Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2,az lényegtelen..
3,én minden játékot végigtolok ha már elkezdtem,hogy legyen érven,akár fikázni,akár isteniteni kell..
4,elõszõr is a HL1 az csak 6 éves játék,bár a single abban is izgibb volt,de én az igazi taktikai fps-ekrõl beszéltem azpedig pl. a R6,RS,H&D ez pedig 97-98 és 99,de beszélhetünk a MOHAA ról is...
Cóval ez nem vita kérdés és sem azért vettetem fel,csak elszomoritó,hogy a mai játékokban milyen üzleti érdekek képviselik a programozókat
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
1. nem vagyok már tizenéves (rég nem)
2. nem én találtam ki hogy lábújjhegyre állás a tippek között írta
3. minek vitted végig ha szerinted annyira szar? (mazohista vagy?)
4. 7-8 éves nagy taktikai fps, már megbocsáss, de akkor még HL1 meg kék2 volt a nagy fps
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Cóval a te nagy taktikus játékodból mingyárt az is hiányzik,hogy se egy tankot kilõni se fedezni se betámadni nem képesek...akkor mi szükség rájuk?
Elhiszem a tizenévesek akik elõszõr ülnek PC elé,még élvezhetik is,de engem igy 44 évesen csak idegesitenek,akkor kaptam idegbat mikor szó nélkül berohan elém,mikõzben lövök valakire...
Cóval ha taktikai FPS-t akarsz,nyulj vissza 7-8 éves gamékhoz,ott megkapod
A csapattársak ritka hülyék rényleg, 3X kell nekik kiadni a parancsot mire felfogják, meg mondom hogy támadja azt negative-ozik itt nekem.
Egyébként ahogy beljebb haladok a játékban egyre jobban tetszik, tudtátok, hogy lábújjhegyre is lehet állni?
(na a nem tetszik-kel finoman fogalmaztam az érzékeny lelkiviláguk miatt..cóval ez egy szar)
(olyan ostobák a legjobb a kezdõn hagyni õket)
de kb 20-25 óra,12 küldetés van,70-80 autosave-vel kb..
az útólsó 2õ az elég kemény.....
Next PC upgrade: 2022
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ALien
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
May the force serve you well!
2. tanulj meg helyesen írni😉
3. várj türelemmel amíg jön egy szakértõ nem kell izgulni😉
ALien
ALien
ALien
Nem baj, kooperatívban nagy rajság minden.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Nálam jelenleg AMD 2400+ @ 2200 MHz re húzva 1 GB DDR 400 Gef 6600 GT 128 MB-t drverek frissítve és így is jáchatatlan pár napot hagyom pihenni a dolgot azt beprógálom újból majd hátha kiokoskodok valamit..
addigis Éjjen Májusss esejeeee égaa gyomrom besejeeee 😛P
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
A gepigeny viszont borzalmas.