Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az a kérdés tetszik vagy nem tetszik..azt mindenki maga döntse el..
Én csak azon kapom fel a vizet,mikor megakarják magyarázni,hogy milyen faszányosan fut a játék egy közepes konfiggal..
Amikor te bejöttél fikázni a lockdown-t,senki nem ált le már vitázni veled az elenkezõje miatt,mert már addigra belátták,hogy azaz igazság...
Nos erre a játékra is ez vár,ha bár itt nem a játék egyszerüsége jelenti a végét,inkább az abszúlt géigénye

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Shep
Én igen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
Vaz, nem unjátok még? Tetszik - tetszik, nem tetszik - nem tetszik. Ha kivágnánk a flémet a topicból, kíváncsi vagyok mi maradna belõle.
Kaplan, merre jársz ilyenkor, ha meg nem sértelek?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Shep
Az hol volt beszólás? Megjegyeztem, hogy csak szerinted kevés a 6800GT a mediumhoz, mert nekem az van és 30 alá csak ritkán esik az fps, úgy hogy pár dolog highon van. Erre te nekem támadtál, hogy milyen über kártyád van és hogy még az is kevés neki. Erre írtam, hogy online nekem is kell a 60+ fps, de itt jó a 30-40 (megjegyezném, rengetegen nyomják a CS-t max 40fpsel és elég jól kenik). Erre te megint, hogy akkor nézzem a képregényt, ha nekem az jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja! a rotort lõdd,ott a sebezhatõ leginkább

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Le kell lõnõd õket..a társaidat hagyd az alagutban és remélhetõleg gépityu van nálad,mert addig kell soroznod,mig lenem zuhannak..a tankok csak ezután jönnek ki

most már lassan valami moderátor kéne ide mert kezd durva FLAME kialakulni

Ill be back !!!!

Elõszõr is te szóltál be megint,ami vitát kavart..
Leírtam egy tényt a játék gépigényérõl..
Mér akarsz engem meggyõzni,hogy 30fps-el lehet játszani?
Mondjuk a cpu-m tényleg nem nagy csak egy 3500AMD/64
de ha olvasnád a külföldi forumokat,láthatnád keményebb gépeken sem fut jól
Persze kinek mi ajó,az egy más kérdés............

Shep
Rossz lehet neked, ha 30 fps neked képregény, egyébként igaza van a kollegának, csak beszólogatsz mindenkinek akinek véletlenül tetszik a játék. Mellesleg milyen procid van, persze csak ha nem vagyok indiszkrét?

Mé bazdmeg? kivan írva,hogy ide csak szépeket kell írni a játékról?
Persze,hogy fikázom ha szar..
Azért mer a sok mûgamer elvan ájulva ettõl a játéktól?
Olvasgatom a nagy szenvedéseket,meg hogy igy fut meg olyan jól fut,véleményt akkor kéne alkotni ha már vigig játszottad...
Ráadásul egy halál egyszerü single ami 2.5 napig tartott és nehézséget csak az fps lag okozott...
Cóval sok okostojás zenghettek odákat errõl a játékról,de válasz már régen megvan ennek a minõsitésérõl....

Lõjed õket azzal amid van, ne sajnáld a skulót! De mindig vonulj fedezékbe, ha újra kell tölteni, vagy ha közel vannak! Én is meglepõdtem, milyen gyorsan kifingtak...
6800 GT -n simán gond nélkül fut és hozzáteszem AGP s kariról van szó....
és semmi beállítás nincs LOW ra állítva

Ill be back !!!!

Szerintem meg neked nincs GTX-ed.Ugyanis akkor nem anyáznál.Nekem csak egy szaros 7600GT-m van és megy fullba stabil 30-40 FPS.Vagy ha mégis van GTX-ed akkor valamit nagyon elbasztál.

Zsolo007
Hagyd már abba az emberek leszólását. Nemtetszik a játék? Nemkell a topicot olvasni! Minek jársz ide még? Fikázni??

