2409
  • Evogordon
    Mennyi küldetés van a játékban? Én most a 4.-nél tartok.
  • Evogordon
    Én is komolyabban elkezdtem ezzel a gamácskával játszani és hamar a szívemhez nőtt :)
  • GoKu x
    Sehogy.. nem lehet
  • kodytech
    HI Mindenki!!! Meg tudná mondani vki, hogy a ghost recon A W-ben hogy kell az élsimítást bekapcsolni? A options-ben csak az anizot tudom beállítani.
    Előre is köszi
  • Örm
    Hello!
    Az energiát lehet valamilyen módon feltölteni?
  • pirosBoci
    thx
  • spatrik
    1.1-es peccs segit valamit a sebességen vagy még mindig úgy megy egy X800-on(amin az oblivion avg. 40 FPS-t csinál) mint a csiga?
  • MarkBlade
    Jah nem úgy értettem :) Bocsánat nem neked szólt a másik fele csak úgy általában.. :) Már nem nagy szám de azért futnak rajta a dolgok.. legalábbis eddig :(
  • Gabor_(HSF)
  • pirosBoci
    bocs nem tudtam hogy milyen a vgád
  • MarkBlade
    TI6400-as van és eddig nem volt gond vel.. megáll az eszem..
  • pirosBoci
    miért jobb az 1.10 pecs?
  • pirosBoci
    szerintem videjó kartya probléma, lesz vagy más
  • MarkBlade
    Plz help! A játék alatt minden háttér fekete. CSak a hud meg a mozgó részek látszanak.MI lehet ez? Segítsetek.. pls..
  • Örm
    Kösz! Már rá jöttem, hogy a légi felderítőt, hogy kell irányítani.
  • pirosBoci
    meg kell keresni ramirezt. mutatja hogy még hány méterre vegy cmre vagy ... mértékegységre van tőled oda mész az emberkéhez és utána jön veled.
  • Örm
    Hello!
    Az elején vagyok amikor Ramirez helyét kell megkeresni. Itt pontosan mit kell csinálni?
  • bertino
    de, hogyha be se enged, akkor nem is csodálkoznék, általában simán menni a dolgok akkor szoktak, ha minden originál - játéktól kódig minden

nem pedig másolt
  • bertino
    egy dolog, hogy van accountod ...
    képzeld, nekem is van
    mivel a játék kódját nézi (amit telepítésnél adtál meg neki) és ha az már használatban van (ami ha warez, eléggé valószínű, hogy igen, abba van)

akkor felejtsd el nyugodtan...
  • gplay
    "Tegnap este még a szervereket nézegettem most meg nem enged be."
    Ezt olvastad? Szerinted tudok nézelődni a szerverek között, ha nincs accountom? Elárulok egy titkot nem mutat szervereket, ha nincs és nem vagy bejelentkezve.
    Lehet, hogy a nem egészen legális változat miatt nem enged fel, de akkor mér tudtam accountot csinálni és majdnem játszani(nem találtam szervert ami nem 1.1-es)?
  • Zsoltika 007
    Vigyél extra lőszert! Némelyik fegyverből tudsz lőszert felvenni de fegyvert azt nem.
  • Sheltem
    Lehet, hogy volt már a kérdés:
    Fegyvert hogy tudok felvenni ? Ha sniper puskát viszek pikkpakk kifogy még akkoris ha nem lövök mellé.
  • bertino
    csodálkozol, hogy nem működik ? van hozzá egyáltalán accountod ? :)
  • gplay
    És akkor a csórok ne gémeljenek?
  • bertino
    no warez
  • gplay
    Ez mér van? Tegnap este még a szervereket nézegettem most meg nem enged be.
  • Zsoltika 007
    Nem jó a link.
  • pirosBoci
  • bertino
    reklámozzátok csak magatokat
    nekem ugyis a multi a lényeg -.-
  • pirosBoci
    kitoltam graw - ot!
  • Sheltem
    Van már patchhez crack ?
  • XRV
    Igen, lehetséges hogy jobban járunk, ha az ehhez a pecshez kiadott új exe-t használjuk.
  • lalakov
    Jól emlékszem(betöltöttem:) ). A két emberemmel lőttem ki a tankokat, én pedig a helit szedtem le( a 6. pálya óta nem képesek kilőni a helikoptert). Én kb. annyit szoptam ezen a pályán, mint a 3-nál. Sajnos a tankok kilövése nélkül nem tudsz továbbjutni, mert a Palota kapuján kell bemenni, de mégha sikerülne is befutnod, amikor a két tank a tér másik felén van, akkor meg a bent lévő ellenség lőne szitává, mert ott egy gépágyús is van.
  • lalakov
    Ha jól emlékszem van ott még egy helikopter is.:)) Én minden pályán még két emberemnek adtam rakétát. Elméletileg neked is van két tankod, bár nagyon hülyék, én azokkal nem tudtam kilőni a tankokat.
  • Gabor_(HSF)
    Persze...csak meg kell várnod hozzá a crack.exe-t,kb 1 hét...........
  • deicide
    Na ismét elakadtam:((

az Utolsó elötti csatába a Fierce Resistance..!
    Nam kerek merre az irány...mert amerre karok mennni..1x csak megjelenik 2 tank..az 1ikre jó vagyok..de a másik szétszed..mivel csak 1 vállorindithatóm van:(
    mit kell itt pontosan csinálni..??
  • Deajka
    És ... hogy kell csinálni, hogy müködjék?
  • bertino
    megy hát
  • Sheltem
    Nem szeretek warez kérdést feltenni,de ez a játék olyan szarul van optimalizálva, hogy megkockáztatom.

A patchel megy a tört verzió ?
  • Zsoltika 007
    Jó de akkor legközelebb azt írjad hogy fordítsa le neked valaki.