5387
-
strebacom #1585 Sziasztok, bocsi hogy irok de baj van, el kell adjam a Leadtek7800GTX450/1250gyárilag húzott VGA-mat, szerintetek hol hirdessem, mert nem akarom, de sürgös lenne, és olcsóbban is adnám,2 hónapos, még 46 hónap gari van rá pesten, de hát a pénz az nagy úr??? -
#1584 a nagyker ár szerintem kint kb 450$ lehet bár a franc se tudja melyik államban mennyi az ÁFA, ja és ha ez Kanadai $ akkor még kevesebb :) -
#1583 akkor meg mégszarabb a helyzet :(
-
#1582 az 529$-ban ott már benne van az ÁFA amúgy..... -
#1581 egyes cégeknek,hogy nem sül le a képük
amicsiba megkapsz egy x1900Xtx-et 111 900-ért(529 zöldhasú) aztán rápakolják az áfát + a kiskert ez így lenne 146k és most jön a kányás haszon ahol egyik cégnél ráraktak 50k-t www.gubocomputers.hu
OMG -
#1580 nem tom. -
#1579 ez a helyes eljárás
nagyot nem bux rajt úgyse
7600Gt lesz a kövekező? -
#1578 hát az utóbbi 3-4 év tapasztalata az hogy évente cserélem a VGA-t de nem veszem meg a legdrágábbat..... -
Akuma #1577 az árakkal egyébként most hogy is állunk?? mennyibe is kerül EGY, azaz 1 darab X1900XTX?? -
Akuma #1576 sosem azért kell megnézni egy tesztet, hogy egy kártyát a megvételekor fullra ki tudjad hajtani, hanem hogy minnél tovább kihúzd azzal a kártyával csere nélkül...
nekem legalábbis ez a nézőpontom
ezek az extrém tesztek meg erre az egy dologra jók, hogy szemléltesse a kártya időtállóságát... nameg hogy a meghülyített vevők újjal mutogathassanak, mint mi most :D
de tegyük fel, hogy full milliomos vagy, megvetted az SLI vagy Crossfire géped, nos akkor nehogymár ne legyen pénzed mondjuk egy HDTV-re :) a "gagyi TFT a múlté" mondhatnád nyugodt szívvel, mivel nem félsz, hogy jövőre már nem lesz pénzed megvenni a legjobb konfigot... -
#1575 + adjatok pénzt 1 TFT-re amit ilyen felbontást bír :)
szal hülyeség az egész már megint, úgyis az árak döntenek, én meg nem veszek VGA-t Dx10 elött (patkányokat ismerve úgyis csúszik majd a TerrainII) -
#1574 nektek ezek a grafikonok jelentenek valamit is? bazzeg olyan semmi különbségek vannak hogy az hihetetlen :) -
Akuma #1573 link még1* :)
tehát a végszó -
Akuma #1572 "ha már lúd, akkor legyen kövér":
a következő tesztnél meg Valamiért elfelejtettek 4*AA-t beállítani:
végszó
"Under F.E.A.R., Quake 4 and BF2 at high resolutions, SLI shows a larger performance increase than CrossFire." -
Akuma #1571 egyébként vajon miért nem ezt a képet szúrtad be? ;)
-
Inquisitor #1570 Ja, majdnem kihagytam. Ha érdekel a DX10, akkor keres rá a Crysis-re, van belőle pár kép, meg egy majd 1 éves videó egy korai verzióból. -
#1569 hát jó lenne,ha szeptemberben debütálna a G80 és az R600
nekünk ez csak jó
olcsobbak lesznek az árak -
Inquisitor #1568 Azért írtam ilyen furán, mert egyesek szerint idén nem jön ki a Vista, mások szerint meg kamu a december és mint "szokásos" ez is szeptemberben kijön. -
#1567 "Nem teljesen hivatalosan december elején jön ki a Vista" hát igen ez ami kérdéses marad 1 darabig thx a választ.. -
Inquisitor #1566 Nem teljesen hivatalosan december elején jön ki a Vista. Éppen ezért 2-3 hónappal elötte fognak (szeptember?) kijönni az R600 és G80 magok. Meg év végére ígérték a Halo2-t, ami elvileg csak Vistan fut. Ennyit tudunk.
