Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A fizikával és a grafikai motor megoldásaival együtt számomra ámulatba ejtõ még akkor is, ha élõben nem is láthattam teljes pompájában. Ezt hiányoltam sok FPS-bõl. Végre tényleg úgy érzem, hogy egy igazi virtuális világ közepén állok. Nem kocka minden, nincsenek kényszermegoldások. A svéd precíz kéz itt is alkotott. Gratulálok nekik, ez a legszebb FPS, amit valaha is láttam és összességében többet ad, mint az istenített Carmack-féle megoldások. A rossz talán az benne, hogy rá kell hozzá csatlakozni a paksi atomerõmûre.
LOL 😊))) Biztos egy játékról beszélünk ? <#nyes>#nyes><#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nektek nem csinál olyat, hogy visszatöltésnél elszaródnak a hangok? Pl: fegyverhangok (tök halk lesz). Mert nekem már csinált egyszer-kétszer, és a haveromnál is elõfordult már. Fáj a szívem a játékért, mert nagyon vártam, de sajnos a nagy gépigény, hosszú töltési idõ, bugok???, miatt sztem pocsék lett, bár elismerem lenne hangulata a játéknak, de így sztem nemérdemes belevágni.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ööööö...
Nem kevés a 6-9 fps ezen a konfigon?
Mondjuk a videokarim 12/6-on 333/800-ra van húzva, a 3DMark03-on 9092-t kapott...
Minden felbontáson, és kikapcsolt dolgokkal is ugyanez...
Processzorom lassú?
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Köszönöm és megy!!!!
Ha OFF-nak gondolodnem kell, de röviden érdekelni miért pont azt kellett.
Még1x thx!!!
http://sopronyi.photoshelter.com
Nevezd át, vagy töröld a Program Files\Common Files\InstallShield\Professional könyvtárat, és próbáld újra!
Ezt megtettem, de semmi 😞
egyébbként meg egyátalán nem egetverõ az sem...
A többir meg már nem commentelek,mert a választ úgy is megkapjátok rövid idõn belül....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azért mert neked érezhetõen nem jött be egy még meg sem jelent játék, még nem kéne az egész fórumot teleszemetelned a negatív kisugárzásoddal! Ha szerinted nem lehet sikeres egy játék, aminek a szingli része erõsebb, mint a multi, csak gondolj pl. a Prince of Persiá-ra, amiben egyáltalán nincs multi, mégis az utobbi idõk egyik legsikeresebb játéka és ha szerinted 2006-ban nem számít a grafika, akkor menj vissza Counter-ezni, vagy Rainbow 6-ezni! Esetleg vehetsz új hardware-t is!
Ezt a telepitésnél, miért írhatja ki? Találkozot valaki már ezzel a problémával?
Setup has experienced an error.
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again
error code: -6001
Köszönöm!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Forza.
nagyon hangulatos, normalon már kihívás is kezd lenni(azért nem sok), a társak mondjuk sokat rontanak rajta.. le kell parkoltatni õket akcio elõtt 😄
a rongybaba fizika türhetõ, de persze a sok ülõ és fejenálló ellen miatt lenne mit csiszolni rajta (talán ppuval jobb???).
a grafikáról ... valóban ATI-n jobban fut, ubi b*ssza meg, h a másik oldalt ennyire lesz*rja 😞 viszont a lassuságért valamit kapunk is cserbe: türhetõ texturák, rengeteg bumpmap, elég jó HDR (még ati-n is!!!), óriási látótáv!!! senkinek nem tünt fel, hogy egy komplett várost belátni ??? mondjatok már játékot, ahol EKKORA várost ilyen részletesen kaptunk meg (még ha kicsi csalás is van ebben - távoli, nem bejárható részek butábbak)... mikor helivel visznek, végignézve a városon... nagyon szép! bár a társakra is ennyit áldoztak volna...
zene engem idegesitett, hangok rendben vannak.
összeségében tetszik, de a körités (beállitások/ageia driver majdnem kötelezõ installja) csapnivaló. dedikált multi nélkül pedig a battlefront sorsára fog jutni: süllyesztõ!
Forza.
A hanggal ugyanez van. Megynyitom a souns.xml-t, átállítom high-ra, a menüben mégsem lehet azt választani, pedig elvileg még extreme beállítás is létezik hozzá.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Jó szerver nélkül nincs jó multi,ha ez már a játékból hiányzik akkor már csak a szenvedés van..
De hát ez egy értelmetlen vita,mert ez tény,de ráadásul még ezer baja van a játéknak...úgyhogy sztem ne ragozzuk tovább..........................
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Na de majd a Vegas!
Utánna meg majd mehetünk az UBI-hoz tõrni-zuzni
De hát ez is már alapban hiba,mert lehet írogatni hozzá dedicalt cuccot orba-szájba
De a gyengébbek kedvéért "parancssoros dedikált szerver" ami nélkül nincs multi
Itt errõl van ill volna szó..
Ha te is öt éve már futtatnál gameszervert, tudnád mibe okoskodsz bele
vedd már ki az aláírásodból azt a képet, mer zavaró :|
on
nem tudom mi bajotok a high graf beállításokkal... nekem eleve ugy indult, 800*600, 12 FPS
640*480ba le se tudtam venni, azért mindent letettem low-ra, szintén 12 FPS
hát... mondjak vmit az ubisoftra vagy mondjak vmit az ubisoftra... ? <#mf3>#mf3>
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Nem feltetlen konzol kell ahhoz, hogy menedzselj egy szervert. Szerintem a nagyobb gaming klanok megoldjak. PL WolfRAT ami egy tavoli szervermenedzser es tobb gamehez megcsinaltak. Azzal aztan ugy tekergetted, allitod, konfiguralod, adminolod ahogy szeretned. Felteve HA ehhez is osszedobjak a sracok. 😊
"Nemtom beszélt itt valaki a nem PC-s verzióról?" <#wave>#wave><#falbav>#falbav>
Te olvasod is amit írsz? Sztem a "konzolos" az "nem PC-s verzó..."
Tudsz követni? <#violent>#violent>
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nemtom beszélt itt valaki a nem PC-s verzióról?
Az online jatekok piacan meg a PC viszi a palmat, gondolom ezert nem is eroltettek konzolokra a dedikalt szerver lehetoseget. 😊 Tehat azert mert a konzolos verzioban nem tudsz szervert inditani, nem jelenti azt, hogy lehuzhatod a wc-n. Hisz a PC-n minden mukodik es valljuk be a netes jatekososk 90%-a PC-vel vagy Mac-el nyomja nem konzollal.