Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helosztok
1sõ páján mit kelt csinálni amikor ki kel szabaditani a rodrigez tábornokot

ALien

Csá!

Nos, emerek én demot néztem és hát, izé nagyon szaggat. Olvasgatom itt, hogy egyesek gép bõvítésen gondolkoznak. Hát az a helyzet, hogy nekem 3,5 éve ugyanaz a gépen és történet, hogy ismét kedvet kaptam a Halohoz. A pc-s megjelenésekor 800x600 ban játszottam és szagg mint állat. Most 1280x1024 ban nyomtam és csak az utólsó pályán volt döcögösebb. Próbáltam más gamékat is amivel ugyanez volt a helyzet. pl: Far cry. Most sima ügy. Na, tehát nem a hardware itt a ludas hanem a driverek. Ezt alátámasztva az (én kongigom 2000+,9600 és 1 G ram) másnál viszont akiknek ennél sokkal erõsebb gépük van ugyanolyan szarul megy mint nekem. Érdemes ezen elgondolkozni és várni.
A demot egy kicsit piszkálgattam és arra jutottam, hogy nem igazán a beállításokkal van a gond. Ugyanis ha emeltem a felbontást 800x600 -> 1280x1024 re nem volt annyival rosszabb a helyzet.
Végül egészen jó minõséget sikerült kicsiholni és így már játszható. Ööhhm nem tökéletes de játszható. Nos, 800x600 , post effektet kikapcsoltam, hang medium, antialiasing 4X !!! effektek high, egyéb medium és music kikapcs.
Egyébként nekem tetszik csak a kihalt utcákat nem értem,a társak sík hülyék de az az õ bajuk 😊
Hy All!

A 3. pályán az 5-ös checkpoint után hogy kell eljutni az US Embassy-hoz? vagy merrefelé? Ha a nagy szobor felé megyek a szobor elött már írja hogy vége a pályának, menjek vissza. . . több felöl is próbáltam de nem tudok eljutni a pontig. Mit kell még elötte csinálni?

elöre is köcci az építõ jellegû válaszokat. Remélem nem bug mint anno a The matrixban volt. . .
SubZero911
Nagyon megértem a kesegrõket ! Az ember a letöltési idõt is sajnálja, nem hogy 10-12 ruppót egy ilyen játékra ! Pedig én (ha jó egy game) megveszem eredetiben. Ezt nem fogom !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Danke !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Na jó,én ezt eddig birtam.Pedig vagy 4x ültem neki ugy hogy adok neki még egy esélyt,de mostmár elég volt.Isten bizony a társakat jobb lenne saját kezüleg fõbelõni az indulásnál,aztán egyedül jól ellene az ember.
Uninstall...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Üdv!Itthon már lehet kapni ezt a csodás fizikai kártyát,vagy még csak kintröl lehet +rendelni?
ThugEdge
na még egy kesergés:azé már én kezdek meginogni néha a konzol felé,egyedûl az bosszant,hogy kontrollerrel nem tok fps-t játszani,tán lehet van vmi egér,néhány billentyû kütyü ahhoz is,ehhh nemtom,ez gáz ami itt a konzolok miatt zajlik pc szintéren

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
nem baj gyerekek,ha õszre nem ruház be mindenki(gondolom már megannyiszor megtette) akkor pl a quake wars-et-it nyugodtan játszhatjuk majd gyermekkorunk acél lemez diavetítõjén is akár😊)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

SgtChris
Az sem mindegy, hogy milyen fegyvert választ az ember egy küldetés kezdetén.... Egyikhez fel tudom venni a geriilák elhajigált cuccait, míg a másikhoz nem! Szar úgy menni, hogy egy mentés után az uccsó szakaszon van 20db lõszerem a puskában, meg 10db a pisztolyban.. :-(
Vagy valaki tudja, hogy lehet fegyvert cserélni? Biztos bonyolult lett volna úgy leprogramozni, mint pl.: a COD2-ben?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Thx!😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Full szaggatós a game NASA gépnél is szaggatna!😄

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Sarapetike
a második pályánál már lehet variálni a fegyvereket és ott te magad is lehetsz a mestelövész csak a pisztoly helyett válaszd az mp 5 -ö5 mert a mesterlövészpuska nagyon lasssssssssú 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

bepe79
Föltettem a 81.94-es ForceWare drivert a 6600-hoz, amivel még jó a SWAT4 és a SWAT4:Stetchkov Syndicate is nálam. a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter alatt ezzel a driverrel is 3-6 FPS harc közben, fossá butított grafikával és medium textures mellett...

Suzuki Swift GL 1.3

SubZero911
Akkor el van b*va az egész ! Ha nem én tudom a mesterlövésszel leszedni messzirõl a nyomikat, akor biztos hogy el fogják rontani nekem ! Vagy helyezkedéssel vagy mással. Ilyet !!!!

Köszi azért a választ !

