GeForce 7 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
Sziasztok!
A közeljövõben tervezem hogy lecserélem a karimat (most 6600 GT van),egy 7800 GT-re (gainward 512 Mb 1.6ns).Tanácsot szeretnék kérni- akinek már volt tapasztalata ezzel-hogy megéri -e ?
Mik a hibái,vagy eseleg 105e Ft-ig van valakinek más javaslata?
Elõre is köszi.
CzGobe
Milyen RAMod van? 533MHz-es DDR(1)? :%

eom$

Hali! Ma megkaptam a visszajelzést, hogy megérkezett a 7900-em, pénteken kapom, ugy hogy már lent át is irtam a konfigomat mert ez már tuti, a 7800-at eladtam és majnem kifutja az ár, hát hajrá!!!

Zsoltika 007
Kimenet lesz az. (dugd rá a tv video in csatlakozójára!) Ezekre a feladatokra egyébként bõven elegendõ a jelenlegi kártyád.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok!
Internetrõl letöltöttem egy filmet és ezt szeretném megnézni de nem a monitoron hanem a TV képernyõjén,tehát valahogy összekötném a gépet a TV-vel.A Videokártyám Geforce 2MX/MX400,32MB RAM,nem egy mai darab.Ez a kártya szerintetek alkalmas ha összekötném a tv-vel?Van rajta egy RC aljzat,de nincs ráirva semmi,ez ki vagy bemenet?vagy milyen kártyát ajánlatok venni?Nem akarok játszani csak internetezek,filmeket töltök le és jó minõségbe nézném TV-n.Tudatlanul nem merem összekötni mert már volt akinek elszált igy a alaplap,proci,táp is.Elöre is köszönöm.

CzGobe
Szentem az nem gáz, hogy ilyen szorosan vannak a kis GT-k, mert ha hár ennyire vastag vagy, akkor tényleg nem számít az, h állandóan 19° legyen a szobádban. Mag vannak jó kis házak is: oldalukon 25cm-es ventikkel...

eom$

Zsoltika 007
Nyáron nem szivesen lennék vele egy szobában. Bár ha már ilyenre telik a légkondi már csak apróság.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hagyján hogy 4 kari van benne de sztem olyan melegek amennyire csak lehet. Ilyen kis helyen úgy beszorul a meleg hogy kész. Azért ez így nemkóser sztem. Hacsak videokarirántottát nem akarnak látni.

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

CzGobe
Engem az zavarna ebben az alaplapban, h csak 1slotos hûtõs karikat lehet beletenni. Bár nem tudok elképzelni 1 8 bõvítõhellyel rendelkezõ lapot sem 😊

eom$

CzGobe
Gondolom azért, ha 'csak' 2 kártya van benne, akkor az szellõsen legyen 1-3. így csak ez az elképzelés marad 😊

eom$

ZaJanga
Érdekes hogy az 1-3 és a 2-4 es vga-k vannak összekötve

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Quad SLI

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

grebber
Remélem hansonlóan olcson lesznek majd a DX10-es karik kaphatok mint mondjuk most a 7900GT.Persze nem a csúcsra hanem 1-el rosszabra gondolok árban.

Next PC upgrade: 2022

Ha jól tudom a Dx10-nél minden gyártónak be kell tartania a követelményeket, és nem nagyon lesz saját feature-el való huncutkodás 😊

Azt hiszem PH bazárban árul valaki kicsit ólcsóbban. Ha jól emláxem az Inno 48,5 e, az MSI 53e.

ZaJanga
Az NVIDIA nem erre az idõpontra tervez ellentámadást, következõ kártyája, a G80 már szigorúan a DirectX 10-es alapokon nyugszik majd. Természetesen az ATI mérnökei is készülnek az összecsapásra az R600-as grafikus maggal, amely eredetileg kis késéssel jelent volna meg a G80-hoz képest: a Windows Vista újabb csúszása azonban a kanadai cég malmára hajtotta a vizet. A legfrissebb információk szerint az új NVIDIA lapkával is problémák akadtak, így körülbelül egyszerre jelenhet majd meg az új generáció, ismét érdekes harcra számíthatunk tehát 2007 elején.

Addig valszeg kis átfésülgetések lesznek!

FCH kari
ot is keresgéltem😊) köszönöm az infokat

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Landren
Árak terén nézz szét itt: link
Teszt meg mondjuk itt: (bár ez nem MSI, de tudásban ugyanaz)teszt

sose nyomd fullba a kretént

FCH kari
valami teszt oldalt nem tudsz ahol meglehetne nézni??

FCH kari
hát eddig ezt találtam sajnos igazábol megerendelni tudom::Ár: 51.700 Ft + Áfa (Br. 62.040 Ft)vagy esetleg van valahol olcsoban is??

Landren
Érdemes, ha jó áron veszed!

sose nyomd fullba a kretént

FCH kari
hi szeretném fejleszteni a gépemet má egy kazak video karit nézetem de többen ajánlották az msi 7600gt! érdemes beruházni egy ilyenbe
nekem sajnos a leirt adatok nemsokat mondanak

Inkabb a dragabb kartya, de vigyazz csendes hutesut valassz, azokra is tesznek neha porszivot.
Inkább egy drágább karit érdemes venni. Úgy gondolom, hogy azok jobbak, meg többet tudnak (általában).

