2409
-
deicide #998 sehol senki...?
végül is sikerült megoldani..viszont tovább megint megált a tudomány ugyan is nem enged le oda ahova kell mennem...felrobbant az épület van ott 2 valami..de nem villágos mit kell csinálni velük..:(( -
deicide #997 megint elakadtam ezzel a kotuval..!
még pedig a Vip2 rész végénél..megtaláltam a 2 db harckocsira szerelt légvédelmi akármit..gondolom hogy ezeket kell majd megsemisiteni..!
csak hát mivel...?
nálam nincs rakéta vető..és a levegőböl térkép alapján nem tudom..!
mit kell itt csinálni..? -
#996 -
a titkora fény derült, szarér se kell fizix-kártya ehhez... -
#994 Hamachi progi -
#993 JA -
Temporal Vortex #992 Használd alul a keresőt. Írd be: "-6001" és találsz néhány hsz.-t és utána rá a választ. Valami könyvtár nevet kell megváltoztatni. -
Temporal Vortex #991 Sikerült valakinek VPN-nel(két internet kapcsolatos router között) LAN-t indítani? -
Yula #990 Adam II - VIP 2003. 12. 29. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 12. 29. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 12. 29. óta regisztrált VIP fórumozó
2006. ápr. 30. 22:15 | Privát | Galéria | Válasz | #665
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professionals
Ezt a mappát nevezd át. -
#989 Valahogy én is ezen csodálkozom. -
#988 jól veszem ki ebből, h a Physx kártya lóxart se dob a játékon, teljesítményben? -
#987 Olya 500 körül volt erről szó valamelyik könyvtárat le kell törölni. -
Bravoman #986 Nekem már telepítésnél problémázik:
---
Setup has experienced an error.
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again
error code: -6001
---
Láttam már mások is kűzdöttek hasonló problémával.
Valakinek sikerült erre megoldást találni? -
#985 Hát ez tényleg LOL -
#984 nem tudja -
#983 Hát én azt nem tudom a rad9800 tudja-e azt a shadert,nem értek annyira hozzá.
Viszont ha leírják minimum konfignak az 1 giga ramot 2000-es procit stb. akkor elvárható lenne,hogy menjen is annyival szaggatás nélkül még ha rondán is.De nem még most én keresgessek mindenféle drivert.Pl a Medal of honor Pacific assault az ezerszer szebb és tökéletesen megy. Ja persze értem,a fizika vagy mi a fszom azér kell.. -
LOL -
cuccok #981 ezen hanyas szériát érted mert én úgy hallottam hogy csak azok a videokarik tudják ezt használni amyelyik támogatja a shader model 3.0-át!!!!! -
cuccok #980 talán egy vagy két év múlva lesz rá 40 ezrem!!talán -
#979 nah szó volt itt a physx kártyáról. a csatolóról tehát pci-e vagy sima pci. tessék:
kártya -
BladeW #978 Na a 2. palya vegen a tankos garazsos resznel engem is utolert a 15 fps... Es itt jegyeznem meg hogy igen erdekesen van belove az ellenseg nehezsege, nehol km-rol leszed egy ellenfel 2 lovessel, itt meg 3-an lonek egyszerre es igencsak mellelonek folyamatosan. -
BladeW #977 -
#976 Jó lenne, ha még a DX10 előtt kijönnének ezek a kártyák, mert akkor a mai csúcskártyák ára biztos jelentős mértékben redukálódna. -
#975 Mind az ATI mind az NVIDA dolgozik, a saját fizikai gyorsítóján ami az újabb generációs vgakra lesz belelépítve, az már csak a jövő zenéje, hogy a szoftverkészítők melyiket fogják leginkább támogatni. (nyilván ahonnan több lóvét kapnak) -
#974 A konzolt mivel tudom előhívni(játék közben)? -
#973 Előbb utóbb az lesz a vége, hogy mindenki konzolt fog venni ha játszani akar. -
#972 Új játék Új hardverfrisítés . Hováfajul a világ -
#971 ááá, pont hogy még jobban ráizgul a nép a játékokra. ha elképzeled, hogy gyakorlatilag egyre valósághűbb, egy re tökéletesebb élményben lehet részed...
én várom, bár az, hogy félévente lenne mit optimálisan kicserélni a gépben, engem is bosszant. -
#970 Szerintem a sok szarakodásnak az lesz a vége hogy senki nemfog ilyen játékokkal játszani. -
#969 Minél jobban meg akarják fejni a hardvervásárlókat. Nyilván lenne olyan megoldás, hogy ezt a fizikai gyorsítót ráintegrálják mondjuk a VGA-ra, de nem érné meg nekik, mert nem hozna be annyit, mint az önálló értékesítéssel. -
#968 Kitalálnak annyi szart hogy ilyen már nics -
#967 Nem hiszem, mert az csak nVidiánál lenne jó. Ati -nál crossfire-hez más megoldást kellene kidolgozni. Ezért lesz sima PCI foglalatú a kártya. -
#966 SLI alaplapba szerintem
-
#965 Nem-e? Bár nemtudom mikor jön ki, de ez csak physx kártyával fog menni... -
#964 majd jövőre veszek egyet, addig még úgyse lesz olyan játék amivel mindenképpen jáccani kaarok, és feltétlenül kell hozzá. meg nem is igazán lehet még kapni, asszem. -
#963 nem...ez egy sima pci-os bővítőkártya. Semmi extra...
EZ nem VGA még egyszer mondom. HA Pci-exp-be kéne rakni, akkor hova raknád a VGA-t? :) -
#962 várjál, lehet hogy tévedésben vok? lehet hogy keverem. szóval ezek szerint nem az a lényeg, hogy pci-expresses alaplapba (ami ugye az új csatolós kártyákhoz kell) lehet csak berakni??? ezek szerint "sima" alaplapba is bele lehet tuszkolni? -
#961 ? Miért? PCI csatoló minden gépben van. vagy te PCI express-re gondolsz? De ez nem VGA.. -
#960 Három féle fegyver lehet Nálad. A 3. boxra(ez szerintem üres Nálad) kattints és ott lesz. -
#959 Nálunk mindig többe kerül, mint az átszámított kb.50000Ft.