55
-
SirLord #15 és valszeg nem is fogják:D -
#14 nekem teccik! remélem még ebben az évben kint lesz, én imádtam az eddigi részeket hajrá EAGames! (el ne b*szátok!!) -
SirLord #13 Szemétség!!!
Hogy a frncba lehet nékem amelett, hogy mire kiviszek egy jo gamét és kijön másik 3 amit ki kell vinni, tanulni? Tök szopatás!!!
föleg uj videokártyával:DDD
(Radeon 9600pro 256 MB)-na emelett nem nagyon akar menni a tanulás:DDD -
#12 Hát igen, ez lehet az ajánlott gépigény -
Tiby #11 A messzi házakra gondoltam :) -
Tiby #10 M@TriX - Hát szerintem kell neki 768 MB Ram.+ egy 128 megás vid. kártya.Azért máshogy néz ki a város grafikája mint az Undergroundba.Jó azért nem látszanak az ablakok stb.. -
#9 Igazabol tojok ra a varos mennyire szep, U2 szinvonal tokeletes (nekem)..... A lenyeg a verda kinezet meg a tuning..... Csak ne kelljen hozza radeon 19800 (meg nem adtak ki) -
#8 a képekről úgy lehet kivenni, hogy a város kidolgozásával megint nem nagyon foglalkoztak :) szóval nem lesz túl poligondús, a verdák viszont persze, szóval szerintem ha az U2 elszambázott nálad erre is nagy esély van hogy simán menni fog. szerintem. -
Tiby #7 :) Jó lesz.Csak milyen lesz a gépigény! -
#6 cikkíró jelen, én azt mondtam lehetséges, mert az előző 2 rész is novemberben jelent meg, ezért nem értem miért lennék elvarázsolva, ha azt mondom, hogy 100%, hogy november 6-án jelenik meg akkor megértelek. Látom te is kötözködős gyerek vagy. :)
a cikk végén kifejtettem, hogy összevág az ígérgetésekkel, a jan 6 nemigazán, de mint írtam is: " Ez nem feltétlenül lesz igaz, de majd kiderül."
szóval ennyit erről, majd meglátjuk. -
the Godfather #5 ez a nov06 az kamu...a másik gépen meg Jan06 van...szoval a kedves cikkíró el van varázsolva...picitt nézzétek meg a képeket. -
#4 huhh már megijedtem, hogy a tuningolást kifogják szedni belőle -
Geryke #3 Jó, hogy lesznek új kocsik + telik majd az idő, de én a koppokat nem hiányoltam... -
#2 En is nagyon varom...... Hianyoltam a jo kocsikat az underground 2 bol.... (porsche, bmw) -
Cicero #1 Nagyon sirály lesz!!4