2409
  • rezes
    2200+ amd proci okozhatja -e azt hogy nem indul a jatek?Baratomnal nem akar beindulni es szenvedunk mint atom.Pls help
  • rolfika
    hello all
    hogy a halálba kell elindítani a gamet???

amugy érdemes próbálkozni:::
    Epox 8rda+ , 2.4 amd athlon , 512/400 ddr , 80 gb winchester , ati radeon 9600 128/128
    SÜRGŐS
  • Gazsi007
    Ez a szar örökösen kilép játék köszben.
  • DONGUBA
    ez a lockdownbol van
  • DONGUBA
    sziasztok ez miert van?????
  • SgtChris
    És most, hogy van új exe, változott valami? (pl: full graf-on 110 FPS???) :-)
  • Gabor_(HSF)
    Na megjött az exe is az 1.06-hoz(car06-graw106)..
    még jó hogy nem generáltam flémet, kell e exe vagy sem,igaz Pretorian???
  • Shep
    Nem messze van egy marha nagy antenna azt kell felrobbantani és megint lesz radarképed.
  • deicide
    Sziasztok kellene 1 kis help...
    A Guardrial IX szenvedek...1 edül vagyok..el kell jutnom valami futbool részhez..de mielött oda érek...pirosba vált..majd jön a hellikopter hogy vegyek fel cuccost..a küdetés piosba vált..tehát nem csináltam meg...majd nem sokkal késöbb eltünik a képernyöröl a kémkamera..és ott állok mint a f@sz a lagziba...((

mit kell itt pontosan csinálni...??
  • Blackman
    Teljesen igazad van, csak sokan a grafikát szídják de inkább a bugos kódot kellene, mert random elszáll a kép több gépen is és meghal a játék :/ Jól játszható.. legalábbis mi coop multit nyomtunk és az élvezhető volt..
  • Gabor_(HSF)
    Ez számora nem sokat jelent..én mem ájulok el az ilyen dolgoktól..
    Inkább az érdekel,hogy jól játszható,jó irányítással bíró,hangulatos,bug nélüli jó netcode-al rendelkezzen...
    Sztem sokan mellőznék a bezoommolt kaliber számot a hüvelyekről,ha ennek fejébe a fent emlitett dolgokat kapnák......
  • Blackman
    még jóhogy akad.. minden normális, csak annyit kellett volna másképp tenni, hogy a medium név helyett high-ot írni és a high helyett ultra high-ot...
    alap esetben nem akad gtx-en de csak medium grafot engedélyez.. highot akkor kapcsolhatsz ha rendelkezel fizikai gyorsító kártyával. .akkor már azon sem fog akadni.. egyébként minden rendben a grafikával.. a gépigény is elfogadható.. annyi, hogy a mai csúcsgépekre fejlesztették de cserébe iylenket kapsz mint: már medium grafikán is sniper puska töltényhüvelyét megnézve a földön (rázoomolva) el lehet olvasni hogy a végén .50mm van belevésve.. akkor szintén sniper puskával távcsőbe belenézve el lehet olvasni a messzi hirdetőtábla feliratát tisztán stb.. és mindez egy ekkora városban.. hát ehhez ilyen gép kell...
  • Gabor_(HSF)
    Hát ezt majd döntsd el magad...én már annyit szidtam ezt a játékot,nem akarok ebbe ismét belefolyni....
    De hogy xboxról kódólták pcre,az eléggé szembetűnő...
  • Sheltem
    Uhh az pedig már durva vga nem? Akkor lehet azért nem akadt, mert még nem merültem bele csak a 2. pályáig jutottam. Ezekszerint már ezek a vgak is elavultak? Vagy rosszul van megírva a játék? Elszomorító ha már az ember rákölti a pénzét ezekre a kártyákra legalább vinnék az új játékokat :\
  • Gabor_(HSF)
    Pedig még a gtx-el is akad,le is kellett vennem kb 6. küldetéstől mediumra a vga-t,hogy végig tudjam játszani....
  • Sheltem
    Hálistennek elég korrekt áron sikerült a vgahoz jutnom ahhozképest ami a bolti ára(55ért) már nagyon ráfért a gépemre egy bővítés.
  • Shep
    Hallod nem mindenkinek van csúcsgépe haversrác
  • Zsoltika 007
    7800 gt-vel be is ba**na ha akadna.
  • hiba
    en az antialiasing hianya miatt vagyok elkeseredve mert rondan neznek ki azok a lepcsozetes vonalak, es nagyon feltunoek is foleg a csili-vili gfx mellett
  • Sheltem
    Nem értem miért problémáznak sokan a gépigény miatt, nálam röccenés nélkül fut (eddig).
  • Pretorian
    Húzd feljebb a felbontást oszt' jó. Mást nem nagyon tehetsz az ügyben sajnos...
  • hiba
    szoval akkor ez is azon jatekok koze tartozik ahol a csili vili gfx mellett szep reces vonalkat lathatunk es nem is lehet modositani ezen?
    bar valaki irta hogy 6x antialiasongal nyomul?
    mar tobbhelyen olvasom, hogy be se lehet kapcsolni a jatek alatt akkor hogy csinaljatok?
  • hiba
    The rendering path in G.R.A.W is very different from most games in that it appears to make extensive use of multiple render targets (MRTs). (This is where one draw operation can write different values to different surfaces.)

