Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Mennyi küldetés van a játékban? Én most a 4.-nél tartok.

Evogordon
Én is komolyabban elkezdtem ezzel a gamácskával játszani és hamar a szívemhez nõtt 😊

GoKu x
Sehogy.. nem lehet

HI Mindenki!!! Meg tudná mondani vki, hogy a ghost recon A W-ben hogy kell az élsimítást bekapcsolni? A options-ben csak az anizot tudom beállítani.
Elõre is köszi<#nemtudom>
Örm
Hello!
Az energiát lehet valamilyen módon feltölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

thx
1.1-es peccs segit valamit a sebességen vagy még mindig úgy megy egy X800-on(amin az oblivion avg. 40 FPS-t csinál) mint a csiga?

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

MarkBlade
Jah nem úgy értettem 😊 Bocsánat nem neked szólt a másik fele csak úgy általában.. 😊 Már nem nagy szám de azért futnak rajta a dolgok.. legalábbis eddig 😞
<#confused><#conf>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bocs nem tudtam hogy milyen a vgád
MarkBlade
TI6400-as van és eddig nem volt gond vel.. megáll az eszem..
miért jobb az 1.10 pecs?
szerintem videjó kartya probléma, lesz vagy más
MarkBlade
Plz help! A játék alatt minden háttér fekete. CSak a hud meg a mozgó részek látszanak.MI lehet ez? Segítsetek.. pls..
Örm
Kösz! Már rá jöttem, hogy a légi felderítõt, hogy kell irányítani.

meg kell keresni ramirezt. mutatja hogy még hány méterre vegy cmre vagy ... mértékegységre van tõled oda mész az emberkéhez és utána jön veled.
Örm
Hello!
Az elején vagyok amikor Ramirez helyét kell megkeresni. Itt pontosan mit kell csinálni?

bertino
de, hogyha be se enged, akkor nem is csodálkoznék, általában simán menni a dolgok akkor szoktak, ha minden originál - játéktól kódig minden

nem pedig másolt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
egy dolog, hogy van accountod ...
képzeld, nekem is van
mivel a játék kódját nézi (amit telepítésnél adtál meg neki) és ha az már használatban van (ami ha warez, eléggé valószínû, hogy igen, abba van)

akkor felejtsd el nyugodtan...

"Tegnap este még a szervereket nézegettem most meg nem enged be."
Ezt olvastad? Szerinted tudok nézelõdni a szerverek között, ha nincs accountom? Elárulok egy titkot nem mutat szervereket, ha nincs és nem vagy bejelentkezve. <#falbav>
Lehet, hogy a nem egészen legális változat miatt nem enged fel, de akkor mér tudtam accountot csinálni és majdnem játszani(nem találtam szervert ami nem 1.1-es)? <#conf><#help><#conf>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Zsoltika 007
Vigyél extra lõszert! Némelyik fegyverbõl tudsz lõszert felvenni de fegyvert azt nem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sheltem
Lehet, hogy volt már a kérdés:
Fegyvert hogy tudok felvenni ? Ha sniper puskát viszek pikkpakk kifogy még akkoris ha nem lövök mellé.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bertino
csodálkozol, hogy nem mûködik ? van hozzá egyáltalán accountod ? 😊

És akkor a csórok ne gémeljenek?

bertino
no warez <#banplz>

Ez mér van? Tegnap este még a szervereket nézegettem most meg nem enged be.

Zsoltika 007
Nem jó a link.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bertino
reklámozzátok csak magatokat <#eplus2>
nekem ugyis a multi a lényeg -.-

kitoltam graw - ot!<#duhos2><#beka3><#nezze><#nezze><#zavart1><#eplus2><#hehe><#beka2>
Sheltem
Van már patchhez crack ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Igen, lehetséges hogy jobban járunk, ha az ehhez a pecshez kiadott új exe-t használjuk.
lalakov
Jól emlékszem(betöltöttem😊 ). A két emberemmel lõttem ki a tankokat, én pedig a helit szedtem le( a 6. pálya óta nem képesek kilõni a helikoptert). Én kb. annyit szoptam ezen a pályán, mint a 3-nál. Sajnos a tankok kilövése nélkül nem tudsz továbbjutni, mert a Palota kapuján kell bemenni, de mégha sikerülne is befutnod, amikor a két tank a tér másik felén van, akkor meg a bent lévõ ellenség lõne szitává, mert ott egy gépágyús is van.
lalakov
Ha jól emlékszem van ott még egy helikopter is.😊) Én minden pályán még két emberemnek adtam rakétát. Elméletileg neked is van két tankod, bár nagyon hülyék, én azokkal nem tudtam kilõni a tankokat.
Persze...csak meg kell várnod hozzá a crack.exe-t,kb 1 hét...........

