Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez az hogy nem érted mirõl beszélek..
Mert amirõl it szó van (ill.ennél a gamanál nincs) az az,hogy konzolos dedicalt server nincs hozzá,vagyis távolról nem tudsz nagy sávszélességü szervert vezérelni és itt a pont..
Aztán persze majd jöhet a szenvedés és írogathatnak + ba mindent hozzá,de amelyik játékból ezt alapba kihagyják, azt le is huzhatod a wc-n.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hat a JO-nak a netkodja minden, csak nem jo. 😄 Eleinte mikor kijott ugyanigy szapulta mindenki. Nem kicsi volt a hardverigenye sajnos. Most meg mar felfejlodott hozza a technika es erdekesmod most jonnek egyre tobben ujjak epp ezert. 😊 Azaz 2 ev utan kezdenek el szaporodni a jatekosok. 😊

A palyaszamot illetoen. Egyreszt tuti lesz kuldeteslemez, no meg lesz palyaszerkeszto is gondolom elobb utobb. A legtobb online FPS-hez akad. 😊

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Dedikalt szerer? A JO-bol kiindulva nem hiszem, hogy kell kulon DVD hozza. Ha megvetted az eredetit, azzal tudsz hostolni egy szerveren, es mellette ugyanezzel a keyyel fel tudsz csatlakozni jatszani is. Legalabbis az ujabb jatekoknal igy van. Egyszerre host/game... Nos az a hobbi szervereknel elmegy, de annak nem is kell dedikalt szervernek lennie. 😊Vagy nem ertem mire gondoltal. 😊
Maga a jatek alol tudod elinditani a dedikalt szervert. Az felcsatlakozik a kozponti szerverekre es ott elfut magaban. 😊 Ergo azoknal a jatekoknal, ahol nem mennek a toresek, ha szervert inditasz es a szerverek egy kozponti szerveren keresztul erhetoek el, akkor az dedikalt szerver lesz. Hogy ezt otthonrol, vagy szerverparkbol teszed mindegy. Mar ha van olyan savszelessegged, hogy egy szervert kiszolgaljon es hozza sajat allando vas otthon. De az en velemenyem, hogy otthonrol szervert inditani ertelmetlen. Nem lesz allando, nem jo a savszelesseg, es nem lehet egyszerre hostolni es jatszani normalisan, valamint mivel nem allando, ezert nem lesz ismert ami problema abbol a szempontbol, hogy azert sokat dob a dolgon ha kulfoldi klanok is jonnek jatszani ha ugy van kedvuk. Illetve barmikor barki fellephet ami altal kialakul egy jo kis allando tarsasag a vilag barmely reszerol. Igy aztan elobb utobb ha van sajat klanszerver ami allando es ismert, johetnek a warok, stb... A legtobb allando szerver altalaban nem otthonrol inditott epp a savszelesseg miatt. Itt is ugy lesz. Ha lesz egy klan aki beruhaz ra, akkor lesz dedikalt sajat szervere. megoldhato, nekunk is igy mukodik. De ez csak az en velemenyem ( majd ket eve uzemeltetunk sajat game es TS szervert igy tapasztalat van, raadasul lehet lesz GR3-as szerverunk is ), korantsem biztos, hogy en gondolom jol. 😊

te ugye még sose hallotál elbaszott netkódrol? 😄DDD azért mert a joint opsnak jó a netkodja (legalábbis állitásod alapján 😛) attól nenek mgé nem biztos hogy jó lessz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát én nem tudom mi a bajotok.Jó,láttam már szebb grafikát és jobb A.I.-t is !de szerintem jó kis game és rohadt jól lehet taktikázni benne!!!!!!!!!!!!!!
Ja meg mintahogy az is kiábránditó,hogy összesen 5 pálya van és coop-ba meg 1 küldetés,cóval reménykedhetünk még,de az ubi-nak ismét sikerült kreálni egy fost.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Gondolod,ha a boltokba kerül,akkor majd csatolnak hozzá külön egy dedicalt szervert tartalmazó dvd-t is?
Mert egészen biztosan nem,majd elkezdenek írogatni hozzá mindenféle sz@rt,addig meg marad a saját gépeden hostolás ami a mai FPS viszonylatban eléggé kiábránditó....

