Sparta - Ancient Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kampányban nem tudom hogy van, de szabad játékban akármikor tudsz csinálni (fa) falat, kõfal csak a görögöknél van.
Lehet, mégpedig az egérgörgõvel
Hello!
Egy kérdésem volna a játékkal kapcsolatban,mégpedig hogy miként lehet a lerakandó épületet forgatni,a jobb helykihasználás érdekében?
Persze ha lehet benne ilyet.
Egy kérdésem volna a játékkal kapcsolatban,mégpedig hogy miként lehet a lerakandó épületet forgatni,a jobb helykihasználás érdekében?
Persze ha lehet benne ilyet.
Na pont a fal lenne a kérdésem.
Milyen fejlesztés kell, hogy a melosok meg tudják építeni?
Milyen fejlesztés kell, hogy a melosok meg tudják építeni?
Szia!
Fallal könnyedén meg lehet csinálni😊
BAlrol is meg jobbról is kell egy falat húzni rápakolni csomo lövös mukit azt kész is!(remélem világos😄)
Fallal könnyedén meg lehet csinálni😊
BAlrol is meg jobbról is kell egy falat húzni rápakolni csomo lövös mukit azt kész is!(remélem világos😄)
Törölt felhasználó
Spartan Campaing
The Feat Of Arms
Itt még jol áll a majom de sajnos 3 perc mulva balrol az elfántok ismét meggyalázzák.
The Feat Of Arms
Itt még jol áll a majom de sajnos 3 perc mulva balrol az elfántok ismét meggyalázzák.
Melyik kampány 6. pályája? Ha elenfántok rontanak neked akkor gondolom nem perzsa. Akkor görög?
Törölt felhasználó
Sziasztok
Valaki elárulhatná hogy mi a poén a 6. pálya környékén amikor végre van egy normális hõsöm 4 csillag stb.. erre nemtudom irányitani:MÉÉÉÉRRRRR???. Az egy dolog hogy nekiront az elefántoknak amik 6 perc mulva támadnak (akkorát repül,hogy alig találom persze mind1 is), de hogy oda megy ahova alkar ez nagyon ciki .Eddig nagyon tetszett a játék, de igy (finoman szolva is szétbasz az ideg)
Valaki elárulhatná hogy mi a poén a 6. pálya környékén amikor végre van egy normális hõsöm 4 csillag stb.. erre nemtudom irányitani:MÉÉÉÉRRRRR???. Az egy dolog hogy nekiront az elefántoknak amik 6 perc mulva támadnak (akkorát repül,hogy alig találom persze mind1 is), de hogy oda megy ahova alkar ez nagyon ciki .Eddig nagyon tetszett a játék, de igy (finoman szolva is szétbasz az ideg)
ja okés, csak simán fel kell szedni😊
Egyébként nagyon jó a game!
Nekem jobban bejön mint a Tiberium Wars!!!
Nekem jobban bejön mint a Tiberium Wars!!!
Hello!
Érdekelne h hogyan lehet aranyat csinálni az ellenfelek fegyvereibõl?
Érdekelne h hogyan lehet aranyat csinálni az ellenfelek fegyvereibõl?
Ahogy elindítom a játékot automatikusan 1280*1024-ben indítja a játékot olyan MHz-en amit nem bír a monitorom. Hogyan tudom kisebb felbontással elindítani???
A 9600 csak példa volt a CC3-ra. 6600GT-vel és 756 rammal nyomom, és úgy tûnik, nagyon érzékeny a memóriára a cucc. Ennyi rammal félpercenként megszakad a játékmenet.
Az egy játékos egy aranybánya dolog azon a multi mapon volt, amiben cusom gameben próbáltam, lehet hogy a többin másképp van. Viszont az arany tényleg roppant lassan jön.
A fegyverbegyûjtés képességet még nem próbáltam. Illetve nyomogattam a paraszt menüjében, de nem csinált semmit a fickó.
Az egy játékos egy aranybánya dolog azon a multi mapon volt, amiben cusom gameben próbáltam, lehet hogy a többin másképp van. Viszont az arany tényleg roppant lassan jön.
A fegyverbegyûjtés képességet még nem próbáltam. Illetve nyomogattam a paraszt menüjében, de nem csinált semmit a fickó.
Sztem mi akkor nem egy játékról beszélünk.
1. Ha a leggyökerebb szinten lenyom az ellen, akkor sztem veled van a baj.
2. Lassan jön az arany, ez igaz, de nem csak annyi aranybánya van ahány játékos, szal ezeket is ki lehet aknázni. (Az ellenfél fegyvereibõl is lehet aranyat csinálni, én általában ebbõl szoktam meggazdagodni).
3. 9600-oson elhiszem h olyannak tûnhet a grafikája, de nálam szép.
4. Nekem 1 giga rammal akadás nélkül megy a játék, akármilyen grafikai beállítások mellett...
1. Ha a leggyökerebb szinten lenyom az ellen, akkor sztem veled van a baj.
2. Lassan jön az arany, ez igaz, de nem csak annyi aranybánya van ahány játékos, szal ezeket is ki lehet aknázni. (Az ellenfél fegyvereibõl is lehet aranyat csinálni, én általában ebbõl szoktam meggazdagodni).
