Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen látod itt a gond,hogy van 2 etalon,mint a cs és az rs és azt várnánk,hogy ennyi év távlatában tudjanak olyan játékokat írni,ami az akkori modemes korszakhoz a mai viszonylatban képes úgy müködni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

szerintem még mindig a gépigény a legnagyobb baj, volt már rengeteg tucatgame de ha futottak csak legyintettek rá, nemfikázták, pl Pariah, vagy Area51 egyébként nekem mind2 tetszett fõleg az Area51, igen tom perverz vok<#beka3>
de azoknak emberi gépigényük volt, nem is bántották õket, ez se bántaná senki ha normálisan futna közepes gépeken is de nemfut és ezért megérdemli a szapulást
Pretorian
Miért? Mindenki otthon döglik, unatkozik....
Marjuk egymást, az olyan jó!!!<#vigyor2><#vigyor2><#buck>
<#vigyor2>Csak hülyéskedek...<#vigyor2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

De hogy is,csak nehezen értek egy olyan gr fant akit még pelenkáztak mikor a játék megjelent

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na hát igen,ebbõl van mostanság kevés

Shep
Kezdenek elfajulni a dolgok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
CS 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"lanpartykat tartasz? és milyen grafikájut mert ha szar megyek fikázni...
sõt ott szaggat a kép?
ilyet bazz szar geci lanparty. "
Igen ez mindent elis árul belõled..
Most erre mit mondjak,egy taknyos kis láma vagy,kár szót pazarolni rád...

koschwarz
én olyan játékkal jáccanék legszívesebben, ami csodálatos grafikájú, fut a gépemen mint a gyalogkakukk és naccerû játékélményben részesít<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tucatjátékos lennek? évekig játszottam 1-1 játékkal és sohasem a jó grafika vagy a sok fps a cél..
Sokkal inkább a neten törénõ csatározások,ami lázba hoz és az elvárásaim is annak függvénye,mennyire jól jácható,kellõen nehéz-e, milyen a netcode-ja,bugok stb.. ezek az elvárások sztem egy ilyen tipusú játéknál...

olympus
már várom<#kuss><#kuss><#gun>

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
lanpartykat tartasz? és milyen grafikájut mert ha szar megyek fikázni...
sõt ott szaggat a kép?
ilyet bazz szar geci lanparty.
más:
lehet egy kérdésem?
melyikel játszanál jobban?
a;csodás grafikájú de egy szar játékélménnyel rendelkezõ játék
b;kevésbé szép játék de egy csodás játékélménnyel rendelkezõ???

Divatcsapatok OLÉ!

Pretorian
Nem úszod meg, mindjárt jön a retaliáció!<#wink>

olympus
Nah srácok ezt nem bírom olvasni!
Elöljáróban a konfigom: 3000+-os AMD; 512 RAM; 6600GT.
Medium beállítások 800X600. 25 fps-el megy. Végigjátszottam a GR 1-et és a két kiegészítõjét minden fokozaton, többször. Kedvenc játakaim egyike.
Nagyon vártam ezt a részt is. Szerintem Isszonyatosan jó lett. Igaz grafikailag ne m a legszebb. ÉS?
én a tartalmáért játszok vele hangulata nagyon jó és ha vki a taktikai térképen igazgatja a csapatát akkro õk se hallnak meg...
Sõt mostmár õk ölnek többet.
Gabor (HSF)!!!
Te egy tucatjatokos vagy aki csak a grafikát és az FPS nézi. Igaz hogy ez egy forum de elég sztem egyszer beirni hogy nekem nem tetszett de ne szoljál már be mindenkinek akinek tetszik. MErt az már magánügy.
Egy Ghost Recon fan.

Divatcsapatok OLÉ!

Te megint nem érted a saját szavaid..én nem fikáztam senkit csak a játékot..
És hogy öreg gamer?meg lejáratom a saját klánomat? hmmm vicces fiu vagy...
Egy viszont tény,csak annak már 9 éve,hogy lanpartikat tartok itthon...stbstb...
talán esetleg elképzelhetõ,hogy van valami fogalmam amirõl beszélek,na de mind1..
hogy hogy lehet neten játszani,azt meg már leírták itt egy párszor,hogy lanon mien azt meg hadd ne részletezzem,egy igényesebb játékos tudja mirõl beszélek..
nem is értem miért is vitázom veled,eszem ágába sincs meggyõzni téged...

