Need for Speed: Most Wanted előzetes

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok! Én ma csináltam meg, azaz elsõ lettem levertem a bömöst aztán menekülni kell a zsernyákok elõl! 6-os szintû üldözöttség! fél napja szopom a faszt vele! egyszerûen képtelenség számomra! Megjelenik az a sárga cucc ahová menni kell! SE TÉRKÉP SEMMI! csõd! amúgy meg tudja nekem valaki mondani h merre van az a sárga karika úgy nagyjából!!! Köszi

na figyuka.most csináltam meg a Blacklist 3at
a kettõnél vook.de hihetetlenül unalamas ha Te is itt leszel érteni fogod
A múlt év egyik legjobb játéka. De Mr Tommy az biztos, hogy nem veszteseknek csinálták <#beka3>
az a jó hogy a rendõrök sz**rrá törnek.Nekem csak az üvegem reped be,de az Opciókba ki lehet venni
nem lehet de ha lehetne se váltsad be!!!!!
én a Blacklist4-nél vagyok és több mint 4millió Bounty kell!Má unom a játékot.Lehetetlen megcsinálni!!!
Hali. Nemtudjátok h a "Bounty-ban szerzett pénzt h, lehet cash_be váltani?
phunky
Üdv! az elözetes találgatásokkal ellentétben sztem elég yol eltalálták.
grafikailag korhû és szerencse van károsodás is az autoban yeee
báár a rendörös üldözés kicsit uncsi lessz egy idö után h nem tucc a safe house-tol eljutni egy zászlóig ugy h ne fuss bele yardokba. de sztem fasza gém <#wow1><#wow1><#wow1>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Hatton
Sziasztok!
Nekem ha minden igaz holnapután lesz meg a full game.

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

budosbogarak.atw.hu (játék hírek, viccek, mobil cuccok, kis jatekok, rádió adások, stb) nézzétek meg nagyon király!!!
Rendszerigény
HELPer
jó az élet, ha nem a saját kocsiját töri szét az ember...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

M@TriX
persze, max az egyes újságok címlapján láthattad 😊

boltokba november magasságában várható ahogy a cikkben is van.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én már láttam a boltban ( tesco ban a NFSMw-ot)
Borsos volt az ára: 14990

válasz AlieN911-nek
Mi a velemenyetek miert nem megy a Nfs Underground 2 halozatban ?
AlieN911
szevasztok..mikor jelenik meg ez a faxa game?

Honda - The Power of Dreams

alibá a mezőrűl
Fantasztikus lessz jeaeeeeeeeeeeeaaaaaaaaah már alig várom hogy uninstallálhassam gépemrõl

M@TriX
néz csak át konzolra....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nohab
A törést belerakták volna a az U2-be is ha engedig az autógyártó cégek.De mivel egy törött pl.:mazda nem valami jó reklám.
M@TriX
valszeg egy karcolás sem fog esni a verdákon, d emajd meglátjuk...

Sztem egész jó kis progi lesz. Végre vannak benn jó autók és zsaruk. Az igazi áttörést az jelentené, ha összelehetne zúzni a gépeket, az nagyon király lenne. Amúgy szerintem PC n vannak a legjobb grafikák.
M@TriX
kb, mint az U2

Ez kurva nagy játék lesz,de hol találom a gépigényét? :-)
takraj
Nem vagy egyedül.... 😉 Nekem tiszta diavetítés...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

<#ejnye1><#ejnye1>
smv
Mármint az NFSUnderg.

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Ez de jóóó, vééégre lesz új NFS. Csak az a problém, hogy már az elsõ rész is szaggat...

Starcraft + Diablo III - esemve

jointeer
rókabõr. de azé biztos jó.

köcsög

M@TriX
jaja, brutális cuccok jönnek a Nexgenekre.
sajna mostanság ez az NFS széria, minimális újítás és most is mondják, hogy új fejlesztés meg minden de lerí a képekrõl is, hogy az engine marad, részletes autómodellek új pályák és slusz, most végre lesznek zsaruk és erre építik ezt a részt mást úgy látom nemigen akarnak beújítani. persze zsaruk rulz, de kreatívabb emberek is dolgozhatnának ott.

3P
Hát ez szerintem akár Underground 3 is lehetne a képek alapján. Ahogy olvasom a fejlõdés is kevés (rendõrök és nappali, vagy csak hajnali vezetési lehetõség). Hát nem tudom én továbbra is várnék egy igaz megújjulást, de kezdem azt érezni a NFS szérián, amit a többi EA játékon (fõleg a sport), hogy részrõl-részre csak minimális az újjítás.
Next Gen konzolon ez a grafika nem fog labdába rúgni, ha ilyen lesz azon is...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ok, mea culpa.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Ha nem mondassz dátumot az még jobb...akkor nincs mibe belekötni...ha azt mondod hogy, valoszinü hogy összel jelenik meg mint elöbbi kiadások, az elfogadhatobb. Ami egyébként logikus lenne a karácsony elötti ajándékvásár miat.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

