Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Nem lehet, egyszerûen nem támogatja a játék.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nem tom miért kapálózni, hogy szar a játék akkor nem kell ez ügyben fórumozni meg küzdeni. A lockdown ritka szar az biztos. (sztem) Ám nem hiszem, hogy oda sokszor írtam.Pl:én. És ezzel sokan vannak így.

Egyébként nagyon klafffffaa, a gém. Amikor szar grafozzák, nem igen értem mirõl is beszélnek. Ha ez szar akkor mi a jó? No mindegy. Ja, társak: jók de néha lelövetik magukat. Ez így nem reális?
Pretorian
<#vigyor2>

wander01
ismételten gazdagabbak lettünk két csodálatos hozzászolással <#lama><#banplz><#lama>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

olympus
msot egyszer elöszõr egyetértek gaborral.
Cheat kell itt találsz sõt trainereket:
trainer+cheat+seriall+warez ingyen

Divatcsapatok OLÉ!

Sziasztok!

Van a gamehoz trainer, vagy vmi cheat?

Csak halkan, mert ez illegális...

koschwarz
tweakguide

ha valaki még nem látta, nagyon hasznos, de tudni kell angolul

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát igen.. pont ezért sírok mert van 5-600 fps-em ,ami leesik 15 re is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

az sb live minden játék tökéletesen megy és igen azért mert alaplapi,azoknál mindig szenvedni kell

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Reggelt!
Valakinek sikerült bekapcsolni az AA-t mert én hiába kapcsolom be Atinál
Vid kar beállításoknál a játékban semmi nem változik.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Valószínûleg igazad van hangkártyát tekintve, mert tényleg alaplapi hangkártyám van, viszont az egy Sound Blaster live 24bit 7.1 és ezt is megemlítetted, hogy mûködne vele rendesen, vagy azért nem fog soha rendesen mert alaplapi? Bocsi a tudatlanságomért...<#confused>

AMD Athlon 64 3000+, MSI K8N SLI, 1Gb dual DDR Ram, Inno 3D 6600GT.

wander01
az SIO akart lenni 😊 ráborult a billre

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Shep
Egyébként, nem tudom mit sírsz 510 fps-ed van, ugyan már 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A fene akkor már alig van hátra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
Oké, nálad a pont. Bannoljatok ki mindkettõnket. A hangsúly a javaslaton volt.
Nem mindegy, hogy milyen hangnemben reagálsz egy-egy véleményre. Ez a lényeg.
Innen indul a flém.

"Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak."

Pretorian
Javaslat: Ha viccelsz, használj szmájlikat. Ha idézeteket kritizálsz, olvasd végig õket. Ha végigolvasod õket, értelmezd azokat, mielõtt copy/paste-el benyomkodod a topicba feleslegesen.

11, én emlékeztem rosszul 12 re,de valamelyik nap összeszámoltam

Shep
Nem 12? (csak kérdezem, nem akarok ebbõl is vitát)

Hát persze,magam részérõl már éppen fel is akartalak kérni rá

Adam II
LOL
Ez olyan mint egy talk show lehetek én Jerry Springer???<#idiota>

Glpetyus
Köszönöm.

11 van összesen,de már nem emlékszem az hányadik

Glpetyus

Amiután kiszabadítottam az elfogott tank személyzetet a bázisról,hány küldetés van még hátra.
Amúgy meg sztem nem rossz a játék,...ha vki túlteszi magát a gépigényen,egész jó...szvsz.Pedig a demót utáltam.

Glpetyus
Fejjezétek már be.

Pretorian
Hajrá, hajrá!!!!!!!

"Ghost Recon 3 topicban Gabor_HSF állandóan gerjeszti a flémet. Miután lezártunk egy kiélezett sokszereplõs "vitát", lenyugodtak a kedélyek, Õ újrakezdi valamilyen formában. Javaslok neki egy átmeneti menetlevelet a "Ban-Birodalomba", hogy Liquidet idézzem."

De egy szánalmas kis majom vagy te,anyukádnak is megmontál?
Azért mert kitartok a véleményem mellett,az még nem azt jelenti,hogy én gerjesztem a flémet...
nézd meg a hsz-eket,elég sokat elárul a játékról,nem kell hozzá sok komment..
de még 2 idézet tõled,hátha a fejedhez kapsz ettõl..

© Pretorian 2006. ápr. 02. 14:06 | Privát | Válasz | #383

Ez a játék egy óriási lol. Egy lál. A gépigény óriási a maximális látványért cserébe, az AI teljesen hülye, a csapatirányítás nem elég kiforrott, és még sorolhatnám napestig. Erre a játékra a PC-s játéktörténelem legnagyobb patchét kéne kiadni, hogy érdemben lehessen szólni róla. Hol van ez az egy évvel (!) korábban megjelent SWAT 4 színvonalától, amely bár Unreal enginet használ, mégis nagyon jól néz ki, a fizikája is egész jól be van lõve, és qrva jól irányítható? Ne vicceljetek már: Tudja ezt a UBIsoft is és a Red Storm is, ezért is adják 7000 forintért a játékot. Én a UBIsoft helyében elvenném a licencet a Red Stormtól, és másnak adnám. A baj csak az, hogy ezt a játékot a neve adja el, és a UBIsoftnak teljesen mindegy, hogy mit fejlesztenek Rainbow Six brand alatt, amíg az milliós eladásokat produkál.

© Pretorian 2006. ápr. 03. 17:04 | Privát | Válasz | #386

Hadd jöjjenek csak. Ez a véleményem, így látom, de nem akarom másra ráerõszakolni. Aki egyetért egyetért, aki nem az nem. Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak.

