Need for Speed: Most Wanted előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kettõnél vook.de hihetetlenül unalamas ha Te is itt leszel érteni fogod
én a Blacklist4-nél vagyok és több mint 4millió Bounty kell!Má unom a játékot.Lehetetlen megcsinálni!!!
grafikailag korhû és szerencse van károsodás is az autoban yeee
báár a rendörös üldözés kicsit uncsi lessz egy idö után h nem tucc a safe house-tol eljutni egy zászlóig ugy h ne fuss bele yardokba. de sztem fasza gém <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Nekem ha minden igaz holnapután lesz meg a full game.
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
boltokba november magasságában várható ahogy a cikkben is van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Borsos volt az ára: 14990
válasz AlieN911-nek
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Starcraft + Diablo III - esemve
sajna mostanság ez az NFS széria, minimális újítás és most is mondják, hogy új fejlesztés meg minden de lerí a képekrõl is, hogy az engine marad, részletes autómodellek új pályák és slusz, most végre lesznek zsaruk és erre építik ezt a részt mást úgy látom nemigen akarnak beújítani. persze zsaruk rulz, de kreatívabb emberek is dolgozhatnának ott.
Next Gen konzolon ez a grafika nem fog labdába rúgni, ha ilyen lesz azon is...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Csakhát törne már az az autó, megaztán jobban is hajazhatna a Vice Cityre (játékélményben)..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ebböl a jo kis underground feelingböl szerintem is márcsak a rendõrök hiányoztak. Szinte minden mód és stilus kivolt használva az NFSU2-ben, csak ez nem. Hajrá!!! <#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Hogy a frncba lehet nékem amelett, hogy mire kiviszek egy jo gamét és kijön másik 3 amit ki kell vinni, tanulni? Tök szopatás!!!
föleg uj videokártyával😄DD
(Radeon 9600pro 256 M😎-na emelett nem nagyon akar menni a tanulás😄DD
a cikk végén kifejtettem, hogy összevág az ígérgetésekkel, a jan 6 nemigazán, de mint írtam is: " Ez nem feltétlenül lesz igaz, de majd kiderül."
szóval ennyit errõl, majd meglátjuk.