kabalthenbk
az nfsben sztem mindíg is az volt a jó h képes volt megújulni...az egy ritkaságszámbamenõen jó volt, a 2 picit kisebb lelkesedéssel de elérte célját, a 3sztem az akkori autóversenyzõs játékok grafikai királya volt és egyben rengeteg opció is volt benne (kedvenc részem), majd ugye a 4amiben végre törtek a kocsik, bár mint tudjuk ez egy arcade gamenél nem mindíg elõny...aztán a porsche amibõl nekem hiányzott az "élet", majd hp2 ami közel sem tudta azt hozni mint anno a 3 v 4. Underground játékélménye nagyon jó, csakógy mint a kettõé, dehát kéremszépen, itt nem szabad leállni!!! most beledobunk rendõröket aztán 2 év múlva megint vmit...ez nem fair! tessék ugyanolyan opciógazdag játékot írni mint anno a 3. Abban mindenki megtalálta a neki kedvezõ játékmenetet. Nem értem miért kell kivenni azt ami 1x jó...Japersze...A pénz!!! Ettõl függetlenül pár órás ökörködés erejéig kiváncsian várom ezt is, de nemhiszem h ismét elfogna majd az a szenvedély mint anno😞

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Munch
Megint sok undorító optikai 'doboz'... 😞

Aquli
nekem az nfs undergroundban az nem tetszett, hogy a grafika látványos volt, de igazán nem volt jól megcsinálva, mert az egész látvány két effektre épült: a tükrözõdésre, és a sok fényre. Az nfs3-nak NAGYON jó hangulata volt a kellemes szabadtéri pályákkal. A következõ résznek is olyannak kéne lennie.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

M@TriX
jaja konzolokra nem semmi gémek lesznek.... nem is értem miértnem tudják PCre is prezentáni õket. valszeg az optimalizálásra nincsen nagy kedvük 😊

Nemelhete összetörni a kocsit???<#wow1><#schmoll2> De gááázz ezt már a porsche 2000ben is adott volt még anno, de attól független rohadt jó lesz még (remélem) az a metroalagutas cuccli különösen teccik 😊

PyRex
Basszus azért az XBOX360-ra készülõ autós játékok elõzeteseinek megtekintése után ez harmatgyenge... 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Tetsuo
A Vice Cityt meg a tuningrészt, nem szégyen utánozni és összeházasítani.
Csakhát törne már az az autó, megaztán jobban is hajazhatna a Vice Cityre (játékélményben)..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

craesh
hú de jo game lesz!
ebböl a jo kis underground feelingböl szerintem is márcsak a rendõrök hiányoztak. Szinte minden mód és stilus kivolt használva az NFSU2-ben, csak ez nem. Hajrá!!! <#eljen><#gonosz1>

gergod
Azért ez a videó elég tré minõségû, akár sima xbox-os is lehetne

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

és valszeg nem is fogják😄

LiPTON
nekem teccik! remélem még ebben az évben kint lesz, én imádtam az eddigi részeket<#circling> hajrá EAGames! (el ne b*szátok!!)

Szemétség!!!
Hogy a frncba lehet nékem amelett, hogy mire kiviszek egy jo gamét és kijön másik 3 amit ki kell vinni, tanulni? Tök szopatás!!!
föleg uj videokártyával😄DD
(Radeon 9600pro 256 M😎-na emelett nem nagyon akar menni a tanulás😄DD

M@TriX
Hát igen, ez lehet az ajánlott gépigény

A messzi házakra gondoltam 😊
M@TriX - Hát szerintem kell neki 768 MB Ram.+ egy 128 megás vid. kártya.Azért máshogy néz ki a város grafikája mint az Undergroundba.Jó azért nem látszanak az ablakok stb..
Hedgehunter
Igazabol tojok ra a varos mennyire szep, U2 szinvonal tokeletes (nekem).....<#awink> A lenyeg a verda kinezet meg a tuning.....<#smile> Csak ne kelljen hozza radeon 19800 (meg nem adtak ki)
M@TriX
a képekrõl úgy lehet kivenni, hogy a város kidolgozásával megint nem nagyon foglalkoztak 😊 szóval nem lesz túl poligondús, a verdák viszont persze, szóval szerintem ha az U2 elszambázott nálad erre is nagy esély van hogy simán menni fog. szerintem.

😊 Jó lesz.Csak milyen lesz a gépigény!
M@TriX
cikkíró jelen, én azt mondtam lehetséges, mert az elõzõ 2 rész is novemberben jelent meg, ezért nem értem miért lennék elvarázsolva, ha azt mondom, hogy 100%, hogy november 6-án jelenik meg akkor megértelek. Látom te is kötözködõs gyerek vagy. 😊

a cikk végén kifejtettem, hogy összevág az ígérgetésekkel, a jan 6 nemigazán, de mint írtam is: " Ez nem feltétlenül lesz igaz, de majd kiderül."

szóval ennyit errõl, majd meglátjuk.

Oldal 1 / 2Következő →