5387
-
#1625 Érdekes hogy az 1-3 és a 2-4 es vga-k vannak összekötve
-
#1624 Quad SLI
-
#1623 Remélem hansonlóan olcson lesznek majd a DX10-es karik kaphatok mint mondjuk most a 7900GT.Persze nem a csúcsra hanem 1-el rosszabra gondolok árban. -
Inquisitor #1622 Ha jól tudom a Dx10-nél minden gyártónak be kell tartania a követelményeket, és nem nagyon lesz saját feature-el való huncutkodás :) -
Inquisitor #1621 Azt hiszem PH bazárban árul valaki kicsit ólcsóbban. Ha jól emláxem az Inno 48,5 e, az MSI 53e. -
#1620 Az NVIDIA nem erre az időpontra tervez ellentámadást, következő kártyája, a G80 már szigorúan a DirectX 10-es alapokon nyugszik majd. Természetesen az ATI mérnökei is készülnek az összecsapásra az R600-as grafikus maggal, amely eredetileg kis késéssel jelent volna meg a G80-hoz képest: a Windows Vista újabb csúszása azonban a kanadai cég malmára hajtotta a vizet. A legfrissebb információk szerint az új NVIDIA lapkával is problémák akadtak, így körülbelül egyszerre jelenhet majd meg az új generáció, ismét érdekes harcra számíthatunk tehát 2007 elején.
Addig valszeg kis átfésülgetések lesznek! -
#1619 ot is keresgéltem:)) köszönöm az infokat -
#1618 Árak terén nézz szét itt: link
Teszt meg mondjuk itt: (bár ez nem MSI, de tudásban ugyanaz)teszt -
#1617 valami teszt oldalt nem tudsz ahol meglehetne nézni?? -
#1616 hát eddig ezt találtam sajnos igazábol megerendelni tudom::Ár: 51.700 Ft + Áfa (Br. 62.040 Ft)vagy esetleg van valahol olcsoban is??
-
#1615 Érdemes, ha jó áron veszed! -
#1614 hi szeretném fejleszteni a gépemet má egy kazak video karit nézetem de többen ajánlották az msi 7600gt! érdemes beruházni egy ilyenbe
nekem sajnos a leirt adatok nemsokat mondanak -
Anotino #1613 Inkabb a dragabb kartya, de vigyazz csendes hutesut valassz, azokra is tesznek neha porszivot. -
Visor #1612 Inkább egy drágább karit érdemes venni. Úgy gondolom, hogy azok jobbak, meg többet tudnak (általában). -
#1611 Najó, az eredeti kérdés az lenne, hogy melyik jobb, az olcsó kártya + VGAhűtő, vagy 1 drágább kártya? -
Reyes #1610 Azok általában alapból húzva vannak, és kapsz a kari mellé még egy csomó kiegészítőt, mint pl.: teljes játék. A hűtés is jobb szokott lenni rajta... -
#1609 De mit jelent az, hogy minőségben?
A drágább karik jobban húzhatók, vagy mi? -
Visor #1608 Például a minőségen és a gyártón. -
#1607 Mi a különbség a drágább és az olcsóbb karik között?
(hűtés, gari, néha memória frekvencia) Valami más? -
MacrosTheBlack #1606 apronet :) -
Inquisitor #1605 Szerintem itt nézd meg ... értelemszerűen videókártyáknál.
Bár az sose jelentett semmit, hogy kinek mi van az árlistáján.
Vagy ha nagyon bátor vagy, akkor PH-n a hardverpiacon :P -
strebacom #1604 Ja én már próbáltam és te, csak ilyeneket talál ezret hogy:"mától a 7900 az Nvidia ásza", de azt hogy egy árlistát dobjon azt nem!!!