3. 9600-oson elhiszem h olyannak tûnhet a grafikája, de nálam szép.
4. Nekem 1 giga rammal akadás nélkül megy a játék, akármilyen grafikai beállítások mellett...
Kipróbáltam a játékot... jó nagy kalap szar a cucc!
Custom gamet indítottam. Három játékból háromszor lerusholt az ellenfél.
A játékról: Irreálisan drágák az épületek és csigalassúsággal jön az arany. Az egyszerre az aranytermelésre ráálítható parasztok száma limiltiált, ugyanúgy ahogy a warcraftban anno. (A játék szemmel láthatóan Warcraft3 motorral megy) És ugye aranybányából is csak egy van minden játékosnak. Röviden:irtó szarul van belõve az arany bányászása és ehhez képest az árak.
Emellett a játék motorjával is súlyos gondok vannak. 756 memóriával próbáltam, és állandóan szaggat, grafikai beállításoktól függetlenül.
(mielõtt valamelyik ifjú "zseni" beszólna, hogy:
'mamá a kétgiga a minimum', elmondanám, hogy arra nincs mentség, hogy low és medium beállításokkal is egyformán ilyen durván be be szaggasson egy játék. Ez annak a jele, hogy szarul van megírva a program. Meg kell nézni például a C&C Tiberium Wars-t, messze a legszebb RTS a piacon és mégis tökéletesen játszható akár egy R9600al 512 memóriával is.)
Kár érte, mert az alapötletek nagyon jók benne, nem lenne rossz az egész, csak egy jó kövér patchet igényel a játék azonnali jelleggel.
Custom gamet indítottam. Három játékból háromszor lerusholt az ellenfél.
A játékról: Irreálisan drágák az épületek és csigalassúsággal jön az arany. Az egyszerre az aranytermelésre ráálítható parasztok száma limiltiált, ugyanúgy ahogy a warcraftban anno. (A játék szemmel láthatóan Warcraft3 motorral megy) És ugye aranybányából is csak egy van minden játékosnak. Röviden:irtó szarul van belõve az arany bányászása és ehhez képest az árak.
Emellett a játék motorjával is súlyos gondok vannak. 756 memóriával próbáltam, és állandóan szaggat, grafikai beállításoktól függetlenül.
(mielõtt valamelyik ifjú "zseni" beszólna, hogy:
'mamá a kétgiga a minimum', elmondanám, hogy arra nincs mentség, hogy low és medium beállításokkal is egyformán ilyen durván be be szaggasson egy játék. Ez annak a jele, hogy szarul van megírva a program. Meg kell nézni például a C&C Tiberium Wars-t, messze a legszebb RTS a piacon és mégis tökéletesen játszható akár egy R9600al 512 memóriával is.)
Kár érte, mert az alapötletek nagyon jók benne, nem lenne rossz az egész, csak egy jó kövér patchet igényel a játék azonnali jelleggel.
Pedig a mai gyurcsányista idõkben sokaknak még a megélhetés is gondot okoz, nemhogy a memóriavásárlás...
Úgyhogy de, képzeld el, sokan vannak akik még így 2007-ben is 1Giga rammal jászanak.
Úgyhogy de, képzeld el, sokan vannak akik még így 2007-ben is 1Giga rammal jászanak.
Nem vettem észre, hogy lett volna pop limit, bár nem volt még túl sok egységem! De semmi erre utaló jel nincs benne. Úgyhogy szerintem nincs limit. De az erõforrások korlátozottak, ezért annyira sok egységet nem fogsz tudni legyártani!
aki már játszott vele, attól kérdezném hogy van e pop limit ?! vagy mennyi volt a max egység amit építettek, ha pedig van pop limit, mennyi?😊
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
2007-ben 1G rammal nem lehet játszani!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Kipróbálnám Multiban és ami jó hogy biztonsági másolattal is megy a neten csak alig van ember és szint emindig ledob vagy nem istudok csatlakozni.
Ha valakinek eredeti az mondja meg már hogy mi a verzió száma és a build.
Ha valakinek eredeti az mondja meg már hogy mi a verzió száma és a build.
Egy rövid vélemény a játékról:
Szerintem egész jóra sikeredett, már régóta vártam, nézegettem a shotokat, és most végre kijött. A graf szép, bár nem a legjobb. Memóriára kicsit éhes: 1 gigával volt, hogy néha erõsen töltögetett a vinyóról játék közben. A játékmenet éredekes, klasszikus AoE stílus: építessz egy várost, majd sereget és jöthet a harc! Viszont van sok újítás: pl nagyon tetszik, hogy én állíthatom össze a katonák fegyverzetét, meg földrõl fel lehet venni a különbözõ elhalálozott egységek fegyvereit. Másik jó dolog, hogy lehet lovat lopni az ellenféltõl úgy, hogy leölöm a katonát a ló hátáról, és az én katonámat ráültetem. A realisztikusságot nagyon növel pl. hogy a harci gépek mozgatásához katonákat kell mögéjük küldeni. Sok ilyen apróság van benne, ami szerintem jó ötlet és emeli a realisztikusságát a harcnak. A fizika is szép, valamint az épületek felhúzása és lerombolása szintén jól meg van jelenítve. Jól kidolgozott még a technológiák fejlesztése is.
