2409
  • Zsoltika 007
    Nem.
  • Pretorian
    Szerintem ezzel a játékkal értük el azt a határt, ahol az Ati és az nVidia közötti versengésnek a játékos issza meg a levét. Én legalábbis nem találkoztam még olyan játékkal, ahol ilyen élesen vált volna el a különböző karikra történő "optimalizálás" mértéke. Mondjuk warezosként könnyen magyaráz az ember (és akinek már megvan, az csak warezos lehet), de aki tervezi, hogy megveszi az eredetit, az kétszer is jól gondolja meg.
  • Dns5000
    hmm a 9800 tudja a 3.0 shaereket?
  • Zsolo007
    Én legújabb omega drivert használok, x800gtm van, 1152x864 minden medium 4xAF, 20 fps átlagban...
  • Dns5000
    szerintem tok jol nezett ki az oblivion hdrelHdr vs bloom vs AA
  • Pretorian
    Ennek rengeteg oka lehet. Nyomjál le egy töredetettségmentesítést, próbálj ki több drivert, vagy ha nem olyan nagy gáz, húzd újra a rendszert. Ha a minimum megvan, akkor 800x600-ban mennie kell szaggatás nélkül.
  • dienesoft
    Tudom mi a lebegő robot, tudom! Dróón :D
  • bakvarnyu
    De ez az ATI előny se olyan egyértelmű, nekem radeon9800-al a második pályától játszhatatlan legkisebb,legcsúnyább felbontással is.
  • Pretorian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Felmész a garázs tetejére, és a helikopterből felveszed a rakétavetőt. A tetőről óvatosan kikukucskáva becélzod a tankot, és durr.
  • Pretorian
    Talán csak a HDR...
    Mondjuk én akkor sem kapcsolnám be, ha lenne, mert már az Oblivionban sem tetszett, hogy narancssárga fejük lett tőle a karaktereknek...
  • Zsolo007
    menekülni....
  • deicide
    na sikrült elakadni:((
    roppant érdekellne hogy hogyan lehet felrobantani a tankot..asszem ez a 2 act:)
    ott tartok hogy a nyerges vontató és a MOL kút felrobbant..jön pár gyalogos + a tank és sz@rrrá lőnek:((
    mit kell itt pontosan csinálni..??
  • Zsolo007
    Igazad van...egyébként látványban és framerateben nincs különbség 2.0ás és 2.1es shadferek közt, szal a gém 2.0át használ.....így viszont az az állításom nem igaz, miszerint 66gt és 9600 közt komoly látványbeli különbség lenne.
  • Pretorian
    Értem, de én próbáltam 6600 GT-vel is, ami ugye támogatja a 3.0-át. Különbséget nem találtam. A soft shadows pedig lehet, hogy erőforrásigényét tekintve high-end fícsör, de attól még a közepes kártyák is tudják, bár a teljesítmény erőteljes csökkenésével.
  • Zsolo007
    Az nem lehet, hogy csak PS3as high end kártyákon jön elő pl a soft shadow?

én arról beszélek amit látok

Hát te 3.0-át tuti nem fogsz látni, mivel x800ban olyan nincs...
  • Pretorian
    Te mind PR interjúban elhangzó ígérgetést benyelsz? Soft Shadowsnak nyoma sincsen a játékban. Ami árnyék van, az minden, csak nem az. Mielőtt az Oblivion megjelent, akkor is ment a promózás az engine tekintetében, aztán a végén mégsem úgy lett, ahogy ígérték (PC-s verzióról beszélek). Lehet, hogy később, egy peccs kiadásával ezt orvosolják majd, de én arról beszélek amit látok, nem pedig arról, amit promózás céljából össze-vissza vakerásznak. Shaderek tekintetében a 3 éves Pirates of the Carribbean 1.1-es árnyalói is odavágják a játékot. HDR-nél tévedtem, de oda is írtam, hogy "tudomásom szerint". Bocs.
  • Zsolo007
    - Tell us something more about your Graphic Engine, will it fully support Pixel Shader 3.0, and effects like HDR (High Dynamic Range) ?
    - Yes, and for the record: We were the first company to release a game with pixel shaders in. we know these kinds of features like the back of our hands. =D GRAW PC features HDR lighting, soft shadows, deferred lighting, normal mapping on everything, and an incredibly dynamic and destructible environment.

