Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tudod mi volt 97-es a kék2 a rainbow six pár hónap híján egy évvel késõbbi a hiddem meg 99-es

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja a medal sem 98-as hanem 2002-es

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na jó egyezzünk meg abban, hogy a HL 98as, amiket te írsz azok nagyrésze is, rainbow 1 úgy rongyá lõtték a társaimat mint a bajt emlékszem a fúrótornyos pályán teljesen kikészültem, mikor kiment a kék csapat vmelyik ajtón és mindig lelõtték õket, hidden egyik legjobb game de hasonló a helyzet ott is a társak sok mindenre nem voltak jók, a kettõben azért már sokat javult a helyzet és elég jól lehetett használni õket. Egy szó mint száz eddig egyik játékban sem volt igazán jó a társak mi-ja, a swat3-4 is elég érdekes volt.

1,erre azért nem válaszolok,mert általánosságban mondtam a tizenéveseket..
2,az lényegtelen..
3,én minden játékot végigtolok ha már elkezdtem,hogy legyen érven,akár fikázni,akár isteniteni kell..
4,elõszõr is a HL1 az csak 6 éves játék,bár a single abban is izgibb volt,de én az igazi taktikai fps-ekrõl beszéltem azpedig pl. a R6,RS,H&D ez pedig 97-98 és 99,de beszélhetünk a MOHAA ról is...
Cóval ez nem vita kérdés és sem azért vettetem fel,csak elszomoritó,hogy a mai játékokban milyen üzleti érdekek képviselik a programozókat

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Shep
Nem fogok veled vitázni, de
1. nem vagyok már tizenéves (rég nem)
2. nem én találtam ki hogy lábújjhegyre állás a tippek között írta
3. minek vitted végig ha szerinted annyira szar? (mazohista vagy?)
4. 7-8 éves nagy taktikai fps, már megbocsáss, de akkor még HL1 meg kék2 volt a nagy fps

Sehogy.. van egy kisterpesz állás meg a sima,amit gondolom összekevert a torna órával

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ja,hogy ez egy taktikai játék? bocs ezt nem tudtam..
Cóval a te nagy taktikus játékodból mingyárt az is hiányzik,hogy se egy tankot kilõni se fedezni se betámadni nem képesek...akkor mi szükség rájuk?
Elhiszem a tizenévesek akik elõszõr ülnek PC elé,még élvezhetik is,de engem igy 44 évesen csak idegesitenek,akkor kaptam idegbat mikor szó nélkül berohan elém,mikõzben lövök valakire...
Cóval ha taktikai FPS-t akarsz,nyulj vissza 7-8 éves gamékhoz,ott megkapod

Cápafogxy
Hogy lehet lábujjhelyre állni?

A csapattársak ritka hülyék rényleg, 3X kell nekik kiadni a parancsot mire felfogják, meg mondom hogy támadja azt negative-ozik itt nekem.

Shep
Most õszintén akkor mi értelme a taktikázásnak ha egyedül irtasz le mindenkit, egyébként szerintem egész türhetõek a társak, ha jól taktikázol fedezve küldöd ki õket akkor elég hatékonyak, na persze a géppuska fészkekekkel ne mtudnak mit kezdeni, de azonkívül szerintem elég tûrhetõen végzik a dolgukat, persze van hogy totál hülyék és lelövetik magukat ez tényleg marha idegesítõ.

Shep
Nekem a pislogó hullák tetszenek 😊

Egyébként ahogy beljebb haladok a játékban egyre jobban tetszik, tudtátok, hogy lábújjhegyre is lehet állni?

Medium (alap) de hogy öszinte legyek nem fogom végigtolni hard-on,mert rohadtúl nem tetszik a game..
(na a nem tetszik-kel finoman fogalmaztam az érzékeny lelkiviláguk miatt..cóval ez egy szar)

Cápafogxy
Milyen nehézségen tolod, toltad?

Amúgy 2 dolog nagyon tetszik nekem. Egyik amikor meghal az összes társam következõ küldinél már ott ül velem szemben a néger azt bámul bambán... A másik mikor eldobok 3 gránátot, kijelzi a jobb alsó sarokban hogy nincs több, de a kezében még mindig ott tartogat egyet...
grebber
Akkor nincs para ha meghalnak oké ez király!

Next PC upgrade: 2022

cóval nemtudom,ha véletlenûl meghalt valamelyik,visszalodoltam,mert képesek úgy is meghallni,mikõzben többszáz méterrõl hivom õket a küldetés végénél

NEM..babusgattam õket,mint egy jó apa,de én amugyis egyedûl szeretek menni minden game-ban

grebber
Itt vége a küldinek ha kinyirják a társaidat?

Hát elég hosszú,ha úgy csinálod végig ,hogy egy csapattársad se maradjon ott..
(olyan ostobák a legjobb a kezdõn hagyni õket)
de kb 20-25 óra,12 küldetés van,70-80 autosave-vel kb..
az útólsó 2õ az elég kemény.....

