Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
May the force serve you well!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
az o trukjerol 😛
#865 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
szivjanak a hulye milliomosok is 😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Chuck féle dolog itt nem mûkszik, pont ma olvastam, valahol (ha tundám hol), hogy a játék valahogy layerekben alkalmazza a hdrt, nem az oblivionos módon, hanem bonyolultabban, és ezért iszonyatos erõ kéne az AAhoz, mivel minden layert simítani kell vagy mi....nem pont ez volt írva de valami ilyesmi... 😄
Ha tudnám, hogy akadtam rá <#szomoru1>#szomoru1><#whatever>#whatever>
Nekem semmi gond a sebességgel, a lenti konfigon szûz XP-vel, SP2-vel, legújabb ati driverrel 1024-ben, Total commanderes high beállításokkal (minden fullon, HDR nincs) 40 fps-el fut. A VGA mondjuk eléggé fel van húzva PowerStrippel. Fraps-el mértem a framerate-et.
Nagyobb robbanásoknál néha azért leesik 18-20 köré, de ez nem vészes.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk én akkor sem kapcsolnám be, ha lenne, mert már az Oblivionban sem tetszett, hogy narancssárga fejük lett tõle a karaktereknek...
roppant érdekellne hogy hogyan lehet felrobantani a tankot..asszem ez a 2 act😊
ott tartok hogy a nyerges vontató és a MOL kút felrobbant..jön pár gyalogos + a tank és sz@rrrá lõnek😞(
mit kell itt pontosan csinálni..??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
én arról beszélek amit látok
Hát te 3.0-át tuti nem fogsz látni, mivel x800ban olyan nincs...
- Yes, and for the record: We were the first company to release a game with pixel shaders in. we know these kinds of features like the back of our hands. =D GRAW PC features HDR lighting, soft shadows, deferred lighting, normal mapping on everything, and an incredibly dynamic and destructible environment.
Egyébként vicces, honnan gondoltad, hogy nem?