2409
  • Gabor_(HSF)
    ok akkor ebbe maradtunk
  • olympus
    jó mind1 én nem tépem a szám. Nekem bejön a gém mert imádom az egész sorozatot és ezt is...
  • Gabor_(HSF)
    Én nem nemhiszem ,hanem tudom
  • olympus
    arról hogy te nem hiszed el hogy 24 fpsel egy OFFLINE gém szaggatásmentes. swap nélkül.
  • olympus
    Abban is csak volt multis rész. De NEM ismétlem azt se MULTIRA csinálták. KEvés Ubisoftos játék van amit kifejezetten multira csináltak...
    Előbb igazam volt mégse vagy hajlandó beismerni hogy amit mondtál az hülyeség... ennyit az érett viselkedésről.
  • Gabor_(HSF)
    Teljesen elbeszélünk egymás mellett,miről is vanszó?
  • Gabor_(HSF)
    Biztos igazad van,bár marhaság,az első rész is inkább multis volt,miért is várhatnák ettől ezt
  • olympus
    24 fps-t látod te folyamatosnak szaggatás nélkül.
    Magyarul ha szaggat stabil 24 fps-el hanem azért mert swappol.
  • olympus
    Te nem vagy normális nézz már kicsit körül.
    Brother in Arms- single! bvan nagy multiközössége? nincs...
    SC3- nem single? van benn coopmód...
    Prince of Persia- ez aztán mulitgém...
    ezek cska Ubisoftos játékok... ezekből egyse kifejezett multigém.
    Sőt csak hogy nehogy fps-t mondjak... Beyon Good and Evil.
    Tessék
  • Pretorian
    Tény, hogy a 9600 ismeri a dx9-et. Hardveresen. Viszont dx9 mellett a 3d-s teljesítménye nem elegendő a "high" beállításokhoz, sőt: mai játékoknál már sajnos a "low"-hoz sem mindig...
    Ezért van az, hogy igényesebb játékokban lehet választani: dx9-et használsz és csökken a teljesítmény, vagy nem használsz, és akkor jobban fut a game...
  • Gabor_(HSF)
    Igen.. egy értelmes hozzászólás együtt érzést vált ki belőlem,bár az én gépem picit erősebb,de ugyan ezek a gondok..
    A játék felétől kb, át kellett raknom mindent mediumba,hogy végig tudjam vinni..
    De majd most megint jönnek az "irodagépesek" akik azt mondják,hát 15 fps bőven elég ehez a játékhoz
  • fiki
    Sziasztok

