2409
  • Evogordon
    1.2-eset használom.. Utánanézek az 1.21-esnek.
    THX
  • Evin
    Használjátok az 1.21-es patchet? Azzal nem kellene ilyen hibát csinálnia.
  • mike0013
    áh, biztos nem
  • DeathJr
    Driver Hiba???
    Én arra tippelnék.
  • Pretorian
    Nekem is előjött ez a hiba, ezt vedd vissza mediumra:

"texture_quality_ground" value="medium"
  • Evogordon
    Ez szerintetek mi miatt van: kép
    A render_setting-s be mindent felvettem high-ra meg true-ra. Nem kell valamit lekapcsolnom ott vagy valamelyiket mediumba tenni mert csak úgy jó?
  • Evogordon
    Hy
    Van egy olyan problémám hogy a játékba lettek textúra hibák mintha hiányoznának és belett téve ilyen fekete dehér kocka textúrák.. Ez mitől lehet?
  • Evogordon
    Nekem 2 giga van s full grafón megy sőt azért szenvedek mert nem tudom az élsimítást felvenni 6x-osra :D
  • mike0013
    na ennyit rólad! Kaptam 1 giga ramot és simán megy szaggatás, akadás, mindenféle biz-basz nélkül medium beállításon(fullon még nem próbáltam:D)!!!
  • heystumafly
    lol, és műxik:D
  • DeathJr
    Hmm jó sokan járkálnak a fórumon...
  • DeathJr
    Amúgy mi külömbség van az:
    Ati Radeon 9600 128Mb és az Ati Radeon 9600 Xt 128 Mb lözött??? mert valahol az enyám drágább mint az xt.Az egyik haveromnak van Xt-je és gondolkozok hogy lecseréljem e arra vagy mennyek fentebb.De Ahoz $ is kell...
  • DeathJr
    ok leesett:D

Ma egész nap bambulok:D
  • DeathJr
    Gr3????????
  • tmisi
    Hát szerintem lassan cseréld le azt a 9600-ast ha lesz pénzed, Athlon64 mellé jobb dukál (És a GR3 is meghálálja majd). Egyébként nekem 2.8 Celeron(!), 1GB RAM és 9600XT-n 800x600-on, medium grafikán, medium effektekkel (a többi beállítás low) egész jól fut, bár néhol csúnyácska :(((.
  • Evin
    6001-es hiba?
    Nevezd át a Program Files\Common FilesInstallShield mappát.
  • Gabe18
    Hát a videókártya csak a minimumra elég,ugyhogy sok jóra ne számíts.
  • DeathJr
    Mi pontosan a gépigény?
    Remélem a konfigomon futni fog:
    AMD Athlon64 3200+(3400-en pörög)
    Asus K8N
    2X512DDR 400 Ram
    Ati 9600
  • Seka92
    Hi! Lenne egy problémám ezzel a game-el....
    Feltelepítettem, megcrackeltem, és utána mikor elindítom a játékot először egy nagy feketeség jönbe, majd majd ilyen "jegyzettömb" formában írja ki ezt a hiba üzenetett:Crash in application version: grpcrc1.02 Failed setting up render device. Valakinek előjött már ez a probláma vagy csak nekem? JA és ha valaki tudja hogyan lehet orvosolni ez a problémát az légyszi írja már le.
  • heystumafly
    nekem is ugyan ez van:(((
  • FRenkie
    Szasztok!

Telepíteném de Error van, azt tanácsolja hogy:
    -állítsam le a futó programokat
    -a temporary foldert ürítsem
    -és csekkoljam a net kapcsolatot

Ezt mindet megtettem de továbbra sem indul.
    Tudja valaki miért?
  • Edimax
    hi all megteccet a játék ezért le is tölöttem mident tudok de eddig egyvalamire nem tudom a választ

amikor megnyomom az egeren a középső görgő gombot el jön egy menü de nem tudom használni görgetni tudom de aktiválni nem !

hogyan kell aktiválni azokat a parancsokat

Move, Attack, Follow...

milyen gombot kell megnyomni?

help! :)
  • Gabor_(HSF)
    És miből gondolod,hogy a te véleményed jelent valamit?
  • Pretorian
    Egyébként tegnap azt akartam kérdezni, hogy lehet-e az új peccsel progin belül netes szervert csinálni, vagy még mindig nem javították ki ezt a dolgot?
    Meg hallottam valami olyasmit, hogy vannak új mapok is. Gépigényen finomítottak valamit?
  • Pretorian
    Az nem baj, nem is mérvadó a véleményed. De különben odafirkantottam, hogy "általánosságban".
  • Gabor_(HSF)
    Mármint a te féle viselkedésedet?nem tudom ki tolerálja,de én biztos nem...
  • Kandurex
    Attól függ..nah, pucolgatok itt egy kicsit.
  • Pretorian
    Gumiban megtűrik egyáltalán az ilyesfajta viselkedést? Láttam olyat, hogy valakit kevesebbért kivágtak onnan. Ezt most általánosságban kérdezem.
  • Pretorian
    Ok, bocs. Nem írok többet, megígérem.
  • Gabor_(HSF)
    Ok bocsez,de még mindig nem tűröm amikor provokál...
  • Gabor_(HSF)
    De az Isten okos,és az ilyen sz@rlámákmak nem ad semmit..
    Gyere csapjál meg csak írd meg priviben hol szeretnéd
  • Kandurex
    Erős fiú, ez nem az a hely. Lépjetek át a gumiba.
  • Gabor_(HSF)
    Egyből fellendül a topic, látod?...
    Csak témát kell találni,ha már a játékról nincs mit írni...........
  • Pretorian
    Ha egyszer Isten moderátori jogokkal ruház fel, te leszel az első, akit IP-bannal elküldök alukázni. Hej, drága bátyám , most nagyon megcsapnálak, ha itt állnál mellettem. Szal' Ghost Recon 3? Ok.
  • MaT
    Szóval Ghost Recon 3... :D
  • Pretorian
    Az egy jó 5 éves topik okostojás. Egyébként közel 2 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, valami olyasfélében, mint te meg a számítógéped. Fákoff.
    Majom vagy bazzeg, kiwi vagyok, lenne -e ekkora szájacskád élőben is. Tsá.
  • Gabor_(HSF)
    Még egy utcsó tanács,bár ehez is karcsu vagy,de hátha fejlődsz még..
    Nőt keress ne szerepjátékosokat,hidd el ha egyszer az életben megtapasztalod,nem kell többé mesélőket keresgetned.......
    Ja és engem te ne szánj,van múltam,jelenem és lesz jővőm is,előszőr magadat tedd rendbe,sajnálkozni ráérsz utánna is................................
  • Shep
    Nem jártam itt jó ideje benázek, erre látom ,hogy még mindig az akad nem akad a téma, meg egymás leszólása, gratulálok hozzá.
  • Pretorian
    Szááánlak téged. Gondolom, milyen tartalmas lehet egy-egy napod, ha az egészet a gép előtt töltöd. De mivel már 30 éve csinálod, biztos megszoktad a magányt.
    Hááát, mivel szüleim nincsenek, és a 2. kerben intézetben laktam több mint 15 évig "int. nevelt" státuszban, és nem kacsalábon forgó villában az általad ábrázolt miliőben, asszem az elmúlt 25 évben tapasztaltam egy-két dolgot.
    Ja, és amim van, azt csak magamnak köszönhetem.
  • Mr Csé
    :D nemtudjátok 1.10 es patch ben mintha lenne javitás az egeres menüre ez igaz?