2409
  • Gabor_(HSF)
    Vicces kisfiú...
    látom iskoláztatnak szépen a szüleid,bár sokra nem mentek vele,igaz jellemzö ezis arra a kerületre,amennyi sznob újgazdag bunkó lakik ott..
    De én sem haragszom,söt csat tized annyi "szürke" hétköznapot kivánok neked mint ami nekem az utóbbi 30 évben volt és akkor megismernéd a kicsi szobádon kivüli világot is......
  • reaper4
    wazze fejezzétek már be... inkább beszéljétek rá Mr Csé-t 1 görgős egérre :DD
  • Pretorian
    Öreg tacsi, így jó? Tartalmat nem kell keresgélni, aki képes nálad árnyaltabban gondolkodni (és a legtöbben képesek), az azonnal meglátja a szavak mögött rejlő tartalmat.
    De nem haragszom rád, az olyan csapott vállú kockásinges gyíkarcoknak mint te ugyanúgy ki kell valahol csapni a gőzt, de azért kívánom, hogy találj valami tartalmasabb szórakozást magadnak, még a nyugdíj meg a prosztatarák előtt.
    A magadfajta is felugorhat a deszkalapra, ha képes túlemelkedni a saját sivár kis hétköznapjain, meg az állandó frusztráción. Szcientológia ajánlott, L. Ron Hubbard legfőképp. Sok sikert kívánok az emberré válásodhoz, a társadalomba történő beilleszkedésedhez. Ég veled.
  • Gabor_(HSF)
    nyugodtan próbálkozz vele,csak ne sírd el megint magad,vagy készits be sok pzs-t
  • Gabor_(HSF)
    Jólvan te kis nyáladék nyugodj le,vagy szaladj gyorsan a moderátor topicba..
    És előszőr próbáld eldönteni,tacskó vagyok e vagy öreg,ugyanis a kettő nem ugyan az
    aztán írhatod"bácsik tessék rászólni Gáborra!"
    Előszőr tanulj meg önálloan étkezni,utánna a kövezkező lépés,mielőtt írkálnál ide,olvastasd el valami értelmesebb lénnyel,na utánna keresgélj tartalmat a mondanivalódban..
  • Pretorian
    Ja, és direkt csinálom, mert látom, hogy hülye vagy, és szeretnélek megfosztani téged attól az egyetlen örömödtől az életben, amit mások basztatása okoz neked. Jó kutya.
  • Pretorian
    Milyen felnőttek, teeeeeee???
    Hozzászólásaid alapján tacskó vagy öreg, meg hülye is, de ezt rajtad kívül már mindenki tudja, úgyhogy nem is ecsetelem tovább. Egyébként nyugodtan összehasonlíthatnánk kettőnk kommentjeit tartalmasságuk szempontjából, szerintem én nyernék. Még mindig apucival-anyucival élsz, mi? Tacsiiiiii! Ehe-ehe....
  • Gabor_(HSF)
    Anyád nem tanitotta meg neked,hogy ne ugass bele a felnőttek dolgába?
    Aztán meg kettőnk közül melyik az idióta,azt én nem erőltetném a helyedben..
    Ha pedig még mindig nincs egy önálló gondolatod,vagy értékelhető véleményed,keress valami személyiség fejlesztő programot
  • Pretorian
    Apám, te nem vagy egyszerű figura. Még mindig ezen témázol?
    Felőlem mondjuk továbbra is lehetsz nyilvánosan idióta, csak magadat minősíted.