Részemről 3000+ -os CPU, 1 giga ram ill. 7800GT.
    Full grafikán 24-25fps van, legnagyobb robbanásoknál visszaesik 10-12fps-re.
    Nincs semmi baj a gépemmel, még mielőtt valaki szólna, hogy nézessem meg ;-D
    Viszont nehasonlítsunk össze pl. egy 9600pro/xt-t és egy 6800-7800GT-t.
    Hogy miért? Mert a 9600-as kártyák illetve a vele egykategóriájú/idős kártyák a DirectX 9-es effecteket nem vagy nemnagyon tudták produkálni. Épp ezért lehetséges, hogy pl egy 9600-as kártya nagyobb FPS-t tud produkálni még akkor is ha full grafikán van mint pl. egy 7800-as. Igaz, a két kártya grafikája ill effectje között ég és föld a külömbség.
  • Gabor_(HSF)
    Ja hogy ez nem netes játék! már értem..
    Az ubi-soft azért költött milliokat a játék létrehozására,hogy egy cent bevételük se legyen,arra alapozva,hogy a ps2,xbox verziókból kellő bevételre tesznek szert..mivel eléggé valószinű,hogy ők is tudják a single-hez nem kell megvenni..
    Tehét egy új oldaláról ismerhettük meg ezt a nagyszerű céget,mégpedig a jótékonykodásáról...hát ez nagyon LOL.................
  • olympus
    akkor elösszőr is nem pelenkáztak...
    de TE nem FOGOD FEL hogy a ghost recon az nem egy ONLINE GAME. Főképp Single(OFFLINE) küldikre van kihegyezve és ne mnetre az csak egy plussz mert az UBisoft + a fejlesztők is tudtáák hogy nem fog labdába rúgni a Cs v. az AA mellet.
    DE TE EZT NEM FOGOD FEL.
    Menjél CS-zni aztán verd a ... a 100 fps edre. Egy (csak kb.) 2km2 pályán de a ghost recon nem 2 km2 hanem 10 vagy 20 km2...
    Nem tölt jatek kozben.
    Lanpartik királya...
  • Gabor_(HSF)
    Külömben is meg muszály valamit ide írogatni,mert behal ez a topic is, mint a lockdown-é..
    Ennyi idő után a Raven megjelenését követve,már 5ezer hsz volt és flém alig volt benne...
  • Gabor_(HSF)
    Végre valahól egyett is értünk
  • Gabor_(HSF)
    Nem hiszem,hogy a mások meggyőzése volna a cél,legalább is részemről biztos nem,ezek csak érvek és ellen érvek mégha néha keményebben is fogalmazódnak
  • Shep
    Hát igen, a Sourceos CS sehol nincs még az 1.6hoz sem (csak grafikailag sokkal szebb), pedig már az sem az igazi.
  • Shep
    Nem tehetem, tiltja a vallásom. (én már kiszálltam)
  • Pretorian
    Ezt a "vitát" úgy lehetne lezárni, hogy mindenki lemond az utolsó szó (inkább flém)jogáról, és többet nem próbálja meg másra ráerőszakolni a véleményét. Én is ezt teszem, nektek is csak javasolni tudom...
  • Gabor_(HSF)
    Igen látod itt a gond,hogy van 2 etalon,mint a cs és az rs és azt várnánk,hogy ennyi év távlatában tudjanak olyan játékokat írni,ami az akkori modemes korszakhoz a mai viszonylatban képes úgy müködni...
  • data4
    szerintem még mindig a gépigény a legnagyobb baj, volt már rengeteg tucatgame de ha futottak csak legyintettek rá, nemfikázták, pl Pariah, vagy Area51 egyébként nekem mind2 tetszett főleg az Area51, igen tom perverz vok
    de azoknak emberi gépigényük volt, nem is bántották őket, ez se bántaná senki ha normálisan futna közepes gépeken is de nemfut és ezért megérdemli a szapulást
  • Pretorian
    Miért? Mindenki otthon döglik, unatkozik....
    Marjuk egymást, az olyan jó!!!
    Csak hülyéskedek...
  • Gabor_(HSF)
    De hogy is,csak nehezen értek egy olyan gr fant akit még pelenkáztak mikor a játék megjelent
  • Gabor_(HSF)
    Na hát igen,ebből van mostanság kevés
  • Shep
    Kezdenek elfajulni a dolgok.
  • Shep
    CS :)
  • Gabor_(HSF)
    "lanpartykat tartasz? és milyen grafikájut mert ha szar megyek fikázni...
    sőt ott szaggat a kép?
    ilyet bazz szar geci lanparty. "
    Igen ez mindent elis árul belőled..
    Most erre mit mondjak,egy taknyos kis láma vagy,kár szót pazarolni rád...
  • koschwarz
    én olyan játékkal jáccanék legszívesebben, ami csodálatos grafikájú, fut a gépemen mint a gyalogkakukk és naccerű játékélményben részesít
  • Gabor_(HSF)
    Tucatjátékos lennek? évekig játszottam 1-1 játékkal és sohasem a jó grafika vagy a sok fps a cél..
    Sokkal inkább a neten törénő csatározások,ami lázba hoz és az elvárásaim is annak függvénye,mennyire jól jácható,kellően nehéz-e, milyen a netcode-ja,bugok stb.. ezek az elvárások sztem egy ilyen tipusú játéknál...
  • olympus
    már várom
  • olympus
    lanpartykat tartasz? és milyen grafikájut mert ha szar megyek fikázni...
    sőt ott szaggat a kép?
    ilyet bazz szar geci lanparty.
    más:
    lehet egy kérdésem?
    melyikel játszanál jobban?
    a;csodás grafikájú de egy szar játékélménnyel rendelkező játék
    b;kevésbé szép játék de egy csodás játékélménnyel rendelkező???