Sarapetike
hiszi a piszi 😄

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Shep
Nem lehet váltani köztük, már ha te arra gondolsz, hogy nem Mitchellt hanem Józsit irányítod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attila8805
Szafii milyen konfigod vanm?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

De szerintek K:U:R:V:A durva hogy 1progi legkisebb beállítások mellett szaggat mint nagyanyámnál a tésztaszaggató, és erre "majdnem mindent" beállítok max-ra akkor meg szaggatásmentes!!!
Ráadásul 3éves gépem van egyedül a Grafkártya lett kicserélve!!!!!!!!!!!!
Nem fura kicsit se mi?!

SubZero911
Nem az a hiba ! Egyszerûen a konzolos grafikát nem tudták megfelelõen átkonfigurálni !

Tényleg szégyen, hogy "izom" gépeken is nagy szar az egész. Nekem tök ellentétes konfig-om van mint a tiétek (nem ratyi) és nekem is 20 fps-sem szenved.

Azt mondjátok még meg (csak most kezdtem el) , hogy tudok váltani a csapattagok között ? Az elsõ pályán nem akarja engedni....

De lehet kívül nézetbõl,mert én még nem jöttem rá!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Adam II
fákra incs megoldás?

bepe79
És ráadásul a 6600-am 1 GB 400-as DDR RAM-al van megtámogatva. <#rolleyes> Szerintem a ForceWare a ludas, a 77.77 már eléggé elavult, a 84.25-öst vagy a másik új beta-t kéne föltennem, csak azzal meg a SWAT4 és a SWAT4: Syndicate nem megy rendesen. <#shakehead>

Suzuki Swift GL 1.3

Shep
Elég gáz, hogy ennyire lebutított grafikával is csak ennyi fps-ed van, azért megcsinálhatták volna jobban is, a 6600 annyira nem szar kárty. (egy szót se szólok, nekem 6800GT-val szépen fut.)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tökéletessen egyetértek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
És akkor mi van, a false-al sincsen post effekt 😊

bepe79
Csináltam újabb képeket:

El kellett dobnom cuccokat, hogy a helikopternél fel tudjam venni az anti-tank weapon-t. Elõször nem tudtam rendesen bemérni, mert a parkoló tetején voltam, de aztán másodjára már sikerült. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Sarapetike
ha a post effectet valami modon kikapcsoljuk nem fog müködni az night vision !!kafa mi?

SubZero911
Egyetértek sajnos !

A SWAT 4 óta eltelt egy kis idõ, mindenki szeretne egy komoly coop-kommandós játékot /A BF2-n kívül, mert még mindíg az az egyetlen hibátlan game/ és lenne rá lehetõsége valakinek.... Erre ilyen hibás rogram....

Szerintem alapvetõen konzolra csinálták és egy nagy sz*r lett a konvert. Tanulhatnának önmaguktól, ld. Splnter Cel !!!

Amúgy köszi az xml mod-ot !

McW
Nagyon ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyrészt megértem azokat, akiknek a játékélményt a magas gépigény rontja le, ezt azonban a következõ hetekben több patch és vga driver fogja némiképp orvosolni. Nekem a graffal nincs semmi bajom, hatalmas játéktér, jó hangok, fizika ok. Ami viszont katasztrófa, és már sokan megállapították azaz MI. Én szart se értek a programozáshoz, DE KÖNYÖRGÖM, nem lehetne akkor végre ennyi év után, ennyi agyhalott, fos, katasztrófa játék után egy külön MI-programot írni, amit meg lehet venni vagy licenszelni mint a játék- vagy fizikai-engineket, és akkor a lusta pénzéhes programozóknak "csak" testre kéne szabnia az adott játékhoz a kész progit. Ez a játék szvsz nem taktika single player fps, mert szimplán nem lehet megvalósítani semmilyen, hangsúlyozom NULLA taktikát. Még az útkeresés is egy kalap szar, nehogy már a sok szerencsétlen barom legalább követni tudjon normálisan egy szimpla "follow" order-el és lelõjjön mindenkit akit meglátnak.Az irányítás csak a térképen lehet megvalósítani úgy ahogy, mivel még egy tetves "move" parancsra is kb. 20 m-es körzetben állnak meg valahol ahhoz képest ahova klikkeltél ( és közben 600x lelövik, mert egy fa útban volt és ezért meg "kellet" kerülnie a fél teret, lol).
Amúgy ha egyedül kéne rambózni, jó kis tucat fps lenne, de hát nem ez volt a szándék. A szándék viszont most sem volt elég.
Röviden és tömören ennyi! 😊

Mess with the best, and die like the rest...

bepe79
Ez így nem jó. Ha a variable name="post_effect_quality" value="false" sorban az érték false, akkor a game alatt az option/video/advanced settings résznél a post effektnél az van odaírva, hogy false.. <#vigyor> A helyes sor:

variable name="post_effect_quality" value="disabled"

...és amint átírom erre, akkor a játékot elindítva a post effect-nél egybõl helyesen Off szerepel. Tehát disabled értékre kell rakni.

