Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
May the force serve you well!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(x1600Pro 256M😎
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Aki akar játszani neten keressetek engem.
Nekem megy. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Pedig a gépem nem olyan gyenge ; P4 2,4Ghz, 768 DDR ram, Geforce 6600.
Na mindegy, majd legközelebb.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
a gépem amd3000+ 2gb kingmax ddr 6600gt
ez már nem elég a játékhoz.😞
Suzuki Swift GL 1.3
Az utóbbi idõkben nagyon elszaladt a paci a tisztelt programozókkal. Nem hogy nem tudják ill akarják, szándékosan nem optimalizálják a játékokat.
Bezzeg régen megvetze az ember a TNT2-õt, és köszöni szépen, anagyon jól elvolt vele.. Akkor még nem volt ekkor VGA választék.
Most sajnos már ott tartunk hogy ha kijön 1 új game --> komplett konfigcsere.
A probléma csak ott kezdõdik hogy nics mótiváció.
Hisz a játékok nagyrésze csak lehelletnyit, illetve abszolút nem szebbek. Játékélményük közelít a 0-hoz. Hosszúságuk úgyszintén..
Mostmeg bejött ugye ez az AGEIA kártya. Ezzel is mit fognak majd variállni.. ajja.. 128mb-s 256mb-s, stb..
1 vicc az egész...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
azt értem,hogy nem lehet olyan optimalizációt csinálni,ami jó az utolsó mondjuk 5 év összes vga-jára,na de ez azért felháborító
én ezért dobtam ki a picsába pl a boiling pointot is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Pár kérdés: tud valaki módot arra, hogy a játékon belül konzolt lehessen elõhívni?
Hogyan lehet a velem lévõ töketleneknek megmondani, hogy ne ácsorogjanak, hanem legalább guggoljanak vagy néha-néha le is hasalhatnának?
Tud valaki valami cheat-et hozzá? Esetleg trainer? Én már erõsen unom a sok balfasz saját embert, akik a lehetõ legrosszabb pillanatban szaladgálnak át elõttem, vagy egyszerûen kitol a fedezék mögül, mert õ akar oda betelepedni. Isten bizony, hagynám a fenébe valamelyik sarokban az egész csapatot, és mennék egyedül, ha más nem, jól végigrambózva az egészet. Letojom, hogy ez taktikai fps, én nem azért játszom a játékkal, hogy 25x is újra tölthessem, a kihívást ott egye meg a fene, csak legalább érezzem jól magam vele. Ezzel így nem megy. A buzi AI a távcsöves puskával nem képes leszedni a géppuskafészekbõl az ellent, nekem kell, õ meg csak bambul valamerre hülyén, vagy ha meglát egy ellent, lõ, mint a hülye, és az sem érdekli, hogy az ellen egy betonfal túloldalán van. Teszi ezt anélkül, hogy bármi utasítást kapott volna pl. fedezetre. Vagy mikor fogja magát, és a beállított helyrõl egyszerûen elsétál. Természetesen rosszkor és rosszfelé. Az ideg szétvet, tegnap este óta egy rohadt check-pointtal sem tudtam elõrébb jutni. Az egér meg mintha késne, egyszerûen nem lehet pontosan célozni. Más nem tapasztalt ilyet? Arra esetleg valami megoldás?
May the force serve you well!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
igaz a havercsótánynak télleg fos a kártyája,de talán lehet ezzel is kezdeni vmit:
http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?showtopic=33732
lehet rosszúl tudtam
nekem a double agent fogja megmondani mi a recomended😊
ami azon nem fog menni leszarom
Setup has experienced an error.
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again
error code: -6001
Lehet, hogy volt már ez a kérdés és rá válasz, de visszaolvasás után csak a kérdést találtam, megoldást nem nagyon mondott senki
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.