2409
-
#1367 te tudhatsz valamit, a hülye se gondolta volna, hogy más választ kapok :D
magyarul diohéjban vki esetleg ? :) -
#1366 #1361 -
#1365 mit is javít ez a patch ? -
deicide #1364 Na ismét elakadtam:((
az Utolsó elötti csatába a Fierce Resistance..!
Nam kerek merre az irány...mert amerre karok mennni..1x csak megjelenik 2 tank..az 1ikre jó vagyok..de a másik szétszed..mivel csak 1 vállorindithatóm van:(
mit kell itt pontosan csinálni..?? -
#1363 vagy a seprűből hiányzik pár cirok :D -
Deajka #1362 Nagyon jó, hogy újabb patch-t adtak ki. Elég fontosak ezek, gondolom azért senki nem sírt az ubisoft oldalán, hogy a gépigény egy kicsit magas...
Lgközelebb azt javítják ki, hogy egy utcán maradt néni kezéből hiányzik a seprű. -
#1361 Ghost Recon Advanced Warfighter v1.10 Patch
----------------------------------------------
Ghost Recon Advanced Warfighter version 1.10
Release Notes
----------------------------------------------
Comments
- Please make sure you do not install the download version of the patch for the retail/box version of the game and vice versa.
- Please be aware that this patch will overwrite your key bindings. To avoid any issues with this you MUST do this and remap your keys through the game interface.
Fixes
- Numerous HUD fixes to prevent issues with cameras, inventory screens and resupply.
- Animation and lighting fixes for various objects.
- Fixed general synchronization problems in Cooperative and Domination modes.
- Destructible objects are correctly reset when restarting rounds in multiplayer.
- Issues causing user disconnects in multiplayer have been found and fixed.
- You can no longer remain invisible and kill players using grenades.
- Fixed crash that could occur after restarting rounds on Avenues map.
- Player can no longer spawn dead or remain living when the round restarts.
- Zone glitches on two multiplayer maps corrected.
- Game no longer crashes while attempting to open inventory out of Dom zone.
- Helicopters will no longer fall down in certain situations.
- Cooperative objective waypoints correctly appear after spawning into an AI ghost.
- Domination statistics have been adjusted.
- GRAW will no longer run as process priority "High", resolving keyboard problems.
Interface updates
- Coop players can now see status of others in inventory.
Gray means loading, yellow is not ready, green means good to go.
- You no longer have to press "Enter" to confirm input in the multiplayer interface.
This should fix certain issues users were having with Gamespy login.
- In game chat can now be toggled to be visible or not.
Default key for this is "u". You will still receive chat messages when this is hidden.
- Key bindings added for CrossCom actions.
It is now possible to reassign the CrossCom previous and next buttons through the
game interface. This change will resolve the issue for users with no mouse wheel.
AGEIA updates
- Landscape meshes for levels tuned and updated for better AGEIA performance.
- Performance increase on bullet hit particles.
- Some stalls have been removed.
- A bug that caused zero vertices in baked fluid meshes has been fixed.
- A bug that caused the rigid bodies from a hand grenade explosion to fall through the ground has been fixed.
- A faster rendering mode has been added for debris particles.
- PhysX effects modified to use the faster rendering mode. -
#1360 Légicsapás közlegény épjen előre
-
pirosBoci #1359 nézd az aláírásomat
-
pirosBoci #1358 köszi de közben tovább jutottam. -
#1357 Most szívatod az itt egybegyűlteket vagy ez tényleg komoly?
Na vajon mi lehet az az 'airstrike'? Elárulom, nem egy csapattag, hanem LÉGICSAPÁS!!!! Keress egy tankot, mutass rá a célkereszttel, aztán hívhatod az Apache-kat...
Gratulálok és karácsonyra javaslok beruházni egy angol-magyar szótárba... :-) -
pirosBoci #1356 most ott akadtam el a 3. pályán amikor a "Drop point" hoz kell menni és utána azt írja ki, hogy a küldetés aborted,már csak egy csapat tagom maradt és egy tag hogy 'airstrike' és még azt is írja hogy az egérnek a görgőjével tudok választani. itt mit kell csinálni? -
pirosBoci #1355 köszi
-
Deajka #1354 Boci, fel kell robbantani. valami azt súgja ez nem a te játékod lesz... -
pirosBoci #1353 egy kis nyelvtan óra nem ártana nekem(pedig 4 vagyok belöle)
-
pirosBoci #1352 Légyszi segítsetek! ott mit kell csinálni ahol a 2 második pályán hogy a bezinkútnál lévő tartállyal mit kell csinálni? -
#1351 Nekem vegul is bejon a game majd minden nap tolom egy kicsit, es ez mar reg volt ram jellemzo...meg a COD2-t is jobban unom neha, pedig ez nem annyira valtozatos de a grafika "erdekes" es legalabb ujszerunek hat. vegul is csak lopakodok mindenhol es van hogy mar 10.re se siekerul egy palya de valhogy megis izgalmas tud lenni.
