Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert amirõl it szó van (ill.ennél a gamanál nincs) az az,hogy konzolos dedicalt server nincs hozzá,vagyis távolról nem tudsz nagy sávszélességü szervert vezérelni és itt a pont..
Aztán persze majd jöhet a szenvedés és írogathatnak + ba mindent hozzá,de amelyik játékból ezt alapba kihagyják, azt le is huzhatod a wc-n.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A palyaszamot illetoen. Egyreszt tuti lesz kuldeteslemez, no meg lesz palyaszerkeszto is gondolom elobb utobb. A legtobb online FPS-hez akad. 😊
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Maga a jatek alol tudod elinditani a dedikalt szervert. Az felcsatlakozik a kozponti szerverekre es ott elfut magaban. 😊 Ergo azoknal a jatekoknal, ahol nem mennek a toresek, ha szervert inditasz es a szerverek egy kozponti szerveren keresztul erhetoek el, akkor az dedikalt szerver lesz. Hogy ezt otthonrol, vagy szerverparkbol teszed mindegy. Mar ha van olyan savszelessegged, hogy egy szervert kiszolgaljon es hozza sajat allando vas otthon. De az en velemenyem, hogy otthonrol szervert inditani ertelmetlen. Nem lesz allando, nem jo a savszelesseg, es nem lehet egyszerre hostolni es jatszani normalisan, valamint mivel nem allando, ezert nem lesz ismert ami problema abbol a szempontbol, hogy azert sokat dob a dolgon ha kulfoldi klanok is jonnek jatszani ha ugy van kedvuk. Illetve barmikor barki fellephet ami altal kialakul egy jo kis allando tarsasag a vilag barmely reszerol. Igy aztan elobb utobb ha van sajat klanszerver ami allando es ismert, johetnek a warok, stb... A legtobb allando szerver altalaban nem otthonrol inditott epp a savszelesseg miatt. Itt is ugy lesz. Ha lesz egy klan aki beruhaz ra, akkor lesz dedikalt sajat szervere. megoldhato, nekunk is igy mukodik. De ez csak az en velemenyem ( majd ket eve uzemeltetunk sajat game es TS szervert igy tapasztalat van, raadasul lehet lesz GR3-as szerverunk is ), korantsem biztos, hogy en gondolom jol. 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mert egészen biztosan nem,majd elkezdenek írogatni hozzá mindenféle sz@rt,addig meg marad a saját gépeden hostolás ami a mai FPS viszonylatban eléggé kiábránditó....
Ennek a játéknak nem a gépigénye a fõ baja,hanem az,hogy sorozatosan esik az ubi ugyan abba a hibába..
Megette a franc az egészet,ha arról kell beszélni,hogy single-ben esetleg még lehetne élvezni,bár itt arról sincs szó..
általában az emberek többsége a multi felé hajlik,hisz minden játék sorsáról leginkább az dönt,ki az a marha aki azért vesz meg egy játékot,hogy 1x végigjátsza a küldetést..
Na az AI-k! hát igen ,halál ostobák itt is,ami a legborzaztóbb,hogy 6-10 éves játékokban ezerszer okosabb botokat csináltak már és ez által élvezhetõbb singlit is,nem 1 et az ember szivesen végig játszott többször is minden fokozatban,hát jelen esetben errõl szó sincs...
És ki kiváncsi a sok csili-vili-re?( a tizenévesek esetleg)ha ez a játék netcod-ja,iránythatósága,látja kárát..
Szóval annyi baja van,amimiatt ez is halálra van itélve.,itt is az a kérdés,vajon lehetséges e,olyan modot írni rá,amivel esetleg a neten még lehet valamit kezdeni..
Természetesen ebbõl is kihagyták a dos-os dedicalt szervert,egyenlõre még véletlenül sem lehet letesztelni,hogy esetleg még érdemes legyen tovább szenvedni vele..