CIMEKET-Priviben!!! -
#1603 google a barátod...... -
strebacom #1602 Hol lehet kapni 7900-et cimeket kérek!!!! -
#1601 55 bruttó a Leadtek ill. az MSI is -
MacrosTheBlack #1600 Na, lecseréltem az x850xt-t egy 7900gt-re, így klubtag lettem. :) Gyorsteszt az új 84.21-es forszverrel:
-
Ferencz István #1599 hát azt írják hogy az MSI 7600GT 57000 körük lesz, akkor a Gigabyte, Club3D, Inno3D sztem olyan 50000 körül lesznek -
#1598 kérdés még az ár? -
Ferencz István #1597 Most néztem tesztet a Prohardveren a 7600GT-ről, és mit ne mondjak elé jó.
Eddig úgy volt hogy 6800GS-t veszek de sztem átváltok 7600GT-re, mert veri a 6800GS-t, főleg Battlefield 2-ben és F.E.A.R.-ben de az összes gémben gyorsabb és sztem nem lesz drágább. 1 plusz pont az NVIDIA-nak! Hajrá fiúk így tovább! -
#1596 galaxy dual 7600 gt :-D -
#1595 A 7600GT-csak árprilisban jön?? Az még legalább 2 hét! Gondolom az Inno legalább egy tizessel olcsóbb lesz, mint a GAINWARD. -
Tortillo #1594 "MSI NX7900GT 256MB VGA - Újdonság !!
450MHz GPU, 660MHz 256 bites 256MB GDDR3 memória, OpenGL 2.0 támogatás, NVIDIA® nView® Multi-Display, NVIDIA® Digital Vibrance Control® 3.0, Dual 400MHz RAMDACs, Dual Dual-Link DVI támogatás, 90nm -es technológia.
Ára: 76600Ft + áfa (www.vtcomp.hu)"
Már lehet itthon is kapni :P -
#1593 Van esély az AGP-s GeForce 7600 megjelenésére -
strebacom #1592 Te egy igazi ember vagy, ha mobilteló dologban segitség kell szólj:::::::: -
Inquisitor #1591 Sokat néztem jogi vitát hasonló témákban, ... ott arról volt szó, ha egy terméket reklámoznak magyar újságokban (Pl. Asus alaplapok és VGA-k reklámozva vannak 3 évvel!) azt kutya köteles mindenki 3 évvel árulni. Az EU-s dolgok alapján meg 10e fölötti alkatrészre amúgy is 2 évet kéne vállalni.
A rosszhír viszont az, hogy csak az első évet köteles a boltos "maga" állni, utána mondhatja, hogy küld vissza a gyártónak.
A Flamingo-nál nem tudok róla, hogy bármit kevesebb garral adna, mint a gyári. Tőlük volt Asus lapom 3 év garival, meg fél évvel elöbb szereztek WD 8MB-os vinyót, mint ahogy itthon kiskerben kapni lehetett, 3 év garival. Más tészta, hogy a kisker akiktől vettem azt mondta, hogy ők nem adják rá :) -
#1590 max érdekesen lesz garanciád? legdurvább az volt mikor kérdeztem nagykertől miért nem adja meg a 3 év gar-t mire a válasz: "Magyarul rá van írva?"
sajna ilyen szinten van itthon a kereskedelem :( -
Inquisitor #1589 Van egy cég (Flamingo sro), akitől közvetlen lehet vásárólni, akkor "csak" 1 cégen keresztül megy ;) -
#1588 max azért kapják olcsóbban mert nagyobb tételben veszik, bár a magyar cégek sok mindent európai központokból vesznek, szal mindenképp 3-4 cégen megy át a cucc mire végfelhasználóhoz kerül. -
Inquisitor #1587 A dühödet átérzem, de azt gondolom te se gondolod komolyan,hogy a magyar nagykerkek az USA kiskerjében vásárólnak és arra teszik rá még a vámot, áfát és haszonkulcsot?????
Ugyan annyiért megveszik Taiwan-ból, mint az USA nagykerek, és nálunk ugyan magasabb az ÁFA, de nem ennyire. Szóval kinézem belőlük, hogy nem 50.000-t tettek rá, hanem 70.000-et. -
Inquisitor #1586 Képernyő tetején látható Apróhírdetés rovatban?
Vagy az Apronet.h uoldalon ...
Esetleg egyébb hardware oldalak megfelelő adok-veszek fórum rovatában.