2409
-
#1078 Mit üt mi benne a szép elmondod?? -
data4 #1077 Egy erősen modifikált U2 motor hajtja snowblind apót és de állitom, nekem jobban tetszik külső tereken a graf mint gr3 ban, belső terek tényleg átlagosak, de a külső terek semmivel nemcsúnyábbak, és nemkell betőltenem, épp múl héten nosztalgiáztam, szerintem jobb, ez van. -
#1076 Ja még a helit is lelőtték helyettem :) -
#1075 Ja igen azoknak mondanám akik szidják a társakat, hogy nem egy pályát csináltam meg már úgy, hogy én szinte alig lőttem le embert, a térképről irányítgattam, vagy éppen menet közben a társakat és elintézték helyettem a piszkos munkát. -
#1074 Na jó azért a project snowblindet ne hasonlítsuk már ehez grafikailag, töltsd már be és nézd meg. Az egy nagyon jó kis játék hangulatos pörgős, de grafikailag meg sem közelíti a ghostot. Ha jól emlékszem kék3 endzsines az azért meg már nem tegnapi motor. -
#1073 a far cry meg azért h vígan ment 9600 al az túlzás. már ha a full grafot nézzük -
#1072 azért a ghost 3 ra ne mond h fos grafikailag mer akkor te vagy az ökör. lol.
a játék lehet h nem a top de a graf azért üt. -
Gabor_(HSF) #1071 Sztem a fő gond az alaplapi hangkártyákkal van mindig..
A mai gammáknál ezt el kell felejteni,már megfizethető az audigy 2-4 de az sb live fillérek amivel már nincs kompatibilitási problem..
Tehát a kézenfekvő megoldás, az egy kis beruházás.... -
Gabor_(HSF) #1070 Erre mit? szted? a felvetésed is idióta értelmetlen lenne válaszolni rá...
Pedig a válasz ott van,még keresgélni sem nagyon kell,de hát nem mindenkit én csináltam..... -
Gabor_(HSF) #1069 Már grebber leírta az igazságot,ez igy van egy adott játék a megjelenésekor fussun az akkor kapható csúcs gépen..itt erről szó nincs
Én nem azt montam,hogy nem fut a gépemen,csak éppen élvezhetettlen és hiába van 1-2 ponton még 70 fps is és ez csak a single,multiban ez mégrosszabb..
A másik dolog.. nem azért bukott meg ez a játék mert a single játékmenet nem pc-re van konfigolva,hanem a multi miatt,ami ennek a játéknak nincs..
És most ne gyere te is azzal,hogy mert ha valami nem jó multiban az még lehet egy sikeres játék..
Igen ez igy van,Ha Harry Potter vagy Tomb Raider sims vagy ilyesmi kategoriában beszélünk,de akkór ha olyasmiről amikor is a játékosok 90 % a jó multi kegyében várta ezt a gammát,akár csak a lockdown esetében..
akkor itt csak az ismételt kudarc a megfelelő kifejezés...... -
data4 #1068 Én nemfogom se dícsérni se leszólni a gamét, de aki játszott pár minőségi fps-el mint pl: Chronicles of riddick, far cry,nemsorolom tovább az tudja hogy evvel a game-el mi a gond, hol jön ez grafban a Riddickhez nemlehet egynapon emliteni és a riddick 4-ed ekkora géppel is ment maxon, egyébként a project snowblindnek nagyon hasonló grafja van, sokkal jobban kivitelezve szintén 4ed ekkora vasigénnyel ami ennek van, egyszerüen szarul lett átportolva kész, láttunk már ilyet valami sikerül valami nem, egyébként külföldi csatin láttam reklámozták, és videon is látszott hogy erősen akadt, ha a készitőknek sincs olyan gépe amin bemutathatnák normálisan akkor mitvárunk? -
#1067 Nemrégiben valaki kérdezett a fizikai gyorsító kártyáról, na neki jó hír, hogy hamarosan európában is lehet kapni PCI csatolós potom 250-350 dolcsi köszött lesz az ára, azt hiszem rögtön 3at is veszek :) -
Patrick Star #1066 Üdv!
