2409
  • GoKu x
    A patch, NEM original gémen müködni fog? fontos lenne mert igazán csak kéne a több fps.
  • Pretorian
    1.06-ot valszeg.
  • Gabor_(HSF)
    fut a játék az új peccsel?új .exe nélkül?
    És milyen verzió számot ír ki a menüben?
  • SgtChris
    Úgy vettem észre, hogy az új patch-el gördülékenyebb az egész játék. FPS-t nem mértem, de érzetre javult. (flejebb is toltam a részletességet, de komolyabb sebességcsökkenést a textura részletességének emelésénél tapasztaltam.
  • Gabor_(HSF)
    Nem ügy! majd szeptemberben a Vegas,talán,abban bizva,előbb-utóbb csak tanulnak a saját hibáikból
  • koschwarz
    na, kipróbáltam. sajnos azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem tetszett, úgy ahogy van az egész. az előzetes videók alapján azt hittem hogy egy iszonyat cool gamma lesz, de nem. a grafika meg egyenesen gázos, a gépigény érthetelen.

úgy 70%-ot érdemel szerintem. több szót nem érdemel, az ubisoftban meg csalódtam ezúttal.
  • bzoli34
    azért valamit elronthattak ha 9600-al még elindul de fx-el nem
  • Gabor_(HSF)
    Nem is mehet..
    mondjuk ez volt az első infó a gépigényről....

Computer: Pentium IV of 2Ghz or the equivalent (2.8Ghz recommended
    Memory: 512MB RAM (1024Mb recommended)
    Operating System: Windows 2000/XP
    DirectX: DirectX9.0c
    Video Card: Shader 2.0 card with 128 MB of VRAM (256MB recommended)
    Sound card: DirectX9 compatible sound card
    Internet: Broadband / LAN connection

aztán kibővűlt igy....

Video Card: DirectX 9-compliant Shader 2.0 card with 128 MB of VRAM (NVIDIA GeForce 6/7 families and ATI Radeon 9600-9800/X families)

A mai állapot viszont amit már tudunk,hogy a Paksi atomerőmű is csak helyzetjelző ehez....
  • bzoli34
    ez tényleg nem megy fx5700-el?? 3,2pentium 1GB hardcore ram , a fear- 800x600-ba
    mediumon tud kb 50fps-t .
    csak az ég látszik meg a lövés azonkivül minden fekete, másnak se megy fx-el?
  • Pretorian
    Mindenképpen Radeont. Ha 50k belefér, akkor x800 gto2-t ajánlanék. Nekem is az van, és nincsen gond a játékkal. HIS-t ajánlom, mint gyártót, mert a 256 megás modellen az x850 xt coolere van, 'szal alapból jól lehet húzni.
  • Ssanya
    És hol tudok felmenni? Körbe jártam már párszor, létrát nem láttam. Az épület magasabbik fele alatt van egy átjáró, ahol belül ajtónak látszó akármik vannak, de kinyitni egyiket sem lehet. Az épületen kívülről egyetlen ajtót találtam, az sem nyílik. Mi a trükkje a feljutásnak? Mégis valami létrát kellene keresnem a falon?
  • Gabor_(HSF)
    7900gtx/512 és lehetőleg sli be:)
  • steweee
    hát emiatt kár is lenne. nagyon gagyi játék. pedig rajongója vagyok az ilyeneknekű

amúgy ha agp-s a lapod akkor 7600gt vagy 6800 gs
    ha pci akkor 6800 gt sztem a jó ár/érték arányban
    radeonban nem vagyok otthon, de abból is van vmi jó új olcsón. kérdezz rá a hardware milyen videokártya topicban
  • Adam II
    Milyen video kártyát ajánlotok a játékhoz?
    Mert gondolkozom lecsereléem a Radeon 9600-osom (mielőtt flém lenne nem csak ezért a játékért) mert már elgem van a karton fából meg fűből.

• Glpetyus
    :I
  • Eisenhower
    Be careful : it's not because the old crack works with the patched version that u'll benefit from the changes (cuz some are directly implemented in the new .EXE) :/
  • Gabor_(HSF)
    biztos,hogy kell....
  • Glpetyus
    hááát....karcsú
  • grebber
    Állitolag ezeket:

- Client no longer receives "CD key rejected" message when server dies in coop.
    - Crosscom border now correctly disappears when spawning into AI ghost in coop.
    - Fixed issues with leaving mission area in coop.
    - Fixed in-mission inventory issues that could cause double gun objects.
    - Player nicknames are now correctly shortened to fit Ghost leader HUD in coop.
    - A memory leak occurring in certain situations when playing Domination has been sealed.
    - Ghost AI is now less likely to stare at the walls when taking cover.
    - Adjusted map settings and glitches on missions 3, 4 and 10.
    - Certain animations have been corrected.
    - Adjusted sounds for certain objects.
    - Some text strings have been added or corrected.

