Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#law>nem köpködök<#vigyor2>szeretem a taktikai fps-eket, csak nálam az operation flashpoint a mérce a társak viselkedését tekintve, és ennek köze nincs hozzá. akkor lettem rohadt ideges, amikor az egyik idióta emberem állandóan kényszert érzett arra, hogy elõrerohanjon és persze meghaljon, miközben próbáltam a fedezék mögé parancsolni, miközben a másik meg az istennek se akart követni. lehet hogy ha több türelmem lett volna, én is végigviszem, de egy taktikai fps-nél, ahol társakat is kell irányítani asszem az a minimum elvárás, hogy azt tegyék, amit mondok, és ne akadjanak fel minden szaron. vagy tervezzenek olyan pályákat, amin jobban eligazodnak (mitomén, ne legyenek szûk sarkok, fordulók, stb.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shep
Ott van valahol eldunnyogva az elnök keresd meg vezesd a megérkezõ helihez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem tudom, nekem nagyon bejön az egész, hagulatos, az akciók pörgõsek, taktikázni is lehet rendesen, rengeteget használtam a társakat, volt ahol szinte az egész pályát velük csináltattam meg, szóval nállam eddig az év játéka. Lehet köpködni, de nem érdekel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elakadtam...😞(
Még pedig a Quarterback 05 résznél...itt felkellszedni a hellikopterröl a vállorinditható..akármit és kikell szedni a ide oda szálló gépmadarat..majd 1 épitkezéshez kell menni..amibe belóg 2 db darú..!
megérkezem és nem törénik semmi..😞(

Mit kell itt csinálni...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

koschwarz
örülök, jó neked, nekem meg a csalódás volt...asszem az elõzetes videók alapján túl nagyok voltak az elvárásaim. az még egy dolog, hogy brutális a gépigénye, végül is ez lesz a tendencia, bár megjegyzem, hogy ugyanezen a konfigomon a szintén nem túlságosan agyonoptimalizáltságáról híres oblivion hasonló beállításokkal (!) 1000x szebb.

elõször ez tett be. na akkor ha már a gépemen ilyen iszonyatos ronda a játék, azért megnézem mit tud a gém. mikor a csapattársaimat 10. próbálkozásra sem tudtam oda állítani, ahova akartam, itt nálam be is fejezõdött a játék karierje. én taktikai FPS-sel akartam játszan, nem pedig koloncokkal a nyakamban egyedül kiírtani mindenkit. úgyhogy itt jött az uninstall. szomorú, de ez van. <#nemtudom><#fejvakaras><#szomoru1>

Malakai
Hát nekem ATI van, igaz csak egy 9600XT, ugye írjátok, hogy azon elméletileg jobban fut, de nálam is gány... 😛 Persze ez már gyengus vidikari persze (mellette A64 3000+, 1024MB RAM), de akkor se nagyon kéne ennek játszhatatlannak lennie... Vmit nagyon elcsesztek itt. Mind1, majd késõbb esetleg újra ránézek, vmit GR3 patch/ATI ráoptimalizációs driver után... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hiba
Antialiasingot hogy lehet bekapcsolni?
A driverben 2xen van de game kozbe nem valtozik semmit.
Menuben meg nem talaltam csak anizot.

bepe79
Nálam óriásit gyorsult a game. "Régi" 81.94-es (2005. novemberi) nVidia ForceWare driver volt fent, de lecseréltem az NGO nVidia ForceWare 84.56-os driverre (2006 ápr/máj), és ugyanazzal a kártyával, ugyanazon a configomon: P4 2.53 Ghz + GeForce 6600 + 1024 MB DDR/400 RAM most már nem 4-5-6 FPS, hanem 15-20-25 FPS. Tehát újra elõveszem a játékot, és folytatom a 3. pályától, ahol a 3 FPS miatt abba kellett hagynom...

Suzuki Swift GL 1.3

Shep
Végigvittem és nállam eddig az év pozitív meglepetése.

bepe79
Megtaláltam a tökéletes nV drivert. Ez az NGO 84.56-os nVidia driver. Ez a legújabb NGO, és általam tesztelve. Megy vele a SWAT4:The Stetchkov Syndicate is tökéletesen, és nincsenek BUG-ok!!! Lehet konnektálni, közben sincs az a hülye hólyagos háttér, meg a kocka. És szakít, gyors is. A frissítésekkel sincs gond, alapban integrálva van benne a coolbits (engedi a túlhúzást), és közvetlenül lehet állítani az agp gyorsítást és a fastwrite-ot. Ezenkívül megvan minden más is a Digital Vibrance-tól kezdve, ami az nv official 84.56-ban is. Szerint ez a Ghost Recon 3 Advanced Warfighter-en is fog dobni, mindjárt ki is próbálom vele.