Pretorian
Én full beállításról beszélek, de a hozzászólásod után akár te is beállhatsz a HC gamerek sorába Gábor mellé.<#levele>

Shep
Ja tényleg igazad, van bocs nem kék3 endzsin.

79Alba
<#nyes>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Latom van it valaki aki nagy mellennyel szerepel. Hat vannak itt paran, akik allitom regebb ota jatszanak mint Te es komolyabban...
Es akkor ha mar oreg gamerekrol van szo, csatlakoznek. Es helyesbitenek. Hogy lehet velemenyed mondjuk a netes optimalizaciorol amibe igencsak bele fognak szolni az adott dedikalt szerverek, ha meg nem probaltad neten? Nem ertem...
Hisz aligha probalhattad meg ki a neten. Ugy fikazol le valamit, hogy meg te sem probaltad??? Vagy oszd meg a titkot, hogy jatszol neten?
Ha te tenyleg olyan nagy jatekos lennel, akkor nem fikaznal masokat es kotekednel, mar csak azert sem mert a sajat klanodat ( HSF ) jaratod le vele. Es ebbol latszik, igazan komoly jatekos nem lehetsz. Hisz akkor inkabb segitenel masoknak ha gondjuk van es nem venned fel a fikazasokat.
Masreszt jogos volt egy hozzaszolas, hogy hanem tetszik valakinek a jatek ne irogasson ide, hagyja meg a helyet azoknak akik szeretik es akiknek tetszik, hogy ok erdemben meg tudjak vitatni a tapasztalataikat masokkal. Szerintem nagyobb igeny van a segitsegre a jatekmenetben, mint egy magat orag gamernek mondo ember masokat fikazzon es verje a mellett, hogy o mekkora ember. Ezzel max azt ered el, hogy egyre kevesebben szolnak majd itt hozza a temahoz...

Gépigény...
Hát a motorja tényleg combos. Sõt, ha mint látszik PhysX kártyával rosszabb eredményt produkált. Egy beszúrt grafikonon ez látszik ami miatt megint sokan elkezdték lehúzni. Csak azt ne felejtsuk el, hogy a kb10% teljesítményromlás FPS értékben annak eredménye, hogy a látvány és effektek minõsége 80%-al nõtt. Csak ezt nem adja vissza az a grafikon.

Far Cry, HL2 vs GRAW

Nem erdemes osszehasonlitani a kettot!!! A Far Cry es HL2 palyamerete es osszetettsege alatta van a GRAW-nak. Azaz a GRAW egyszerre nagyobb palyat és összetetteb objektumokat kezel mint a Far Cry, raadasul interaktivan, ami a Far Cry-ra nem igaz. Az sem lenne hu de gyors, ha az ortornyok osszedolnenek, az utcan elhagyott "szemetek" fizikanak megfeleloen mozognanak ha pl belerugsz, stb...
A HL2-vel meg azért nem érdemes, mert ott interaktivabb a terep mint a Far Cry-ban, de jo sokszor all le a jatek, hogy betoltse a palya kovetkezo reszet ami a GRAW-nal szinten nincs, mert az egeszet egyszerre modellezi le.
Aki ezek mellett probalja osszehasonlitani ezeket... Harom teljesen eltero technikarol van szo. Hozzateszem, van itt valaki olyan aki jobbat es szebbet csinal? 😄

Hogy rossz a grafikaja.
Max ha minden LOW erteken van. Ha mindent legalabb mediumra raksz, akkor nem mondanam, hogy rossz. Bar teny, hogy netes jateknal a 70FPS-t nem nagyon fogja hozni... Egy atlag gepen es kapcsolaton legalabbis.
De mire elterjednek a szerverek es lesz annyi klan, hogy igazi elet alakulhasson ki ( kb 1 ev ), valoszinu az atlagkonfig is fejlodni fog amivel mar nem lesz problema.

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

koschwarz
nem akarok itt belekveredni a vitákba, de az fizikai-biológiai tény, hogy az emberi szem 24 képkocka/mp-et folyamtosnak lát. tehát tökmind1, hogy mennyi a max fps, ha a legnagyobb csaták közben sem esik 20 alá, akkor tulajdonképpen alig lehet észrevnni a szaggatást. és ez igaz a multira is. persze ott a netkapcsolat, meg egyéb más is bekavar, de ez más téma. nem szabad összekeverni a lagot a grafikai szaggatással vagy a swappolással.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Mit üt mi benne a szép elmondod??

