginkább ahhoz hasonlít. Hardon már elfogadható teljesítményt nyújt az AI, legalábbis ami az ellenséget illeti, mert a botok a legdurvább zárótűzben is csak ácsorognak a nyílt terepen, ahelyett, hogy fedezékbe vonulnának.
    Nem baj, kooperatívban nagy rajság minden.
  • bakvarnyu
    Aha,már látom az SG is írt róla kritikát tegnap.
  • o0tomy0o
    Én úgy tudtam hogy 04.27. a hivatalos...
  • Toto1987
    kösz
  • bakvarnyu
    Mikor jelenik meg a játék hivatalosan?
  • 79Alba
    Tessssssss