Nah ebbe a netes dologba meg ne melyedjunk bele. Egyenlore csak akkor lehet kiprobalni, ha kijott a boltba az eredeti verzio, megjelennek a GR3 szerverek es lehet neten jatszani ezaltal. De ott sem lesz problema. A map nagysaga nem gond ( PL ha nem is Ubisoft game de a Joint Operations 64 negyzetkilometert kepes kezelni 150 jatekosnal is ) es mivel max csak 32 jatekos nem 150... 😄 Ha LAG problema lesz max csak az elegtelen vas miatt.

Nagyon szépeket írtál,csak hogy értelmetlen..
Ennek a játéknak nem a gépigénye a fõ baja,hanem az,hogy sorozatosan esik az ubi ugyan abba a hibába..
Megette a franc az egészet,ha arról kell beszélni,hogy single-ben esetleg még lehetne élvezni,bár itt arról sincs szó..
általában az emberek többsége a multi felé hajlik,hisz minden játék sorsáról leginkább az dönt,ki az a marha aki azért vesz meg egy játékot,hogy 1x végigjátsza a küldetést..
Na az AI-k! hát igen ,halál ostobák itt is,ami a legborzaztóbb,hogy 6-10 éves játékokban ezerszer okosabb botokat csináltak már és ez által élvezhetõbb singlit is,nem 1 et az ember szivesen végig játszott többször is minden fokozatban,hát jelen esetben errõl szó sincs...
És ki kiváncsi a sok csili-vili-re?( a tizenévesek esetleg)ha ez a játék netcod-ja,iránythatósága,látja kárát..
Szóval annyi baja van,amimiatt ez is halálra van itélve.,itt is az a kérdés,vajon lehetséges e,olyan modot írni rá,amivel esetleg a neten még lehet valamit kezdeni..
Természetesen ebbõl is kihagyták a dos-os dedicalt szervert,egyenlõre még véletlenül sem lehet letesztelni,hogy esetleg még érdemes legyen tovább szenvedni vele..

És milyen volt a fizika? Nem ismerem a gémet.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

79Alba
KIRÁLY <#eljen>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

bakvarnyu
Hát nemtom, nem vagyok programozó de a SWAT 3- ban pl. elég jo volt az MI és az beérte egy p500 procival , meg Savage32 videokártyával<#vigyor3>

bepe79
A 2. mission-nél járok, ahol a helikopter lerak minket a egy kis udvarban. A mission elején rengeteg fegyverbõl lehet választani, érdemes valami sniper puskát választani szerintem, mert különben óriásit fog sz*vni az ember. Ahogy kiérünk az udvarból, olyan tûzzel fogadnak minket több oldalról is, hogy ihajj.

Suzuki Swift GL 1.3

79Alba
<#vigyor5>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Zsoltika 007
Nemtom de nagyon megtetszett. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

79Alba
A LoL képen ki látható?

Na csõ all!

Nos mindenki szapulja a gémet. De senki nem ír magáról a játékról, milyen a feeling, az MI, a hangok. Ja bocs 1 vagy 2 hozzászólás volt. Én még csak a demot nyomtam végig, de bejön. Irreális a gépgény? Igen. de be lehet lõni úgy, hogy normálisan fusson. Nincs olyan grafja amit 40 év múlva is istenítünk? És? A GTA sorozatot sem a hihetetlen látványért szerettük.
Az MI a demo alapján sztem tényleg elég "fura", de ha lerakod õket valahova és szépen elõre kommandózól akkor nyagyon hatékonyan képesek védeni a pozíciójukat.
Az AGEIA PhysX Prociról annyit, hogy sokat szerint felesleges mert ezt a fizikát egy jobb proci is leszámolja, nos halkan jegyezném meg, hogy ha ezt a fizikát a proci számolja akkor ne is álmodj ennél jobb fizikáról. Ja és persze felejtsd el az MI fejlõdését, mert a procid nem ér rá utvonalat tervezni, reagálni a környezetére és egyáltalában gondolkodni, mivel a fizikát is neki kell számolnia és az eléggé lefoglalja.
Tehát nem azért van a fizikai proci, hogy még több pénzt zsebeljenek( vagyis nem teljesen) hanem, hogy végre ne sírjon a szád a gyenge MI miatt.
Hát ezt tenném én hozzá az eszme futtatásaitokhoz.
Azért sztem érdemes a csõlátást kezeltetni. <#mf2>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Zsoltika 007
Nem tudom mi a problémátok. Ez a játék tökéletesen van optimalizálva. Csak nem pc-re... Bele kell törõdni. Lesz még pár ilyen pofon a pc-s közösségnek ha tetszik ha nem. (Mielõtt beindulna a köpködés nekem is pc-m van)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