A fegyverhang elhalkulásra lett megoldás? Valamit korábban olvastam, hogy másnál is előfordult, csak már nem találom a hozzászólásrengetegben.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#1065 "hogy a sorozatban, egymás után megjelent FPS-nagyágyúk minden esetben a mindenkori aktuális csúcs hardverhez lettek belőve, és a maguk idejében nem mentek sokkal többet, mint ez a játék egy jelenlegi csúcs konfigon"
Ökörségeket ne beszéljél már.
LOL kár volt itt a HL2-öt emlegetni mivel az még a full ratyi kártyákon is játszható votl a Far Cry is ment vigan akkor 9600-as karival.
Ez a fos Ghost Recon pedig olyan FPS-eket produkál hogy az valami eszméletlen tehát semmiben ne hasonlitgassad az emlitett FPS csodákhoz mert megálázod csak azokat a gameket.
GR3 -
Tarpy #1064 Hozzátenném azért, hogy minden low-ra van állítva, de nekem a hangulata tetszik a GR-nak. ( az R6 nálam is bukott )
Valaki összehasonlította a F.E.A.R.-rel, hogy az sokkal jobb és szebb. Szerintem, ha valami sík egyszerű, akkor az a fear. Nem csúnya, az igaz, de nem is egy kategória.
-
Tarpy #1063 bocs, 9600 pro :-) -
Tarpy #1062 Üdv mindenkinek! Most írok először, nem is vok túl tapasztalt játékos, de a GR mindig is a kedvenceim jözé tartozott, és nagyon bejön az AW is.
A gépem elég gyenge (2200 semp, Radeon 6900 pro, 1 GBmem), mégis élvezhetően fut. Persze mindenkinek mást jelent az "élvezhető".
-
BladeW #1061 Igen az aktualis FPS-esek a csucskonfigokhoz vannak belove HIGH beallitasokkal. A Farcry pl nagyszeruen ment akkor a 9600XT-men, mert be lehetett ugy allitani hogy jatszhato legyen a jatek. Doom3-at szinten. Ezzel a jatekkal az a baj, h kb tokmind1 mit allitasz... -
#1060 Szaros? Na és az ATI Radeon 9550 Gamer-re mit szólsz? Az jobb? :) Ha olyan karim lenne mint neked, én a seggemet verném a földhöz örömömben! -
#1059 Mármint a NEM szócska kimaradt, szóval *NEM csúcs szuper gépem* van. -
#1058 Érdekes nekem semmi bajom a gammel, én nagyon szeretem. Akkor miért van az, hogy itt szidják néhányan mint a bokrot? Ok, nekem egy csúcs szuper PC-m van, de addig buheráltam a játékot, még élvezhető formába nem hoztam. Szóval itt a vélemények a gépigény miatt oszlanak meg? -
#1057 hála a jo égnek :) hehe
amugy ha tényleg az a konfigod amit leirtál (3500 athlon meg 7800GTX) és annyira szarul megy akkor nézesd meg a géped inkább egy hozzáértövel . vagy 256 mega mem mellé vegyél még egy gigát hardcore gamer. na reagálj -
#1056 Ha tényleg sokat megélt, tapasztalt, hardcore "entelektüel" gémer vagy, és követted az elmúlt évek történéseit FPS fronton, akkor világít, hogy a sorozatban, egymás után megjelent FPS-nagyágyúk minden esetben a mindenkori aktuális csúcs hardverhez lettek belőve, és a maguk idejében nem mentek sokkal többet, mint ez a játék egy jelenlegi csúcs konfigon. Tény, hogy ez a játék nem akkora előrelépés grafikailag, mint mondjuk a Far Cry volt két éve, de a trend már hosszú-hosszú ideje az, amit leírtam, így nem igazán érthető a felháborodásod. Miért bukott meg a játék? Ezért? A Half-Life 2 szerinted megbukott? 2004 legtöbb példányban eladott játéka volt. Doom megbukott? Far Cry megbukott? -
Gabor_(HSF) #1055 Nem kötöttem bele senkibe,csak veled és slep-l tettem kivételt mégpedig azért,mert amikor leírtam a véleményem a játékról és összehasonlitottam korábbiakkal,ti ketten rögtön betámadtatok és kiselőadásba fogtatok...