Egyébként csak vicc volt. A DX10 kijövetele után vagy 1 évvel várható a játékdömping csak. Viszont a DX10 akkora vagy nagyobb ugrás lesz, mint anno a DX7-DX8 volt a teljesen programozható shadereknek, meg a fizikai gyorsításnak és sok másnak köszönhetően. Másrészt maga a Vista jobban fogja kedvelni az erre kihegyezett kártyákat szerintem ;) -
#1565 így msgsmnsk válaszoltam -
#1564 "ha valaki megveszi zsák pénzért az X1800GTO-t vagy a 7600GT-t és ősszel teheti a kukába a DX10 miatt, akkor ne mi rontsuk el az illúzióikat az időtállóságról!" erről. -
#1563 talán évvégére lesz belőle valami
milyen problémára gondolsz? -
#1562 ja és miért is? -
#1561 és a dx10 mikorra várható hogy problémát fog okozni? -
#1560 -
Inquisitor #1559 (Te Gabesz, akkor mi kussoljunk most, mert szvsz ha valaki megveszi zsák pénzért az X1800GTO-t vagy a 7600GT-t és ősszel teheti a kukába a DX10 miatt, akkor ne mi rontsuk el az illúzióikat az időtállóságról! ) -
#1558 Nem csalódtam benned Bunker
amúgy nem látod a másik fanatistát? nagyobb fanatista,mint én :P
Ati így,Ati úgy.Vegyetek x800GTO-t x,y üzletbe már ennyi,időtállób meg a többi duma by Maszka
engem nem érdekel az FPS,mert akkor már rég vettem volna egy durvább kártyát.
amúgy meg az olcsót és a jót veszem meg. ami az Nvidia kártyáira igaz.
Te is ezt tetted
pont -
#1557 Maszka haveromat(akit személyesen is ismerek) oltom szal,mert neki a minden egy x800GTO :) -
Inquisitor #1556 Gainward sose volt egy ólcsó gyártó, jellemzően drágább a szintén nem ólcsó MSI-nél, bár MSI cserébe rak egy halom játékot a dobozba ... Sokkalom a 199USD-hez képest, a 189-hez képest (Leadtek) meg méginkább. -
#1555 60k? kiváncsi leszek a többi gyártó áraira is. -
#1554 Itt már lehet rendelni:link, bár sztem kicsit drága... -
#1553 nem érted a lényeget ha az ati-n 470 fps lenne Geb@sz-nak az is kevés lenne :) -
Inquisitor #1552 "az x800GTO-nak meg annyi az új 7600Gt miatt"
A vita az X1800GTO-ról szól, ugye nem egy súlycsoport ;)
De most komolyan, miért lenne sz*r egy bármilyen VGA kártya, ha a D3, Q4 meg a FEAR elmegy rajta full beállításokkal és élsimítással 1600-ban? :D
Az meg már kukacoskodás, hogy 42 vgy 47 FPS? -
Inquisitor #1551 "na meg az x1800GTO-nak...tuti,hogy ez a GTO drágább lesz,mint a 7600Gt"
Hát ehhez nem kell jóstehetség, mivel bejelentésnél meg lett adva a 7600GT-re 199USD, az X1800GTO-ra meg 249USD kezdőár. Igaz nem jelent semmit, kint már van Leadtek 7600GT 189USD-ért is ;)
Persze ez megint ízlés dolga lesz. Mikor anno vettem egy R8500-öt, az kb. ennyivel drágább volt egy GF4200-nél, és kb. ennyivel lasabb. Cserébe sokkal többet tudott, és nekem már a TV kimenet miatt is jobb vételnek tűnt.
Most lehet 7600GT-t vennék, bár akit tényleg érdekel a HDR, az lehet X1800GTO-t vesz. A lényeg az, hogy legyen választási lehetőség, és megfizethető legyen. Ez a kettő pedig már nem drága :) -
Inquisitor #1550 OFF:
"A crossfire meg gagyi egyelore, az nem titok."
Miért is? SLI mostanra lett használható, pedig kint van egy ideje. Szóval mi a baj a Crossfire-el? -
#1549 na meg az x1800GTO-nak...tuti,hogy ez a GTO drágább lesz,mint a 7600Gt
szerintem ez a 7600Gt olyan lesz mint anno a 6600Gt
Bestbuy -
#1548 wehhehehe
és a többit mért nem rakod ide be?mert ott már az Nv a jobb?
ez elrettentés? LOL
Gondolom Te se fogsz Crossfire-t alkalmazni,mert nem teheted meg :)
az x800GTO-nak meg annyi az új 7600Gt miatt -
Zsoldos #1547 De epp azt mondtam, hogy nincs olyan hogy keves a 128 bit. Szazalekos csokkenest okoz a sebessegben, nem egy hatar, amit at kene lepni. Lehetne epiteni olyan kartyat 64 bites vezerlovel is ami odaveri az sli 7900gtx-et is.
Egy kozepkategorias kartyaba miert epitenenek fejlettebb technikat, mikor az ar alacsonyantartasa a cel? Mar egy ideje kinosan figyelnek ra, hogy a kozepkategorias kartyak ne sikeruljenek 'tul jol' es rontsak a highend piacot (mint anno a 8500le vagy a 9500pro)
-
#1546 hát igen jóval erősebb a 7600Gt mint egy 6600Gt
valahol 2-szer valahol 1,5-szer gyorsabb a 7600Gt
katt