2409
  • Zsoltika 007
    Vagy csak játszanak.
  • bakvarnyu
    Én jegeltem a játékot 2008-ra.
  • koschwarz
    nem azért de úgy tűnik be is halt ez a topic. a nép elvesztette az érdeklődését a gamma iránt? mondjuk én nem csodálnám.
  • Pretorian
    Nem lehet.
  • GoKu x
    szerintem csak aszlnál 1 jot mint én mert ekkora véletlen az isten nem ..szott.
  • GoKu x
    semmi, hosszu. hadjuk
  • Zsoltika 007
    ?
  • GoKu x
    xDDD, ezért vol ismerős az a 007. mind1
  • GoKu x
    Szerintem nem lehet, de nem biztos mondjuk nekem nem sikerült de az még nem jelenti h nem. Jaa és Ha valaki tudja mondja már meg h lehet külső nézetre kapcsolni? vagy az csak a konzolos verziónál van?
  • Zsoltika 007
    A földröl amúgy fel lehet venni valahogy a lelőtt ellenség fegyverét?
  • bepe79
    Ez sincs teljesen így. Az ATi X1000-es szériája (X1900/X1800/X1600/X1300) már tud HDR+AA-t egyszerre. Tehát én a 6600-on elfelejthetem, ez tény, de vannak kártyák, amik támogatják bekapcsolt HDR mellett az élsimítást.
  • SgtChris
    aham... Bocs, hogy beleokoskodtam, csak kézenfekvőnek tűnt a dolog. :-)Nekem meg nincs dolgom a TV kimenettel, így ez a problem fel sem merült...
  • gesa
    Azért nem ajánlottam a 84.56-os drivert, mert nálam rosszul kezelte a TV kimenetet.
  • SgtChris
    Ja! 1024*768@85Hz-en. A VGA driverben minden default-on van.
  • SgtChris
    Miért nem a hivatalos 84.56-ra? Nálam azzal megy tűrhetően (Aniso: 4x, effect quality: medium, lightning bepipálva, minden más low). Nem akad még robbanásnál sem... A rendersettingset pedig nem babráltam.
    Apropó! A zene kikapcsolása dob valamit a teljesítményen? Szívesen beáldozom, amúgy is a falra mászok néha tőle :-) (ha igen, akkor hol tehetem meg?)
  • gesa
    Szerintem a 81.94-es drivert cseréld le a 84.25-ös bétára.
    Nálam sokat javított a teljesítményen.
  • Pretorian
    Renderersettingsben valahogy ki lehet kapcsolni a HDR-t?
  • Pretorian
    Nekem aztán tök mindegy, úgy csinálod, ahogy akarod. Tény, hogy a trend egyre inkább az lesz, hogy az egyes játékok optimalizációja igen élesen el fog térni egymástól, a két gyártó megoldáaira levetítve. Ezt írtam.
  • Eisenhower
    azért nem tudsz beállítani aa-t meg af-et mivel benne van ez a baszott HDR szar és hdr-nél alapbol ki van zárva az élsimítás....
  • Dns5000
    hmm ez a patch kb semmire sem jo :/
  • bepe79
    Erről a problémáról más fórumokon is beszéltek. Bármit állítassz be a driverben (ForceWare / Catalyst), meg a játékban, nem lesz AA + AF. Hogy miért, azt a játék készítőitől lehetne megkérdezni.
  • bepe79
    Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy a 6600 mellett majd tartok itthon egy Radeon X1900XTX-et is a polcon, és ha játszani akarok, akkor majd szétszedem a gépet, és cserélgetem a videókártyákat? Ha az AGEIA PhysX PSU-ra gondoltál, akkor az más. De hát kinek van ma Magyarországon még AGEIA fizikai gyorsító a gépében?
  • GoKu x
    ha meg már itt vok vki megtudná mondani h kell az szűrést bekapcsolni mert ha feljebb huzom semmi, már régebben is olvastam ilyen problemről de a válasz nem lett meg. előre is köszi all
  • GoKu x
    Amugy miközbe irtatok akkor megtaláltam amit kerestem annál az ádámnál,de aztán rájöttem h rövidítve kellet vona beirni googleba, de én hue nem ugy írtam :S (beirtam a címét) szoval sry ha fárasztó votam.