Suzuki Swift GL 1.3

Zsoltika 007
Vagy csak játszanak.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bakvarnyu
Én jegeltem a játékot 2008-ra.

koschwarz
nem azért de úgy tûnik be is halt ez a topic. a nép elvesztette az érdeklõdését a gamma iránt? mondjuk én nem csodálnám.

Pretorian
Nem lehet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

GoKu x
szerintem csak aszlnál 1 jot mint én mert ekkora véletlen az isten nem ..szott.

GoKu x
semmi, hosszu. hadjuk

Zsoltika 007
?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GoKu x
xDDD, ezért vol ismerõs az a 007. mind1

GoKu x
Szerintem nem lehet, de nem biztos mondjuk nekem nem sikerült de az még nem jelenti h nem. Jaa és Ha valaki tudja mondja már meg h lehet külsõ nézetre kapcsolni? vagy az csak a konzolos verziónál van?

Zsoltika 007
A földröl amúgy fel lehet venni valahogy a lelõtt ellenség fegyverét?

bepe79
Ez sincs teljesen így. Az ATi X1000-es szériája (X1900/X1800/X1600/X1300) már tud HDR+AA-t egyszerre. Tehát én a 6600-on elfelejthetem, ez tény, de vannak kártyák, amik támogatják bekapcsolt HDR mellett az élsimítást.

Suzuki Swift GL 1.3

SgtChris
aham... Bocs, hogy beleokoskodtam, csak kézenfekvõnek tûnt a dolog. :-)Nekem meg nincs dolgom a TV kimenettel, így ez a problem fel sem merült...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Azért nem ajánlottam a 84.56-os drivert, mert nálam rosszul kezelte a TV kimenetet.
SgtChris
Ja! 1024*768@85Hz-en. A VGA driverben minden default-on van.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Miért nem a hivatalos 84.56-ra? Nálam azzal megy tûrhetõen (Aniso: 4x, effect quality: medium, lightning bepipálva, minden más low). Nem akad még robbanásnál sem... A rendersettingset pedig nem babráltam.
Apropó! A zene kikapcsolása dob valamit a teljesítményen? Szívesen beáldozom, amúgy is a falra mászok néha tõle :-) (ha igen, akkor hol tehetem meg?)

Szerintem a 81.94-es drivert cseréld le a 84.25-ös bétára.
Nálam sokat javított a teljesítményen.
Pretorian
Renderersettingsben valahogy ki lehet kapcsolni a HDR-t?

Pretorian
Nekem aztán tök mindegy, úgy csinálod, ahogy akarod. Tény, hogy a trend egyre inkább az lesz, hogy az egyes játékok optimalizációja igen élesen el fog térni egymástól, a két gyártó megoldáaira levetítve. Ezt írtam.

Eisenhower
azért nem tudsz beállítani aa-t meg af-et mivel benne van ez a baszott HDR szar és hdr-nél alapbol ki van zárva az élsimítás....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hmm ez a patch kb semmire sem jo :/

May the force serve you well!

bepe79
Errõl a problémáról más fórumokon is beszéltek. Bármit állítassz be a driverben (ForceWare / Catalyst), meg a játékban, nem lesz AA + AF. Hogy miért, azt a játék készítõitõl lehetne megkérdezni.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy a 6600 mellett majd tartok itthon egy Radeon X1900XTX-et is a polcon, és ha játszani akarok, akkor majd szétszedem a gépet, és cserélgetem a videókártyákat? Ha az AGEIA PhysX PSU-ra gondoltál, akkor az más. De hát kinek van ma Magyarországon még AGEIA fizikai gyorsító a gépében?

Suzuki Swift GL 1.3

GoKu x
ha meg már itt vok vki megtudná mondani h kell az szûrést bekapcsolni mert ha feljebb huzom semmi, már régebben is olvastam ilyen problemrõl de a válasz nem lett meg. elõre is köszi all

GoKu x
Amugy miközbe irtatok akkor megtaláltam amit kerestem annál az ádámnál,de aztán rájöttem h rövidítve kellet vona beirni googleba, de én hue nem ugy írtam :S (beirtam a címét) szoval sry ha fárasztó votam.

