2409
-
#958 az a baj hogy az ageia chip csak pci-os csatolóval kapható egyáltalán, tehát emiatt is elvileg váltani kéne... -
#957 250, bocs :D -
#956 Még nem lehet. De nem biztos hogy rohanni fogsz érte a boltba, 300 dolcsi... -
deicide #955 bocsi igazad van...igazad van..meg van meg van lelöttem...lelöttem:)
köszi a helpet:)) -
deicide #954 van vagy 6 féle puska...ezek különféle modon..hangtompítóval..gránátvetővel..és ennyi én nem találtam mást..:(( -
#953 Ha nem találod a kopteren a rakétát, akkor az valami óriási ronyó lehet. Nekem nem volt ilyen problémám. -
#952 Holl lehet ilyen ageia fizikai kártyát beszerezni? -
Gabor_(HSF) #951 azt írtam nem megy 50 fps főlé,de ha már itt tartunk egy játékhoz min. stabil 50 fps kell,hogy élvezhető legyen és találjanak a gólyók ennek hiányában lesz ultra kamu a játék,főleg multiban... -
#950 Oblivionos oldalakon tuti találsz ilyet. Példázgatni itthon szerintem kevesen tudnak, mert nem sok embernek van ilyen kártyája. -
deicide #949 még mindig a 2 Act..(
elvergőttem oda ahol 3 szint a garage..tetőn a hellikopter..megpakoltam magam minden retekkel..de vállrol inditható nyillpuska nincs a hellikopteren:(
mivel gondolom a feladat a tankot kell kilőni nem...?
vagy is mivel kell kilőni..?
mert a hellikopter nem megy oda..én meg hiába lővöm az nem robban fel a tank:(( -
#948 Még jó hogy nem atim van :) most mindenáron FSAA-t akarnék. -
Dns5000 #947 amugy tud valaki osszehasolito kepeket, hogy mennyivel jobb a hdr AA val?
-
#946 Mért kell neked 50 FPS-nél több? 30 fps-nél már simán játszható a játék. A robbanásoknál a lassulás már tuti, hogy a proci miatt van. A fizika az egyik legnagyobb procikiller. -
Dns5000 #945 the mysterious driver developer known only as 'Chuck'
az o trukjerol :P
#865 :) -
#944 Az Ati egyik mérnöke, bizonyos "Chuck", rájött, hogy csúcs Ati kártyákkal hogyan lehet élsimítást és HDR-t egyszerre használni. Akinek ilyen kártyája van (x1800, x1900), az a peccs felrakása után már használhatja a kettőt egyszerre. dx10-es kártyákban már nyilván alapfícsör lesz. -
#943 Milyen Chuck féle trükkről beszéltek? -
Dns5000 #942 hmm akkor kiprobalom -
#941 Nincs. Omegában van, de catalyst mellett is tuti használható, az "csak" egy utility, nemhiszem, hogy izgatja a driver, bár lehet tévedek. -
Dns5000 #940 ATI tray tools az benne a catalysban is nem? -
#939 Lol! De gecc. -
Gabor_(HSF) #938 kabbe:)
-
#937 -
#936 Hát ezért mondtam ,hogy szedd le nézd meg hátha van valami ilyesmi utility az nvidiának valóban is... -
Dns5000 #935 azt nem javitjak meg :)
szivjanak a hulye milliomosok is :) -
Dns5000 #934 azt ertem, az nem segit sokat hogy ati drivereben lehet forcolni a shadereket, nekem Nvidiam van :) -
Gabor_(HSF) #933 azt milyen peccsel javítják meg,hogy asus 7800 gtx-en nem megy 50 fps fölé és betöltéskor meg 8-12 fps van,főleg a játék végefelé ahol már helikopterek is lőnek -
LOL basszus. LOL -
#931 A lényeg az, hogy az ő kártyája 2x olyan gyorsan tudja feldolgozni a Pixel Shader 2.x-et(1.xet is persze..), mert nem 8 mondjuk azt, hogy "gép" (futószalagnak is hívják, angol pipe után..), hanem 16 van a kariban... Remélem így érthetőbb... -
Dns5000 #930 #865 :) -
Dns5000 #929 hat ez nekem nem sokat segit :P -
#928 #926 :) -
Dns5000 #927 erdekes Zsolo x800gtm jen csak 20fps az atlag GTO2 annyival jobb? -
#926 Jah, csak a gto2ben 16 ps kezelő unit van.....duplája az enyémnek, ahogy az fps is :)
Chuck féle dolog itt nem műkszik, pont ma olvastam, valahol (ha tundám hol), hogy a játék valahogy layerekben alkalmazza a hdrt, nem az oblivionos módon, hanem bonyolultabban, és ezért iszonyatos erő kéne az AAhoz, mivel minden layert simítani kell vagy mi....nem pont ez volt írva de valami ilyesmi... :D
Ha tudnám, hogy akadtam rá -
Dns5000 #925 #865 -
#924 Furcsa....
Nekem semmi gond a sebességgel, a lenti konfigon szűz XP-vel, SP2-vel, legújabb ati driverrel 1024-ben, Total commanderes high beállításokkal (minden fullon, HDR nincs) 40 fps-el fut. A VGA mondjuk eléggé fel van húzva PowerStrippel. Fraps-el mértem a framerate-et.
Nagyobb robbanásoknál néha azért leesik 18-20 köré, de ez nem vészes. -
#923 Azt viszont tényleg nem értem, hogy az Anti-aliasing miért maradt ki a játékból. A beállításoknál nem lehet választani, driverből meg hiába kapcsolgatom, nyoma sincsen. Biztos úgy gondolták, hogy akinek gyengébb a karija, az úgyse kapcsolná be, a komolyabb kártyáknál meg ott a HDR, ami viszont nem müködik egyszerre az élsimítással. Biztos nem hallottak a "Chuck" peccsről, bár az csak a csúcs radeonosoknak elérhető. -
#922 Omega driver....Legalábbis az ATIs verziójában az ATI tray tools nevű cuccal lehet állítgatni ezt... -
Dns5000 #921 azt meg azert jo lenne megprobalni, hogy ha lehetne valahogy eroltetni a 2.0as shadereket az mennyit sebesseget jelentene 6600/6800nal -
Dns5000 #920 ha x800gtm els is csak 20fps van atlagban akkor nincs nagy kulonbseg -
#919 Előbb utóbb patch lesz belőle. Ha nem akkor kinyírják őket az emberek.