2409
  • wander01
    vagy 512-es kari az se rossz :)
  • wander01
    "valoszinu high texturat csak 256mb kartyakon lehet bekapcsolni"
    azokon se :) a high texturákhoz szerintem physx kártya kell ugyhogy nem hinném hogy bárki ebben az országban látta volna már high texturával (saját vélemény felelösséget nem vállalok érte :D)
  • Zsolo007
    High textúra csak 512ő memű vgakon van...
  • Dns5000
    nem javul semmit 6800am van es szaggat mint allat alapbol be van kapcsolva a 16pipeline 15-25 fps max graffal 1024x768, ami medium texturat jelent, valoszinu high texturat csak 256mb kartyakon lehet bekapcsolni. Min graf 800x600 15-30fps.
  • BladeW
    1 giga ram, 84.21 FW, defrag lehet h nem artana, majd megnezem amikor hazaertem
  • BladeW
    Ugy tunik keves neki a 8 pipe ami 6600GT-ben van. Valaki irta (lehet hogy itt) hogy egy 6800-at felhuzva 12-rol 16 pipel eszrevehetoen sokat javult a jatek.
  • wander01
    érdekes. mennyi a mem a gépedben? vidkari driver, esetleg defrag?
  • BladeW
    Legelso betoltesnel swap-el igen, utana meg csak siman akad...
  • wander01
    az az 5-10 mp nem swapp-elés? (igy irják ezt??) én nem vettem észre ilyet.
  • wander01
    nekem inkább cpu függönek tünt elsöre, nekem a 2.8-al kicsit lassabbnak tünik néha mint amilyen optimizálva lenne (teljesen szaggatásmentes), de nem igazán észrevehetö. öcsi 4.2-esén valami eszméletlen jol megy. kb mint a HL2 vagy a szutyok dúm3 vagy akármelyik más fps.
  • koschwarz
    6600gt-m van, ahogy néztem, nem számathatok sok jóra
  • wander01
    prohardver jo, amikor játékra rendelnek nálam gépet mindig végignézem az aktuális, szobajöhetö kártyáknak a tesztjét a PH-n :) tegnapelött is egy 6800GS-el adtam el gépet, köv valszinü már 7600-os lesz ami a 120-150 ezres kategoriába esik :D ja meg a 7900GT SLI, az tudom hogy szépen hasit, öcskösnek dobtunk olyat a gépébe :D de PH-s tesztek nagyon sokat segitenek a döntésben.
  • BladeW
    Nekem egy 3000+ ra huzott Barton mellet eddig nem volt akadas (2. palya feléig) robbantottak mellettem mar kocsit meg ezt azt de nem volt semmi akadas. Jobban vidkari fuggonek tunik a jatek. Viszont jatekallas betoltese utan 5-10 mp-ig jatszhatatlanul lassu, utana viszont mar eszhez ter.
  • Eisenhower
    ATI's 'Chuck' on HDR with AA in GRAW

When the demo of Ghost Recon: Advanced Warfighter for the PC became available last week, one of the first and loudest complaints was that the game didn't allow for the use of anti-aliasing in any shape or form, leaving users with jaggies galore wherever they cared to look in the game. Thoughts immediately turned to recent developments with Elder Scrolls IV: Oblivion, and ATI's special driver that allowed for High Dynamic Range and anti-aliasing to be used in this title. The question on everybodies lips was - Could ATI pull off the same trick in Ghost Recon: Advanced Warfighter? Elite Bastards asked the mysterious driver developer known only as 'Chuck'. Here's the quote, directly from the man himself, in full:

The rendering path in G.R.A.W is very different from most games in that it appears to make extensive use of multiple render targets (MRTs). (This is where one draw operation can write different values to different surfaces.)

