Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom h nyomd meg a G gombot és teljes képernyön nézheted ami a droid lát egyébként aza buzi pont amit jelez arra kell elvezetni
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
May the force serve you well!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Total Commanderben F4-el megnyitod szerkesztésre a renderersettings.xml fájlt, és a textúrabeállításoknál mindent átírsz High-ra. Ezután már választható a High opció. A ground texturest érdemes mediumon hagyni, mert high-on - közepes kártyákkal - a talaj helyén egy nagy feketeség lesz csak.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
azokon se 😊 a high texturákhoz szerintem physx kártya kell ugyhogy nem hinném hogy bárki ebben az országban látta volna már high texturával <#nyes>#nyes> (saját vélemény felelösséget nem vállalok érte 😄)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
May the force serve you well!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
When the demo of Ghost Recon: Advanced Warfighter for the PC became available last week, one of the first and loudest complaints was that the game didn't allow for the use of anti-aliasing in any shape or form, leaving users with jaggies galore wherever they cared to look in the game. Thoughts immediately turned to recent developments with Elder Scrolls IV: Oblivion, and ATI's special driver that allowed for High Dynamic Range and anti-aliasing to be used in this title. The question on everybodies lips was - Could ATI pull off the same trick in Ghost Recon: Advanced Warfighter? Elite Bastards asked the mysterious driver developer known only as 'Chuck'. Here's the quote, directly from the man himself, in full:
The rendering path in G.R.A.W is very different from most games in that it appears to make extensive use of multiple render targets (MRTs). (This is where one draw operation can write different values to different surfaces.)
The DX9 spec doesn't allow multi-sample AA when using MRTs and our hardware requires that all of the destination surfaces either have AA or not. This means that in order to get AA in G.R.A.W. we'd need to have lots of AA surfaces and perform a ton of AA resolves. The end result would be slow and require much more texture memory. It's not 100% impossible, and I'm not giving up on the possibility, but there is no playable solution right now.
elitebastards
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nekem taktikai fps-ben eddig etalon az operation flashpoint. jó régi játék, de még mindig jobbak voltak a társak mi-je, mint manapság a taktikai fps-ekben...azok tényleg azt csinálták, amit mondtam nekik
monnyuk a swat4 sem rossz ilyen szempontból
sõt a closecombat first to fightbeli társak sem voltak hülyék, egy feltünõ hibájuk volt csak, hogy a terület tartása meg a fedezés parancsnál képesek voltak olyan helyekre beállni, ahova nem kellett volna.
asszem az itt leírt gépigényproblémák miatt meg sem próbálkozom ezzel a játékkal, pedig a stílus nagy kedvelõje vagyok. egyébként ezek az akadások gondolom azért is vannak, merthogy kéne az ageia-phsyx chip, mert enélkül mindent a proci számol...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tudomásom szerint ez csak azokra igaz, amelyek 128bites memcsatolóval rendelkeznek. Tehát amit állítasz igaz 6600gt 128mb 128bit és 66gt 256mb 128bit esetén, de ha 256os a csatoló akkor már nem!
A gepigenyt felreteve sztem igen csak kellemes a jatek, foleg hogy a realisztikussagra torekvo jatekmenet ritka mint a feher hollo manapsag. Lockdown utan kesz feludules, pedig attol tobbet vartam.
A tarsak nekem sem tunnek annyira butanak mint itt leirjak paran, bar sokat kell oket pátyolgatni mikor hol fedezzenek, de hat ettol lesz taktikai fps vagy mi a szösz.
Next PC upgrade: 2022
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kár mert régóta vártam tecik is (kinek hogy tök mind1 mindenkinek van saját véleménye)
Viszont nálam iszonyú sokat számít hogy egy FPS normálissan fusson és ne akadjon be orba szájba jelenleg a játékélményt ez hazavágja így félreteszem késõbbre... Lebutított graffal megint csak az az eredmény hogy 0 hangulat ...
Majd meglátjuk talán egy Patch orvosol pár hibát de szerintem csodát ne várjunk ..