The DX9 spec doesn't allow multi-sample AA when using MRTs and our hardware requires that all of the destination surfaces either have AA or not. This means that in order to get AA in G.R.A.W. we'd need to have lots of AA surfaces and perform a ton of AA resolves. The end result would be slow and require much more texture memory. It's not 100% impossible, and I'm not giving up on the possibility, but there is no playable solution right now.
  • matyi08
    csak nagyon mozog, mikor lövök, és nem tudom elsőre leszedni, és észrevesznek. na mindegy, majd még próbálkozok.
  • lalakov
    Milyen fegyver van Nálad? A sima gépfegyver távcsöves módban tökéletes megoldás. Én is párszor visszatöltöttem. Messziről szedd le őket.
  • matyi08
    én meg nagyon béna lehetek, mert az első pályán nem tudom megszerezni, vagy megsemmisíteni azokat az RPG-ket. már hátulról is próbáltam de nem megy. van valami tanács? meg nekem nincs túl erős gépem, 2.6-os proci, 6600-as kártya, de itt olvastam, hogy kijött új nvidia driver, feltettem, és most akadás nélkül megy. meg még a driver előtt levettem a grafot minimumra, és úgy is akadt, most kb közepes beállításokkal is ugyanúgy megy, mint minimumon... érdekes.
  • hiba
    nafaszkivan
    feltettem 6.4catalystot
    4x antialisaing beallitva de tiszta rece fice minden mar elhanyom magam
    ezen nem lehet bekapcsolni az elsimitast atival vagy mi rakfene van ezzel?
    :(
  • Shep
    Na ilyen viszont nekem is volt, egyszer idegből le is lőttem az egyiket.
  • deicide
    az még semmi...de amikor beszorúl 2 épület közé és se előre se hátra..akármit csinálsz vele...(( vagy 2 x újra kellett ilyen miatt kezdenem a mentési pontot..!
  • Shep
    Hát ofp nekem is az egyik kedvencem, nekem ilyen előrehonaásos akciót azt hiszem 1-2x csináltak.
  • koschwarz
    nem köpködökszeretem a taktikai fps-eket, csak nálam az operation flashpoint a mérce a társak viselkedését tekintve, és ennek köze nincs hozzá. akkor lettem rohadt ideges, amikor az egyik idióta emberem állandóan kényszert érzett arra, hogy előrerohanjon és persze meghaljon, miközben próbáltam a fedezék mögé parancsolni, miközben a másik meg az istennek se akart követni. lehet hogy ha több türelmem lett volna, én is végigviszem, de egy taktikai fps-nél, ahol társakat is kell irányítani asszem az a minimum elvárás, hogy azt tegyék, amit mondok, és ne akadjanak fel minden szaron. vagy tervezzenek olyan pályákat, amin jobban eligazodnak (mitomén, ne legyenek szűk sarkok, fordulók, stb.)
  • Shep
    Ott van valahol eldunnyogva az elnök keresd meg vezesd a megérkező helihez.
  • Shep
    Hát nem tudom, nekem nagyon bejön az egész, hagulatos, az akciók pörgősek, taktikázni is lehet rendesen, rengeteget használtam a társakat, volt ahol szinte az egész pályát velük csináltattam meg, szóval nállam eddig az év játéka. Lehet köpködni, de nem érdekel.
  • deicide
    Elakadtam...:((
    Még pedig a Quarterback 05 résznél...itt felkellszedni a hellikopterröl a vállorinditható..akármit és kikell szedni a ide oda szálló gépmadarat..majd 1 épitkezéshez kell menni..amibe belóg 2 db darú..!
    megérkezem és nem törénik semmi..:((

