2409
  • deicide
    sehol senki...?

végül is sikerült megoldani..viszont tovább megint megált a tudomány ugyan is nem enged le oda ahova kell mennem...felrobbant az épület van ott 2 valami..de nem villágos mit kell csinálni velük..:((
  • deicide
    megint elakadtam ezzel a kotuval..!
    még pedig a Vip2 rész végénél..megtaláltam a 2 db harckocsira szerelt légvédelmi akármit..gondolom hogy ezeket kell majd megsemisiteni..!
    csak hát mivel...?
    nálam nincs rakéta vető..és a levegőböl térkép alapján nem tudom..!
    mit kell itt csinálni..?
  • 79Alba
  • koschwarz

a titkora fény derült, szarér se kell fizix-kártya ehhez...
  • 79Alba
    Hamachi progi
  • 79Alba
    JA
  • Temporal Vortex
    Használd alul a keresőt. Írd be: "-6001" és találsz néhány hsz.-t és utána rá a választ. Valami könyvtár nevet kell megváltoztatni.
  • Temporal Vortex
    Sikerült valakinek VPN-nel(két internet kapcsolatos router között) LAN-t indítani?
  • Yula
    Adam II - VIP 2003. 12. 29. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 12. 29. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 12. 29. óta regisztrált VIP fórumozó
    2006. ápr. 30. 22:15 | Privát | Galéria | Válasz | #665
    C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professionals

Ezt a mappát nevezd át.
  • Zsoltika 007
    Valahogy én is ezen csodálkozom.
  • Serpa
    jól veszem ki ebből, h a Physx kártya lóxart se dob a játékon, teljesítményben?
  • bakvarnyu
    Olya 500 körül volt erről szó valamelyik könyvtárat le kell törölni.
  • Bravoman
    Nekem már telepítésnél problémázik:

---
    Setup has experienced an error.
    Please do the folowwing:
    - close any running programs
    - empty your temporary folder
    - check your internet connectionm (internet based setups)
    Then try to the setup again

error code: -6001
    ---

Láttam már mások is kűzdöttek hasonló problémával.
    Valakinek sikerült erre megoldást találni?
  • Zsolo007
    Hát ez tényleg LOL
  • Punker
    nem tudja
  • bakvarnyu
    Hát én azt nem tudom a rad9800 tudja-e azt a shadert,nem értek annyira hozzá.
    Viszont ha leírják minimum konfignak az 1 giga ramot 2000-es procit stb. akkor elvárható lenne,hogy menjen is annyival szaggatás nélkül még ha rondán is.De nem még most én keresgessek mindenféle drivert.Pl a Medal of honor Pacific assault az ezerszer szebb és tökéletesen megy. Ja persze értem,a fizika vagy mi a fszom azér kell..
  • Maxtreme

LOL
  • cuccok
    ezen hanyas szériát érted mert én úgy hallottam hogy csak azok a videokarik tudják ezt használni amyelyik támogatja a shader model 3.0-át!!!!!
  • cuccok
    talán egy vagy két év múlva lesz rá 40 ezrem!!talán
  • Eisenhower
    nah szó volt itt a physx kártyáról. a csatolóról tehát pci-e vagy sima pci. tessék:
    kártya
  • BladeW
    Na a 2. palya vegen a tankos garazsos resznel engem is utolert a 15 fps... Es itt jegyeznem meg hogy igen erdekesen van belove az ellenseg nehezsege, nehol km-rol leszed egy ellenfel 2 lovessel, itt meg 3-an lonek egyszerre es igencsak mellelonek folyamatosan.
  • BladeW
  • Pretorian
    Jó lenne, ha még a DX10 előtt kijönnének ezek a kártyák, mert akkor a mai csúcskártyák ára biztos jelentős mértékben redukálódna.
  • Shep
    Mind az ATI mind az NVIDA dolgozik, a saját fizikai gyorsítóján ami az újabb generációs vgakra lesz belelépítve, az már csak a jövő zenéje, hogy a szoftverkészítők melyiket fogják leginkább támogatni. (nyilván ahonnan több lóvét kapnak)
  • lalakov
    A konzolt mivel tudom előhívni(játék közben)?
  • Shep
    Előbb utóbb az lesz a vége, hogy mindenki konzolt fog venni ha játszani akar.
  • 79Alba
    Új játék Új hardverfrisítés . Hováfajul a világ
  • koschwarz
    ááá, pont hogy még jobban ráizgul a nép a játékokra. ha elképzeled, hogy gyakorlatilag egyre valósághűbb, egy re tökéletesebb élményben lehet részed...

én várom, bár az, hogy félévente lenne mit optimálisan kicserélni a gépben, engem is bosszant.
  • 79Alba
    Szerintem a sok szarakodásnak az lesz a vége hogy senki nemfog ilyen játékokkal játszani.
  • Pretorian
    Minél jobban meg akarják fejni a hardvervásárlókat. Nyilván lenne olyan megoldás, hogy ezt a fizikai gyorsítót ráintegrálják mondjuk a VGA-ra, de nem érné meg nekik, mert nem hozna be annyit, mint az önálló értékesítéssel.
  • 79Alba
    Kitalálnak annyi szart hogy ilyen már nics
  • Pretorian
    Nem hiszem, mert az csak nVidiánál lenne jó. Ati -nál crossfire-hez más megoldást kellene kidolgozni. Ezért lesz sima PCI foglalatú a kártya.
  • 79Alba
    SLI alaplapba szerintem
  • Zsolo007
    Nem-e? Bár nemtudom mikor jön ki, de ez csak physx kártyával fog menni...
  • koschwarz
    majd jövőre veszek egyet, addig még úgyse lesz olyan játék amivel mindenképpen jáccani kaarok, és feltétlenül kell hozzá. meg nem is igazán lehet még kapni, asszem.
  • Zsolo007
    nem...ez egy sima pci-os bővítőkártya. Semmi extra...

EZ nem VGA még egyszer mondom. HA Pci-exp-be kéne rakni, akkor hova raknád a VGA-t? :)
  • koschwarz
    várjál, lehet hogy tévedésben vok? lehet hogy keverem. szóval ezek szerint nem az a lényeg, hogy pci-expresses alaplapba (ami ugye az új csatolós kártyákhoz kell) lehet csak berakni??? ezek szerint "sima" alaplapba is bele lehet tuszkolni?
  • Zsolo007
    ? Miért? PCI csatoló minden gépben van. vagy te PCI express-re gondolsz? De ez nem VGA..
  • lalakov
    Három féle fegyver lehet Nálad. A 3. boxra(ez szerintem üres Nálad) kattints és ott lesz.
  • lalakov
    Nálunk mindig többe kerül, mint az átszámított kb.50000Ft.