Pretorian
Nvidiára szartak, viszont Ati-nál még a gyengébb, belépõszintû kártyákkal is mérföldekkel jobban fut a gém, mint a kategóriával combosabb nvidiákon. Shaderek meg HDR ide vagy oda: ez tény.
Eljött az az idõ, amikor két kártyát kell venned, ha játszani akarsz.

akkor valószínûleg más lehet a próbléma...
nekem "elég jól fut" 20-30fps de néha nekem is nagyon lemeg 😞

bepe79
Mindezek mellett, legújabb, 2006 áprilisi DirectX9.0c van fent. Létezik, hogy nVidia-nál csupán a legújabb ForceWare-ekre optimalizálták volna?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Na ez az, amit én nem fogok megérteni sohasem. Karbantartom a win-t is, Win XP Final Build 2600 HUN + SP2-õm van, fullra frissítve, naponta végigfuttatom a CleanMyPC registry cleaner-t, Ad-Aware-t, Spybot-ot, és Avastot. 81.94-es Forceware driver van fent a 6600-hoz, viszonylag új. A procim nem holmi Celeron, hanem egy valódi NORTHWOOD P4, 512-es L2 cache-el. A RAM sem holmi gagyi RAM, hanem PC3200/400 Hynix + Kingmax DDR RAM, a 6600 pedig megy atomstabilan, és más játékban simán jól húz. Próbáltam a GRAW-ot patch-el, patch nélkül, szambáztam a renderer_settings.xml beállításai között, levettem mindent, kikapcsoltam mindent, felbonntást le, mindent low-ra, minden kikapcsolva. Audio settings-nél szintén low-ra a minõség... és kutya legyek, ha 4-5-6 FPS-nél feljebb mászik nálam az a szájbab@sz*tt FRAPS...

Suzuki Swift GL 1.3

Cápafogxy
Intel Celeron 2,6Ghz (alap órajel 2Ghz)
Abit IC-7
1GB RAM
9600Pro 256MB

35fps stabilan

bepe79
ONtopic: egyébként, hogy eloszlassam a patch körüli tévhitet: föltettem itthon, és kipróbáltam azzal is a Ghost Recon 3-at. Patch-el együtt, a grafikánál a textures-t low-ra véve, a felbontást 800x600-ra butítva, post effekt kikapcsolva, shadow kikapcsolva, minden más szintén low-on, és játék közben a GeForce6 6600 + 1024 MB 400-as DDR RAM + P4 2.53 GHz proc nekem 3-4-5 FPS-t produkál.. no comment... Ha beletúrok a renderer_settings.xml file-ba, és mindent false-ra rakok meg low-ra, akkor DETTO. Ez egy nagy büdös optimalizálatlan lófaszjóska ez a game, pedig amúgy qrvára élvezném, és a mûfaj rajongója vagyok. De egyszerûen játszhatatlanul akad.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Itt nagytakarítás volt úgy látom. Annyit anyáztatok, hogy valamelyik mod-nak a fél topikot törölnie kellett szinte.. <#rolleyes>

Suzuki Swift GL 1.3

Pretorian

Zsoltika 007
Amennyi ideig itt szenvedsz beírhattad volna a google-be is. <#zavart2>

GoKu x
Vki rakjom már be 1 linket ahol letom tölteni a patch-t. Elöre is köszi

GoKu x
VKI PLS HELP ME MEGBOLONDULOK H SENki nem válasszol. kérdésem lsd lejjebb

Zsoltika 007
Ha már mindenki kérdezget :
Nem tudjátok hogy ez a játék kihasználja-e a 2 magos procit?

szerk
Köszben meglett a válasz és igen! <#taps>

GoKu x
A patch, NEM original gémen müködni fog? fontos lenne mert igazán csak kéne a több fps. Ha müködni fog mennyire látványos a javulás. S mondanátok egy linket is ahonnan letölthetném, nagyon fontos lenne PLS

matyi08
én mikor exe nélkül próbáltam indítani, akkor nem csinált semmit.

SgtChris
Én csak simán feltettem az 1.06-ot és elindítottam grpc1.02-õt ír ki a menüben, de nem kellett exe-t másolgatnom, meg hasonló.

matyi08
felraktam a törtet, és visszamásoltam a cracket. ezután a menüben újra 1.02-t ír. szóval lehet, hogy nem javít semmi a régi exével, de mûködik ha visszarakod. viszont én találtam hozzá mini image-t, de az meg nem mûködik...