McW
Kérnék egy kis segítséget azoktól akik játszanak vagy esetleg megfáradtak a játék szidalmazásában. Hatodik küldi, kiérek az alagútból a tankokat kísérve és ott vár rám két barátságtalan helikopter. Na most rakéta meg hasonló nehéz-szerszám nincs nálam se a többieknél, a sima csúzlik szart se érnek. Jól jönne egy kis stratégiai eligazítás...

Mess with the best, and die like the rest...

JAJ! hova erõlködsz még?
legyen neked elég és élvezd a képregényt csuszva-mászva,ha téged ennyi is kielégit egy játékban....

Shep
Figyelj online nekem se lenne elég pl. a CS-nél ennyi fps, de itt elég, nem kék ez, hogy ugrabugrálni kelljen, meg tizedmásodperc alatt fejrehúzni a railgunt és lõni.

semmi.. negyon tutkó a játék<#idiota>

Ja meg ha majd te is végigjátszod akkor beszélgessünk,mert kb a felétõl kezd egyre katasztrófálisabbá válni,vannak pályák ahol már csak 12-15 fps van és már képtelenség pontosan lõni...........

Nekem meg egy "szaros" ATI Radeon 9600Pro van, mégis jól elvagyok vele. 😊 Már a 7. pályán járok, és nagyon tetszik a game. Nem értem, mi a bajotok?!
Hogy szerinted mi a jó és mi sztem,azt most inkább mellõzzük..
De az tény nekem csak egy "szaros ASUS 7800GTX-em van"ami ennek a szar játéknak még mediumba is kevés..............

Elég gáz game
Shep
Szerinted. Nekem az van és néhány dolog highban van nem mediumban és teljesen jól megy 30 alá csak nagyon vészes helyeken esik az fps.

De még azon se fut jól,még mediumba sem..................

Adam II
😞

Zsoltika 007
Így van! Ennyit nem ér meg. Ha nagyon akarjátok tolni akkor vegyetek x360-at! Azon megy akadás nélkül. És hajszálnyival gyengébb graffal mint amit ez tudni fog az 1 év múlva kapható legjobb vason. Ráadásul ha jó helyen veszitek akkor kijöttök egy izmosabb vga árából.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Egy játékért nem érdmes gépet fejleszteni legfõbbképpen ezért a fosért nem!

Next PC upgrade: 2022

Tobacco
50 alat ha szétnézelödsz kapsz már 6800gt-is.
ha ehez a játékhoz szeretnél karit venni akkor 150K gondolkodj.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

heliosz007
Hello
Most akarok videókarit venni!!! és valami ütõsre gondoltam 50 alatt!!! ti mit ajánlanátok??? én GeForce 6600GT -n gondolkodom! (a lényeg hogy ez a játék fusson rajta)

Zsoltika 007
Ez a topik 90%-ban fika.
10%-ban meg help elakadtam! <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Erre az egyre jó hogy ellehet hordani mindennek ami szar!

Eisenhower
jó ez a játék. eddig volt 2x 512/400-as ddr ramom a gépbe ma lecseréltem 2x 1gb-ra és a játék rosszabbul fut mint 1gb memoval. ez kész <#vigyor><#rolleyes><#wilting><#bdead><#conf><#kuss><#falbav><#fejvakaras>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

grebber
Jóval erõsebb VGa-kon is szinte játszhatatlan szerintem mellõzzed a gamet!