The DX9 spec doesn't allow multi-sample AA when using MRTs and our hardware requires that all of the destination surfaces either have AA or not. This means that in order to get AA in G.R.A.W. we'd need to have lots of AA surfaces and perform a ton of AA resolves. The end result would be slow and require much more texture memory. It's not 100% impossible, and I'm not giving up on the possibility, but there is no playable solution right now.

elitebastards
  • koschwarz
    tulképp igen, vagyok, mert én is szoktam olvasgatni azokat a teszteket. LOL.
  • wander01
    prohardveren pl vidkari tesztekben találsz ilyesmiket. kártyák összehasonlitása azonos konfigon, szürökkel, szürök nélkül kártyákra lebontva. ilyesmire gondoltál?
  • koschwarz
    eccer kíváncsi lennék egy olyan tesztre, ami az egyes játékoknál megméri, hogy mi eszi jobban a gépet, az élsimítás bekapcsolása vagy az hogy felveszem a felbontást
  • GoKu x
    az élsimitást hogyan lehet bekapcsolni mert nem reagál rá semmit ha növelem.
  • koschwarz
    az jó, 44 évesen..., én 31 vagyok, ezek szerint van még remény. mostanában még többet tudnék játszani, mint régebben.

nekem taktikai fps-ben eddig etalon az operation flashpoint. jó régi játék, de még mindig jobbak voltak a társak mi-je, mint manapság a taktikai fps-ekben...azok tényleg azt csinálták, amit mondtam nekik

monnyuk a swat4 sem rossz ilyen szempontból

sőt a closecombat first to fightbeli társak sem voltak hülyék, egy feltünő hibájuk volt csak, hogy a terület tartása meg a fedezés parancsnál képesek voltak olyan helyekre beállni, ahova nem kellett volna.

asszem az itt leírt gépigényproblémák miatt meg sem próbálkozom ezzel a játékkal, pedig a stílus nagy kedvelője vagyok. egyébként ezek az akadások gondolom azért is vannak, merthogy kéne az ageia-phsyx chip, mert enélkül mindent a proci számol...
  • Eisenhower
    *guides :D
  • Eisenhower
    [URL=http://www.tweakguides.com/GRAW_1.html]tweak giudes ^.^[/URL]
  • MikroID
    Hali! Valaki segítsen már, mert hülyét kapok! A VIP 2-es pályán vagyok és nem tudok átmenni a tér másik oldalára! Egyfolytában rámszólnak, hogy elhagytam a harci zónát, huzzam vissza a belem! Az embereket oda küldtem, de nem segített! Olvastam vissza, valakinek már volt ilyen gondja, de a megoldás nem volt leírva, illetve úgy gondolom, megkapta a pálya 06-os mentését! A segítséget előre is köszönöm!
  • Zsolo007
    sőőőt állt a 256-os vga-k valamivel lassabbak a 128-as társaikhoz képest

Tudomásom szerint ez csak azokra igaz, amelyek 128bites memcsatolóval rendelkeznek. Tehát amit állítasz igaz 6600gt 128mb 128bit és 66gt 256mb 128bit esetén, de ha 256os a csatoló akkor már nem!
  • BladeW
    Hat jah ez a NEXT GEN marhasag amolyan jolly joker, ra lehet sutni hogy azert ilyen a nagy am a gepigenye egy jateknak. Szo se rola, amikor kidobnak az elejen ugy fest igen csak durva nyilt terepet kezel, de ha tul nagyot akarok kerulni egy waypoint fele azert ramszolnak h ne arra menjek mar.

A gepigenyt felreteve sztem igen csak kellemes a jatek, foleg hogy a realisztikussagra torekvo jatekmenet ritka mint a feher hollo manapsag. Lockdown utan kesz feludules, pedig attol tobbet vartam.

A tarsak nekem sem tunnek annyira butanak mint itt leirjak paran, bar sokat kell oket pátyolgatni mikor hol fedezzenek, de hat ettol lesz taktikai fps vagy mi a szösz.
  • grebber
    NextGen a lószar az ebben semmi nextgen nincs mégha szép is lenne de csak szipmlán átlagos.
  • Omlás
    Az a bajj hogy igazán én olyan hatalmas NEXT GEN dolgokat nem látok benne pl instalnál is totál élsimítás nélküli képek stb legalább akkor oda dobták volna a fulextrás képeket... Hameg ez a max akor nem nevezhető NEXT GEN gaménak.
  • Omlás
    Vagy ez lenne a NEXT GEN? Akkor kéremszépen sorra fogynak majd a PC-s emberkék legalábbis kishazángban mert nemhinném hogy túl sokan vásárolnak 700 E körüli konfigot maguknak...
  • Omlás
    Egyetértek Optimalizálatlan.... mint mostanában nem 1 játék...
  • Omlás
    Én jelenlegi esetben aszem hanyagolom a játékot... :(
    Kár mert régóta vártam tecik is (kinek hogy tök mind1 mindenkinek van saját véleménye)
    Viszont nálam iszonyú sokat számít hogy egy FPS normálissan fusson és ne akadjon be orba szájba jelenleg a játékélményt ez hazavágja így félreteszem későbbre... Lebutított graffal megint csak az az eredmény hogy 0 hangulat ...
    Majd meglátjuk talán egy Patch orvosol pár hibát de szerintem csodát ne várjunk ..
  • Maxtreme
    40 fps-el robbanásnál, nade akkor is...Azzal a géppel...
  • Maxtreme
    LOL ha az szánalmas, ehhez mit szólsz? :)

