Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, Te már indítod a játékot? Én most tudtam meg, hogy van ilyen 😊

Tobacco
mi lehet a gondom?: inditom a játékot, és jön az a demo amikor kiugranak a repülöböl, zuhanok lefele, és amikor a nõi riporter elkezd dumálni mindig kilép a játék 😞

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Nyitsz egy topicot egy játéknak és mégcsak nem is játszol vele... az a min. hogy adj neki esélyt, vagy 3-at <#eljen><#taps>
Kaplan
Végülis adtam még egy esélyt a játéknak. S élvezhetõen futó állapotba tettem, meg kell mondjam, gyorsan ítéltem a játékkal kapcsolatban. Nagyon tetszik most szedtem össze a csapattársaim , magyarán még az elején vagyok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dante3
Mindhárom tankot kilövetted?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

valszeg valahol valamelyik épület tetején van egy lõállás ahonnan egy ellenség rakétalövõvel tüzel... szedd ki elöbb.
79Alba
Hát hol megy lanon a játék hol nem mint a mesébe <#szomoru1>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

dienesoft
Én a 3.pályán járok mikor megtörténik a merénylet és védeni kell azt a VIP-t az addig OK. Miután sikerült nagy nehezen ráraknom a helire, mintha bombáznának döglik meg az összues bajtárs, majd után énis hirtelen paff meghalok. Tényleg sok az ellenfél, de ezt azért nem vágom, hogy így eccere mindhárom meghal majd utána én is.

dante3
Na végre a negyedik pályán vagyok.Most robbantottam fel egy elektromos egységet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
írjál egy mailcímet.

Utálom hogy a hülye idióta beragad valahova és nem mozdul, idióta szarja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Feladom. Újra kezdtem de megint nem tudok ott tovább menni, pedig most úgy mentem végig hogy csak egy emberem maradt. Tudnál nekem küldeni egy következõ checkpoint-nál mentést? megköszönném. Így nem tudom továbbvinni 😞
lalakov
Arról a helikopterrõl, mit kellett volna újratölteni? Talán az embereim fegyvereit?
hány pálya van a játékban ???
Már újrakezdtem... Elsõvel mondjuk nem jutottam el odáig, választottam új fegyvert és újrakezdtem... Hát lehet ez marad, harmadjára is végigviszem...
Shep
Szerintem kezd elõrõl a pályát

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LOL. Már háromszor mentem oda a térhez és semmi robbanás csak hogy vége a pályának húzzak vissza... Amúgy SAT térképen már odaküldtem az embereim a négyzethet de ott meg is álltak... Nemtudom. Próbálkozom. Bug. Anyjukat. <#vigyor>
Shep
Akkor fogalmam sincs mi lehet, nekem a töltés után megjelent a zöld négyzet, hogy emböszi 4xx méterre mikor a nagy térhez értem bejelnetkezett a csóka a rádión aztán nagy robbanás és a fél épület odalett, aztán jött az akció.

Kaplan
Én most leszedem a 84.43 forcewaret, hátha.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nem, elöbb a második szintrõl kilõttem 2 mesterlövészt aki a tank hátamögötti két házon volt, majd a lefelsõ szinten kidugtam a fejem és leszedtem az uccsót, utána töltöttem újra a helibõl
Shep
Érdekes, de a helikopáterrõl elõzõleg újratöltöttél?

Ha a parkolózáz tetején vagy akkor mikor a helikopterhez érnél elötte szedd le a 3 mesterlövészt a környezõ házakról! Asszem meg is vannak jelölve pirossal.
jójó, igen arrafelé megyek, de a nagy szobor elött már azt mondja hogy kimegyek a pályáról, egfyik oldalról sem tudom megkerülni... egyszer próbáltam jobbról kerülni, de nagyon nagy ívben a fal mellett, de mire megkerültem megint elkezdte hogy kimegyek a pályáról majd game over... megõrülök. Te egyenesen átmentél a téren a szobroknál?
dante3
Jó lenne ha én is egy második lennék! 😊)

Shep
Hát ja, biztos minden második embernek ilyen van 😊

dante3
Futottam,de leszedtek a szemetek,már vagy tízszer próbáltam,tele a t*k*m vele!

dante3
Úgy látom szereti az Ati kártyákat,abból is az 512mb-osat! 😊)

Shep
Futni kell aztán kész. Nekem az egyik gépágyúst kilõtték a helibõl.

Shep
Hát a nagy tér fele, marha nagy szobor van középen, de hát mutatja a waypointot, egyébként nyugat majd észak

dante3
Lehet,hogy jobb kicsit,mint az elõzõ driver,de úgy néz ki nem a játékok miatt fejlesztették ki,talán a duplamagos prociknál jobban mûködik!
Fõbb változások az elõzõ hivatalos verzióhoz képest:

TV/HD-out támogatás SLI-nél
SLI-üzemmód esetén immáron elérhetõ a VSync D3D esetén is
Teljesítményoptimalizációk duplamagos CPU-kra
PureVideo deinterlacing-támogatás MPEG-2 HD esetén
További fejlesztések HDTV-meghajtásra vonatkozóan

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

dante3
Úgy látszik én is láma vagyok 😞 ,Tankokat kilövetem ,jön a helikopter,de annyi az ellenfél,hogy nem tudok odajutni élve!

Eisenhower
próbáljátok az uj froceware 84.56-al hátha 84.56 link

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hogy tudtál a 3. pályán eljutni az US Embassy-hoz? merre mentél?
Shep
én maradtam az 1.6nál a source nem az igazi.

Cápafogxy
Mondjuk nekem nagy elõny hogy minden nap 4 órát counter-strike: source-zek 😄

Shep
Mert lámák 😊 bár én csak közepes fokozaton viszem, elégszer kell így is visszatölteni a hülyeségek miatt.

Cápafogxy
Milyen nehézségen toljátok? (én spec. hardon)

Cápafogxy
Másik fórumon a 3-as pálya tankjánál szenved mindenki. 😊

Shep
Fú a 4. pálya már elég gázos, mindenhol gépágyúk, a barom társakat úgy lehentelik mint a szrt.

[NST]Cifu
Kevés a videókártyád.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Cápafogxy
Minimum:
2 GHz Pentium; IV or the equivalent
1Gb RAM
5 GB of hard drive space
NVIDIA; GeForce; 6/7 or ATI; Radeon; 9600-9800/X

nem tudja senki ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nem tudjátok mi lehet a baj nekem :a gépem 512 mb ram , 5200 - 128 mb nvidia g-force,2,4 ghz , eddig egy játék sem akadozott ez meg amikor tölti az elsõ pályát kimegy belõle, help ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

79Alba
kapcs: salgotarjan
jelszó: friz

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

79Alba
pedig megy nekem

bazza
csere, és többbszörös próbálkozás után is.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

79Alba

bazza
nemmûxik a lanos megoldás, a hostnak jó, de a cliensnek loading után csak a fekete képernyõ marad...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

dante3
Aha!
Csak azért írtam,mert sokan régi drivert használnak és ha ki akarnak próbálni egy újat,ezt a drivert ajánlom!
Én többet nem próbáltam,szerintem jól mûködik vele a game,persze nem mindegy,hogy milyen kártyát használunk!

bazze GT jol fut barmilyen driverrel

May the force serve you well!