Hy all'z.Ez a játék hogy fut radeon 9200-es videokarin. a választ elöre is köszönöm.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Az szerintem normális, hogy zöldrõl pirosra vált a drop point felirat. Nekem is ezt csinálta. De ez szerintem a 4-ik mentésnél van. Azután két légvédelmi ágyút kell kilõni. Ha ez megvan, akkor jön a helikopter, ahonnan muníciót tudsz felpakolni. Ez az 5-ik mentés. Mész párszáz métert az embassy felé, és jön a 6-ik mentés. Na itt robban fel az épület, és oda kell rohanni megvédeni a VIP-t. Nem lehet, hogy valamit kihagytál?
A VIP 2 résznél a második mentés után, mikor elindulok a szökõkúttól mindig felrobbantanak csak azt nem tudom, hogy ki és hogy, honnan lõ. A harmadik mentés után a tactical mapba miért vált zöldrõl pirosra reach drop point felirat. A pálya végén ezért nem enged oda a felrobbantott épülethez. A harmadik tank hol van mert én csak kettõt találtam meg.
Pretorian
A kockás fákat nem tuti nem fogják peccsel kijavítani. A gyengébb (minimum konfigos) kártyáknál valamiért képtelen az engine normálisan leképezni a füvet és a fákat.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

SgtChris
Üdv! Lécci valaki dobjon meg egy mentéssel a nagykövetségrõl szabadulás után.Bakker nem hiszem el, de már 5. napja szívok vele. Tele a hótaposóm!
Köszi elõre is!
[email protected]

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

wander01
Európába jön a PhysX fizikai gyorsítókártya PH link

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

GoKu x
Szerintem el lehetne vitatkozni h at 1.nek vagy ennek a grafikája jobb-e,de szerintem nincs értelme mert egyértelmû. Bár az optimalizációval 1etértek.

grebber
Na én is kiprobáltam.
Alap beállitások melett tolom amit a game állitott be.
Esküszöm az 1 szebb volt és hogy tényleg mekkora szar az optimalizációja asszem gyorsan végigküldöm azt DEL.

Kösz mindenkinek a segítséget. Elindult. :-)
Összesen három tankot kell kilövetni, egyet elõtte, hogy elviszed a VIP-t a helikopterhez, és utána még kettõt. A csapatszállítót ne lövesd ki az Apache-al, mert csak az idõ megy, és meghalsz. Nekem úgy sikerült megcsinálni, hogy mielõtt a VIP-t elvittem a helikopterhez, kiadtam az embereimnek a cover parancsot, és addig fedeztek, amíg vége nincs a páyának. Nekem csak a tankok kilövetésével kellet foglalkoznom.
79Alba
Na megvan a probléma a multi résznél. A Hamachi elinditod a tûzfalat lelövöd a vírusírtót lelövöd és megy a cop része pöc-röff....<#buck><#buck>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Adam II
Én rohadt mérges vagyok a fák miatt amúgy jól futna de annyira ratyin néz ki ezekkel a nagy kockákkal ,hogy inkább nem játszom vele. Mikor adnak már ki patchet>😞

SgtChris
Ha a medium a normal beállítást jelenti, akkor én is mediumon nyomom. Addig már eljutottam, hogy elment a VIP-el az UH-60-as. Aztan kinyomtam egy tankot, meg egy csapatszállítót, de ott mindig elkap egy lesipuskás... Addigra a többiek persze már kihûltek, de nem panaszkodok, golyófogónak megteszik. Inkább õk, mint én. :-)
Egyébként valami tipp a továbbjutáshoz?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

hehe én épp tegnap jutottam túl!!amúgy milyen nehézségi szint mert az enyém medium??!
GoKu x
KÖszi már nem kell a segítség megoldottam!! 😊)

GoKu x
üdv mindenkinek!
Felraktam a gémet és nem akar elindulni. Vmi ilyet ír ki:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. (persze nem original😊 Megnéztem 1 oldalon az nfoját és vmi rmps vmi progit írna, lehet h az kell neki. Sajna nemtom me nem ismerem azt a progit. A cdkulcsot már megadtam neki(FDA5-GTRQ-BAE3-7YFK) el is fogadta, de vhogy még sem megy. pls help napok ota erre város és nincs semmi.

SgtChris
Akkor elárulom... :-) Miután felrobbant az amcsi nagykövetség, oda kell menned és tartani a helyet, amíg nem jön egy Blackhawk a sérült VIP személyért. Ha azt elvitte, akkor még pár percig kell tartani a romokat és jönnek majd a te csapatodért is... Én is itt szívok, tovább nem tudom.