Egyébként vicces, honnan gondoltad, hogy nem?
  • MikroID
    Másik irányból tényleg engedte, bár már korábban is próbáltam arra, akkor viszont nem... mint az időjárás...
  • MikroID
    Na közben valami csoda folytán tovább engedett, így most ott vagyok, hogy biztosítanom kell a VIP csókát, de megint az a bajom, hogy nem enged a találkozási ponthoz! Kész vagyok ettől! Még egy pár próbálkozás és megy a kukába, pedig tetszik, de nem bírom az ilyen típusú bugokat! :(
  • Ssanya
    Próbáld esetleg a teret más irányból megkerülni. Vagy minden irányból ugyanazt kapod?
  • jety91
    Hy mindneki
    Ajánlom h nyomd meg a G gombot és teljes képernyön nézheted ami a droid lát egyébként aza buzi pont amit jelez arra kell elvezetni
  • aGGi
    Asszem az 1. pályán vok. Megkapom azt a lebegő robotot (nem jut eszembe a neve). Hogy lehet vele lejjebb ereszkedni? Mer olyan magasan van,h a kamerájából nem látok semmit. Ja meg ott van 3 légvédelnmi cucc. Azokat az embereimmel,vagy a robottal kell kinyírnom?
  • MikroID
    Bocs, Aberau, vagy milyen kapitány(százados), akivel találkoznom kell.
  • MikroID
    Na azért kérdeztem, mert én is és azt hittem, hogy talán a crack miatt, de akkor nem! Pálya: "VIP 2 is down" a 05-ös mentés utáni rész. Küldetés: érd el az amerikai nagykövetséget találkozz Andrew nem tom kivel és csatlakozz a VIP védelemhez. Na itt nem enged át a tér másik felére!
  • Ssanya
    Reloaded.
  • Ssanya
    Akkor most nem értem, te hol akadtál el: olvasd el, mi az aktuális küldetésed. Túl vagy már az ADAT-ok kiiktatásán?
  • MikroID
    Egyébként te melyik verziót használod, reloaded, vagy unleashed?
  • MikroID
    Kösz, de ahhoz hogy ezt a küldetést megkapd, alapfeltétel a ADAT, vagy ASAP, vagy mi kiiktatása, amikor megvan, kapsz egy pontot, ahol leszáll a heli és feltölthetsz, meg ment egyet a progi. Na ez után kapod meg, hogy menj el a nagykövetségre, vagy mire a tér túloldalára! Állítolag mikor mész át felrobban valami épület, de engem nem enged átmenni! Ha te esetleg ezt már megcsináltad, akkor nekem az is jó, ha adsz a VIP 2-es pályáról egy 06-os mentést!
  • Ssanya
    Addig nem mehetsz át, míg nem kértél légi csapást két ADAT-valamire (nekem ezek is valami légelhárítónak tűntek). Az egyik a térre kivezető úton van, aminek a tértől távolabb eső végénél van a géppuskafészek, a másik az utca tér felőli végén jobbra fordulva lesz. Ezeket kell célként megjelölni légicsapásra, utána mehetsz feltölteni az embereket, majd a nagykövetségre.
  • Glpetyus
    2.
  • Pretorian
    Ez a játék szerinted használ 3.0-ás shadereket? Hol? A víznél? Nem. a karaktereknél? Nem. Hol? HDR-t is csak az okosítással lehet bekapcsolni közepes kártyákon, tudomáson szerint.
  • aGGi
    Király a játék. Ti hogy szoktatok menni? 1. A térképen elrendeztek mindnkit,és ti is mentek. 2: Mentek,és közbe mutogattok,h te oda,te oda,te meg azt lődd.? Sztetek melyik jobb?
  • Zsolo007
    Csak azt felejted el, hogy a 6600gt az sm3at tud, meg hdrt....szal nem véletlen hoyg jobb fpst produkál a 9600. Egyébként meg nem hasonlítható a látványvilág pont ebből adódóan!
  • MikroID
    Hali! Valaki segítsen már, mert hülyét kapok! A VIP 2-es pályán vagyok és nem tudok átmenni a tér másik oldalára! Egyfolytában rámszólnak, hogy elhagytam a harci zónát, huzzam vissza a belem! Az embereket oda küldtem, de nem segített! Olvastam vissza, valakinek már volt ilyen gondja, de a megoldás nem volt leírva, illetve úgy gondolom, megkapta a pálya 06-os mentését! A segítséget előre is köszönöm!
  • Pretorian
    Biztos nem véletlen, hogy Radeonon jobban fut. Az x360-ban is Ati GPU van.
  • Dns5000
    hehe van egy 9600prom a fiokban mindjart kidobon ezt a szar 6800at aztan belevagom azt :P
  • Cápafogxy
    Ugyanez volt a tapasztalatunk lanon amikor toltuk haverral.
  • Punker
    hogy az istenbe váltok át a sniper-re? vagy itt nem lehet úgy mint az első részben?
  • Pretorian
    ATi kártyákon látványosan sokkal jobban fut a játék. Kipróbáltuk két haverom gépén. Az egyiknek 9600 XT-je van, a másiknak 6600 GT-je. A többi spec. körülbelül ugyanaz a két gépnél. A 9600 XT-n, ami egy belépő szintű kártya, látványosan jobban futott, mint a kategóriával erősebb (!) 6600 gt-n. Hiába tetünk fel a GT-hez ilyen-olyan csodadrivert, minimálisat gyorsított csak rajta.
  • Pretorian
    A Pysx kártyának nem sok köze van a textúrákhoz. A kártya leveszi a prociról a játék fizikájának számolását, és az így felszabadult processzoridőt egyéb hasznos dologra használja fel a gép. High textúrákat alapból valóban nem lehet beállítani (talán csak csúcskártyákon), de némi Total Commanderes okosítással meg lehet ezt kerülni. Ha nincs legalább 256 megás kártyád,(és most nem a "kamu" 256 megásokra gondolok)akkor mondjuk nem sok értelme van.
    Total Commanderben F4-el megnyitod szerkesztésre a renderersettings.xml fájlt, és a textúrabeállításoknál mindent átírsz High-ra. Ezután már választható a High opció. A ground texturest érdemes mediumon hagyni, mert high-on - közepes kártyákkal - a talaj helyén egy nagy feketeség lesz csak.