2409
-
Gabeee66 #1038 Lőjed őket azzal amid van, ne sajnáld a skulót! De mindig vonulj fedezékbe, ha újra kell tölteni, vagy ha közel vannak! Én is meglepődtem, milyen gyorsan kifingtak... -
OLIII #1037 6800 GT -n simán gond nélkül fut és hozzáteszem AGP s kariról van szó....
és semmi beállítás nincs LOW ra állítva -
Caponee #1036 Szerintem meg neked nincs GTX-ed.Ugyanis akkor nem anyáznál.Nekem csak egy szaros 7600GT-m van és megy fullba stabil 30-40 FPS.Vagy ha mégis van GTX-ed akkor valamit nagyon elbasztál. -
#1035 Hagyd már abba az emberek leszólását. Nemtetszik a játék? Nemkell a topicot olvasni! Minek jársz ide még? Fikázni?? -
#1034 Kérnék egy kis segítséget azoktól akik játszanak vagy esetleg megfáradtak a játék szidalmazásában. Hatodik küldi, kiérek az alagútból a tankokat kísérve és ott vár rám két barátságtalan helikopter. Na most rakéta meg hasonló nehéz-szerszám nincs nálam se a többieknél, a sima csúzlik szart se érnek. Jól jönne egy kis stratégiai eligazítás... -
Gabor_(HSF) #1033 JAJ! hova erőlködsz még?
legyen neked elég és élvezd a képregényt csuszva-mászva,ha téged ennyi is kielégit egy játékban....
-
#1032 Figyelj online nekem se lenne elég pl. a CS-nél ennyi fps, de itt elég, nem kék ez, hogy ugrabugrálni kelljen, meg tizedmásodperc alatt fejrehúzni a railgunt és lőni. -
Gabor_(HSF) #1031 semmi.. negyon tutkó a játék -
Gabor_(HSF) #1030 Ja meg ha majd te is végigjátszod akkor beszélgessünk,mert kb a felétől kezd egyre katasztrófálisabbá válni,vannak pályák ahol már csak 12-15 fps van és már képtelenség pontosan lőni........... -
Gabeee66 #1029 Nekem meg egy "szaros" ATI Radeon 9600Pro van, mégis jól elvagyok vele. :) Már a 7. pályán járok, és nagyon tetszik a game. Nem értem, mi a bajotok?! -
Gabor_(HSF) #1028 Hogy szerinted mi a jó és mi sztem,azt most inkább mellőzzük..
De az tény nekem csak egy "szaros ASUS 7800GTX-em van"ami ennek a szar játéknak még mediumba is kevés.............. -
theodor #1027 Elég gáz game -
#1026 Szerinted. Nekem az van és néhány dolog highban van nem mediumban és teljesen jól megy 30 alá csak nagyon vészes helyeken esik az fps. -
Gabor_(HSF) #1025 De még azon se fut jól,még mediumba sem.................. -
#1024 :(
-
#1023 Így van! Ennyit nem ér meg. Ha nagyon akarjátok tolni akkor vegyetek x360-at! Azon megy akadás nélkül. És hajszálnyival gyengébb graffal mint amit ez tudni fog az 1 év múlva kapható legjobb vason. Ráadásul ha jó helyen veszitek akkor kijöttök egy izmosabb vga árából. -
#1022 Egy játékért nem érdmes gépet fejleszteni legfőbbképpen ezért a fosért nem! -
#1021 50 alat ha szétnézelödsz kapsz már 6800gt-is.
ha ehez a játékhoz szeretnél karit venni akkor 150K gondolkodj. -
#1020 Hello
Most akarok videókarit venni!!! és valami ütősre gondoltam 50 alatt!!! ti mit ajánlanátok??? én GeForce 6600GT -n gondolkodom! (a lényeg hogy ez a játék fusson rajta) -
#1019 Ez a topik 90%-ban fika.
