5387
10645648441119966253.jpg\"
  • hykao #2426
    Szvsz ha 6600GT helyett vennéd: igen, de ha a meglévő 6600GT-det cserélnéd le egy 7600GS-re akkor annak nem sok értelme van, mert eddig ahogy néztem a teszteket kb. egy szinten vannak, már ami a sebességet illeti.
  • NeoMaN
    simán
  • Dévids
    megszabad venni egy 7600GS egy 6600GT helyett?
  • MagyaR
    Az a 10 év irónikus volt. Tudom, hogy mien gyorsan fejlődik a graf. szal tisztában vok vele, hogy nem 10 év lesz.
  • MagyaR
    Hát akkor 160 ezerér, ha egy 7900gt árát nézzük, megéri :D.
    Persze ez nem azt jelenti, h hetente kb. 10 személynél többen fogják venni.
  • FaithMeN
    mielott f*ssagokat irsz nezzel korul

nesze
  • [NST]Cifu
    A 7950GX2 többé-kevésbé két 7900GT SLI-ben egy kártyára felpakolva, tehát nem egy GPU 1024Mbyte rammal, hanem két GPU 512-512Mbyte rammal, márpedig ezt a mennyiséget már most is kihasználja egy-két játék...

Amúgy a tendenciát nézve szerintem egy-két év múlva már teljesen normális lesz az 1Gbyte ramos videókártya is...
  • MagyaR
    Pffff. Már elnézést a kifejezésért, de azt hittem be**arok amikor megláttam az árlistát nézegetvén az aliencomputersen a geforce 7950gx2-t :D.

Talán 10 év múlva kifognak tudni 1024 megát használni a játékok, ha nem késöbb :D.
  • Promi #2418
    Tegnap en is vettem Zalman VF700-ALCu hutot a 7600GT kartyamra + a ramhutoket is felraktam.Vegre megszunt a "porszivo" hang 3D alatt. 2D -be 45/46 fok korul mozog a GPU hofoka az Everest szerint. 2800 -as (silent) fordulaton megy allandoan.Mostmar elmertem kezdeni kiserletezgetni, mennyit bir a kartya "kisordog on:)".Hosszas tesztelgetes driver csere utan megszuletett a stabil vegeredmeny.
    Proci alapon.
    NVIDIA ForceWare 91.28
    3DMark05 v120 615/780 6444 pont.
    En legjobban a zaj megszunesenek orulok.
    Csak ajanlani tudom ezt a hutot en is, mint sokan masok.
  • AnonyX
    Értem. Huhh hát nekem untig elég lesz ha megy 250MHz-en az FSB. Akkor mindennemű buzerálás nélkül kb. 2430MHz valós órajalet tudok elérni az alaplappal maximum. Az azért nem is rossz. Főleg ha elbírja a proci akkor tökéletes. Nekem szerintem bírni fogják a ramok, vagy ha nem annyira akkor majd visszaosztom 333Mhz re. Akkor se lesz akkora sebesség vesztés. Legalább az időzítéseket jól fogja birni.
  • NeoMaN
    Minden bizonnyal.
  • NeoMaN
    Gyári hűtő és szar ramok amik már 210Mhz-n sem mennek.... :(
    Ezt az eredményt OCW BIOS-al értem el, mert itt mehet az FSB 280-ig is simán.
    Egyetlen hibája a lapnak, hogy a csak 1.45 MAX a Vcore amit adhatsz (ezen csak a vmod segít), ill. gyári BIOS-al 274Mhz-s FSB-vel még simán megy, 275-el viszont már be sem bootol.
    Monnyuk most nemrég feltettem a legújabb gyári BIOS-t, úgyhogy megint csak 274-en meg 280 helyett, ami "csak" 3899+ :P.
    A lényeg: HT 1000 (5*) helyett -> 800 (4*), ill. a szar ramok vissza vannak osztva 266-r5a a 400 helyett.
  • [NST]Cifu
    ...meg olcsóbb alkatrészeket tesz bele...
  • AnonyX
    NeoMan: 4000+ ként az szép, írj adatokat, hogy hogyan érted el ezt a beállítást, milyen hűtéssel, milyen memóriákkal. Nekem a lent emlitett Kingstone HyperX 434MHz es ramom van. A valós órajel mekkora?
  • NeoMaN
    Abitot meg az ECS.
    Szvsz tökmindegy, hájp az egész. :)
  • Inquisitor
    Azért nagyon meglepődnél, ha tudnád mikor ki gyártja az AsRockokat?
    Egy időben pl. az Amptron gyártotta :)
  • NeoMaN
    Attól, hogy nem rakja mögé a nevét azért, hogy lefedje az olcsóbb piacot is.
    :)
  • [NST]Cifu
    És szerinted mitől lesz low-cost? ;)
  • NeoMaN
    Asrock meg egyenlő az Asus lowcost-al tudomásom szerint.
  • NeoMaN
    :)
    3000+ megy a dualsatamban 5 hónapja 4000+ként. Annyiból jobb csak az Abit vagy a társai, hogy több feszt enged adni a procinak ez igaz. De azt nem hinném, hogy bármelyik másik lapban többet menne a 3000+om mint ebben.
  • Zetorg
    azért az asrock meg az abit nem egy kategória szerintem.
  • AnonyX
    Nem persze, Asrock inkább egy megfizethetőbb alternativa ha ujitani akar az ember. Egyelőre jó lesz ez, aztán majd veszek később egy ASUS A8N-SLI-t, ha összejön rá a pénz. Az Asrock meg megy a tesóm gépébe. Na mentem én, mindjárt lesz vizsám. Sziasztok
  • [NST]Cifu
    Hát te már csak tudod, azért az én tapasztalatom szerint messze jobban tuningolhatóak és stabilabbak, megbízhatóbbak, mint egy Asrock vagy Abit...

