Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Egyébként nagyon klafffffaa, a gém. Amikor szar grafozzák, nem igen értem mirõl is beszélnek. Ha ez szar akkor mi a jó? No mindegy. Ja, társak: jók de néha lelövetik magukat. Ez így nem reális?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Cheat kell itt találsz sõt trainereket:
trainer+cheat+seriall+warez ingyen
Divatcsapatok OLÉ!
Van a gamehoz trainer, vagy vmi cheat?
Csak halkan, mert ez illegális...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Valakinek sikerült bekapcsolni az AA-t mert én hiába kapcsolom be Atinál
Vid kar beállításoknál a játékban semmi nem változik.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
AMD Athlon 64 3000+, MSI K8N SLI, 1Gb dual DDR Ram, Inno 3D 6600GT.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem mindegy, hogy milyen hangnemben reagálsz egy-egy véleményre. Ez a lényeg.
Innen indul a flém.
Amiután kiszabadítottam az elfogott tank személyzetet a bázisról,hány küldetés van még hátra.
Amúgy meg sztem nem rossz a játék,...ha vki túlteszi magát a gépigényen,egész jó...szvsz.Pedig a demót utáltam.
De egy szánalmas kis majom vagy te,anyukádnak is megmontál?
Azért mert kitartok a véleményem mellett,az még nem azt jelenti,hogy én gerjesztem a flémet...
nézd meg a hsz-eket,elég sokat elárul a játékról,nem kell hozzá sok komment..
de még 2 idézet tõled,hátha a fejedhez kapsz ettõl..
© Pretorian 2006. ápr. 02. 14:06 | Privát | Válasz | #383
Ez a játék egy óriási lol. Egy lál. A gépigény óriási a maximális látványért cserébe, az AI teljesen hülye, a csapatirányítás nem elég kiforrott, és még sorolhatnám napestig. Erre a játékra a PC-s játéktörténelem legnagyobb patchét kéne kiadni, hogy érdemben lehessen szólni róla. Hol van ez az egy évvel (!) korábban megjelent SWAT 4 színvonalától, amely bár Unreal enginet használ, mégis nagyon jól néz ki, a fizikája is egész jól be van lõve, és qrva jól irányítható? Ne vicceljetek már: Tudja ezt a UBIsoft is és a Red Storm is, ezért is adják 7000 forintért a játékot. Én a UBIsoft helyében elvenném a licencet a Red Stormtól, és másnak adnám. A baj csak az, hogy ezt a játékot a neve adja el, és a UBIsoftnak teljesen mindegy, hogy mit fejlesztenek Rainbow Six brand alatt, amíg az milliós eladásokat produkál.
© Pretorian 2006. ápr. 03. 17:04 | Privát | Válasz | #386
Hadd jöjjenek csak. Ez a véleményem, így látom, de nem akarom másra ráerõszakolni. Aki egyetért egyetért, aki nem az nem. Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak.
Szóltam a moderátoroknak, ha kezded a flémet, komoly szankciókra számíthatsz...
Ezt azért ne sok helyen emlisd,mert csak kiröhögnek......
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
Elõbb igazam volt mégse vagy hajlandó beismerni hogy amit mondtál az hülyeség... ennyit az érett viselkedésrõl.
Divatcsapatok OLÉ!
Magyarul ha szaggat stabil 24 fps-el hanem azért mert swappol.
Divatcsapatok OLÉ!
Brother in Arms- single! bvan nagy multiközössége? nincs...
SC3- nem single? van benn coopmód...
Prince of Persia- ez aztán mulitgém...
ezek cska Ubisoftos játékok... ezekbõl egyse kifejezett multigém.
Sõt csak hogy nehogy fps-t mondjak... Beyon Good and Evil.
Tessék
Divatcsapatok OLÉ!
Ezért van az, hogy igényesebb játékokban lehet választani: dx9-et használsz és csökken a teljesítmény, vagy nem használsz, és akkor jobban fut a game...
A játék felétõl kb, át kellett raknom mindent mediumba,hogy végig tudjam vinni..
De majd most megint jönnek az "irodagépesek" akik azt mondják,hát 15 fps bõven elég ehez a játékhoz
Részemrõl 3000+ -os CPU, 1 giga ram ill. 7800GT.
Full grafikán 24-25fps van, legnagyobb robbanásoknál visszaesik 10-12fps-re.
Nincs semmi baj a gépemmel, még mielõtt valaki szólna, hogy nézessem meg ;-D
Viszont nehasonlítsunk össze pl. egy 9600pro/xt-t és egy 6800-7800GT-t.
Hogy miért? Mert a 9600-as kártyák illetve a vele egykategóriájú/idõs kártyák a DirectX 9-es effecteket nem vagy nemnagyon tudták produkálni. Épp ezért lehetséges, hogy pl egy 9600-as kártya nagyobb FPS-t tud produkálni még akkor is ha full grafikán van mint pl. egy 7800-as. Igaz, a két kártya grafikája ill effectje között ég és föld a külömbség.
Az ubi-soft azért költött milliokat a játék létrehozására,hogy egy cent bevételük se legyen,arra alapozva,hogy a ps2,xbox verziókból kellõ bevételre tesznek szert..mivel eléggé valószinû,hogy õk is tudják a single-hez nem kell megvenni..
Tehét egy új oldaláról ismerhettük meg ezt a nagyszerû céget,mégpedig a jótékonykodásáról...hát ez nagyon LOL.................
de TE nem FOGOD FEL hogy a ghost recon az nem egy ONLINE GAME. Fõképp Single(OFFLINE) küldikre van kihegyezve és ne mnetre az csak egy plussz mert az UBisoft + a fejlesztõk is tudtáák hogy nem fog labdába rúgni a Cs v. az AA mellet.
DE TE EZT NEM FOGOD FEL.
Menjél CS-zni aztán verd a ... a 100 fps edre. Egy (csak kb.) 2km2 pályán de a ghost recon nem 2 km2 hanem 10 vagy 20 km2...
Nem tölt jatek kozben.
Lanpartik királya...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Divatcsapatok OLÉ!
Ennyi idõ után a Raven megjelenését követve,már 5ezer hsz volt és flém alig volt benne...