CzGobe
Najó, az eredeti kérdés az lenne, hogy melyik jobb, az olcsó kártya + VGAhûtõ, vagy 1 drágább kártya?

eom$

Azok általában alapból húzva vannak, és kapsz a kari mellé még egy csomó kiegészítõt, mint pl.: teljes játék. A hûtés is jobb szokott lenni rajta...

CzGobe
De mit jelent az, hogy minõségben?
A drágább karik jobban húzhatók, vagy mi?

eom$

Például a minõségen és a gyártón.

CzGobe
Mi a különbség a drágább és az olcsóbb karik között?
(hûtés, gari, néha memória frekvencia) Valami más?

eom$

apronet 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Szerintem itt nézd meg ... értelemszerûen videókártyáknál.
Bár az sose jelentett semmit, hogy kinek mi van az árlistáján.
Vagy ha nagyon bátor vagy, akkor PH-n a hardverpiacon 😛

Ja én már próbáltam és te, csak ilyeneket talál ezret hogy:"mától a 7900 az Nvidia ásza", de azt hogy egy árlistát dobjon azt nem!!!

CIMEKET-Priviben!!!<#taps><#taps><#taps>

Punker
google a barátod......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hol lehet kapni 7900-et cimeket kérek!!!!<#banplz><#banplz><#banplz>

NeoMaN
55 bruttó a Leadtek ill. az MSI is

Na, lecseréltem az x850xt-t egy 7900gt-re, így klubtag lettem. 😊 Gyorsteszt az új 84.21-es forszverrel:

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

hát azt írják hogy az MSI 7600GT 57000 körük lesz, akkor a Gigabyte, Club3D, Inno3D sztem olyan 50000 körül lesznek

Punker
kérdés még az ár?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most néztem tesztet a Prohardveren a 7600GT-rõl, és mit ne mondjak elé jó.
Eddig úgy volt hogy 6800GS-t veszek de sztem átváltok 7600GT-re, mert veri a 6800GS-t, fõleg Battlefield 2-ben és F.E.A.R.-ben de az összes gémben gyorsabb és sztem nem lesz drágább. 1 plusz pont az NVIDIA-nak! Hajrá fiúk így tovább!<#eljen>

ZaJanga
galaxy dual 7600 gt :-D

BioNiCMaN
A 7600GT-csak árprilisban jön?? Az még legalább 2 hét! Gondolom az Inno legalább egy tizessel olcsóbb lesz, mint a GAINWARD.

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

"MSI NX7900GT 256MB VGA - Újdonság !!
450MHz GPU, 660MHz 256 bites 256MB GDDR3 memória, OpenGL 2.0 támogatás, NVIDIA® nView® Multi-Display, NVIDIA® Digital Vibrance Control® 3.0, Dual 400MHz RAMDACs, Dual Dual-Link DVI támogatás, 90nm -es technológia.
Ára: 76600Ft + áfa (www.vtcomp.hu)"

Már lehet itthon is kapni 😛
grebber
Te egy igazi ember vagy, ha mobilteló dologban segitség kell szólj::::::::<#taps>

Sokat néztem jogi vitát hasonló témákban, ... ott arról volt szó, ha egy terméket reklámoznak magyar újságokban (Pl. Asus alaplapok és VGA-k reklámozva vannak 3 évvel!) azt kutya köteles mindenki 3 évvel árulni. Az EU-s dolgok alapján meg 10e fölötti alkatrészre amúgy is 2 évet kéne vállalni.
A rosszhír viszont az, hogy csak az elsõ évet köteles a boltos "maga" állni, utána mondhatja, hogy küld vissza a gyártónak.

A Flamingo-nál nem tudok róla, hogy bármit kevesebb garral adna, mint a gyári. Tõlük volt Asus lapom 3 év garival, meg fél évvel elöbb szereztek WD 8MB-os vinyót, mint ahogy itthon kiskerben kapni lehetett, 3 év garival. Más tészta, hogy a kisker akiktõl vettem azt mondta, hogy õk nem adják rá 😊

Punker
max érdekesen lesz garanciád? legdurvább az volt mikor kérdeztem nagykertõl miért nem adja meg a 3 év gar-t mire a válasz: "Magyarul rá van írva?"

sajna ilyen szinten van itthon a kereskedelem 😞

Van egy cég (Flamingo sro), akitõl közvetlen lehet vásárólni, akkor "csak" 1 cégen keresztül megy 😉

Punker
max azért kapják olcsóbban mert nagyobb tételben veszik, bár a magyar cégek sok mindent európai központokból vesznek, szal mindenképp 3-4 cégen megy át a cucc mire végfelhasználóhoz kerül.

A dühödet átérzem, de azt gondolom te se gondolod komolyan,hogy a magyar nagykerkek az USA kiskerjében vásárólnak és arra teszik rá még a vámot, áfát és haszonkulcsot?????
Ugyan annyiért megveszik Taiwan-ból, mint az USA nagykerek, és nálunk ugyan magasabb az ÁFA, de nem ennyire. Szóval kinézem belõlük, hogy nem 50.000-t tettek rá, hanem 70.000-et.

Képernyõ tetején látható Apróhírdetés rovatban?
Vagy az Apronet.h uoldalon ...
Esetleg egyébb hardware oldalak megfelelõ adok-veszek fórum rovatában.