2409
-
#1527 mennyi fps-sel? mert nekem is akadásmentes, viszont az fps-em 24 körül mozog -
#1526 Nálam max beállításokon fut akadásmentes.
AMD Barton 3200+
2x512MB 400MHz RAM
X1600Pro 256MB videokártya
-
Gabor_(HSF) #1525 olyan konfig még nincs forgalomba,talán 2010-re -
#1524 valaki leirná, hogy mien gép kell ahhoz, hogy rendesen menjen (szaggatás nélkül) ez a játék? -
heystumafly #1523 most neg azt írja, hogy setup has experienced an error. -
heystumafly #1522 hello, letöltöttem a játékot és azt írja, bontsam ki majd Daemon toolal instaláljam, na igen de a daemon tool semmi sem csinál!
Mi lehet a baj?(Ghost Recon advenced warfighter)
-
#1521 hali én most kezdtem,meg van az 1 küldi,isszonyat jó a gém
kérdésem:
a drone nem jár autómatice?mindig meg kell keresni vagy nincs is minden küldihez,mert az nagyon hasznos jószág -
#1520 :S:S:S -
#1519 nekem 1gb rammal 6600 gtvel elsem indult :o -
#1518 hmm... fura a demo ment akadás nélkül 800×600 medium beállítás melett:) -
#1517 a memória miatt? -
Deajka #1516 Hát határeset. Talán 640*480, low beállítások mellett. -
#1515 na szal ez a játék menni fog nekem? A konfigom: 512MB RAM, 3.06Ghz, Ati radeon 9600 Pro 256 MB -
Gabor_(HSF) #1514 Ja egykis helyreigazitás..
ez nem teljesen egy külön pecs,ugyanis tartalmazza mind azt ami az 1.16-ban van,csak csak átírták a 2 héttel ezelőttit és újra kiadták más néven...
De a lényeg semmi érzékelhető változás,hacsak az nem,hogy mégjobban akad a játék,mint az alpfelállásnál.... -
Gabor_(HSF) #1513 A sorozatos időzítési problémák amik a szerver leakadását előidézték 7-10 órás periódusokban : javítva, Az Cheat ellenőrzésidő míg a kliens felől a válasz megérkezik meghosszabbítva.
A mesterséges inteligencia hiba javítása, ahol a mesterlősvészek járművet észleltek elszállás javítva
-
Gabor_(HSF) #1512 Hát alig telt el 2 hét és ismét egy 130 megas peccsel lehetünk gazdagabbak..
Mégpedig az 1.20 -al
az első intim kérdés:
"A serious timing issue that could cause servers to crash or lock up on map rotation after a 7-10 hour idle period has been fixed.
Increased the grace period for anticheat to receive a reply from the client.
Fixed crash where AI snipers would crash the game when noticing vehicles. "
Vajon ehez a kis javításhoz,miért is van szükség 130 megára?!..
a másik kérdés,már nem is kérdés,hiszen ez a game is beállt az agyonpeccselt játékok sorába,ami alátámasztja azt a feltevést..a sz@rból nem lehet várat épiteni...
Mindenesetre mingyárt le is jön,azért kiprószálom,mert kiváncsi vagyok,mivel rontottak tovább rajta:))))))) -
Varga10 #1511 Vagy honnan tudok letölteni új crack-ot??? -
Varga10 #1510 Kösz csak jó lenne tudnom hpgy melyik crack-om van.Vagy azt hol lehet megnézni?
-
#1509 Erre a részre már nem emlékszem annyira, sőt egyáltalán nem:(. Szerintem csak kerülgesd a tankot, ne törödj vele.
Ha a megfelelő cracket használod, akkor igen. (pl.:1,4-es patch=1,4-es crack) -
Varga10 #1508 Hello!
Nekem két kérdésem lenne:
A második pályán azt a tankot hogy kell kiiktatni aki mögöttünk jön???
Mert én próbáltam a rakétavetővel de nem ment.
Meg hogy ha patch-ot ha felrakom akkor működni fog még akkor a játék(nekem crack-olva van)??? -
#1507 ok csak valaki válaszolna?