79Alba
milyen karid van?

Hi mki
Volna 1 kérdésem. A full gémet feltelepítem s elindítom, a célkereszten kívül meg a fegyverkijelzõn kívül csak feketeséget látok bármerre megyek. Lehet hogy video karit kellene cserélnem?
79Alba
Énis ott cumizok

bepe79
Hát ezt nem tom', ott még nem tartok. <#vigyor0> Még csak az elsõ pályán vagyok, az 5. auto save-nél, ahol a mesterlövészek felé meg az RPG-sek felé kell haladnom.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Az optimalizálatlanságon (graph) még patch-el segíthetnek, mert maga a game az szvsz jó.

Suzuki Swift GL 1.3

79Alba
Lehet a mesterlövészel leni?

bepe79
Akárki akármit mond, ez a game jó. Ott tartok, hogy a drone-al fel kellett deríteni a Ramires last standin position-jét. Most pedig a város egyik csücske felé kell haladni és az RPG-sektõl megtisztítani a terepet, vagy valami ilyesmi.

Suzuki Swift GL 1.3

Shep
Lassan nekem is leér, kiváncsi vagyok ennyi rossz vélemény után nekem hogy fog tetszeni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus
😞
2-õt nem adják ki,erre meg vártam 2 évet... :C

Glpetyus
Naja,mostanában 10 játékból 8-at elcsesznek :I

grebber
Sajnos a fullt is elkurták 😞

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
Lehet hülyeség,de nem lehet,hogy a demót b@szták el ?
Vagy rajtam kívül mindenki a fullal játszik? <#wilting>

grebber
Ugy hogy ahogy haladunk elõre elvileg egyre jobb és szebb gameknek kéne jönni.
De inkább azt veszem észre hogy ez nem nagyon sikerül + egyre jobban kezdik elfelejteni mi is az az OPTIMALIZÁCIÓ!

79Alba
elszúrták. akármilyen géped van akkor is ......

z0ty4
OMG.....

800x600-ban total low texturával 15 fps !!!!!!!!!!
bf2 meg elmegy mediumon

hogy van ez ???

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

bakvarnyu
Nem tudom en meg nem lattam a jatekot, de attol , hogy a tarsak benak meg lehet jo.Mar az elso resznel is ugy jatszottam, hogy beallitottam a kettes csapatot valami fal moge, aztan ha szuksegem volt sniper-re vagy support-ra akkor elohoztam oket.Vagy egyszeruen csak lehasaltatod oket valahol es hagyod , hogy a felbukkano ellenfeleket leszedjek.Ilyen minimalfeladatokra hasznalhatoak.

