Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát én próbaképpen leteszteltem ezeket a drivereket Xtreme 84.25 Xtreme 84.37 Dhozerpoint 84.25 totál ugyanúgy ment mindhárommal képminõség ugyanolyan volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dienesoft
én benne vagyok LANBA. Elõször azthittem a a rendes netes gamet tudtad megoldani. Na mind1, a COOP party jó ötlet! Én benne vagyok!

khmmm... Anyad 😊

May the force serve you well!

dante3
Nvidiások 84.37-es driverrel frankón fut! Nekem legalábbis bejött,egy próbát megér!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

KÖSSZ TESÓ,NEKED KELL VALAMI ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

79Alba

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

császtok,légyszi küldjétek már el a serialt hozzá mert elvesztettem , légyszi én is adok érte valamit ha kell

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

császtok,légyszi küldjétek már el a serialt hozzá mert elvesztettem , légyszi én is adok érte valamit ha kell

bazza
ATI-sok! Milyen driverrel játszotok? Nekem Omega van fent, és 8x AF-el, medium-high-on 1024-ben nyomom és tök játszható, nem akad, semmi.
(x1600Pro 256M😎

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Ok, egyelõre haverokkal játszunk, utána lehet róla beszélni.

79Alba
Ösze kéne jönni pár embernek és kipróbálni többen. Csak valami baj van a gaméval mert minden második vagy harmadik jointra indul el a játék <#confused>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

bazza
thx, mi battleLAN-al próbáltuk azzal nemjó, ezzel viszont faja! 😉

Törölt felhasználó
Nekem is ezt írja ki 😞
79Alba
a magyart szedjétek le ez

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

79Alba
Ez kell hozzá Hamachi

79Alba
Találtunk a haverommal egy kis progit amivel a netet úgy látja mint a hálózatod lenne. Igy tudsz játszani lanosan. Többen öszejönnénk és tudnánk coperatív vagy egymás ellen is játszani. NAGYON JÓ <#taps><#taps>

dienesoft
Szia!

Mondd el! 😄

79Alba
Sziasztok
Aki akar játszani neten keressetek engem.
Nekem megy. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

dienesoft
Nyah, egy fokkal már jobb a game, a renderer_setiings.xml-be átírtam mindent mediumra, az árnyékot és a post process effektet is kinyomtam... így már 20-25 fps-el tûrhetõ a game! Sztem próbáljátok ki, hátha...

wander01
megy a halál konzolra ha van EZ és ráadásul gyönyörüen megy <#nyes> (a képek elég sötétben lettek készitve és a játékban történt mozgás miatt van amelyik el van mosódva de a lényeg asszem lejön. 5.1 hanggal megfejelve maxon kicsit üt) apám gyülöl mindenfajta számgépjátékot, de ennél kb egy orán keresztül nem csinált semmit csak leste a történéseket majd röhögve hozzátette hogy jobb mint a reality tv 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kaplan
Körübelül eddig volt fent a játék, majd ha rákötöttem a gépem a paksi atomerõmûre akkor visszateszem. Gratulálok a fejlesztõknek! Vártam a játékot mint a messiást, erre kidobnak egy ilyen szart, remélem a patch majd megoldja a gondokat.
Pedig a gépem nem olyan gyenge ; P4 2,4Ghz, 768 DDR ram, Geforce 6600.
Na mindegy, majd legközelebb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tobacco
mi lehet a probléma hogy mindig kidob a játék?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

grebber
Hehe az bennel a lol hogy top 10 eladásba akkor is bennelesz!

Next PC upgrade: 2022

Tobacco
én mindig szeretem a konzolt, és a polcon ott is van, de oda is kell a frissités, és ezek a pc-s játékok igen meggyözöek, hogy nem szabad gépet fejleszteni.

Tobacco
föleg hogy az elsö pályáig se jutok el mert mindig kilép a program mikor kiugrok a repülöböl.
a gépem amd3000+ 2gb kingmax ddr 6600gt
ez már nem elég a játékhoz.😞

bepe79
Egyre több taggal bõvül a konzolosok köre.. <#smile> Az ilyen és ehhez hasonló PC-s játékok elõsegítik az átvándorlást..

Suzuki Swift GL 1.3

Tobacco
én is csak röhögök, és pc-re egy filért se költök többet, mert a video kari árábol ami az új gamekhez kell, inkább veszek xbo360-at, ott legalább nincs ilyen gond.

Maxtreme
A bp-hez még csak annyit hogy szép meg jó hogy akkora területet 1ben képes kezelni, nade azért nem mind1 hogy milyen áron..

Maxtreme
Mondjuk játékélményre a bp ennél 5x jobb szvsz.. Csakhát ott is a mem igény...
Az utóbbi idõkben nagyon elszaladt a paci a tisztelt programozókkal. Nem hogy nem tudják ill akarják, szándékosan nem optimalizálják a játékokat.
Bezzeg régen megvetze az ember a TNT2-õt, és köszöni szépen, anagyon jól elvolt vele.. Akkor még nem volt ekkor VGA választék.
Most sajnos már ott tartunk hogy ha kijön 1 új game --> komplett konfigcsere.
A probléma csak ott kezdõdik hogy nics mótiváció.
Hisz a játékok nagyrésze csak lehelletnyit, illetve abszolút nem szebbek. Játékélményük közelít a 0-hoz. Hosszúságuk úgyszintén..
Mostmeg bejött ugye ez az AGEIA kártya. Ezzel is mit fognak majd variállni.. ajja.. 128mb-s 256mb-s, stb..

