55
  • ragodani
    Szevasztok! Én ma csináltam meg, azaz első lettem levertem a bömöst aztán menekülni kell a zsernyákok elől! 6-os szintű üldözöttség! fél napja szopom a faszt vele! egyszerűen képtelenség számomra! Megjelenik az a sárga cucc ahová menni kell! SE TÉRKÉP SEMMI! csőd! amúgy meg tudja nekem valaki mondani h merre van az a sárga karika úgy nagyjából!!! Köszi
  • Mr Tommy
    na figyuka.most csináltam meg a Blacklist 3at
    a kettőnél vook.de hihetetlenül unalamas ha Te is itt leszel érteni fogod
  • quentit
    A múlt év egyik legjobb játéka. De Mr Tommy az biztos, hogy nem veszteseknek csinálták
  • Mr Tommy
    az a jó hogy a rendőrök sz**rrá törnek.Nekem csak az üvegem reped be,de az Opciókba ki lehet venni
  • Mr Tommy
    nem lehet de ha lehetne se váltsad be!!!!!
    én a Blacklist4-nél vagyok és több mint 4millió Bounty kell!Má unom a játékot.Lehetetlen megcsinálni!!!
  • kopo
    Hali. Nemtudjátok h a "Bounty-ban szerzett pénzt h, lehet cash_be váltani?
  • phunky
    Üdv! az elözetes találgatásokkal ellentétben sztem elég yol eltalálták.
    grafikailag korhű és szerencse van károsodás is az autoban yeee
    báár a rendörös üldözés kicsit uncsi lessz egy idö után h nem tucc a safe house-tol eljutni egy zászlóig ugy h ne fuss bele yardokba. de sztem fasza gém
  • Hatton
    Sziasztok!
    Nekem ha minden igaz holnapután lesz meg a full game.
  • oGrego
    budosbogarak.atw.hu (játék hírek, viccek, mobil cuccok, kis jatekok, rádió adások, stb) nézzétek meg nagyon király!!!
  • fabusanya
    Rendszerigény
  • HELPer
    jó az élet, ha nem a saját kocsiját töri szét az ember...
  • M@TriX
    persze, max az egyes újságok címlapján láthattad :)

boltokba november magasságában várható ahogy a cikkben is van.
  • Skyper
    Én már láttam a boltban ( tesco ban a NFSMw-ot)
    Borsos volt az ára: 14990

válasz AlieN911-nek
  • icebseb
    Mi a velemenyetek miert nem megy a Nfs Underground 2 halozatban ?
  • AlieN911
    szevasztok..mikor jelenik meg ez a faxa game?
  • alibá a mezőrűl
    Fantasztikus lessz jeaeeeeeeeeeeeaaaaaaaaah már alig várom hogy uninstallálhassam gépemről
  • M@TriX
    néz csak át konzolra....
  • Nohab
    A törést belerakták volna a az U2-be is ha engedig az autógyártó cégek.De mivel egy törött pl.:mazda nem valami jó reklám.
  • M@TriX
    valszeg egy karcolás sem fog esni a verdákon, d emajd meglátjuk...
  • Foltyy
    Sztem egész jó kis progi lesz. Végre vannak benn jó autók és zsaruk. Az igazi áttörést az jelentené, ha összelehetne zúzni a gépeket, az nagyon király lenne. Amúgy szerintem PC n vannak a legjobb grafikák.
  • M@TriX
    kb, mint az U2
  • Bodibogyi
    Ez kurva nagy játék lesz,de hol találom a gépigényét? :-)
  • takraj
    Nem vagy egyedül.... ;) Nekem tiszta diavetítés...
  • mordillo
  • smv
    Mármint az NFSUnderg.
  • smv
    Ez de jóóó, vééégre lesz új NFS. Csak az a problém, hogy már az első rész is szaggat...
  • jointeer
    rókabőr. de azé biztos jó.