Mit kell itt csinálni...??
  • koschwarz
    örülök, jó neked, nekem meg a csalódás volt...asszem az előzetes videók alapján túl nagyok voltak az elvárásaim. az még egy dolog, hogy brutális a gépigénye, végül is ez lesz a tendencia, bár megjegyzem, hogy ugyanezen a konfigomon a szintén nem túlságosan agyonoptimalizáltságáról híres oblivion hasonló beállításokkal (!) 1000x szebb.

először ez tett be. na akkor ha már a gépemen ilyen iszonyatos ronda a játék, azért megnézem mit tud a gém. mikor a csapattársaimat 10. próbálkozásra sem tudtam oda állítani, ahova akartam, itt nálam be is fejeződött a játék karierje. én taktikai FPS-sel akartam játszan, nem pedig koloncokkal a nyakamban egyedül kiírtani mindenkit. úgyhogy itt jött az uninstall. szomorú, de ez van.
  • Malakai
    Hát nekem ATI van, igaz csak egy 9600XT, ugye írjátok, hogy azon elméletileg jobban fut, de nálam is gány... :P Persze ez már gyengus vidikari persze (mellette A64 3000+, 1024MB RAM), de akkor se nagyon kéne ennek játszhatatlannak lennie... Vmit nagyon elcsesztek itt. Mind1, majd később esetleg újra ránézek, vmit GR3 patch/ATI ráoptimalizációs driver után... :)
  • hiba
    Antialiasingot hogy lehet bekapcsolni?
    A driverben 2xen van de game kozbe nem valtozik semmit.
    Menuben meg nem talaltam csak anizot.
  • bepe79
    Nálam óriásit gyorsult a game. "Régi" 81.94-es (2005. novemberi) nVidia ForceWare driver volt fent, de lecseréltem az NGO nVidia ForceWare 84.56-os driverre (2006 ápr/máj), és ugyanazzal a kártyával, ugyanazon a configomon: P4 2.53 Ghz + GeForce 6600 + 1024 MB DDR/400 RAM most már nem 4-5-6 FPS, hanem 15-20-25 FPS. Tehát újra előveszem a játékot, és folytatom a 3. pályától, ahol a 3 FPS miatt abba kellett hagynom...
  • Shep
    Végigvittem és nállam eddig az év pozitív meglepetése.
  • bepe79
    Megtaláltam a tökéletes nV drivert. Ez az NGO 84.56-os nVidia driver. Ez a legújabb NGO, és általam tesztelve. Megy vele a SWAT4:The Stetchkov Syndicate is tökéletesen, és nincsenek BUG-ok!!! Lehet konnektálni, közben sincs az a hülye hólyagos háttér, meg a kocka. És szakít, gyors is. A frissítésekkel sincs gond, alapban integrálva van benne a coolbits (engedi a túlhúzást), és közvetlenül lehet állítani az agp gyorsítást és a fastwrite-ot. Ezenkívül megvan minden más is a Digital Vibrance-tól kezdve, ami az nv official 84.56-ban is. Szerint ez a Ghost Recon 3 Advanced Warfighter-en is fog dobni, mindjárt ki is próbálom vele.