Suzuki Swift GL 1.3

bazza
látom még nincs faq, és nekem iszonyat sürgõs lenne! lehet játszani neten tört játékkal? Mert ha igen most kell összehívnom a haverokat msn-en egy coop-ra. Thx, és javasolnék egy faq-ot 😉

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shep
<variable name="post_effect_quality" value="false"/>

Egyébként ez nem hdr szerintem.

menj fel a tér mellett álló lapos kis ház tetejére a csapattal. akkor jönnek az ellenek.
SubZero911
És hogy tudtad teljesen kikapcsolni a post effectet ?????? MIt írsz át pontosan az xml file-ban ?

bepe79
Én úgy tudom, hogy nVidia-n (7800-as sorozat és 7900-as sorozat) megy egyszerre a HDR+AA, tehát a high dynamic range és az antialiasing.

Suzuki Swift GL 1.3

A 3. küldetést kezdtem (VIP 2 is down). Legelsõ feladat, hogy "Clear the ambush zone". Ott vagyok a célnál, sehol enemy, de nem csinál semmit. Ilyenkor mi a teendõ?

\"Hard to see, the dark side is.\"

A HDR és az élsímítás nem megy egyszerre! A játék pedig használja a HDR-t. Bár az én X800-om nem támogatja a HDR-t mégse lehet élsímítást kapcsolni, még a Catalystben sem (legalábbis nem látszik, ha bekapcsolom). Lehet ezt majd egy patch-el orvosolják.

SgtChris
Pedig ez az egy, ami bántja a csõrömet eddig. Meg a sok visszatöltés egy-egy "sikeres" rajtaütés után... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Shep
Eddig még senki nem jött rá.

SgtChris
Hali! Nekem is tetszik a game, nem kell legalább hentelni... :-) Viszont az élsimítást hogy a sz*rba kapcsolhatom be? Mert az xml-ben semmi ilyesmi nincs. Please help!

Shep
Akkor nincs ötletem.

bepe79
A 2. mission végénél járok, felrobbantottam a gas station-t, és a VIP-t sikeresen kimenekítettem a reptérre. Most védeni kell a pozíciót. Egyszerûen játszhatatlan nálam medium-on. Fél-1 óráig el bírom viselni az 5-15 FPS-t (max. 20 körül), de tovább nem. Amúgy nagyon bejönne a játék. A mozgás és a nehézség az Operation Flashpointhoz hasonló, és a fegyver tartás meg a lengedezés, nehéz célzás is nagyon jó benne.

Suzuki Swift GL 1.3

Attila8805
De belenyúltam de elõtte is fekete volt😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

heliosz007
nekem is fekete a város és nem látok semmit 😞 de tom mééé, a videókarim gyenge :GeForce4 Ti 4200 ! gondoltam hogy nem fog menni de azé kipróbáltam 😞 a path of neo-nál is ez volt 😞

Nem tudom, hogy miért húzzák le ilyen sokan a játékot! Nálam ez lesz az elmúlt 3-4 évben kijött legjobb játék! A textúrák tényleg nem olyan brutál szépek, de azért meg lehet nézni, hogy milyen effektekkel találkozunk! Pl a fizika is nagyon ott van (fõleg ha még lenne valakinek egy Ageia Physx kártyája hozzá), meg robbanások stb. Nekem nagyon tetszik az is pl., hogy ha világosból sötét helyre megyek, akkor csak lassan világosodik ki az is (lásd: pupillák lassan tágulnak és szokják meg a más fényviszonyokat)! Eddig ez a legrealisztikusabb játék, amit eddig kiadtak! Kicsit lassú a játékmenet, de szerintem a valóságban sem rohangálnak a katonák a város egyik felébõl a másikba! Oda kell figyelni! Ezért jó ez a játék!!

ALIEN 1024,

nem vagy egyedül!! Én most fogom uninstallálni, mert az a pár FPS sebesség a 3. pályától nem igazán mondható vitéznek.

AMD 3000+, N6800, 1G ram. (abszolult LOW beállítások a játékban)

Szóval ezen a konfigon nem lenne szabad így mennie.
Kandurex
Kipróbáltam a demót. Érdekes, hogy amikor a város közepe felé nézek, akkor elkezd szaggatni, de valami iszonyú módon, holott az elején az még nem is látszik (érdekes)! Levettem minimumra a texturát, azonnal megjavult a helyzet, de mondja már nekem valaki, hogy egy 6600GT 128 miért fekszik meg ilyen szánalom grafika mellett! Mert jó, amikor a helin érkezzünk akkor még türhetõ a dolog, leszámítva a ritka ocsmány texturákat, de lent mi a jó isten fekteti meg a gépemet? Homályos textura, élettelen táj, objekteknek nyoma sincs....nc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

normális optimalizálást.

Shep
Szerintem te is belepiszkáltál a config fileba nincs igazam?