1 vicc az egész...

Tobacco
már megvan

Adam II
Nekem a fák rondák😞

Tobacco
nekem nincs ilyen mappám, és ugyan az a problémám

Adam II
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professionals

Ezt a mappát nevezd át.

Kaplan
#650!! Valaki!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ThugEdge
mind1 egy szó mint 100,szánalmas,hogy manapság a felhasználóknak kell megoldásokat találni arra,hogy tudják játszahtó ra tweakelni a játékot,amit mondjuk megvettek(ez most tök mind1) lásd még oblivion
azt értem,hogy nem lehet olyan optimalizációt csinálni,ami jó az utolsó mondjuk 5 év összes vga-jára,na de ez azért felháborító
én ezért dobtam ki a picsába pl a boiling pointot is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sziasztok!

Pár kérdés: tud valaki módot arra, hogy a játékon belül konzolt lehessen elõhívni?
Hogyan lehet a velem lévõ töketleneknek megmondani, hogy ne ácsorogjanak, hanem legalább guggoljanak vagy néha-néha le is hasalhatnának?

Tud valaki valami cheat-et hozzá? Esetleg trainer? Én már erõsen unom a sok balfasz saját embert, akik a lehetõ legrosszabb pillanatban szaladgálnak át elõttem, vagy egyszerûen kitol a fedezék mögül, mert õ akar oda betelepedni. Isten bizony, hagynám a fenébe valamelyik sarokban az egész csapatot, és mennék egyedül, ha más nem, jól végigrambózva az egészet. Letojom, hogy ez taktikai fps, én nem azért játszom a játékkal, hogy 25x is újra tölthessem, a kihívást ott egye meg a fene, csak legalább érezzem jól magam vele. Ezzel így nem megy. A buzi AI a távcsöves puskával nem képes leszedni a géppuskafészekbõl az ellent, nekem kell, õ meg csak bambul valamerre hülyén, vagy ha meglát egy ellent, lõ, mint a hülye, és az sem érdekli, hogy az ellen egy betonfal túloldalán van. Teszi ezt anélkül, hogy bármi utasítást kapott volna pl. fedezetre. Vagy mikor fogja magát, és a beállított helyrõl egyszerûen elsétál. Természetesen rosszkor és rosszfelé. Az ideg szétvet, tegnap este óta egy rohadt check-pointtal sem tudtam elõrébb jutni. Az egér meg mintha késne, egyszerûen nem lehet pontosan célozni. Más nem tapasztalt ilyet? Arra esetleg valami megoldás?
ThugEdge
<#nevetes1>

es hogy kapcsolod at sm2.0 ra?

May the force serve you well!

Shep
Mondjuk azért így elég érdekesen nézhet ki, kvék 2 kb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Támogatja a hdr-t, de ez nem hdr, hanem post process effekt, a kettõ ne mugyanaz.

ThugEdge
viszont arcok találtam egy ilyen tweak dolgot:
igaz a havercsótánynak télleg fos a kártyája,de talán lehet ezzel is kezdeni vmit:
http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?showtopic=33732

a HDR-ben én sem vagyok biztos! Lehet, hogy hülyeséget írtam és nincs benne. Nem volt 6600GT-m!

ThugEdge
ja egyébként én eddig úgy tudtam,hogy 6600 gt nem támogatja a hdr-t
lehet rosszúl tudtam

ThugEdge
na akkor vki aki szaki a témában kitalálhatna vmi jó kis kerülõ utata a 6600GT-hez😊

Shep
Ha meghalnak a társak akkor annyival kell tovább folytani, vagy jön majd aköv pályán erõsítés?

6600 GT-sek! Azért szaggat a game, mert a kártya támogatja a SM 3.0-t meg a HDR-t és így próbálja megjeleníteni a játékot, amihez már igencsak kevés! Az én x800-omon SM 2.0-val full maxon akadásmentes, haverom 9700-asán kicsit levett egy-két dolgot és simán játszható!

ThugEdge
hát majd,ha bõvítek az csak és kizárólag a splinter cell miatt lehetséges, mintahogy azt tavaly márciusban meg is tettem
nekem a double agent fogja megmondani mi a recomended😊
ami azon nem fog menni leszarom

Kaplan
Srácok, telepíteném a játékot, egyszer csak ezt írja ki:

Setup has experienced an error.
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again

error code: -6001

Lehet, hogy volt már ez a kérdés és rá válasz, de visszaolvasás után csak a kérdést találtam, megoldást nem nagyon mondott senki

No, azóta megkerültem azt a nagy szobrot amikor hirtelen beakadt a játék, csinált egy elmentést majd kiírta hogy game over és volt egy rohadtnagy robbantás. . . visszatöltöttenm az elmentés és azonnal beadja a game over-t. hova tovább? pls help!
Most lehet én hülye vagyok,de a nem tudom hány éves HALO (3?) és a 2 éves Far Cry futása hogy aránylik a Ghost Reconhoz?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.