2409
-
#1327 ott vmi nem stimm akkor -
#1326 Az elso kuildetesre gondoltam -
#1325 ugy indul, hogy bejön az Ubisoft intro -
#1324 valaszolj mar lecci elozomre -
#1323 na, mostmár én is vettem egy 6600 GTt, sokkal tűrhetűbben fut a game
hozzáteszem ilyenre vágytam, végre egy jó nehéz game
3 nap 1 küldetés -
#1322 Gyerekek ez az advanced ugy indul hogy korom sotet van vagy megint nalam van a bibi? -
#1321 Dupla Klikk ide:
-
#1320 a kibaszott büdös életbe már!!!!!+!
OLVASS MÁR VISSZA!!!!!!!!!!
nem hiszem el... -
rolfika #1319 valaki mondja már meg hogy tudom elindítani a gamet!!!!LÉCCILÉCCILÉCCI -
Romel #1318 Valakit érdekelne ma egy hamachis összejövetel? Akár Coop, akár Domination modban. Ha érdekel a dolog, dobjatok privit és megadom az elérhetőségeket.
Amúgy meg állat game, nem a szokásos "futok és szétlövöm mindenkinek a fejét ugrás közben". Itt bizony, ha rossz helyen sasolsz ki az utca sarkán, könnyen áldozatává válhatsz egy ellenségtől eleresztett sorozatnak.
Valami tapasztalat az 1.06-ról? Esetleg tartalmaz optimalizációs javítást? -
rolfika #1317 csá
holvan crack a gamehez???
kiirja hogy hiba van a grawba -
rolfika #1316 csá
holvan crack a gamehez???
kiirja hogy hiba van a grawba -
#1315 csinaltam de semmi.....ugyanugy szar minden minimumon....ati radeon 8500 -
#1314 igen akkor menni fog !!! ha csinálsz magadnak elég helyet -
CPU
Minimum: Pentium 4 or Athlon XP or better
You Have: AMD Athlon(tm) XP 2500+ PASS
CPU Speed
Minimum: 1.5 GHz
You Have: 1.8 GHz Performance Rated at 2.5 GHz PASS
System RAM
Minimum: 512 MB
You Have: 511.5 MB PASS
Operating System
Minimum: Windows 2000/XP only
You Have: Windows XP Professional Szervizcsomag 2 (Build 2600) PASS
Video Card
Minimum: 64 MB AGP or PCI DirectX® 9.0c-compliant video card supporting pixel shaders and vertex shaders (NVIDIA GeForce3+ / ATI Radeon 8500+)
You Have: RADEON 8500 Family (Microsoft Corporation) (RADEON 8500 AGP (0x514C)) PASS
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 64 MB , You have - 64.0 MB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 1.1 , You have - 1.1
Pixel Shader Ver.: Required - 1.1 , You have - 1.4
Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.10.6462 FYI: Make sure you have the latest driver for your video card. Click 'Free Driver Update' and we'll direct you to your video card manufacturer.
Sound Card
Minimum: Yes
You Have: MPU-401 kompatibilis MIDI eszköz PASS
Sound Card Driver Version
Your driver version number is: 5.1.2535.0 FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.
Free Disk Space
Minimum: 7 GB
You Have: 3.6 GB FAIL: Sorry, your computer does not have enough Free Disk Space to meet this minimum requirement. Maybe it's time to buy another hard drive. Click 'We Recommend' to get all the disk space you need.
CD
Minimum: 12X CD-ROM
You Have: HL-DT-ST CD-RW GCE-8480B PASS, but the Speed could NOT be analyzed.
-
#1312 minden jo csak a free disk space...emiatt lenne,?? -
#1311 lehet gyenge a géped ( pontosabban a videókarid)
Nézd meg itt:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest -
#1310 Valaki erre helpeljen mar lecci -
#1309 jó a játék én most má akadás nélkül fut :) vettem 1 GeForce 6600gt-t :) a game nagyon teccik -
Deajka #1308 Ebben teljesen igazad van. Ezért fontos egy gém skálázhatósága. Ez itt és most nem igazán sikerült. Mondjuk nekem egészen jól megy,persze low beállítások mellett. -
#1307 Nem probaltam de sztem semmi hatas nem lesz grafikailag (tehat nem lesz gyorsabb, leven a bugfixek kozott nem emlitenek semmit ami erre utalna). -
#1306 sztem is jó játék, de azért, ha kiadnak egy játékot 2006-ban azzal lehet, hogy az ember szeretne még 2006-ban játszani normálisan és nem 2008-ban. -
Deajka #1305 Nem hinném, hogy belátják...Ha olyan szar lenne ahogyan te erölteted már rég elsüllyedt volna a topik és neked nem lenne mit szídnod.
Szerintem később belátják, hogy milyen jó ez.
Tény: nagy erőforrást igényel. Más játék is. Például azért csinálják ezt mert 2 év múlva veszel egy gefxxx és azt mondod na, ezzel hogyan néz ki a graw? Jéé de fasza és már újból játszol, megveszed és egyebek.
ha neked ez a gém szar akkor mi a jó? Q4... -
#1304 Nálam is naon ronda a game...ATI kártyám van, de ugy szaggatott hogy a renderes settingset át kellett buherálnom, hogy apámnak menjen... így is néha 10-15fps között produkal...de legjobb esetbe 18fps körül mozog...épp hogy élvezhető -
#1303 apám 2 hétig szenvedett a bunkereknél...és nem utálta meg a gamet...mondjuk ő nem jáccik se HL2-t, se Sin-t (<---sztem tök állat!!!) szal lehet csak azért teccik neki enniyre mert csak ilyen kommandósokkal nyomul? -
Gabor_(HSF) #1302 Teljesen kész ez a game,írogatnak hozzá ezt-azt,de elöbb-útobb,mindenki belátja majd,hogy ez sem sikerült az ubi-nak.............. -
Gabor_(HSF) #1301 Na azt már ne.... csodák nincsenek...
ez csak olyan alibi pecs,ez max az eredeti játékkal birók számára,teszi lehetővé,hogy a bugos cdkulcs ellenörzést orvosolták...... -
#1300 Valaki, aki Radeonos, írja már le a tapasztalatait az 1.06-ról, plíz! -
#1299 C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701
A hivatalos utasítás, hogy a fenti könyvtárat le kell törölni, de szerintem csak move-old át vhova, vagy nevezd át, hogy azért megmaradjon. -
XRV #1298 Sziasztok!
Találkozott már közöletek valaki ezzel a hibával?
Bocsi de üres volt a mező
-
XRV #1297
-
rolfika #1296 látom te is rendes ember vagy!!!
-
rolfika #1295 nem
te nem tudsz valahonnan crack-et adni???
vagy hofy indítottad el a gamet??? -
XRV #1294 Sziasztok!
Találkozott már közöletek valaki ezzel a hibával?
[img][object Object][/img] -
rolfika #1293 és honnan tudok szerezni crack-et???
lehet valahonnan letölteni???PLEASE HELP
NAGYON SÜRGŐS LENNE
Köszke -
Richard90 #1292 bemásolod a cracket a játék mappájába és kész! (és legközelebb mellőzd ezeket a qrva nagy betűket) -
#1291 Az új patchel gyorsabb a game? -
#1290 keves a ram szerintem illetve a cpu speed amire gyanakszom akar csak nalunk -
rolfika #1289 NA NEM SEGÍT SENKI???KÖSZIKE
-
rolfika #1288 nekem is segíthetne valaki PLEASE HELP FOR ME