Pretorian
Most miért kellett....?
Szóltam a moderátoroknak, ha kezded a flémet, komoly szankciókra számíthatsz...

"Abban is csak volt multis rész. De NEM ismétlem azt se MULTIRA csinálták. KEvés Ubisoftos játék van amit kifejezetten multira csináltak..."
Ezt azért ne sok helyen emlisd,mert csak kiröhögnek......

ok akkor ebbe maradtunk

olympus
jó mind1 én nem tépem a szám. Nekem bejön a gém mert imádom az egész sorozatot és ezt is...

Divatcsapatok OLÉ!

Én nem nemhiszem ,hanem tudom

olympus
arról hogy te nem hiszed el hogy 24 fpsel egy OFFLINE gém szaggatásmentes. swap nélkül.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Abban is csak volt multis rész. De NEM ismétlem azt se MULTIRA csinálták. KEvés Ubisoftos játék van amit kifejezetten multira csináltak...
Elõbb igazam volt mégse vagy hajlandó beismerni hogy amit mondtál az hülyeség... ennyit az érett viselkedésrõl.

Divatcsapatok OLÉ!

Teljesen elbeszélünk egymás mellett,mirõl is vanszó?

Biztos igazad van,bár marhaság,az elsõ rész is inkább multis volt,miért is várhatnák ettõl ezt

olympus
24 fps-t látod te folyamatosnak szaggatás nélkül.
Magyarul ha szaggat stabil 24 fps-el hanem azért mert swappol.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Te nem vagy normális nézz már kicsit körül.
Brother in Arms- single! bvan nagy multiközössége? nincs...
SC3- nem single? van benn coopmód...
Prince of Persia- ez aztán mulitgém...
ezek cska Ubisoftos játékok... ezekbõl egyse kifejezett multigém.
Sõt csak hogy nehogy fps-t mondjak... Beyon Good and Evil.
Tessék

Divatcsapatok OLÉ!

Pretorian
Tény, hogy a 9600 ismeri a dx9-et. Hardveresen. Viszont dx9 mellett a 3d-s teljesítménye nem elegendõ a "high" beállításokhoz, sõt: mai játékoknál már sajnos a "low"-hoz sem mindig...
Ezért van az, hogy igényesebb játékokban lehet választani: dx9-et használsz és csökken a teljesítmény, vagy nem használsz, és akkor jobban fut a game...

Igen.. egy értelmes hozzászólás együtt érzést vált ki belõlem,bár az én gépem picit erõsebb,de ugyan ezek a gondok..
A játék felétõl kb, át kellett raknom mindent mediumba,hogy végig tudjam vinni..
De majd most megint jönnek az "irodagépesek" akik azt mondják,hát 15 fps bõven elég ehez a játékhoz

Sziasztok

Részemrõl 3000+ -os CPU, 1 giga ram ill. 7800GT.
Full grafikán 24-25fps van, legnagyobb robbanásoknál visszaesik 10-12fps-re.
Nincs semmi baj a gépemmel, még mielõtt valaki szólna, hogy nézessem meg ;-D
Viszont nehasonlítsunk össze pl. egy 9600pro/xt-t és egy 6800-7800GT-t.
Hogy miért? Mert a 9600-as kártyák illetve a vele egykategóriájú/idõs kártyák a DirectX 9-es effecteket nem vagy nemnagyon tudták produkálni. Épp ezért lehetséges, hogy pl egy 9600-as kártya nagyobb FPS-t tud produkálni még akkor is ha full grafikán van mint pl. egy 7800-as. Igaz, a két kártya grafikája ill effectje között ég és föld a külömbség.

Ja hogy ez nem netes játék! már értem..
Az ubi-soft azért költött milliokat a játék létrehozására,hogy egy cent bevételük se legyen,arra alapozva,hogy a ps2,xbox verziókból kellõ bevételre tesznek szert..mivel eléggé valószinû,hogy õk is tudják a single-hez nem kell megvenni..
Tehét egy új oldaláról ismerhettük meg ezt a nagyszerû céget,mégpedig a jótékonykodásáról...hát ez nagyon LOL.................

olympus
akkor elösszõr is nem pelenkáztak...
de TE nem FOGOD FEL hogy a ghost recon az nem egy ONLINE GAME. Fõképp Single(OFFLINE) küldikre van kihegyezve és ne mnetre az csak egy plussz mert az UBisoft + a fejlesztõk is tudtáák hogy nem fog labdába rúgni a Cs v. az AA mellet.
DE TE EZT NEM FOGOD FEL.
Menjél CS-zni aztán verd a ... a 100 fps edre. Egy (csak kb.) 2km2 pályán de a ghost recon nem 2 km2 hanem 10 vagy 20 km2...
Nem tölt jatek kozben.
Lanpartik királya...<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Divatcsapatok OLÉ!

Külömben is meg muszály valamit ide írogatni,mert behal ez a topic is, mint a lockdown-é..
Ennyi idõ után a Raven megjelenését követve,már 5ezer hsz volt és flém alig volt benne...

Végre valahól egyett is értünk

Nem hiszem,hogy a mások meggyõzése volna a cél,legalább is részemrõl biztos nem,ezek csak érvek és ellen érvek mégha néha keményebben is fogalmazódnak

Shep
Hát igen, a Sourceos CS sehol nincs még az 1.6hoz sem (csak grafikailag sokkal szebb), pedig már az sem az igazi.

Shep
Nem tehetem, tiltja a vallásom. (én már kiszálltam)

Pretorian
Ezt a "vitát" úgy lehetne lezárni, hogy mindenki lemond az utolsó szó (inkább flém)jogáról, és többet nem próbálja meg másra ráerõszakolni a véleményét. Én is ezt teszem, nektek is csak javasolni tudom...