2409
-
Varga10 #1487 És honnan szedjem le,ha megkérdezhetem???
Vagy átküldöd MSN-en ha megvan??????? -
#1486 Crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Varga10 #1485 Nekem nem eredeti a game és mit lehetne csinálni neki hogy elinduljon mmert egy olyan ir ki hogy összeférhetelenség támadt egy emulátor szoftverrel és valami Securom-ot irogat.
Előre is kösz. -
gplay #1484 Meg próbáltam. Elvittem őket az épület mögé, kiadom a cover parancsot erre az egyik nagy lendülettel fedezéket keres az bomba leendő helye mellett. -
#1483 Elnézést hogy ha hülyeséget kérdezek de ez a Ghost Recon 3: Advenced Warfighter?
mert nekem már megvan de van vele 1 kis grafikai gondom, mégpedig az hogy az elején nem látok semmit csak a célkeresztet és azt hogy hány m-re van a célpont :) -
jozsfm #1482 Senkinél sem jelentkezett még ez a hiba? -
jozsfm #1481 Legyenszives magyarázza el nekem valaki PONTOSAN hogyan kell légitámadást kérni mert amikor azt a két légvédelmi tankot vagy mit meg kell semmisiteni akkor megáll a tudományom. Én lennék ennyire béna vagy programhiba? -
Gabor_(HSF) #1480 Ja cracket ne keressetek hozzá mert nincs és az 1.10 hez sem volt...
viszont a gamecopyn található egy graw.mds file-cske és egy securom_loader 1.2,amvel elinditható a játék az eredeti exe-vel (csak megszállottaknak!)
De viszont csak multis a dolog,igy nemigazán éri meg szenvedni vele,mert bár lehet csatlakozni,de cdkulcsal rögtön kivág a szerverekről..
single-ben meg csak tovább romlott a játék menete.... -
Gabor_(HSF) #1479 Megjelent egy MP_Mappack,ami egyben egy 1.16-os peccset is tartalmaz,mindössze 130 mega..
Mintahogy a nevében is benne van multis és 3 új pályát tartalmaz DM modban..
persze a pálya azért nem új,csak kirántottak egy szeletet a játékból és egyiknél korom sötét is van...
Ja meg valami optimalizálás is volna benne elméletileg,no meg full dedcated servert is tartalmaz,de én egyikkel sem találkoztam,sőt olyan nagyon van optimalizálva,hogy mostmár 2x akkora fps lag van...
Én meg még szerényen azt hittem,ezen a játékon már nem lehet mit tovább rontani..
Hát ez már mega LOL..... -
#1478 Thx,kár hogy nem lehet. Még 1 kérdés ,ha haverral hamachin próbálkozunk mindig vlamelyikünket disconnecteli indításkor .Ez nem tudjátok miért van? -
#1477 Nem lehet. -
#1476 nem hinném h lehetne, szerintem csak a checkpoint van, de lehet h mádképp is lehet menteni. Ha az okosak elolvassák a kérdésed majd megírják:) -
#1475 Lehet hogy ez hülye kérdés de valahogy lehet menteni? Elég idegesítő amikor egy gondosan megtervezett akciónak egy eltévedt golyó vett véget,és lehet kezdeni a checkpointtol -
#1474 hello!
Ez most nekem szól? -
#1473 nah jovan
-fav -
#1472 vagyis crackje vagy mije -
#1471 amugy 1.10 patch van warez game-hez?? -
#1470 Ha a cover paranccsal helyezed el őket, akkor nem mozdulnak el, max 1-2 méterre császkálnak el, de semmiképpem nem követnek. Persz coop-ban sokkal jobb lett volna, de azért így se rossz. -
#1469 de akkor sem tok multizni mert 1.10 patch kéne ami nekem az nem jó még. -
#1468 oh már megoldottam -
#1467 Hy all!
Az lenne a kérdésem hohy amikor multizni akarok ott a bal alsó sarokfele van egy olyan kitöltendő mezőcske h "filter", oda mit kell írni? már a servereket látom csak nem tok csatlakozni, hiába mék rá a joinra. a választ előre is köszi -
gplay #1466 Megőrülök!
A negyedik pálya vége. Robbantsam fel a az energia közőontot. Nagy nehezen elcsúszok-mászok idáig, sokadjára persze, mert mindig van egy újjabb ellenfél akit nem veszek észre. Nos ott vagyok, mielőtt lerakom a bombát a többieknek megmondom, hogy mennyenek az épület túloldalára. Oda mennek. Lerakom a bombát. Elindulok utánnuk. Erre ők elindulnak felém(meg persze a bomba felé). Erre én elfutok az épület mögé és mondom nekik, hogy "move". Viszont egyikük kicsit lassan reagál és bumm. egyel kevesebb ember. Én meg úgy nem viszem végig a pályát, ezért reload. És Kezdhetem az egészet előlről, ami ugye azt jelenti, hogy megint ott vok a második bunkernél a helikopter mellet.
Kicsit fusztráló.
Pedig király gém. De azt hiszem az igazi akkor lenne, ha cooperatívban tudnám végig nyomni. Mert bár az emberi hülyeség határtalan, de legalább van annyi nekik, hogy nem sétálnak bele a detonációba.