Én nemtom kinek mi baja azzal hogy lelövik a társakat... Jóhogy nem olyanok hogy végigfutnak a pályán és lelõnek mindenkit, a pléjer meg csak fegyverhordónak van köztük. Igenis az a dolgunk nekünk játékosoknak hogy úgy menjünk végig a küldetéseken hogy vigyázunk a bajtársakra... Azért õk is le-le szednek egy két ellent, nekem be is baszna ha levadásznának mindenkit. Amúgy ott lehet õket hagyni a start mezõn, végigmenni a pályán majd a helikopter mellett hívni õket és odafutnak. Ennyi.
grebber
LOL takarodjanak annyukba X1800XT 512-essel is csak 47 fps tényleg szánalmas!

grebber
Kb milyen hosszú volt hány órás?

Tobacco
köszönöm a válaszokat

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Na itt a vég!

bakvarnyu
Hát ha a játékban nem jó akkor próbáljátok ki Teamspeak-kel.

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

helosztok én és a haverom nemtudunk net en coparative modban microphonéval beszélni controlsban sem találtuk meg mit kel nyomni segitsetek mit kell csinálni hogy jatek közben dumáljunk?

ALien

szvsz csak simán fizetett hirdetés kategóriájú a cikk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lenni nem magyar?

May the force serve you well!

bakvarnyu
1. tanulj meg normálisan fogalmazni mert ez így értelmezhetetlen😊
2. tanulj meg helyesen írni😉
3. várj türelemmel amíg jön egy szakértõ nem kell izgulni😉

helosztok nmetudom én s a haverom használni a játék közben a microfont mit kel nyomni mert be van álitva minden csak játék közben ez hogy van?

ALien

dienesoft
az MI téleg elég kemény túlzás hogy úgymondjam, olyan s*ggek a többiek néhol...

HELP???

ALien

bakvarnyu
Igen egy kissé túlzásokba esett a csávó, évekig ezzel fogunk játszani, soha nem látott MI, meg aki jól kinézõ játékkal akar játszani az fektessen be új gépbe=) Esküszöm mint valami propagandaszöveg, apu biztos az UBI Hungáriánál értékesítési vezetõ=)

helosztok nmetudom én s a haverom használni a játék közben a microfont mit kel nyomni mert be van álitva minden csak játék közben ez hogy van?

ALien

Pretorian
Hát vaz, a SG tesztere vagy nem találkozott furcsa anomáliákkal a játékban, vagy csak szereti a kacsavadászatot, mert az AI-t tekintve a játék Easyn és még Mediumon is leginkább ahhoz hasonlít. Hardon már elfogadható teljesítményt nyújt az AI, legalábbis ami az ellenséget illeti, mert a botok a legdurvább zárótûzben is csak ácsorognak a nyílt terepen, ahelyett, hogy fedezékbe vonulnának.
Nem baj, kooperatívban nagy rajság minden.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

bakvarnyu
Aha,már látom az SG is írt róla kritikát tegnap.

Én úgy tudtam hogy 04.27. a hivatalos...
kösz
bakvarnyu
Mikor jelenik meg a játék hivatalosan?

79Alba

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

Hali! Légyszíves valaki legyen olyan rendes és toljon fel egy cd-kulocst,mert sehol sem találok! köszi
Omlás
Jó kérdés.. 😊

Nálam jelenleg AMD 2400+ @ 2200 MHz re húzva 1 GB DDR 400 Gef 6600 GT 128 MB-t drverek frissítve és így is jáchatatlan pár napot hagyom pihenni a dolgot azt beprógálom újból majd hátha kiokoskodok valamit..

addigis Éjjen Májusss esejeeee égaa gyomrom besejeeee 😛P

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Shep
És milyen géped van?

Hát nem tudom nálam teljesen fut maxibande minden a felbontástól kezdeve a szûrésig!!A fear bezzeg nem teljesen!!!tehát nekem nincs vele semmi bajom és a játék is király!!!!!!
Akkor a sniper a bajom,pedig nagyon tetszik,de ezekszerint le kell mondanom róla😞

Tobacco
én is szeretnék már végre játszani, de ez a szunyok mindig kilép😞betudna valaki linkelni egy állás mentést ami az elsõ pálya elején van?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Vannak benne jo ottletek, vegre szet lehet lottni az autokat, behajolas egesz jo, altalaban fedezekeb huzodnak a tarsaid meg az ellenseg is.
A gepigeny viszont borzalmas.

ha neki mesz eldobott fegyvereknek kiveszi belolle a toltenyt ha az jo a te fegyveredhez, persze sniperhez nem nagyon lehet talani igy toltenyt.

Cápafogxy
Mi haverral toltuk a multit hamachival, ammo-t meg fel lehet venni a halottaktól csak simán ha odamész.

Leht valahogy municiót szerezni ebben a játékban?A második pályán már mindent elpufogtattam ,éppen be vittek egy parkolóház félébe ,de még nincs vége a pályának ,mert vissza kell menni a VIP-hoz de nincs lõszerem 😞.Multival mi a helyzet ?Csak eredetivel müködik?