http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=6948312&postcount=66

FX60, 2gb 3200 2/3/2/2, DFI Expert, 2x7900GTX BFG, X-Fi Elite Pro, BFG PhysX.

40fps-el megy :)
  • Glpetyus
    Na,megkínoztam magam a fullal is,annak ellenére,hogy a demó enyhén szólva kiábrándító volt.
    Hát...a játék nem rosz,sőt nekem kifejezetten bejön.Nem tudom,de nekem nem tünnek síkhülyének a társaim...bár az is igaz,hogy általában csak a kövess,és a menj ide-oda parancsokat használom. Na nem mintha ezen kívűl olyan sok lenne
    Ők még nem nagyon estek el,én már annál többször,mert a játék kellemesen nehéz (na nem easy-n)
    A feketeleves : 6600Gt-m van és persze akad,mint az állat.Nekem nagyon kevés ez a ~20 fps,amivel fut.Szal elbaszták nagyon,de remélem vmi javitás jön hozzá.
    1-2 dolgot átírtam a konfig fájlban,pl. a fegyvert high-ra tettem,a karaktereket mediumra,miközben a játékban low-ra raktam a beállítást(high nincs, mediumon meg 10-15 FPS !)
    Így 20-30-al fut,viszont még mindig jó ronda :I
  • dienesoft
    Nekem nem volt ilyen, de én tod hol szenvedek? Akkor mikor felrobban a tér után egy ház ahol a Captain van és meg kéne menteni.Miután beviszem gyros a rtepcsibe egyből visszarohannék, de mindenki megdöglik...utána énis :)
  • dienesoft
    Amúgy multizni télleg méé nem lehet benne Interneten? nem vágom ezt a Gamespy dolgot..,mikokr csinálnék egy ákkountot akkor mindig hisztizik az email címem miatt.HAmachival kipróbáltuk Alba-val, de mindig kidobott a gae, miutan rácsatlakoztam
  • Maxtreme
    Azt megnézném hogy azon szűrésekkel meg mindennel jól fut...
    Nálam az aláírásban szereplő configgal kifejezetten szar még AA nélkül is..
    Annyi hogy a tieden több a vram. De ez nincs hatással a sebességre (sőőőt állt a 256-os vga-k valamivel lassabbak a 128-as társaikhoz képest)
  • wander01
    kép
  • Deajka
    Gyerekek, volt valakinek olyan a második pályán,hogy miután felrobbantottam a benyakutat megyek a parkolóházhoz aztán a célkereztem helyén egy narancssárga izé van? Nem látok tőle semmit! Help mi a töcs van?
  • Eisenhower
    jeee. unalmamban elindítottam megint a gémet. de most már tök nyugodtan. sikerült is az első pályát másfél óra alatt végigvinni de tényleg lépésről lépésre haladtam. tök jó volt csomószor észre se vettek a nyomik és hátulról leszedtem a bandát :P
  • 79Alba
    A rövid véleményem a multi részéről
    A Rainbow six Lockdown ugyan az a cég csinálta és a multi része rendesen mükszik de sajna GR3 nem müködik rendesen a multi rész azaz a cop részébe.
  • Caterpillar
    Megvolt a dolog már a kérdésem elött 2 nappal csak épp nem akart menni és gondoltam rákérdezek!

Noh hát akkor szerintem priviben megbeszélhetnénk a dolgot!
    THX!