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na ismét elakadtam😞(

az Utolsó elötti csatába a Fierce Resistance..!
Nam kerek merre az irány...mert amerre karok mennni..1x csak megjelenik 2 tank..az 1ikre jó vagyok..de a másik szétszed..mivel csak 1 vállorindithatóm van😞
mit kell itt pontosan csinálni..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

És ... hogy kell csinálni, hogy müködjék?
bertino
megy hát

Sheltem
Nem szeretek warez kérdést feltenni,de ez a játék olyan szarul van optimalizálva, hogy megkockáztatom.

A patchel megy a tört verzió ?

Zsoltika 007
Jó de akkor legközelebb azt írjad hogy fordítsa le neked valaki. <#bee1>

bertino
te tudhatsz valamit, a hülye se gondolta volna, hogy más választ kapok 😄
magyarul diohéjban vki esetleg ? 😊

Zsoltika 007

bertino
mit is javít ez a patch ? <#fejvakaras>

Na ismét elakadtam😞(

az Utolsó elötti csatába a Fierce Resistance..!
Nam kerek merre az irány...mert amerre karok mennni..1x csak megjelenik 2 tank..az 1ikre jó vagyok..de a másik szétszed..mivel csak 1 vállorindithatóm van😞
mit kell itt pontosan csinálni..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Eisenhower
vagy a seprûbõl hiányzik pár cirok 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nagyon jó, hogy újabb patch-t adtak ki. Elég fontosak ezek, gondolom azért senki nem sírt az ubisoft oldalán, hogy a gépigény egy kicsit magas...
Lgközelebb azt javítják ki, hogy egy utcán maradt néni kezébõl hiányzik a seprû.
Eisenhower
Ghost Recon Advanced Warfighter v1.10 Patch

----------------------------------------------
Ghost Recon Advanced Warfighter version 1.10
Release Notes
----------------------------------------------

Comments
- Please make sure you do not install the download version of the patch for the retail/box version of the game and vice versa.
- Please be aware that this patch will overwrite your key bindings. To avoid any issues with this you MUST do this and remap your keys through the game interface.

Fixes
- Numerous HUD fixes to prevent issues with cameras, inventory screens and resupply.
- Animation and lighting fixes for various objects.
- Fixed general synchronization problems in Cooperative and Domination modes.
- Destructible objects are correctly reset when restarting rounds in multiplayer.
- Issues causing user disconnects in multiplayer have been found and fixed.
- You can no longer remain invisible and kill players using grenades.
- Fixed crash that could occur after restarting rounds on Avenues map.
- Player can no longer spawn dead or remain living when the round restarts.
- Zone glitches on two multiplayer maps corrected.
- Game no longer crashes while attempting to open inventory out of Dom zone.
- Helicopters will no longer fall down in certain situations.
- Cooperative objective waypoints correctly appear after spawning into an AI ghost.
- Domination statistics have been adjusted.
- GRAW will no longer run as process priority "High", resolving keyboard problems.

Interface updates
- Coop players can now see status of others in inventory.
Gray means loading, yellow is not ready, green means good to go.
- You no longer have to press "Enter" to confirm input in the multiplayer interface.
This should fix certain issues users were having with Gamespy login.
- In game chat can now be toggled to be visible or not.
Default key for this is "u". You will still receive chat messages when this is hidden.
- Key bindings added for CrossCom actions.
It is now possible to reassign the CrossCom previous and next buttons through the
game interface. This change will resolve the issue for users with no mouse wheel.

AGEIA updates
- Landscape meshes for levels tuned and updated for better AGEIA performance.
- Performance increase on bullet hit particles.
- Some stalls have been removed.
- A bug that caused zero vertices in baked fluid meshes has been fixed.
- A bug that caused the rigid bodies from a hand grenade explosion to fall through the ground has been fixed.
- A faster rendering mode has been added for debris particles.
- PhysX effects modified to use the faster rendering mode.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hiba
Légicsapás közlegény épjen elõre <#nyes>

nézd az aláírásomat
köszi de közben tovább jutottam.<#lama><#lama>