Nem akarlak titeket sürgetni csak kéne naon az INFÓ! -
#1506 ettől még senki nem fog hamarabb válaszolni -
#1505 Halihó!
Kéne segítség abban a küldi-ben mikor a 2 tankot kell megvédeni és beszálítani a hangárba!
Na most, mikor már bent vannak a hangárjaikban akkorjön 1 helikopter azt kinyírom!
Na utána meg+ jön 1 ellenséges tank!
Azt hogy kell elintézni!
Azzal a fegyverrel ami gránátot is dob ki vagy valami mással?
Vagy a társam is kell hozzá?
Mert mikor már az ellenséges tankot lőttem akkorra már kampec volt a társamnak!
Tehát PLZ!!!
Vagy én vagyok hozzá? -
#1504 Valaki!
PLZ!
-
#1503 Halihó!
Kéne segítség abban a küldi-ben mikor a 2 tankot kell megvédeni és beszálítani a hangárba!
Na most, mikor már bent vannak a hangárjaikban akkorjön 1 helikopter azt kinyírom!
Na utána meg+ jön 1 ellenséges tank!
Azt hogy kell elintézni!
Azzal a fegyverrel ami gránátot is dob ki vagy valami mással?
Vagy a társam is kell hozzá?
Mert mikor már az ellenséges tankot lőttem akkorra már kampec volt a társamnak!
Tehát PLZ!!!
Vagy én vagyok hozzá? -
harsifiu #1502 Na! Csak túl jutottam, köszi! -
harsifiu #1501 Értem! De az a helyzet, hogy a két tank kilövése után is betalál valami nagy szar. Arra gondoltam, hogy elbújok a mellék utcában az emberekkel együtt, aztán felszámolom az ellenállást a két tank után és csak ezt követően megyek a zöld zónába. Nos, szerinted? -
#1500 Itt általában mindenki elakad:)). Két tankot kell kilőnöd és utána jön a te helikoptered. Bújj el és csak akkor dugd ki a fejed, ha a tank megjelenik. -
harsifiu #1499 Ja! Nem készült még végigjátszás ehhez a progihoz? -
harsifiu #1498 Sziasztok! Nem akarnám végig olvasni az egészet. Hátha van megoldás! Amikor a nagykövetség felrobban és a sérült tagot beraktam a helibe, akkor az újabb feladat, hogy a romok között várjam a segítséget. Na ez lehetetlen, mert vagy tankkal lőnek ki, vagy ha arra időben légicsapást tudok kérni, akkor kinyír valaki más. Ha maradnak társaim, akkor őket is lassan eleminálják. Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok tovább menni. -
#1497 nekem nemindul el fekete lessz a képernyő és kilép
miért?
6600 gt 1gb ram 3ghz cpu :( -
#1496 Nem, mi a többi? -
#1495 ez a játék menni fog 512 MB RAM-mal?? -
Gabor_(HSF) #1494 Hát!!! ez nem az a game amit sniper-al kell játszani...... -
#1493 MPAR leszedi őket csak nehéz becélózni. -
#1492 akkor kezdjem elolrol ? :) et sniper pusival jaccom ;)
-
Gabor_(HSF) #1491 Pedig egyszerübb mint 2 pofon...
Sima géppityuval is meglehetősen egyszerű,csak a rotort kell lőni..... -
#1490 Volna egy problemam a jatekkal , atnyalaztam ezt aforuumot, par hivatalost sott meg gameguidet is .... Ready for Bear nevu kuldi uccso reszenel egy alagutbol indul a palya reszlet es 2 helikoptert kellene leszedni, de nemtudok rajonni, hogy mi a retekkel tudnek artani nekik rohangaszoka terepen amig meg nem halok .... adjon valaki tippet (gameguida 2x 50-es kaliberu geppuskarol beszel de nemtalalom oket) -
Varga10 #1489 Lehetőleg jelentkezz is be! :) -
#1488 Igen átküldöm!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyél fel!!!
Meg akinek még esetleg kell az is!!
MSN:[email protected]