Az elsimistas hianya viszont tul feltuno... -
bzoli34 #1350 tegnap lecseréltem az fx5700-t egy gto-ra igy már meg tudtam nézni a gr3-at qrva nagy csalódás a grafika ahoz képest ,hogy fx-el nem megy a fear simán ment vele min.- med. között és igy elsö ránézésre szebb is a (p4 3.2 1gb hardcore ram) persze attol még lehet jó a játék , de akkor is bosszantó -
#1349 Hát ezt kérlek szépen már fizikai gyorsításra tervezték.
A procidat lecarja. -
#1348 boazzeg gyerekek
nem ertem ez hogy lehet kirpobaltam 4ghzen es 2.8Ghzen is a jatekot csak fsb emelessel (P4) es lasubb uzemmodban gyorsabb votl a gem
(vagy 10fpsel - frapsal neztem)
3dmak meg tobbi progi rendre gyrosabb de ez minnel jobban gyorsitanam a masinat annal lassabb? Mifele optimalizalas ez? Meg egyaltalan hogy van ez?
-
#1347 Az a baj, hogy nem az utolsó volt a legnehezebb?? Szerintem nem gond:). Nekem a legnehezebb pályák a 3. és a 10. volt. -
#1346 juj, szerintem is -
#1345 Szerintem felejtsd el. -
4kerek #1344 Szevasztok, figyi, van egy konfigom, ezen futni fog a GR3? Celeron 2400MHz, 512 Mb DDR 333 RAM, HIS Excalibur Ati Radeon 9250 128MB/128bit, Maxtor 80GB, Asus SG-71 alaplap...assszem ennyi... -
#1343 lol, asszonnya kevés :ASD:AS:DASD::ADS
ember, a windowsnak kevés annyi xDDDDDDD -
pirosBoci #1342 ja a többi 6600 gt, p4 3.0 ghz, stb. -
pirosBoci #1341 512 mb ram az kevés lenne graw-nak? -
#1340 memóriakeveslet -
pirosBoci #1339 nekem nem akad de viszont nagyon lassan tölt nem tudom miért? és jó pár óráig b@szakodtam azzal ,hogy végre jól fusson. -
#1338 Feküdj le, és ezt lehetőleg ne egy háztömb körüli sprint után tedd... Kb. más tanácsot nem tudok. Figyeld a stamina szintet a bal alsó sarokban, állítólag mutat valamit... -
#1337 tudtok vmi tanácsot adni a távcső használatához? mert egyszerűen nem tudom minek van, mert úgy mozog, mintha vmi légzési gomdjai lennének, és nem tud megmaradni. -
#1336 Juhéé, végigvittem! Kicsit csalódtam, nem az uccsó volt a legszivatósabb pálya szerintem. Na mindegy, összességében 10/7-et adok neki minden nyűg ellenére. Tanulságos volt a végén a stáblista, ami egyben magyarázatot adhat némely kérdésre... :-) (...UBI Soft-Romania Team...)
De lehet, hogy csak gonosz vagyok.... :-) -
#1335 Jah.
Ugyanezt csinálták a Rainbow Six sorozattal is. -
#1334 egyébként nem fordítottak sok időt és igényességet a játékra
aki sokat játszott az 1el tudja mennyi millio beállítási lehetőség volt, főleg multin belül
hozzá hasonlítva ezt, egy összecsapott sz@r... multiba semmi beállítás lehetőség nincs, max AI meg nehézség
az első részbe 20 kezemen nem tudnám megszámolni mennyi mindent lehetett testre szabni/beállítani
"ja 2000et írunk, az egyszerűség hódít..." -
#1333 hu bazki, mennyit kell vonszolni ezeket az embereket mellettem :D
egyet már el is vesztettem, szegény egyedül rohant 3 ellen közé, nem élte tul :ASD:ASD: -
#1332 Hát akkor nem tudok segíteni. -
#1331 ez nem működik sajna -
#1330 Parancsolj. -
#1329 van vmi rendesen működő trainer??? Nekem ez túl nehéz még easyn is :( 4. pályán vagyok( Strong Point),de lassan az őrületbe kerget. Igazából nem is az hogy túl könnyen kiszúr az ellen, hanem az hogy sokat kell gyalogolni a legutolsó checkpoint-tól.Meghalok, séta, megint meghalok, séta, etc. Fél órát lopakodok,szépen módszeresen elteszek mindenkit láb alól, meghalok, séta, ismétlés -
#1328 de mi?