Ami talán hátrányára válik a játéknak, hogy nagyon lassú a játékmenet. Sok idõ, miere felépíted a városod, meg katonákat képzel ki meg fejleszted õket. Tehát türelmes embereknek való game!
Most ennyi jutott eszembe, remélem sikerült pár ember figyelmét felkelteni, aztán ha sokan leszünk játszhatunk multiban!
Szerintem egész jóra sikeredett, már régóta vártam, nézegettem a shotokat, és most végre kijött. A graf szép, bár nem a legjobb. Memóriára kicsit éhes: 1 gigával volt, hogy néha erõsen töltögetett a vinyóról játék közben. A játékmenet éredekes, klasszikus AoE stílus: építessz egy várost, majd sereget és jöthet a harc! Viszont van sok újítás: pl nagyon tetszik, hogy én állíthatom össze a katonák fegyverzetét, meg földrõl fel lehet venni a különbözõ elhalálozott egységek fegyvereit. Másik jó dolog, hogy lehet lovat lopni az ellenféltõl úgy, hogy leölöm a katonát a ló hátáról, és az én katonámat ráültetem. A realisztikusságot nagyon növel pl. hogy a harci gépek mozgatásához katonákat kell mögéjük küldeni. Sok ilyen apróság van benne, ami szerintem jó ötlet és emeli a realisztikusságát a harcnak. A fizika is szép, valamint az épületek felhúzása és lerombolása szintén jól meg van jelenítve. Jól kidolgozott még a technológiák fejlesztése is.
Ami talán hátrányára válik a játéknak, hogy nagyon lassú a játékmenet. Sok idõ, miere felépíted a városod, meg katonákat képzel ki meg fejleszted õket. Tehát türelmes embereknek való game!
Most ennyi jutott eszembe, remélem sikerült pár ember figyelmét felkelteni, aztán ha sokan leszünk játszhatunk multiban!
Pedig ha van jo strategia, akkor ez az.
Mivel nemnagyon érdekel ez a game majd egyszer letöltöm kategoria.
Amúgy meg a torrent elismerten isten.
Amúgy meg a torrent elismerten isten.
Next PC upgrade: 2022
Ha olyan jo a torrent, akkor mer nincsen meg meg? 😄
Aki átbasz, az basszon bét is!
szerintem nagyon jó kis game D
tegnap kiprószáltam.. nekem nem tökölt sokat grafváltásnál 😊 egész muris kis game csak most nincs sok idõm játszogatni 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
na,vki 33-ra???? amúgy ennyire rossz game,hogy ilyen? kevés hozzászólás.
Holnap reggel remélem már tudok válaszolni erre a kérdésre <#finom>#finom>
nektek mikkor a grafot állitjátok akkor mennyi ideig állitja???
Próbálta már vki a teljes verziót?
Nekem marhára bejön a játék! Eddig a demoval szórakoztam, de holnapra meglesz a teljes is. Hamachis multikban benne lennék!
Az egyszerûen nemlehet nem szeretni maxon jön a cucc és nagyon gyorsan felkerülnek a dolgok!
Nem
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Azt tudom, de én nem nagyon szeretem a torrenetet, inkább maradok az ftp-nél. Vagy itt mindenki torrentezik?
honnan van a gamma? linket pls
hi
látom van 2005- ös hozzászólás is!
ilyen régen beígérték a játékot?
látom van 2005- ös hozzászólás is!
ilyen régen beígérték a játékot?
ma jött ki! kipróbálom ma! kiváncsi vagyok, a grafika az szupi.
Ti még nem próbáltátok ki?
Nah,tegnap óta alaposabban leteszteltem a játékot, ez fenomenális! Kiály, néhány éve amikor fejben megterveztem a tökéletes stratégiát vmi ilyesmire gondoltam 😊 .
Nah kipróbáltam a demót, nekem nagyon tetszik. A grafika és a realisztika nagyon ott van, a harcok is tetsztettek. Nekem csak a kezelõ felület nem tetszett, meg az egérmutatók, minden más stimmel 😊 Ha kilépek a demóból, akkor elõjön az a kép, h mikor fog megjelenni a játék és oda az van írva h 2007 Q1. Nem azért, de nálam ez már elmúlt...
Akkor gyakorlatilag 3 hét és itt a full gém.
Megjelenési dátumok:
Gamespot: 2007 Április 24
IGN: US: March 13, 2007 Europe: April 20,2007 Australia: April 7,2007
Gamespot: 2007 Április 24
IGN: US: March 13, 2007 Europe: April 20,2007 Australia: April 7,2007
Nem sokára leszedm majd, most sajna nem érek rá... Egyébként ha most itt a demó akkor olyan 1 hónapon belül megjelenik a gamma is, nem?