Cóval elég sok éves és órás játéktapasztalat mellettt,nehezen viselem a kioktatást,főleg ha alaptalan..
És miért tartok ki a véleményem mellett? hát egyszerű okból,mivel addig nem alkotok véleményt,mig nem játszom végig,nem tesztelem le lanon,mutiba stb..
És itt fejeztem be..Persze mindig reagálni fogok....................... -
#1054 Mi vagy te? Valami újkori keresztes-hittérítő? (nem szó szerint értelmezve) Neked nem tetszik a játék pont. Neked nem megy elegendő fpsel pont. Ezt kifejtetted, megértettük, az aláírásod önmagában hangsúlyozza a véleményedet. Itt nem azzal van a fő probléma, hogy neked ez elégtelen. Azzal van a probléma, hogy te BELEKÖTSZ másokba akik máshogy gondolják. És utána te vagy felhoborodva még. Már bocsáss meg de ez így nem egészen helyénvaló. Elmondtad a véleményed rendben, elolvastuk, megértettük. kész. Az emberek szubjektívan látják a dolgokat. Lehet neked kevés ennyi fps, lehet másnak elég. Lehet valakinek ez a játék egy csoda és el van ájulva tőle, mások teljesen kiábrándultak. Miért baj ez? Miért kellene uniformizálni a véleményeket?? Az ember erősen szubjektív lény, gondolom ezt tudod, hiszen nem vagy éppen a mai fiatalság tagja (ha igaz az ami az adatlapodon szerepel), valószínűleg van mögötted elég élettapasztalat. Ezek után nem értem kirohanásaidat-felháborodásodat. Remélem megérted azt amit monadani szeretnék. Ha nem.....
UI.: Amennyiben a HSZ bármely része számodra személyeskedésnek tűnik, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban. -
#1053 Értem amit mondasz, de vannak kivételek is.
Én lassulást csak a legdurvább robbanásoknál tapasztaltam, és ezalatt a néhány másodperc alatt sem esett a framerate 18-20 alá.
Durvább tűzpárbajoknál, a játék vége felé sem ment 25-30 alá a framerate. -
Gabor_(HSF) #1052 Nem vitás, roppant makacs vagyok és a végtelenségig kitartok a véleményem mellett..
De azért az is elgondolkodtató,hogy 10-ből 8 úgy vélekedik,mint ez az öreg gamer......
és a 30 fps-ről még egy szó..rohanj be egy tűzharcba és meglátod hogyan lesz abból rögtön 5,próbálj meg úgy egy irányitott lövést leadni -
#1051 Légyszíves, kérlek hagyjátok abba a flamelést, akinek nem tetszik a játék kifejezheti a bánatát, akinek meg tetszik kifejezheti örömeit. Ez egy FÓRUM, együtt kell békességben élnünk fórumtársainkkal, még ha nem is tetszik. Szóval, peace.
-
#1050 Netes multiról beszélek, értelemszerűen..
Warez kiadással nehéz lenne... -
#1049 Egyiknek így fut, másiknak úgy. Egyiknek elég, másiknak nem.
A Lockdownról a saját tapasztalataimat, a véleményemet írtam le. Ha valaki belekötött volna, nem reagáltam volna rá. Tőled is csak annyit kérdeztem (kopizom): "Miért kell neked 30 FPS-nél több?" - nem azért, mert beléd akartam kötni, hanem azért, mert ilyen framerate felett már simán játszható a játék. 30 felett a játszhatóság mértékegysége nem a framerate, SZERINTEM. Multiban lehet, hogy más, dehát mindenkinek más a játszhatóság fogalma, igény szerint...