  • Pretorian
    Nvidiára szartak, viszont Ati-nál még a gyengébb, belépőszintű kártyákkal is mérföldekkel jobban fut a gém, mint a kategóriával combosabb nvidiákon. Shaderek meg HDR ide vagy oda: ez tény.
    Eljött az az idő, amikor két kártyát kell venned, ha játszani akarsz.
  • Richard90
    akkor valószínűleg más lehet a próbléma...
    nekem "elég jól fut" 20-30fps de néha nekem is nagyon lemeg :(
  • bepe79
    Mindezek mellett, legújabb, 2006 áprilisi DirectX9.0c van fent. Létezik, hogy nVidia-nál csupán a legújabb ForceWare-ekre optimalizálták volna?
  • bepe79
    Na ez az, amit én nem fogok megérteni sohasem. Karbantartom a win-t is, Win XP Final Build 2600 HUN + SP2-őm van, fullra frissítve, naponta végigfuttatom a CleanMyPC registry cleaner-t, Ad-Aware-t, Spybot-ot, és Avastot. 81.94-es Forceware driver van fent a 6600-hoz, viszonylag új. A procim nem holmi Celeron, hanem egy valódi NORTHWOOD P4, 512-es L2 cache-el. A RAM sem holmi gagyi RAM, hanem PC3200/400 Hynix + Kingmax DDR RAM, a 6600 pedig megy atomstabilan, és más játékban simán jól húz. Próbáltam a GRAW-ot patch-el, patch nélkül, szambáztam a renderer_settings.xml beállításai között, levettem mindent, kikapcsoltam mindent, felbonntást le, mindent low-ra, minden kikapcsolva. Audio settings-nél szintén low-ra a minőség... és kutya legyek, ha 4-5-6 FPS-nél feljebb mászik nálam az a szájbab@sz*tt FRAPS...
  • Cápafogxy
    Intel Celeron 2,6Ghz (alap órajel 2Ghz)
    Abit IC-7
    1GB RAM
    9600Pro 256MB

35fps stabilan
  • bepe79
    ONtopic: egyébként, hogy eloszlassam a patch körüli tévhitet: föltettem itthon, és kipróbáltam azzal is a Ghost Recon 3-at. Patch-el együtt, a grafikánál a textures-t low-ra véve, a felbontást 800x600-ra butítva, post effekt kikapcsolva, shadow kikapcsolva, minden más szintén low-on, és játék közben a GeForce6 6600 + 1024 MB 400-as DDR RAM + P4 2.53 GHz proc nekem 3-4-5 FPS-t produkál.. no comment... Ha beletúrok a renderer_settings.xml file-ba, és mindent false-ra rakok meg low-ra, akkor DETTO. Ez egy nagy büdös optimalizálatlan lófaszjóska ez a game, pedig amúgy qrvára élvezném, és a műfaj rajongója vagyok. De egyszerűen játszhatatlanul akad.
  • bepe79
    Itt nagytakarítás volt úgy látom. Annyit anyáztatok, hogy valamelyik mod-nak a fél topikot törölnie kellett szinte..
  • Pretorian
    GRAW 1.06 peccs
  • Zsoltika 007
    Amennyi ideig itt szenvedsz beírhattad volna a google-be is.
  • GoKu x
    Vki rakjom már be 1 linket ahol letom tölteni a patch-t. Elöre is köszi
  • GoKu x
    VKI PLS HELP ME MEGBOLONDULOK H SENki nem válasszol. kérdésem lsd lejjebb
  • Zsoltika 007
    Ha már mindenki kérdezget :
    Nem tudjátok hogy ez a játék kihasználja-e a 2 magos procit?

szerk
    Köszben meglett a válasz és igen!
  • GoKu x
    A patch, NEM original gémen müködni fog? fontos lenne mert igazán csak kéne a több fps. Ha müködni fog mennyire látványos a javulás. S mondanátok egy linket is ahonnan letölthetném, nagyon fontos lenne PLS
  • matyi08
    én mikor exe nélkül próbáltam indítani, akkor nem csinált semmit.
  • SgtChris
    Én csak simán feltettem az 1.06-ot és elindítottam grpc1.02-őt ír ki a menüben, de nem kellett exe-t másolgatnom, meg hasonló.
  • matyi08
    felraktam a törtet, és visszamásoltam a cracket. ezután a menüben újra 1.02-t ír. szóval lehet, hogy nem javít semmi a régi exével, de működik ha visszarakod. viszont én találtam hozzá mini image-t, de az meg nem működik...