• Pretorian
    Nem úszod meg, mindjárt jön a retaliáció!
  • olympus
    Nah srácok ezt nem bírom olvasni!
    Elöljáróban a konfigom: 3000+-os AMD; 512 RAM; 6600GT.
    Medium beállítások 800X600. 25 fps-el megy. Végigjátszottam a GR 1-et és a két kiegészítőjét minden fokozaton, többször. Kedvenc játakaim egyike.
    Nagyon vártam ezt a részt is. Szerintem Isszonyatosan jó lett. Igaz grafikailag ne m a legszebb. ÉS?
    én a tartalmáért játszok vele hangulata nagyon jó és ha vki a taktikai térképen igazgatja a csapatát akkro ők se hallnak meg...
    Sőt mostmár ők ölnek többet.
    Gabor (HSF)!!!
    Te egy tucatjatokos vagy aki csak a grafikát és az FPS nézi. Igaz hogy ez egy forum de elég sztem egyszer beirni hogy nekem nem tetszett de ne szoljál már be mindenkinek akinek tetszik. MErt az már magánügy.
    Egy Ghost Recon fan.
  • Gabor_(HSF)
    Te megint nem érted a saját szavaid..én nem fikáztam senkit csak a játékot..
    És hogy öreg gamer?meg lejáratom a saját klánomat? hmmm vicces fiu vagy...
    Egy viszont tény,csak annak már 9 éve,hogy lanpartikat tartok itthon...stbstb...
    talán esetleg elképzelhető,hogy van valami fogalmam amiről beszélek,na de mind1..
    hogy hogy lehet neten játszani,azt meg már leírták itt egy párszor,hogy lanon mien azt meg hadd ne részletezzem,egy igényesebb játékos tudja miről beszélek..
    nem is értem miért is vitázom veled,eszem ágába sincs meggyőzni téged...
  • Pretorian
    Én full beállításról beszélek, de a hozzászólásod után akár te is beállhatsz a HC gamerek sorába Gábor mellé.
  • Shep
    Ja tényleg igazad, van bocs nem kék3 endzsin.
  • 79Alba
  • El Fuego
    Latom van it valaki aki nagy mellennyel szerepel. Hat vannak itt paran, akik allitom regebb ota jatszanak mint Te es komolyabban...
    Es akkor ha mar oreg gamerekrol van szo, csatlakoznek. Es helyesbitenek. Hogy lehet velemenyed mondjuk a netes optimalizaciorol amibe igencsak bele fognak szolni az adott dedikalt szerverek, ha meg nem probaltad neten? Nem ertem...
    Hisz aligha probalhattad meg ki a neten. Ugy fikazol le valamit, hogy meg te sem probaltad??? Vagy oszd meg a titkot, hogy jatszol neten?
    Ha te tenyleg olyan nagy jatekos lennel, akkor nem fikaznal masokat es kotekednel, mar csak azert sem mert a sajat klanodat ( HSF ) jaratod le vele. Es ebbol latszik, igazan komoly jatekos nem lehetsz. Hisz akkor inkabb segitenel masoknak ha gondjuk van es nem venned fel a fikazasokat.
    Masreszt jogos volt egy hozzaszolas, hogy hanem tetszik valakinek a jatek ne irogasson ide, hagyja meg a helyet azoknak akik szeretik es akiknek tetszik, hogy ok erdemben meg tudjak vitatni a tapasztalataikat masokkal. Szerintem nagyobb igeny van a segitsegre a jatekmenetben, mint egy magat orag gamernek mondo ember masokat fikazzon es verje a mellett, hogy o mekkora ember. Ezzel max azt ered el, hogy egyre kevesebben szolnak majd itt hozza a temahoz...

Gépigény...
    Hát a motorja tényleg combos. Sőt, ha mint látszik PhysX kártyával rosszabb eredményt produkált. Egy beszúrt grafikonon ez látszik ami miatt megint sokan elkezdték lehúzni. Csak azt ne felejtsuk el, hogy a kb10% teljesítményromlás FPS értékben annak eredménye, hogy a látvány és effektek minősége 80%-al nőtt. Csak ezt nem adja vissza az a grafikon.

Far Cry, HL2 vs GRAW

Nem erdemes osszehasonlitani a kettot!!! A Far Cry es HL2 palyamerete es osszetettsege alatta van a GRAW-nak. Azaz a GRAW egyszerre nagyobb palyat és összetetteb objektumokat kezel mint a Far Cry, raadasul interaktivan, ami a Far Cry-ra nem igaz. Az sem lenne hu de gyors, ha az ortornyok osszedolnenek, az utcan elhagyott "szemetek" fizikanak megfeleloen mozognanak ha pl belerugsz, stb...
    A HL2-vel meg azért nem érdemes, mert ott interaktivabb a terep mint a Far Cry-ban, de jo sokszor all le a jatek, hogy betoltse a palya kovetkezo reszet ami a GRAW-nal szinten nincs, mert az egeszet egyszerre modellezi le.
    Aki ezek mellett probalja osszehasonlitani ezeket... Harom teljesen eltero technikarol van szo. Hozzateszem, van itt valaki olyan aki jobbat es szebbet csinal? :D

Hogy rossz a grafikaja.
    Max ha minden LOW erteken van. Ha mindent legalabb mediumra raksz, akkor nem mondanam, hogy rossz. Bar teny, hogy netes jateknal a 70FPS-t nem nagyon fogja hozni... Egy atlag gepen es kapcsolaton legalabbis.
    De mire elterjednek a szerverek es lesz annyi klan, hogy igazi elet alakulhasson ki ( kb 1 ev ), valoszinu az atlagkonfig is fejlodni fog amivel mar nem lesz problema.

• koschwarz
    nem akarok itt belekveredni a vitákba, de az fizikai-biológiai tény, hogy az emberi szem 24 képkocka/mp-et folyamtosnak lát. tehát tökmind1, hogy mennyi a max fps, ha a legnagyobb csaták közben sem esik 20 alá, akkor tulajdonképpen alig lehet észrevnni a szaggatást. és ez igaz a multira is. persze ott a netkapcsolat, meg egyéb más is bekavar, de ez más téma. nem szabad összekeverni a lagot a grafikai szaggatással vagy a swappolással.