Next PC upgrade: 2022

Egy erõsen modifikált U2 motor hajtja snowblind apót és de állitom, nekem jobban tetszik külsõ tereken a graf mint gr3 ban, belsõ terek tényleg átlagosak, de a külsõ terek semmivel nemcsúnyábbak, és nemkell betõltenem, épp múl héten nosztalgiáztam, szerintem jobb, ez van.
Shep
Ja még a helit is lelõtték helyettem 😊

Shep
Ja igen azoknak mondanám akik szidják a társakat, hogy nem egy pályát csináltam meg már úgy, hogy én szinte alig lõttem le embert, a térképrõl irányítgattam, vagy éppen menet közben a társakat és elintézték helyettem a piszkos munkát.

Shep
Na jó azért a project snowblindet ne hasonlítsuk már ehez grafikailag, töltsd már be és nézd meg. Az egy nagyon jó kis játék hangulatos pörgõs, de grafikailag meg sem közelíti a ghostot. Ha jól emlékszem kék3 endzsines az azért meg már nem tegnapi motor.

reaper4
a far cry meg azért h vígan ment 9600 al az túlzás. már ha a full grafot nézzük <#beka2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
azért a ghost 3 ra ne mond h fos grafikailag mer akkor te vagy az ökör. lol.
a játék lehet h nem a top de a graf azért üt.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sztem a fõ gond az alaplapi hangkártyákkal van mindig..
A mai gammáknál ezt el kell felejteni,már megfizethetõ az audigy 2-4 de az sb live fillérek amivel már nincs kompatibilitási problem..
Tehát a kézenfekvõ megoldás, az egy kis beruházás....

Erre mit? szted? a felvetésed is idióta értelmetlen lenne válaszolni rá...
Pedig a válasz ott van,még keresgélni sem nagyon kell,de hát nem mindenkit én csináltam.....

Már grebber leírta az igazságot,ez igy van egy adott játék a megjelenésekor fussun az akkor kapható csúcs gépen..itt errõl szó nincs
Én nem azt montam,hogy nem fut a gépemen,csak éppen élvezhetettlen és hiába van 1-2 ponton még 70 fps is és ez csak a single,multiban ez mégrosszabb..
A másik dolog.. nem azért bukott meg ez a játék mert a single játékmenet nem pc-re van konfigolva,hanem a multi miatt,ami ennek a játéknak nincs..
És most ne gyere te is azzal,hogy mert ha valami nem jó multiban az még lehet egy sikeres játék..
Igen ez igy van,Ha Harry Potter vagy Tomb Raider sims vagy ilyesmi kategoriában beszélünk,de akkór ha olyasmirõl amikor is a játékosok 90 % a jó multi kegyében várta ezt a gammát,akár csak a lockdown esetében..
akkor itt csak az ismételt kudarc a megfelelõ kifejezés......

Én nemfogom se dícsérni se leszólni a gamét, de aki játszott pár minõségi fps-el mint pl: Chronicles of riddick, far cry,nemsorolom tovább az tudja hogy evvel a game-el mi a gond, hol jön ez grafban a Riddickhez nemlehet egynapon emliteni és a riddick 4-ed ekkora géppel is ment maxon, egyébként a project snowblindnek nagyon hasonló grafja van, sokkal jobban kivitelezve szintén 4ed ekkora vasigénnyel ami ennek van, egyszerüen szarul lett átportolva kész, láttunk már ilyet valami sikerül valami nem, egyébként külföldi csatin láttam reklámozták, és videon is látszott hogy erõsen akadt, ha a készitõknek sincs olyan gépe amin bemutathatnák normálisan akkor mitvárunk?
Shep
Nemrégiben valaki kérdezett a fizikai gyorsító kártyáról, na neki jó hír, hogy hamarosan európában is lehet kapni PCI csatolós potom 250-350 dolcsi köszött lesz az ára, azt hiszem rögtön 3at is veszek 😊

Üdv!