79Alba
40 fps <#hehe>

Glpetyus
Ezt de elbaszták 😞
Ronda is,akad is, + szar is 😞

Jó hát ezen a játékon csak idegesiti magát az ember.Az egy dolog hogy hogy megy,de én nem tudom túl tenni magam a társak marhaságain.Már dékután is felhúzott,de most nekiálltam a 2. küldetésnek,na ott már végleg.Olyan kaotikus összevisszaságokat tudnak csinálni hogy az hihetetlen.
Hosszú utcán beállitom az egyiket a sniper-al hogy fedezzen amig elõremegyek.Erre alig indulok,megfordul a céliránynak pont háttal,és arra nézelõdik.
Másik.2 terror a saroknál.Embert kicsit a távolabb lévõ autó mellé küldöm hogy jobb rálátasa legyen a dolgokra.Erre elõször megáll a kocsi végénél,ott még némileg védve lenne,de az nem jó,kis töprengés után felkerekedik és megkerüli az egész kocsit.Közbe már záporoznak rá a lövedékek.
Persze amikor egy fal mögé nagy nehezen beállitottam,és késõbb hátulról megtámadtak,akkor meg nem mozdulna magától hogy fedezékbe húzódjon,ott áll és lõ vissza...
Szóval asszem nem nekem lesz való ez a játék...Lehet az én igényeim nagyok,de a SWAT4-ben ha visszagondolok 10x jobb volt a társak inteligenciája,mint itt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bucser
lásd swat 4... Ott is a coop az igazi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wander01
fikázza itt mindenki 😊 ez az elsö GR amivel játszottam, nekem bejött a single, jopofa, nagyon szép. na, gondoltunk egyet megnézzük mit tud multiban. elöször sima tdm, semmi extra, szokásos felhozatal. de a coop az valami kegyetlen jo 😄 botokat ki kell váltani emberekkel (4-en lehet coop-ot tolni szerintem de nemtom most csak itt ketten vagyunk + két bot) komplett taktikai megbeszélés, kurva jo a multi része 😄 botokkal nem lehet azt a kommandozást eljátszani, akármilyen parancsrendszer van. ugy érzem singliben nem is játszunk öcsémmel, coopban toljuk végig.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

szvsz ubiba már ne reménykedj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ThugEdge
az van gyerekek,hogy majd remélhetõleg a devil may cry 3.5 és a resi 4 feledteti talán eme jókora ballépését az ubinak,pedig én is nagyon vártam a stuffot,demót próbáltam szaggatott mint a fos,full-t még nem is instaláltam fel,de lehet egy jó ideig nem fogom,amikor van más gém,ami jó is,jól is fut
várom dmc3-at és resi4-et
meglátjuk

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sziasztok! Letöltöttem a demot, felraktam + hozzá mindenbõl a legújabbat (Ageia-ból, driverbõl, stb) + még kiürítettem a temp mappákat és amikor elindítom a game-t egy pár másodperc után újraindítja a gépet! Eddig senki nem írt ide ilyet úgy láttam, valaki találkozott már hasonlóval?
Mi lehet a gond?
sziasztok nekem ezt irja ki:Crash in application version: grpcrc1.02

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
arty
elõzõekkel nem játszottam, ezzel is csak az elsõ pályát, igy a játékélményrõl nem tudok irni.

vicc, h nem lehet high beállitásokat választani a gépemen (a64 2300mhz, 1.5gb ram, x800pro huzva), de ha az XML t átirom, megy perfektül minden HIGH on(30-40fps, XML ben minden high on)).

a physix drv install is szánalom én NO ra nyomtam, nem is tette fel, nem is hiányzott a játéknak, ment nélküle 😞 eh, eladta magát az UBI - ismét.

sztem amugy nem csunya a graf, nekem a béna szinezettséget (ami az nfs-mwvel szemben itt NEM kikapcsolható) eltekintve tetszik 😊 hangok türhetõek, alapvetõ parancsok eccerüek, ...

Forza.

TC3
Szerintem már ne foglalkozz vele!!!!!!
Nem éri meg!!!

TC3
Na megnéztem a játékot!
Hát kegyetlen, és nem + irányba!
Az elsõ részét imádtam, de ez annál 1000X szarabb!
Azthíszem ez 1 mp-ig sem lesz az asztalomon!
Köszöntem a lehetõséget, remélem még találkozunk akár a tetrisz oldalán is😊

rage
Olyan 300 USD körül lesz az ára.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

TC3
Dehogynem!
Csak az egyenes tesz egy kis kanyart😊

grebber
Én is ,a kinézete és a hatlmas gépigénye sehogyse egyenesen arányos <#idiota>