  • Mr Csé
    firefoxban középső bill egér azt tudok görgetni :D
  • mike0013
    :DDDD jah
  • reaper4
    és h mást ne mondjak a neten itt a fórumban is jó h csak görgetsz és nem húzogatod a görgetősávot.:P húzogatni különben is mást kell :D
  • mike0013
    az! korai szüléssel jött világra:)
  • Mr Csé
    :D képzelem de azé billenytyüre is programozhaták volna
  • reaper4
    nekem az összes fps-hez jól jött eddig. ha szereted őket mindenképp új élményben lesz részed :D
  • Mr Csé
    hát de egy progi nemvolt ezen kivül amihez kellene görgetős :D
  • Mr Csé
    még gyerek :D
  • reaper4
    jó lesz pót egérnek :) a "régi" nekem is félre van rakva :P
  • mike0013
    pff, ahhoz gratulálok
    nekme 8 hónapos az egerem:D
  • Mr Csé
    az egerem má legalább 5 éves :D
  • reaper4
    nem hiszem. nekem maxon amit berhelés nélkül enged 20-30fps körül van (medium) asszem
  • mike0013
    de szerintetek ha lenne 1 giga ramom menne rendesen a gamma?
    Ati 9600 Pro
    3.06 GHz
  • mike0013
    jah:D
  • ThugEdge
    hát fps-t én nem is tudnék görgö nálkül tolni,mondjuk itt pont nem az a funkciója mint általában,de egy sűrű akcióban nyomogassa a halál a kiosztott billentyűket a fegyver váltáshoz:)
  • mike0013
    totál igazad van
  • reaper4
    pár ezer forintért kapsz optikai görgős egeret... másban is hasznát fogod venni és aki pc-t fejleszt annak ne mond, h ez sok...
  • mike0013
    már a legtöbb játékhoz/dologhoz kell/fontos a görgős egér
  • Mr Csé
    de csak ezé nem fogok basszus hát nemigaz má
    [dühös]
  • mike0013
    nem, csak vegyél görgős egeret:D
  • Mr Csé
    hogy kell menüben választani ? nekem nincs görgö egeremen akkor dögöljek meg?
  • Gabor_(HSF)
    Mi nem volt érthető??? NEM!
    Ha lecserélnéd x1900x vagy 7800 gtx re még akkor sem,mondjuk ezeknél a kártyáknál mediumba már viszonylag jáchatóvá lehet tenni,de itt sem akadásmentes...
    Hogy a nv7950 es 1 giga ramos kártyával,hogy fut az nemtudom.....
  • Gabor_(HSF)
    Persze mindent át lehet írni,ez nem is volt kérdés...
    Emlékszem mindenki agyon hekkelte az .ini-ket 3 éve a RVS-nél,hogy kellő fps e legyen közelharcban,külön oldalak,furomok foglalkoztak vel,de ez nem az én műfajom...
  • mike0013
    de ha lenne 1 giga ramom akkor menne szaggatásmentesen????
  • reaper4
    meg lehet azt oldani :)
  • Gabor_(HSF)
    "Nálam max beállításokon fut akadásmentes."
    512mb-os vga nélkül,nem is enged csak médium beállitást...
  • mike0013
    Mondjuk nekem a Rainbow Six Lockdown akadásmentesen megy (majdnem fullos grafikán)
    És igen, szaggat, remélem nem kell magyarázni, hogy mit jelent
  • Gabor_(HSF)
    Mit nevezünk akadásnak,előszőr ezt kellene tisztázni...
    Itt sokan írogatják,hogy milyen jól fut a gépükön,egy gyenge konfiggal..
    Persze,ha lefekszel az egyik sarokba és várod,hogy az enemy éppen a célkeresztetbe sétáljon,akkor igen,mondhatjuk,hu de jól fut ez a game..
    De amint kicsit felpörgeted,rögtön találkozól, mivel álsz szembe..
    Egyébbként meg azzal a konfiggal,még a 3 éves Ravenshield is akad,nem hogy ez...
  • mike0013
    Sokra megyek a válaszokkal:)
  • mike0013
    nekem Intel 3.06GHz, 512 MB RAM, Ati 9600 Pro (256MB)
    ha még lenne 512 MB RAM-om akkor menne akadásmentesen?
  • Adam II
    Nem tudom. Nem szoktam FPS számot nézni ,ha játszható és nem képregény illetve nem lassul be akkor minek lovagoljak számokon.