A fegyverhang elhalkulásra lett megoldás? Valamit korábban olvastam, hogy másnál is elõfordult, csak már nem találom a hozzászólásrengetegben.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

AMD Athlon 64 3000+, MSI K8N SLI, 1Gb dual DDR Ram, Inno 3D 6600GT.

grebber
"hogy a sorozatban, egymás után megjelent FPS-nagyágyúk minden esetben a mindenkori aktuális csúcs hardverhez lettek belõve, és a maguk idejében nem mentek sokkal többet, mint ez a játék egy jelenlegi csúcs konfigon"

Ökörségeket ne beszéljél már.
LOL kár volt itt a HL2-öt emlegetni mivel az még a full ratyi kártyákon is játszható votl a Far Cry is ment vigan akkor 9600-as karival.
Ez a fos Ghost Recon pedig olyan FPS-eket produkál hogy az valami eszméletlen tehát semmiben ne hasonlitgassad az emlitett FPS csodákhoz mert megálázod csak azokat a gameket.

GR3<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Hozzátenném azért, hogy minden low-ra van állítva, de nekem a hangulata tetszik a GR-nak. ( az R6 nálam is bukott )
Valaki összehasonlította a F.E.A.R.-rel, hogy az sokkal jobb és szebb. Szerintem, ha valami sík egyszerû, akkor az a fear. Nem csúnya, az igaz, de nem is egy kategória.
bocs, 9600 pro :-)
Üdv mindenkinek! Most írok elõször, nem is vok túl tapasztalt játékos, de a GR mindig is a kedvenceim jözé tartozott, és nagyon bejön az AW is.
A gépem elég gyenge (2200 semp, Radeon 6900 pro, 1 GBmem), mégis élvezhetõen fut. Persze mindenkinek mást jelent az "élvezhetõ".
Igen az aktualis FPS-esek a csucskonfigokhoz vannak belove HIGH beallitasokkal. A Farcry pl nagyszeruen ment akkor a 9600XT-men, mert be lehetett ugy allitani hogy jatszhato legyen a jatek. Doom3-at szinten. Ezzel a jatekkal az a baj, h kb tokmind1 mit allitasz...
dienesoft
Szaros? Na és az ATI Radeon 9550 Gamer-re mit szólsz? Az jobb? 😊 Ha olyan karim lenne mint neked, én a seggemet verném a földhöz örömömben!

dienesoft
Mármint a NEM szócska kimaradt, szóval *NEM csúcs szuper gépem* van.

dienesoft
Érdekes nekem semmi bajom a gammel, én nagyon szeretem. Akkor miért van az, hogy itt szidják néhányan mint a bokrot? Ok, nekem egy csúcs szuper PC-m van, de addig buheráltam a játékot, még élvezhetõ formába nem hoztam. Szóval itt a vélemények a gépigény miatt oszlanak meg?

wander01
hála a jo égnek 😊 hehe

amugy ha tényleg az a konfigod amit leirtál (3500 athlon meg 7800GTX) és annyira szarul megy akkor nézesd meg a géped inkább egy hozzáértövel <#vigyor>. vagy 256 mega mem mellé vegyél még egy gigát <#nyes> hardcore gamer. na reagálj

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Pretorian
Ha tényleg sokat megélt, tapasztalt, hardcore "entelektüel" gémer vagy, és követted az elmúlt évek történéseit FPS fronton, akkor világít, hogy a sorozatban, egymás után megjelent FPS-nagyágyúk minden esetben a mindenkori aktuális csúcs hardverhez lettek belõve, és a maguk idejében nem mentek sokkal többet, mint ez a játék egy jelenlegi csúcs konfigon. Tény, hogy ez a játék nem akkora elõrelépés grafikailag, mint mondjuk a Far Cry volt két éve, de a trend már hosszú-hosszú ideje az, amit leírtam, így nem igazán érthetõ a felháborodásod. Miért bukott meg a játék? Ezért? A Half-Life 2 szerinted megbukott? 2004 legtöbb példányban eladott játéka volt. Doom megbukott? Far Cry megbukott?

Nem kötöttem bele senkibe,csak veled és slep-l tettem kivételt mégpedig azért,mert amikor leírtam a véleményem a játékról és összehasonlitottam korábbiakkal,ti ketten rögtön betámadtatok és kiselõadásba fogtatok...
Cóval elég sok éves és órás játéktapasztalat mellettt,nehezen viselem a kioktatást,fõleg ha alaptalan..
És miért tartok ki a véleményem mellett? hát egyszerû okból,mivel addig nem alkotok véleményt,mig nem játszom végig,nem tesztelem le lanon,mutiba stb..
És itt fejeztem be..Persze mindig reagálni fogok.......................