Bármilyen hihetetlen, vagy felháborító: a játék képes közepes konfigon is élvezhető framerate-et produkálni, bár tény, hogy nem minden féle-fajta hardverrel, nem minden féle-fajta szoftveres környezetben. Saját tapasztalatból mondom, többször is leírtam, milyen környezetben fut nálam a game. Nekem ez elég. Mind multiban, mind singleplayerben.
Meglátásom szerint itt az a probléma, hogy te egy olyan állítás mellett állsz ki makacsul, amiben nincsen igazad, és ezzel megkérdőjelezed azok hitelességét és szavahihetőségét -illetve elítéled azokat- akik nem értenek veled egyet, és leírják . Most nem a multiról beszélek. Multit nem próbáltam, hiszek neked. -
Gabor_(HSF) #1048 Nem az a kérdés tetszik vagy nem tetszik..azt mindenki maga döntse el..
Én csak azon kapom fel a vizet,mikor megakarják magyarázni,hogy milyen faszányosan fut a játék egy közepes konfiggal..
Amikor te bejöttél fikázni a lockdown-t,senki nem ált le már vitázni veled az elenkezője miatt,mert már addigra belátták,hogy azaz igazság...
Nos erre a játékra is ez vár,ha bár itt nem a játék egyszerüsége jelenti a végét,inkább az abszúlt géigénye -
#1047 Én igen :) -
#1046 Vaz, nem unjátok még? Tetszik - tetszik, nem tetszik - nem tetszik. Ha kivágnánk a flémet a topicból, kíváncsi vagyok mi maradna belőle.
Kaplan, merre jársz ilyenkor, ha meg nem sértelek? -
#1045 Az hol volt beszólás? Megjegyeztem, hogy csak szerinted kevés a 6800GT a mediumhoz, mert nekem az van és 30 alá csak ritkán esik az fps, úgy hogy pár dolog highon van. Erre te nekem támadtál, hogy milyen über kártyád van és hogy még az is kevés neki. Erre írtam, hogy online nekem is kell a 60+ fps, de itt jó a 30-40 (megjegyezném, rengetegen nyomják a CS-t max 40fpsel és elég jól kenik). Erre te megint, hogy akkor nézzem a képregényt, ha nekem az jó. -
Gabor_(HSF) #1044 Ja! a rotort lődd,ott a sebezhatő leginkább -
Gabor_(HSF) #1043 Le kell lőnőd őket..a társaidat hagyd az alagutban és remélhetőleg gépityu van nálad,mert addig kell soroznod,mig lenem zuhannak..a tankok csak ezután jönnek ki -
OLIII #1042 most már lassan valami moderátor kéne ide mert kezd durva FLAME kialakulni -
Gabor_(HSF) #1041 Előszőr is te szóltál be megint,ami vitát kavart..
Leírtam egy tényt a játék gépigényéről..
Mér akarsz engem meggyőzni,hogy 30fps-el lehet játszani?
Mondjuk a cpu-m tényleg nem nagy csak egy 3500AMD/64
de ha olvasnád a külföldi forumokat,láthatnád keményebb gépeken sem fut jól
Persze kinek mi ajó,az egy más kérdés............ -
#1040 Rossz lehet neked, ha 30 fps neked képregény, egyébként igaza van a kollegának, csak beszólogatsz mindenkinek akinek véletlenül tetszik a játék. Mellesleg milyen procid van, persze csak ha nem vagyok indiszkrét? -
Gabor_(HSF) #1039 Mé bazdmeg? kivan írva,hogy ide csak szépeket kell írni a játékról?
Persze,hogy fikázom ha szar..
Azért mer a sok műgamer elvan ájulva ettől a játéktól?
Olvasgatom a nagy szenvedéseket,meg hogy igy fut meg olyan jól fut,véleményt akkor kéne alkotni ha már vigig játszottad...
Ráadásul egy halál egyszerü single ami 2.5 napig tartott és nehézséget csak az fps lag okozott...
Cóval sok okostojás zenghettek odákat erről a játékról,de válasz már régen megvan ennek a minősitéséről....