Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Nem probaltam de sztem semmi hatas nem lesz grafikailag (tehat nem lesz gyorsabb, leven a bugfixek kozott nem emlitenek semmit ami erre utalna).

ewuk
sztem is jó játék, de azért, ha kiadnak egy játékot 2006-ban azzal lehet, hogy az ember szeretne még 2006-ban játszani normálisan és nem 2008-ban.
Nem hinném, hogy belátják...Ha olyan szar lenne ahogyan te erölteted már rég elsüllyedt volna a topik és neked nem lenne mit szídnod.
Szerintem késõbb belátják, hogy milyen jó ez.
Tény: nagy erõforrást igényel. Más játék is. Például azért csinálják ezt mert 2 év múlva veszel egy gefxxx és azt mondod na, ezzel hogyan néz ki a graw? Jéé de fasza és már újból játszol, megveszed és egyebek.
ha neked ez a gém szar akkor mi a jó? Q4...
dienesoft
Nálam is naon ronda a game...ATI kártyám van, de ugy szaggatott hogy a renderes settingset át kellett buherálnom, hogy apámnak menjen... így is néha 10-15fps között produkal...de legjobb esetbe 18fps körül mozog...épp hogy élvezhetõ

dienesoft
apám 2 hétig szenvedett a bunkereknél...és nem utálta meg a gamet...mondjuk õ nem jáccik se HL2-t, se Sin-t (<---sztem tök állat!!!) szal lehet csak azért teccik neki enniyre mert csak ilyen kommandósokkal nyomul?

Teljesen kész ez a game,írogatnak hozzá ezt-azt,de elöbb-útobb,mindenki belátja majd,hogy ez sem sikerült az ubi-nak..............

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na azt már ne.... csodák nincsenek...
ez csak olyan alibi pecs,ez max az eredeti játékkal birók számára,teszi lehetõvé,hogy a bugos cdkulcs ellenörzést orvosolták......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Pretorian
Valaki, aki Radeonos, írja már le a tapasztalatait az 1.06-ról, plíz!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Malakai

C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701

A hivatalos utasítás, hogy a fenti könyvtárat le kell törölni, de szerintem csak move-old át vhova, vagy nevezd át, hogy azért megmaradjon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!
Találkozott már közöletek valaki ezzel a hibával?
Bocsi de üres volt a mezõ <#vigyor3>

látom te is rendes ember vagy!!!

MSI K8 NEO 4 , amd athlon 64 3,6 ghz 4*512 ddr2 , samsung 160/200/40Gb, ati X800 XL 512Mb ddr2 PCI express!!!

nem
te nem tudsz valahonnan crack-et adni???
vagy hofy indítottad el a gamet???

MSI K8 NEO 4 , amd athlon 64 3,6 ghz 4*512 ddr2 , samsung 160/200/40Gb, ati X800 XL 512Mb ddr2 PCI express!!!

Sziasztok!
Találkozott már közöletek valaki ezzel a hibával?
és honnan tudok szerezni crack-et???
lehet valahonnan letölteni???PLEASE HELP
NAGYON SÜRGÕS LENNE
Köszke

bemásolod a cracket a játék mappájába és kész! (és legközelebb mellõzd ezeket a qrva nagy betûket)

Shep
Az új patchel gyorsabb a game?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rezes
keves a ram szerintem illetve a cpu speed amire gyanakszom akar csak nalunk

Fonok.Ki az a corporation?

NA NEM SEGÍT SENKI???KÖSZIKE

nekem is segíthetne valaki PLEASE HELP FOR ME

rezes
2200+ amd proci okozhatja -e azt hogy nem indul a jatek?Baratomnal nem akar beindulni es szenvedunk mint atom.Pls help

Fonok.Ki az a corporation?

hello all
hogy a halálba kell elindítani a gamet???

amugy érdemes próbálkozni:::
Epox 8rda+ , 2.4 amd athlon , 512/400 ddr , 80 gb winchester , ati radeon 9600 128/128
SÜRGÕS

Ez a szar örökösen kilép játék köszben.
DONGUBA
ez a lockdownbol van

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
sziasztok ez miert van?????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SgtChris
És most, hogy van új exe, változott valami? (pl: full graf-on 110 FPS???) :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Na megjött az exe is az 1.06-hoz(car06-graw106)..
még jó hogy nem generáltam flémet, kell e exe vagy sem,igaz Pretorian???

Shep
Nem messze van egy marha nagy antenna azt kell felrobbantani és megint lesz radarképed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok kellene 1 kis help...
A Guardrial IX szenvedek...1 edül vagyok..el kell jutnom valami futbool részhez..de mielött oda érek...pirosba vált..majd jön a hellikopter hogy vegyek fel cuccost..a küdetés piosba vált..tehát nem csináltam meg...majd nem sokkal késöbb eltünik a képernyöröl a kémkamera..és ott állok mint a f@sz a lagziba...((

mit kell itt pontosan csinálni...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Blackman
Teljesen igazad van, csak sokan a grafikát szídják de inkább a bugos kódot kellene, mert random elszáll a kép több gépen is és meghal a játék :/ Jól játszható.. legalábbis mi coop multit nyomtunk és az élvezhetõ volt..