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Suzuki Swift GL 1.3
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nos mindenki szapulja a gémet. De senki nem ír magáról a játékról, milyen a feeling, az MI, a hangok. Ja bocs 1 vagy 2 hozzászólás volt. Én még csak a demot nyomtam végig, de bejön. Irreális a gépgény? Igen. de be lehet lõni úgy, hogy normálisan fusson. Nincs olyan grafja amit 40 év múlva is istenítünk? És? A GTA sorozatot sem a hihetetlen látványért szerettük.
Az MI a demo alapján sztem tényleg elég "fura", de ha lerakod õket valahova és szépen elõre kommandózól akkor nyagyon hatékonyan képesek védeni a pozíciójukat.
Az AGEIA PhysX Prociról annyit, hogy sokat szerint felesleges mert ezt a fizikát egy jobb proci is leszámolja, nos halkan jegyezném meg, hogy ha ezt a fizikát a proci számolja akkor ne is álmodj ennél jobb fizikáról. Ja és persze felejtsd el az MI fejlõdését, mert a procid nem ér rá utvonalat tervezni, reagálni a környezetére és egyáltalában gondolkodni, mivel a fizikát is neki kell számolnia és az eléggé lefoglalja.
Tehát nem azért van a fizikai proci, hogy még több pénzt zsebeljenek( vagyis nem teljesen) hanem, hogy végre ne sírjon a szád a gyenge MI miatt.
Hát ezt tenném én hozzá az eszme futtatásaitokhoz.
Azért sztem érdemes a csõlátást kezeltetni. <#mf2>#mf2>
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Volna 1 kérdésem. A full gémet feltelepítem s elindítom, a célkereszten kívül meg a fegyverkijelzõn kívül csak feketeséget látok bármerre megyek. Lehet hogy video karit kellene cserélnem?
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy rajtam kívül mindenki a fullal játszik? <#wilting>#wilting>
De inkább azt veszem észre hogy ez nem nagyon sikerül + egyre jobban kezdik elfelejteni mi is az az OPTIMALIZÁCIÓ!
Next PC upgrade: 2022
800x600-ban total low texturával 15 fps !!!!!!!!!!
bf2 meg elmegy mediumon
hogy van ez ???
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Hosszú utcán beállitom az egyiket a sniper-al hogy fedezzen amig elõremegyek.Erre alig indulok,megfordul a céliránynak pont háttal,és arra nézelõdik.
Másik.2 terror a saroknál.Embert kicsit a távolabb lévõ autó mellé küldöm hogy jobb rálátasa legyen a dolgokra.Erre elõször megáll a kocsi végénél,ott még némileg védve lenne,de az nem jó,kis töprengés után felkerekedik és megkerüli az egész kocsit.Közbe már záporoznak rá a lövedékek.
Persze amikor egy fal mögé nagy nehezen beállitottam,és késõbb hátulról megtámadtak,akkor meg nem mozdulna magától hogy fedezékbe húzódjon,ott áll és lõ vissza...
Szóval asszem nem nekem lesz való ez a játék...Lehet az én igényeim nagyok,de a SWAT4-ben ha visszagondolok 10x jobb volt a társak inteligenciája,mint itt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
várom dmc3-at és resi4-et
meglátjuk
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
vicc, h nem lehet high beállitásokat választani a gépemen (a64 2300mhz, 1.5gb ram, x800pro huzva), de ha az XML t átirom, megy perfektül minden HIGH on(30-40fps, XML ben minden high on)).
a physix drv install is szánalom én NO ra nyomtam, nem is tette fel, nem is hiányzott a játéknak, ment nélküle 😞 eh, eladta magát az UBI - ismét.
sztem amugy nem csunya a graf, nekem a béna szinezettséget (ami az nfs-mwvel szemben itt NEM kikapcsolható) eltekintve tetszik 😊 hangok türhetõek, alapvetõ parancsok eccerüek, ...
Forza.
Hát kegyetlen, és nem + irányba!
Az elsõ részét imádtam, de ez annál 1000X szarabb!
Azthíszem ez 1 mp-ig sem lesz az asztalomon!
Köszöntem a lehetõséget, remélem még találkozunk akár a tetrisz oldalán is😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10