Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1sõ páján mit kelt csinálni amikor ki kel szabaditani a rodrigez tábornokot
ALien
Nos, emerek én demot néztem és hát, izé nagyon szaggat. Olvasgatom itt, hogy egyesek gép bõvítésen gondolkoznak. Hát az a helyzet, hogy nekem 3,5 éve ugyanaz a gépen és történet, hogy ismét kedvet kaptam a Halohoz. A pc-s megjelenésekor 800x600 ban játszottam és szagg mint állat. Most 1280x1024 ban nyomtam és csak az utólsó pályán volt döcögösebb. Próbáltam más gamékat is amivel ugyanez volt a helyzet. pl: Far cry. Most sima ügy. Na, tehát nem a hardware itt a ludas hanem a driverek. Ezt alátámasztva az (én kongigom 2000+,9600 és 1 G ram) másnál viszont akiknek ennél sokkal erõsebb gépük van ugyanolyan szarul megy mint nekem. Érdemes ezen elgondolkozni és várni.
A demot egy kicsit piszkálgattam és arra jutottam, hogy nem igazán a beállításokkal van a gond. Ugyanis ha emeltem a felbontást 800x600 -> 1280x1024 re nem volt annyival rosszabb a helyzet.
Végül egészen jó minõséget sikerült kicsiholni és így már játszható. Ööhhm nem tökéletes de játszható. Nos, 800x600 , post effektet kikapcsoltam, hang medium, antialiasing 4X !!! effektek high, egyéb medium és music kikapcs.
Egyébként nekem tetszik csak a kihalt utcákat nem értem,a társak sík hülyék de az az õ bajuk 😊
A 3. pályán az 5-ös checkpoint után hogy kell eljutni az US Embassy-hoz? vagy merrefelé? Ha a nagy szobor felé megyek a szobor elött már írja hogy vége a pályának, menjek vissza. . . több felöl is próbáltam de nem tudok eljutni a pontig. Mit kell még elötte csinálni?
elöre is köcci az építõ jellegû válaszokat. Remélem nem bug mint anno a The matrixban volt. . .
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Uninstall...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Vagy valaki tudja, hogy lehet fegyvert cserélni? Biztos bonyolult lett volna úgy leprogramozni, mint pl.: a COD2-ben?
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Hard to see, the dark side is.\"
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Suzuki Swift GL 1.3
Köszi azért a választ !
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ráadásul 3éves gépem van egyedül a Grafkártya lett kicserélve!!!!!!!!!!!!
Nem fura kicsit se mi?!
Tényleg szégyen, hogy "izom" gépeken is nagy szar az egész. Nekem tök ellentétes konfig-om van mint a tiétek (nem ratyi) és nekem is 20 fps-sem szenved.
Azt mondjátok még meg (csak most kezdtem el) , hogy tudok váltani a csapattagok között ? Az elsõ pályán nem akarja engedni....
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Suzuki Swift GL 1.3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
El kellett dobnom cuccokat, hogy a helikopternél fel tudjam venni az anti-tank weapon-t. Elõször nem tudtam rendesen bemérni, mert a parkoló tetején voltam, de aztán másodjára már sikerült. <#eplus2>#eplus2>
Suzuki Swift GL 1.3
A SWAT 4 óta eltelt egy kis idõ, mindenki szeretne egy komoly coop-kommandós játékot /A BF2-n kívül, mert még mindíg az az egyetlen hibátlan game/ és lenne rá lehetõsége valakinek.... Erre ilyen hibás rogram....
Szerintem alapvetõen konzolra csinálták és egy nagy sz*r lett a konvert. Tanulhatnának önmaguktól, ld. Splnter Cel !!!
Amúgy köszi az xml mod-ot !
Amúgy ha egyedül kéne rambózni, jó kis tucat fps lenne, de hát nem ez volt a szándék. A szándék viszont most sem volt elég.
Röviden és tömören ennyi! 😊
Mess with the best, and die like the rest...
variable name="post_effect_quality" value="disabled"
...és amint átírom erre, akkor a játékot elindítva a post effect-nél egybõl helyesen Off szerepel. Tehát disabled értékre kell rakni.
Suzuki Swift GL 1.3
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egyébként ez nem hdr szerintem.
Suzuki Swift GL 1.3
\"Hard to see, the dark side is.\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Suzuki Swift GL 1.3
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nem vagy egyedül!! Én most fogom uninstallálni, mert az a pár FPS sebesség a 3. pályától nem igazán mondható vitéznek.
AMD 3000+, N6800, 1G ram. (abszolult LOW beállítások a játékban)
Szóval ezen a konfigon nem lenne szabad így mennie.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