Ez számora nem sokat jelent..én mem ájulok el az ilyen dolgoktól..
Inkább az érdekel,hogy jól játszható,jó irányítással bíró,hangulatos,bug nélüli jó netcode-al rendelkezzen...
Sztem sokan mellõznék a bezoommolt kaliber számot a hüvelyekrõl,ha ennek fejébe a fent emlitett dolgokat kapnák......

Blackman
még jóhogy akad.. minden normális, csak annyit kellett volna másképp tenni, hogy a medium név helyett high-ot írni és a high helyett ultra high-ot...
alap esetben nem akad gtx-en de csak medium grafot engedélyez.. highot akkor kapcsolhatsz ha rendelkezel fizikai gyorsító kártyával. .akkor már azon sem fog akadni.. egyébként minden rendben a grafikával.. a gépigény is elfogadható.. annyi, hogy a mai csúcsgépekre fejlesztették de cserébe iylenket kapsz mint: már medium grafikán is sniper puska töltényhüvelyét megnézve a földön (rázoomolva) el lehet olvasni hogy a végén .50mm van belevésve.. akkor szintén sniper puskával távcsõbe belenézve el lehet olvasni a messzi hirdetõtábla feliratát tisztán stb.. és mindez egy ekkora városban.. hát ehhez ilyen gép kell...

Hát ezt majd döntsd el magad...én már annyit szidtam ezt a játékot,nem akarok ebbe ismét belefolyni....
De hogy xboxról kódólták pcre,az eléggé szembetûnõ...

Sheltem
Uhh az pedig már durva vga nem? Akkor lehet azért nem akadt, mert még nem merültem bele csak a 2. pályáig jutottam. Ezekszerint már ezek a vgak is elavultak? Vagy rosszul van megírva a játék? Elszomorító ha már az ember rákölti a pénzét ezekre a kártyákra legalább vinnék az új játékokat :\

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Pedig még a gtx-el is akad,le is kellett vennem kb 6. küldetéstõl mediumra a vga-t,hogy végig tudjam játszani....

Sheltem
Hálistennek elég korrekt áron sikerült a vgahoz jutnom ahhozképest ami a bolti ára(55ért) már nagyon ráfért a gépemre egy bõvítés.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Shep
Hallod nem mindenkinek van csúcsgépe haversrác

Zsoltika 007
7800 gt-vel be is ba**na ha akadna. <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

hiba
en az antialiasing hianya miatt vagyok elkeseredve mert rondan neznek ki azok a lepcsozetes vonalak, es nagyon feltunoek is foleg a csili-vili gfx mellett

Sheltem
Nem értem miért problémáznak sokan a gépigény miatt, nálam röccenés nélkül fut (eddig).

Pretorian
Húzd feljebb a felbontást oszt' jó. Mást nem nagyon tehetsz az ügyben sajnos...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

hiba
szoval akkor ez is azon jatekok koze tartozik ahol a csili vili gfx mellett szep reces vonalkat lathatunk es nem is lehet modositani ezen?
bar valaki irta hogy 6x antialiasongal nyomul?
mar tobbhelyen olvasom, hogy be se lehet kapcsolni a jatek alatt akkor hogy csinaljatok?

hiba
The rendering path in G.R.A.W is very different from most games in that it appears to make extensive use of multiple render targets (MRTs). (This is where one draw operation can write different values to different surfaces.)

The DX9 spec doesn't allow multi-sample AA when using MRTs and our hardware requires that all of the destination surfaces either have AA or not. This means that in order to get AA in G.R.A.W. we'd need to have lots of AA surfaces and perform a ton of AA resolves. The end result would be slow and require much more texture memory. It's not 100% impossible, and I'm not giving up on the possibility, but there is no playable solution right now.

matyi08
csak nagyon mozog, mikor lövök, és nem tudom elsõre leszedni, és észrevesznek. na mindegy, majd még próbálkozok.

lalakov
Milyen fegyver van Nálad? A sima gépfegyver távcsöves módban tökéletes megoldás. Én is párszor visszatöltöttem. Messzirõl szedd le õket.
matyi08
én meg nagyon béna lehetek, mert az elsõ pályán nem tudom megszerezni, vagy megsemmisíteni azokat az RPG-ket. már hátulról is próbáltam de nem megy. van valami tanács? meg nekem nincs túl erõs gépem, 2.6-os proci, 6600-as kártya, de itt olvastam, hogy kijött új nvidia driver, feltettem, és most akadás nélkül megy. meg még a driver elõtt levettem a grafot minimumra, és úgy is akadt, most kb közepes beállításokkal is ugyanúgy megy, mint minimumon... érdekes.

hiba
nafaszkivan
feltettem 6.4catalystot
4x antialisaing beallitva de tiszta rece fice minden mar elhanyom magam
ezen nem lehet bekapcsolni az elsimitast atival vagy mi rakfene van ezzel?
😞

Shep
Na ilyen viszont nekem is volt, egyszer idegbõl le is lõttem az egyiket.

az még semmi...de amikor beszorúl 2 épület közé és se elõre se hátra..akármit csinálsz vele...(( vagy 2 x újra kellett ilyen miatt kezdenem a mentési pontot..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Shep
Hát ofp nekem is az egyik kedvencem, nekem ilyen elõrehonaásos akciót azt hiszem 1-2x csináltak.