Ettől persze még nem rossz az Asrock, de tényleg nem egy kategória azért...
  • [NST]Cifu
    Nem ismerem a referencia 7600GS-t, így nem tudok erről bővebben nyilatkozni, lehet, hogy megéri a pénzét, dehát az Inno3D-vel sok rossz tapasztalat volt a korábbi belépő- és középszintű videokártyák terén. Ennyi pénzért sokkal jobb kártyát nem lehet venni, az tény.
  • NeoMaN
    Jók lesznek ezek. A dualsatat meg nyugodtan hasonlítd az Asushoz vagy msi-hez, túlhájpolt kommersz cuccok azok is.
  • AnonyX
    Az a baj, hogy nemigazán lesz másra pénzem, bár van IDC ben Azthiszem Gainward 6600GT 31000 Ft ért. De tesztek alapján, ugynézem a 7600GS jobb mint a 6600GT.. Ezért gondoltam az Inno3D-s 7600GS re,dehát majd meglátom még melyik lesz. Azért mert mellé még kell egy alalap, ami valszeg egy Asrock939-DualSATA2 lesz, tesztek, meg fórumok olvasása után, szerintem egy nagyon jo alaplap az árához képest.Persze nem kell hasonlítani egy ASUS,MSI alaplahoz. De egynek jó lesz, bele meg veszek egy Athlon64 3000+ ost. Jó lesz az. Ramjaim vannak ha minden igaz nemsokára lesz mégegy 512 es Kingstone HyperX 434MHz es ramom, akkor lesz 2*512. Szerintem egy egész jókis konfig jön ki az egészből, nem túl sok pénzért...
  • Inquisitor
    Elvileg referencia nyákos+hűtős, ezért megvehetős, ellenben nem ajánlanánk Inno-t, mert a GF6 szériával sok gebasz volt. Igaz azok NEM referencia változatok voltak.
  • AnonyX
    28000 Ft az az ÁFÁ-s ár, tutira az előbb néztem.
  • [NST]Cifu
    Az a 28000 Ft nem áfa nélküli ár véletlenül? Egyébként nem tünik rossz vételnek, bár az Inno3D-ről nekem még mindig nincs túl jó véleményem, ha pár ezer forintért valami márkásabbat (MSI, Leadtek, Gainward, stb.) tudnál venni, inkább válaszd azt szerintem.
  • AnonyX
    Sziasztok!
    Én most a nyárra tervezek egy kisebb újítást a konfigomon és kinéztem magamnak egy Inno3D Geforce 7600GS-t 256MB DDR2 ramokkal. Mit gondoltok erről a kártyáról? A Szegedi IDC árlistáján csupán 28000 Ft. Teszteket nézve elveri az Ati Radeon x1600Pro-t elég szépen ( http://sg.vr-zone.com/?i=3694&s=4 ) - íme egy teszt Ati Radeon X1600Pro vs. Geforce 7600GS vs Geforce 6800GS .....
    Szerintem ennyi pénzért nem rossz, sőt.. SLI képes, szóval idővel vehetek mellé mégegyet ha épp ugy alakul.. Szerintetek milyen? Ha van valakinek akkor irja meg a tapasztalatait vele kapcsolatban. Előre is köszi mindenkinek a tanácsot, ötletet.
  • ZaJanga
    valami nálad nem kerek!
    Mármint alaplap vagy táp!
    Ilyen nincs hogy kapásból 3x egymás után rövid idő alatt elszálnak a kareszok!
    Valszeg ATI is elszálna!
  • hykao #2395
    Szvsz megeshet, hogy a mások által ugyanúgy cserére leadott kártyákat próbálják rádsózni, hátha nálad jó lesz alapon...nem ritka jelenség gari ügyekben... :)
    De persze az is lehet, hogy nálad van valami gáz...(másnál próbáltad azokat a kártyákat, amik nálad szarok voltak?)
  • zolo
    Bocsánat,ha ez szidásnak tűnt.+ éve vagyok tulajdonosa a videókártyámnak,ami mellesleg Inno,és eddig semmi bajom nem volt vele.Következő kártyám is valszeg Inno lesz,csak a pénztől függ hogy tok-e pcie-re váltani.Ha igen 7600gs-em lesz,ha agp-nél kell maradnom 6600gt lesz.

• kirol
    Héj, csak ne szidd az Inno3D-t!!!
  • zolo
    Kérj másik gyárótótól származó GTX-et,ha inno mindig beszar.Vagy érd kérj egy 7900 Gt,vagy nem tom...Radeon 1900 xt(x)se rossz és kb. egy árban vannak sztem.
  • NyMark
    Sokat érek, vele.. ha 1 het utan megint elszált.
    NVIDIA mondjon LE
  • ati2002
    Ne vidd haza anélkül, hogy ki ne próbálnád a boltban! Ha másnem, pakold be a gépedet a kocsiba, és vidd a boltba, próbára. Legyél erősebb már.
  • NyMark
    Én ezt NEM HISZEM el....
    Kicserélték a kártyát... használt kártya., látszik rajta...
    mondom nem érdekel, de menjen....
    A srác, nem probálta, nem volt ideje....de én otthon IGEN.
    ÉS MEGINT Rossz... egyből, első dolgom...
    NEM HISZEM, el,.
    MI lehet a rossz?
    Ennyire szerencsétlen vagyok, mert átkoztam az nvdiat, 3 évig?:-P
    Vagy valami nem kerek.

• magus
    hm, boldog tulajdonosa lettem egy gigabyte 7600gtnek, nemsokara beizzitom, alig varom-.-
  • kirol
    Okés!