112
Sparta - Ancient Wars RTS
-
raymond01 #32 Próbálta már vki a teljes verziót? -
morfondőr #31 Nekem marhára bejön a játék! Eddig a demoval szórakoztam, de holnapra meglesz a teljes is. Hamachis multikban benne lennék! -
#30 Az egyszerűen nemlehet nem szeretni maxon jön a cucc és nagyon gyorsan felkerülnek a dolgok! -
#29 Nem -
AC2 #28 Azt tudom, de én nem nagyon szeretem a torrenetet, inkább maradok az ftp-nél. Vagy itt mindenki torrentezik? -
#27 Már szinte minden torrentoldalon fenntvan ! -
AC2 #26 honnan van a gamma? linket pls -
raymond01 #25 hi
látom van 2005- ös hozzászólás is!
ilyen régen beígérték a játékot? -
6600GT #24 ma jött ki! kipróbálom ma! kiváncsi vagyok, a grafika az szupi. -
AC2 #23 Ti még nem próbáltátok ki? -
AC2 #22 Nah,tegnap óta alaposabban leteszteltem a játékot, ez fenomenális! Kiály, néhány éve amikor fejben megterveztem a tökéletes stratégiát vmi ilyesmire gondoltam :) . -
AC2 #21 Nah kipróbáltam a demót, nekem nagyon tetszik. A grafika és a realisztika nagyon ott van, a harcok is tetsztettek. Nekem csak a kezelő felület nem tetszett, meg az egérmutatók, minden más stimmel :) Ha kilépek a demóból, akkor előjön az a kép, h mikor fog megjelenni a játék és oda az van írva h 2007 Q1. Nem azért, de nálam ez már elmúlt... -
#20 Képek a www.gportal.hu/screenshots oldalon. -
AC2 #19 Akkor gyakorlatilag 3 hét és itt a full gém. -
#18 Megjelenési dátumok:
Gamespot: 2007 Április 24
IGN: US: March 13, 2007 Europe: April 20,2007 Australia: April 7,2007
-
AC2 #17 Nem sokára leszedm majd, most sajna nem érek rá... Egyébként ha most itt a demó akkor olyan 1 hónapon belül megjelenik a gamma is, nem? -
#16 Demó (930MB) -
#15 10 új kép -
#14 Képek + Trailer -
#13 Istenem, végre egycsúcs stratégia! Amiket láttam, az alapján el vok ájulva. Realisztikus, erősen taktikus, naon király! -
#12 Új képek -
#11 Beszámoló -
#10 7 új kép -
#9 Nekem nagyon tetszett a video.Várom a gamet mint az atom. -
#8 GC Trailer -
Kly9 #7 Igazán jöhetnének már hírek! Mikor jelenik meg, meg ilyesmik -
#6 van egy spartan - total warrior nevű játék is -
#5 4 új kép -
#4 megnéztem minden képet, és büntet keményen, de még nagyon sokára lesz ebből játék -
#3 -
#2 nem rossz, sőt... :)
nagyon jó kis játéknak ígérkezik -
#1 Sparta: Ancient Wars Vérmező
Sogun, 00:19 - PC - Játék: RTS
(HW Insider) Friss: Most érkezett kéminformáció, hogy valószínűleg németek fejlesztik a játékot. A gárda vezetője ugyanis Torsten Hess, aki dolgozott a Settlers részeken. Májusi E3 kiállításra készíti a csapat jelenleg iszonyú erőltetett ütemben a demót. Kifogástalan minőségű képek érkeztek nagy felbontásban. Kellemes csemegézést! WOW!
Thx, IH!
Még mindig ismeretlen a fejlesztőcége ennek a gyönyörű alkotásnak, mely Spárta és Perzsia csatáit dolgozza fel három hadjárat során. 30 küldetés várható, hol a fizikai modulnak köszönhetően fák rázkódnak meg a katapult találatoktól és a bombázás hevétől függően pontosan és látványosan dőlnek össze hatalmas épületek. Harci elefántok meg csatalovak rúgják félre az útból az eléjük kerülő katonákat. Kilőtt kövek repítik messzire a munkásokat vagy ütik agyon őket. Leveleket fúj keresztül a tájon a szél. Élethűen véresre belezett sebesültek borítják a földet harcok után. Nagy szállítóegységek átveszik a beléjük mászó csapatok alapképességeit.
Ha a munkásokkal tömöd meg hajódat, akkor az gyorsabban halad, hiszen erős kezek segítenek az evezőknél. Ha íjászokat szállítasz, akkor hajód a vízen messziről lőni kezd az ellenséges hajókra, akár tüzes nyílvesszőkkel is. Legélvezetesebb azonban a katapultokkal megtömött hajó, mely nehézágyúzást képes végre hajtani parti erődök ellen, illetve fizikailag korrekt ronccsá kalapálhatja az ellenséges bárkákat. Speciális multiplayer pályák készülnek vízi és szárazföldi harcokhoz.
info: Hardwired
Képek