Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végül is sikerült megoldani..viszont tovább megint megált a tudomány ugyan is nem enged le oda ahova kell mennem...felrobbant az épület van ott 2 valami..de nem villágos mit kell csinálni velük..😞(
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
még pedig a Vip2 rész végénél..megtaláltam a 2 db harckocsira szerelt légvédelmi akármit..gondolom hogy ezeket kell majd megsemisiteni..!
csak hát mivel...?
nálam nincs rakéta vetõ..és a levegõböl térkép alapján nem tudom..!
mit kell itt csinálni..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
a titkora fény derült, szarér se kell fizix-kártya ehhez...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
alias Darken
alias Darken
2006. ápr. 30. 22:15 | Privát | Galéria | Válasz | #665
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professionals
Ezt a mappát nevezd át.
http://sopronyi.photoshelter.com
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
---
Setup has experienced an error.
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again
error code: -6001
---
Láttam már mások is kûzdöttek hasonló problémával.
Valakinek sikerült erre megoldást találni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Viszont ha leírják minimum konfignak az 1 giga ramot 2000-es procit stb. akkor elvárható lenne,hogy menjen is annyival szaggatás nélkül még ha rondán is.De nem még most én keresgessek mindenféle drivert.Pl a Medal of honor Pacific assault az ezerszer szebb és tökéletesen megy. Ja persze értem,a fizika vagy mi a fszom azér kell..<#vigyor1>#vigyor1>
kártya
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én várom, bár az, hogy félévente lenne mit optimálisan kicserélni a gépben, engem is bosszant.
EZ nem VGA még egyszer mondom. HA Pci-exp-be kéne rakni, akkor hova raknád a VGA-t? 😊
Mess with the best, and die like the rest...
köszi a helpet😊)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
elvergõttem oda ahol 3 szint a garage..tetõn a hellikopter..megpakoltam magam minden retekkel..de vállrol inditható nyillpuska nincs a hellikopteren😞
mivel gondolom a feladat a tankot kell kilõni nem...?
vagy is mivel kell kilõni..?
mert a hellikopter nem megy oda..én meg hiába lõvöm az nem robban fel a tank😞(