  • M@TriX
    jaja, brutális cuccok jönnek a Nexgenekre.
    sajna mostanság ez az NFS széria, minimális újítás és most is mondják, hogy új fejlesztés meg minden de lerí a képekről is, hogy az engine marad, részletes autómodellek új pályák és slusz, most végre lesznek zsaruk és erre építik ezt a részt mást úgy látom nemigen akarnak beújítani. persze zsaruk rulz, de kreatívabb emberek is dolgozhatnának ott.
  • 3P
    Hát ez szerintem akár Underground 3 is lehetne a képek alapján. Ahogy olvasom a fejlődés is kevés (rendőrök és nappali, vagy csak hajnali vezetési lehetőség). Hát nem tudom én továbbra is várnék egy igaz megújjulást, de kezdem azt érezni a NFS szérián, amit a többi EA játékon (főleg a sport), hogy részről-részre csak minimális az újjítás.
    Next Gen konzolon ez a grafika nem fog labdába rúgni, ha ilyen lesz azon is...
  • the Godfather
    ok, mea culpa.
  • the Godfather
    Ha nem mondassz dátumot az még jobb...akkor nincs mibe belekötni...ha azt mondod hogy, valoszinü hogy összel jelenik meg mint elöbbi kiadások, az elfogadhatobb. Ami egyébként logikus lenne a karácsony elötti ajándékvásár miat.
  • kabalthenbk
    az nfsben sztem mindíg is az volt a jó h képes volt megújulni...az egy ritkaságszámbamenően jó volt, a 2 picit kisebb lelkesedéssel de elérte célját, a 3sztem az akkori autóversenyzős játékok grafikai királya volt és egyben rengeteg opció is volt benne (kedvenc részem), majd ugye a 4amiben végre törtek a kocsik, bár mint tudjuk ez egy arcade gamenél nem mindíg előny...aztán a porsche amiből nekem hiányzott az "élet", majd hp2 ami közel sem tudta azt hozni mint anno a 3 v 4. Underground játékélménye nagyon jó, csakógy mint a kettőé, dehát kéremszépen, itt nem szabad leállni!!! most beledobunk rendőröket aztán 2 év múlva megint vmit...ez nem fair! tessék ugyanolyan opciógazdag játékot írni mint anno a 3. Abban mindenki megtalálta a neki kedvező játékmenetet. Nem értem miért kell kivenni azt ami 1x jó...Japersze...A pénz!!! Ettől függetlenül pár órás ökörködés erejéig kiváncsian várom ezt is, de nemhiszem h ismét elfogna majd az a szenvedély mint anno:(
  • Munch
    Megint sok undorító optikai 'doboz'... :(
  • Aquli
    nekem az nfs undergroundban az nem tetszett, hogy a grafika látványos volt, de igazán nem volt jól megcsinálva, mert az egész látvány két effektre épült: a tükröződésre, és a sok fényre. Az nfs3-nak NAGYON jó hangulata volt a kellemes szabadtéri pályákkal. A következő résznek is olyannak kéne lennie.
  • M@TriX
    jaja konzolokra nem semmi gémek lesznek.... nem is értem miértnem tudják PCre is prezentáni őket. valszeg az optimalizálásra nincsen nagy kedvük :)
  • Hegyikecske
    Nemelhete összetörni a kocsit??? De gááázz ezt már a porsche 2000ben is adott volt még anno, de attól független rohadt jó lesz még (remélem) az a metroalagutas cuccli különösen teccik :)
  • PyRex
    Basszus azért az XBOX360-ra készülő autós játékok előzeteseinek megtekintése után ez harmatgyenge... :(
  • Tetsuo
    A Vice Cityt meg a tuningrészt, nem szégyen utánozni és összeházasítani.
    Csakhát törne már az az autó, megaztán jobban is hajazhatna a Vice Cityre (játékélményben)..
  • craesh
    hú de jo game lesz!
    ebböl a jo kis underground feelingböl szerintem is márcsak a rendőrök hiányoztak. Szinte minden mód és stilus kivolt használva az NFSU2-ben, csak ez nem. Hajrá!!!
  • gergod
    Azért ez a videó elég tré minőségű, akár sima xbox-os is lehetne