• Eisenhower
    Fixes

- Client no longer receives "CD key rejected" message when server dies in coop.
    - Crosscom border now correctly disappears when spawning into AI ghost in coop.
    - Fixed issues with leaving mission area in coop.
    - Fixed in-mission inventory issues that could cause double gun objects.
    - Player nicknames are now correctly shortened to fit Ghost leader HUD in coop.
    - A memory leak occurring in certain situations when playing Domination has been sealed.
    - Ghost AI is now less likely to stare at the walls when taking cover.
    - Adjusted map settings and glitches on missions 3, 4 and 10.
    - Certain animations have been corrected.
    - Adjusted sounds for certain objects.
    - Some text strings have been added or corrected.
  • Glpetyus
    Ja,és amúgy javít valamit ? :D
  • Glpetyus
    Szuper,thx !
  • matyi08
    nem, kipróbáltam. kicseréli, de utánna ha visszarakod, működik.
  • nud
    zsenikém!arra nem is gondolsz,hogy másnak is u.a. problémája?ha v.ki ugyanezzel a hibával kér helpet rögtön tripla regem lesz mi? :-)))
  • Glpetyus
    Vajon kell hozzá új .exe ?
  • olympus
    minek irsz be két reggel?
    amugyis tilos a dupla reg...
    amuigy nem tudom csak nem értem miért nézed az embert hulyenek...
  • matyi08
    mit javít?
  • Yula
    Már előre egy kis segítséget kérnék. Mikor 2 légvédelmi harckocsit kell kiiktatni az "airstrike" segítségével, akkor mivel tudom kiadni a parancsot?
    Ha tactical map-ot nézem, akkor csak a csapatomat tudom kijelőlni.
    Köszönöm!
  • Glpetyus

Ideje vót'
  • Adam II
    1.6-os patch
  • nud
    Hal all!
    miután elindítom a gamét,tölt,és mikor elindulna kiugrik a gaméből,és ezt írja ki:
    Crash in application version: grpcrc1.02
    Direct3D - Unknown capability violation exception.
    SCRIPT STACK
    data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
    data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\levels\mission01\mission01.dsf(0)

a vezérlőpultban nincs bent a direct x ikonja,jelent ez v.mit?
  • koschwarz
    ja igen
  • koschwarz
    kizárt dolog mert nem tudommég nem is telepítettem
  • Glpetyus
    Felmész az épület tetejére,ahol az antenna van,és a felső "erkélyen" le lehet rakni a bombát.
  • Pretorian
    Neked műxik az élsimítás? Tudtommal nem támogatja a játék, legalábbis eddig nem hallottam olyat, hogy valakinek is sikerült volna belőni a játékhoz...
  • Shep
    16/6 szerintem a pipeok számát akarja jelölni
  • nagy chris
    elindul a játék és mikor betöltené az elsö pályát kilép és ezt irja ki : Crash in application version: grpcrc1.02

Direct3D - Unknown capability violation exception.

SCRIPT STACK

data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
    data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\levels\mission01\mission01.dsf(0)

mit csináljak vele ? :)
  • imp99
    Nekem ez a gondom rányomok setup exe és ez jön be
  • Ssanya
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Azon a pályán járok, ahol úgy indul a küldetés, hogy meg kell szerezni az elnök aktatáskáját, amiben a rakéta indító kódok vannak, de félbeszakítják az eredetit, és elküldenek, hogy a zavaró antennát iktassam ki. Szerintem megtaláltam az antennát, kiírtottam a környékén mindenkit, viszont fogalmam sincs, mit kellene csinálni az antennával. Sehol nem találok olyan helyet, ahova fel lehetne rakni C4-et, fegyver csak gránátvetővel felszerelt automata fegyver van nálam, és azzal hiába lövöm az antennát, nem történik semmi. Mit kellene itt csinálni? Mivel lehet felrobbantani/megsemmisíteni az antennát?
  • matyi08
    és a többin azért elmenni low-on?