Zsolo007
Mi vagy te? Valami újkori keresztes-hittérítõ? (nem szó szerint értelmezve) Neked nem tetszik a játék pont. Neked nem megy elegendõ fpsel pont. Ezt kifejtetted, megértettük, az aláírásod önmagában hangsúlyozza a véleményedet. Itt nem azzal van a fõ probléma, hogy neked ez elégtelen. Azzal van a probléma, hogy te BELEKÖTSZ másokba akik máshogy gondolják. És utána te vagy felhoborodva még. Már bocsáss meg de ez így nem egészen helyénvaló. Elmondtad a véleményed rendben, elolvastuk, megértettük. kész. Az emberek szubjektívan látják a dolgokat. Lehet neked kevés ennyi fps, lehet másnak elég. Lehet valakinek ez a játék egy csoda és el van ájulva tõle, mások teljesen kiábrándultak. Miért baj ez? Miért kellene uniformizálni a véleményeket?? Az ember erõsen szubjektív lény, gondolom ezt tudod, hiszen nem vagy éppen a mai fiatalság tagja (ha igaz az ami az adatlapodon szerepel), valószínûleg van mögötted elég élettapasztalat. Ezek után nem értem kirohanásaidat-felháborodásodat. Remélem megérted azt amit monadani szeretnék. Ha nem.....

UI.: Amennyiben a HSZ bármely része számodra személyeskedésnek tûnik, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban.

Pretorian
Értem amit mondasz, de vannak kivételek is.
Én lassulást csak a legdurvább robbanásoknál tapasztaltam, és ezalatt a néhány másodperc alatt sem esett a framerate 18-20 alá.
Durvább tûzpárbajoknál, a játék vége felé sem ment 25-30 alá a framerate.

Nem vitás, roppant makacs vagyok és a végtelenségig kitartok a véleményem mellett..
De azért az is elgondolkodtató,hogy 10-bõl 8 úgy vélekedik,mint ez az öreg gamer......
és a 30 fps-rõl még egy szó..rohanj be egy tûzharcba és meglátod hogyan lesz abból rögtön 5,próbálj meg úgy egy irányitott lövést leadni

Kaplan
Légyszíves, kérlek hagyjátok abba a flamelést, akinek nem tetszik a játék kifejezheti a bánatát, akinek meg tetszik kifejezheti örömeit. Ez egy FÓRUM, együtt kell békességben élnünk fórumtársainkkal, még ha nem is tetszik. Szóval, peace.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Pretorian
Netes multiról beszélek, értelemszerûen..
Warez kiadással nehéz lenne...

Pretorian
Egyiknek így fut, másiknak úgy. Egyiknek elég, másiknak nem.
A Lockdownról a saját tapasztalataimat, a véleményemet írtam le. Ha valaki belekötött volna, nem reagáltam volna rá. Tõled is csak annyit kérdeztem (kopizom): "Miért kell neked 30 FPS-nél több?" - nem azért, mert beléd akartam kötni, hanem azért, mert ilyen framerate felett már simán játszható a játék. 30 felett a játszhatóság mértékegysége nem a framerate, SZERINTEM. Multiban lehet, hogy más, dehát mindenkinek más a játszhatóság fogalma, igény szerint...
Bármilyen hihetetlen, vagy felháborító: a játék képes közepes konfigon is élvezhetõ framerate-et produkálni, bár tény, hogy nem minden féle-fajta hardverrel, nem minden féle-fajta szoftveres környezetben. Saját tapasztalatból mondom, többször is leírtam, milyen környezetben fut nálam a game. Nekem ez elég. Mind multiban, mind singleplayerben.
Meglátásom szerint itt az a probléma, hogy te egy olyan állítás mellett állsz ki makacsul, amiben nincsen igazad, és ezzel megkérdõjelezed azok hitelességét és szavahihetõségét -illetve elítéled azokat- akik nem értenek veled egyet, és leírják . Most nem a multiról beszélek. Multit nem próbáltam, hiszek neked.