Vagy nem? -
GrimReaper78 #1465 Na, külföldi fórumok bogarászása után kiderült, hogy az alább leírt jelenség bizony egy csúnya BUG. Az 1.10-es patch állítólag orvosolja, addig meg az enemy marker bekapcsolásával lehetne megszűntetni, amit nem fogok megtenni. -
GrimReaper78 #1464 Sziasztok!
Tegnap este előjött egy olyan probléma nálam, hogy rapszodikusan egyszercsak megjelenik egy sárga rombusz a HUD-on, ráadásul pont a célkereszt kellős közepén! Így elég nehéz célozni meg lőni, mert pont kitakar. Először azt hittem, véletlenül a waypoint-ra nyomtam a taktikai térképen, és annak az iránymutatója az, de nem. És hiába kapcsolgatom azt ki-be, semmi nem változik. Van erre valami megoldás, el lehet tűntetni azt a rombuszt? Remélem, nem bug, mert olyasmi, mintha az egyik csapattársat jelző rombusz ragadt volna be a célkeresztbe. És ez már több pályán is előfordult. -
GrimReaper78 #1463 A célkeresztbe (lehet a sima HUD-osk ereszt is) vedd be a légelhárító üteget, utána kérd a légicsapást. Ugyebár egérgörgővel rámész az "air strike"-ra, majd középső egér gomb, és ismét középső egérgomb klikk az "attack"-en. Így működnie kell. -
Boroskóla #1462 Próbálj hasalva lőni hátha akkor mát stabil lessz. -
#1461 ezt nem hiszem el, mi az, hogy valakinél mozog, valakinél nem? mit állítottatok be? ezzel így nem lehet játszani, mert ha közel megyek lelőnek. -
#1460 wtf
minden ismerősöm emiatt panaszkodik, szal csak nem nála van a hiba oO -
#1459 Az Ön készülékében van a hiba(illetve nem részegen kell játszani:)) ), mert a távcső nem mozog(nálam). -
#1458 nem értek valamit. a gamestar dvd-jén megnéztem a videót, és ott nem is mozog a fegyver, mikor belenéznek a távcsőbe, én meg mikor játszok, akkor nem lehet célozni, mert úgy mozog. nem lehet valaogy visszatartani a levegőt, vagy hogy lehet megoldani, hogy ne mozogjon, mert így nem tudok célozni. meg még valami. az 1.10-es patchhez hol találok cracket? -
#1457 köszi a szándékot már megoldottam. :) -
#1456 nem az optimalizácioval van a gond ... a játék dinamikusan árnyékol mindent, emiatt fut mindenkinél ugy, ahogy :( mivel nincsen előre letárolva, hogy hol milyen sötét van, gondolom a pályát is más modszerekkel kellett megalkotni, s igy még kikapcsolt árnyékokkal is lassucska a game. Emellett 3.-4. pályátol kezdve az összedobott grafika is szépül, a látotávolság pedig óriási!
Én nem csodálkozom h nem 70fps nálam a játék, mivel annyira ugysem pörgős, inkább feljebb vettem a részletességet és játszok 20-25 fps-el :) -
Frakk1 #1455 Hát ez az! Ha valamit kihagyok akkor idáig el sem jutok.
Minden esetre köszi a reagálásokat. -
#1454 Hát akkor passz... Az elgondolás jó, tényleg a két rakétás tankot kell kilőni. Esetleg az elején nem hagytál ki valamit? Mert azért lineáris a játék, és arra gondolok, ha valamit nem csinálsz meg, nem engedi tovább a történéseket... -
Frakk1 #1453 Azon a pályán ahol két lánctalpas van légvédelmi rakétákkal,a tetejükön radar forog az egyik egy tér sarkában a másik egy ház mélyedésében, ezekre célzok. Az előbbi pályán volt tank a parkolóháznál, de azt kilőttem a páncéltörővel. -
#1452 Egy kicsit bővebben kifejtenéd hol vagy?
ibronk:Én simán lőttem, pontosan. -
#1451 A légicsapást nem tudod mindenhol alkalmazni... Csak tankokra és páncélozott szállítójárművekre lehet kérni, azt hiszem. Ha nem ilyennel próbálkozol, akkor lehet, hogy tényleg nem jön a gép.. -
Frakk1 #1450 Nem tudok légicsapást kérni!
Kipróbáltam mindent, az összes variációt de csak nem jön.
Valaki mondja meg melyik gombokat kell lenyomni mert hiába célzok, hiába megyek rá az air strike-ra semmi nem történik.
Segítség! -
#1449 na helővettem ujból a gamet,de elakadtam a mayday mapon. Vki megtudná mondani mit kell csinálnom, mert ha megyek a küldetés fele akkor kiírja pofárlanul h menjek vissza a küldetési területhez vagy mi. Pls help elöre is köszi -
#1448 Ez a célzás komoly, vagy én rontok el valamit? A sima célkereszt még oké, a szokásos Ghost Recon-Rainbow 6, de a távcsövel valami vicc, hogy úgy lélegzik a katona mint egy kutya, aztán ha lövök, akkor meg még nem is oda visz ahol épp pont a piros pont volt, hanem jobbra-felfelé elugrik (oda ahol a célkereszt is állna távcső nélkül), és oda lő egyet? Egyszerűen nem hiszem el hogy nem lehet 1 golyót pontosan kilőni távoli célpontokra, hihetetlen szopás így.