55
  • SirLord
    és valszeg nem is fogják:D
  • LiPTON
    nekem teccik! remélem még ebben az évben kint lesz, én imádtam az eddigi részeket hajrá EAGames! (el ne b*szátok!!)
  • SirLord
    Szemétség!!!
    Hogy a frncba lehet nékem amelett, hogy mire kiviszek egy jo gamét és kijön másik 3 amit ki kell vinni, tanulni? Tök szopatás!!!
    föleg uj videokártyával:DDD
    (Radeon 9600pro 256 MB)-na emelett nem nagyon akar menni a tanulás:DDD
  • M@TriX
    Hát igen, ez lehet az ajánlott gépigény
  • Tiby
    A messzi házakra gondoltam :)
  • Tiby
    M@TriX - Hát szerintem kell neki 768 MB Ram.+ egy 128 megás vid. kártya.Azért máshogy néz ki a város grafikája mint az Undergroundba.Jó azért nem látszanak az ablakok stb..
  • Hedgehunter #9
    Igazabol tojok ra a varos mennyire szep, U2 szinvonal tokeletes (nekem)..... A lenyeg a verda kinezet meg a tuning..... Csak ne kelljen hozza radeon 19800 (meg nem adtak ki)
  • M@TriX
    a képekről úgy lehet kivenni, hogy a város kidolgozásával megint nem nagyon foglalkoztak :) szóval nem lesz túl poligondús, a verdák viszont persze, szóval szerintem ha az U2 elszambázott nálad erre is nagy esély van hogy simán menni fog. szerintem.
  • Tiby
    :) Jó lesz.Csak milyen lesz a gépigény!
  • M@TriX
    cikkíró jelen, én azt mondtam lehetséges, mert az előző 2 rész is novemberben jelent meg, ezért nem értem miért lennék elvarázsolva, ha azt mondom, hogy 100%, hogy november 6-án jelenik meg akkor megértelek. Látom te is kötözködős gyerek vagy. :)

a cikk végén kifejtettem, hogy összevág az ígérgetésekkel, a jan 6 nemigazán, de mint írtam is: " Ez nem feltétlenül lesz igaz, de majd kiderül."

szóval ennyit erről, majd meglátjuk.
  • the Godfather
    ez a nov06 az kamu...a másik gépen meg Jan06 van...szoval a kedves cikkíró el van varázsolva...picitt nézzétek meg a képeket.
  • NEOreg3
    huhh már megijedtem, hogy a tuningolást kifogják szedni belőle
  • Geryke
    Jó, hogy lesznek új kocsik + telik majd az idő, de én a koppokat nem hiányoltam...
  • Hedgehunter #2
    En is nagyon varom...... Hianyoltam a jo kocsikat az underground 2 bol.... (porsche, bmw)
  • Cicero
    Nagyon sirály lesz!!4