Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azon kapom fel a vizet,mikor megakarják magyarázni,hogy milyen faszányosan fut a játék egy közepes konfiggal..
Amikor te bejöttél fikázni a lockdown-t,senki nem ált le már vitázni veled az elenkezõje miatt,mert már addigra belátták,hogy azaz igazság...
Nos erre a játékra is ez vár,ha bár itt nem a játék egyszerüsége jelenti a végét,inkább az abszúlt géigénye
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kaplan, merre jársz ilyenkor, ha meg nem sértelek?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ill be back !!!!
Leírtam egy tényt a játék gépigényérõl..
Mér akarsz engem meggyõzni,hogy 30fps-el lehet játszani?
Mondjuk a cpu-m tényleg nem nagy csak egy 3500AMD/64
de ha olvasnád a külföldi forumokat,láthatnád keményebb gépeken sem fut jól
Persze kinek mi ajó,az egy más kérdés............
Persze,hogy fikázom ha szar..
Azért mer a sok mûgamer elvan ájulva ettõl a játéktól?
Olvasgatom a nagy szenvedéseket,meg hogy igy fut meg olyan jól fut,véleményt akkor kéne alkotni ha már vigig játszottad...
Ráadásul egy halál egyszerü single ami 2.5 napig tartott és nehézséget csak az fps lag okozott...
Cóval sok okostojás zenghettek odákat errõl a játékról,de válasz már régen megvan ennek a minõsitésérõl....
és semmi beállítás nincs LOW ra állítva
Ill be back !!!!
Mess with the best, and die like the rest...
legyen neked elég és élvezd a képregényt csuszva-mászva,ha téged ennyi is kielégit egy játékban....
De az tény nekem csak egy "szaros ASUS 7800GTX-em van"ami ennek a szar játéknak még mediumba is kevés..............
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Next PC upgrade: 2022
ha ehez a játékhoz szeretnél karit venni akkor 150K gondolkodj.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Most akarok videókarit venni!!! és valami ütõsre gondoltam 50 alatt!!! ti mit ajánlanátok??? én GeForce 6600GT -n gondolkodom! (a lényeg hogy ez a játék fusson rajta)
10%-ban meg help elakadtam! <#vigyor>#vigyor>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Köszi elõre is!
[email protected]
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Alap beállitások melett tolom amit a game állitott be.
Esküszöm az 1 szebb volt és hogy tényleg mekkora szar az optimalizációja asszem gyorsan végigküldöm azt DEL.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Egyébként valami tipp a továbbjutáshoz?
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Felraktam a gémet és nem akar elindulni. Vmi ilyet ír ki:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. (persze nem original😊 Megnéztem 1 oldalon az nfoját és vmi rmps vmi progit írna, lehet h az kell neki. Sajna nemtom me nem ismerem azt a progit. A cdkulcsot már megadtam neki(FDA5-GTRQ-BAE3-7YFK) el is fogadta, de vhogy még sem megy. pls help napok ota erre város és nincs semmi.