10%-ban meg help elakadtam! -
#1018 Erre az egyre jó hogy ellehet hordani mindennek ami szar! -
#1017 jó ez a játék. eddig volt 2x 512/400-as ddr ramom a gépbe ma lecseréltem 2x 1gb-ra és a játék rosszabbul fut mint 1gb memoval. ez kész -
#1016 Jóval erősebb VGa-kon is szinte játszhatatlan szerintem mellőzzed a gamet! -
hitch #1015 Hy all'z.Ez a játék hogy fut radeon 9200-es videokarin. a választ elöre is köszönöm. -
Gabeee66 #1014 Az szerintem normális, hogy zöldről pirosra vált a drop point felirat. Nekem is ezt csinálta. De ez szerintem a 4-ik mentésnél van. Azután két légvédelmi ágyút kell kilőni. Ha ez megvan, akkor jön a helikopter, ahonnan muníciót tudsz felpakolni. Ez az 5-ik mentés. Mész párszáz métert az embassy felé, és jön a 6-ik mentés. Na itt robban fel az épület, és oda kell rohanni megvédeni a VIP-t. Nem lehet, hogy valamit kihagytál? -
np #1013 A VIP 2 résznél a második mentés után, mikor elindulok a szökőkúttól mindig felrobbantanak csak azt nem tudom, hogy ki és hogy, honnan lő. A harmadik mentés után a tactical mapba miért vált zöldről pirosra reach drop point felirat. A pálya végén ezért nem enged oda a felrobbantott épülethez. A harmadik tank hol van mert én csak kettőt találtam meg. -
#1012 A kockás fákat nem tuti nem fogják peccsel kijavítani. A gyengébb (minimum konfigos) kártyáknál valamiért képtelen az engine normálisan leképezni a füvet és a fákat.
-
#1011 Üdv! Lécci valaki dobjon meg egy mentéssel a nagykövetségről szabadulás után.Bakker nem hiszem el, de már 5. napja szívok vele. Tele a hótaposóm!
Köszi előre is!
[email protected] -
#1010 Európába jön a PhysX fizikai gyorsítókártya PH link -
#1009 Szerintem el lehetne vitatkozni h at 1.nek vagy ennek a grafikája jobb-e,de szerintem nincs értelme mert egyértelmű. Bár az optimalizációval 1etértek. -
#1008 Na én is kiprobáltam.
Alap beállitások melett tolom amit a game állitott be.
Esküszöm az 1 szebb volt és hogy tényleg mekkora szar az optimalizációja asszem gyorsan végigküldöm azt DEL. -
Bravoman #1007 Kösz mindenkinek a segítséget. Elindult. :-) -
Gabeee66 #1006 Összesen három tankot kell kilövetni, egyet előtte, hogy elviszed a VIP-t a helikopterhez, és utána még kettőt. A csapatszállítót ne lövesd ki az Apache-al, mert csak az idő megy, és meghalsz. Nekem úgy sikerült megcsinálni, hogy mielőtt a VIP-t elvittem a helikopterhez, kiadtam az embereimnek a cover parancsot, és addig fedeztek, amíg vége nincs a páyának. Nekem csak a tankok kilövetésével kellet foglalkoznom. -
#1005 Na megvan a probléma a multi résznél. A Hamachi elinditod a tűzfalat lelövöd a vírusírtót lelövöd és megy a cop része pöc-röff.... -
#1004 Én rohadt mérges vagyok a fák miatt amúgy jól futna de annyira ratyin néz ki ezekkel a nagy kockákkal ,hogy inkább nem játszom vele. Mikor adnak már ki patchet>:( -
#1003 Ha a medium a normal beállítást jelenti, akkor én is mediumon nyomom. Addig már eljutottam, hogy elment a VIP-el az UH-60-as. Aztan kinyomtam egy tankot, meg egy csapatszállítót, de ott mindig elkap egy lesipuskás... Addigra a többiek persze már kihűltek, de nem panaszkodok, golyófogónak megteszik. Inkább ők, mint én. :-)
Egyébként valami tipp a továbbjutáshoz? -
cuccok #1002 hehe én épp tegnap jutottam túl!!amúgy milyen nehézségi szint mert az enyém medium??! -
#1001 KÖszi már nem kell a segítség megoldottam!! :)) -
#1000 üdv mindenkinek!
Felraktam a gémet és nem akar elindulni. Vmi ilyet ír ki:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. (persze nem original:) Megnéztem 1 oldalon az nfoját és vmi rmps vmi progit írna, lehet h az kell neki. Sajna nemtom me nem ismerem azt a progit. A cdkulcsot már megadtam neki(FDA5-GTRQ-BAE3-7YFK) el is fogadta, de vhogy még sem megy. pls help napok ota erre város és nincs semmi. -
#999 Akkor elárulom... :-) Miután felrobbant az amcsi nagykövetség, oda kell menned és tartani a helyet, amíg nem jön egy Blackhawk a sérült VIP személyért. Ha azt elvitte, akkor még pár percig kell tartani a romokat és jönnek majd a te csapatodért is... Én is itt szívok, tovább nem tudom.