5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Ferencz István
    és az újabb játékok nem lassultak azzal hogy visszatetted a régit? ja és ha ráakarok telepíteni egy régebbi forceware-t akkor az újabbat lekell szednem?
  • NeoMaN
    Én visszatettem a régit, lejebb írtam pár kommentel. Azonkívűl, hogy volt vele gondom irgalmatlanul nagy (100vaéahány MB) az új kontroll panel miatt, ami szintén egy vicc.
  • Ferencz István
    Sztetek feltegyem a 91.31 BETA helyett a 84.56 WHQL-t? Most töltöm, de nemtom hogy feltegyem-e:)
  • NeoMaN
    10-ből 3 jákéknál nem adja vissza a desktopot kilépésnél...
  • hykao #2503
    Nálam semmi gond a 91.31-es driverrel szerencsére.
  • NeoMaN
    A fájlok dátumát nézd meg, ne azt, hogy hivatalosan mikor tették ki a webre...
  • kirol
    De jó.
    Azért kipróbálom.
    Mondjuk itt pedig itt van, hogy: Release Date: June 23, 2006
  • NeoMaN
    Ja de, ezt használtam, 91.31.
    szar
  • NeoMaN
    Nem tegnapi sztem.

Bár én 91.33 WHQL-t használtam, és az 2006.06.01.-ei.
    :)
  • kirol
    Nem azt mondtad, hogy 3 nap után jöttél rá a gondra. Ez meg tegnap jelent meg, nem?
    Azért jó lenne, ha nem lenne igazad.
  • NeoMaN
    Nem lesz jó, én erről váltottam a régire...
    :)))
  • czky

Nagyszerű ez az új driver (91.31)!
    Nem lehet beállítani, h ez a hülye üzenet ne jelenjen meg minden indításkor?
  • kirol
    Na most látom kész az új:
    Version: 91.31
    Release Date: June 23, 2006
    WHQL Certified

Felrakom ezt, hátha jó lesz.
  • kirol
    Köszi
    Igen az új kinézetű verzió, ami amúgy szar szerintem van fent,a 91.31.
    Még jó, hogy a régi kinézet is benne van.
  • NeoMaN
    Nekem is 3 napig csinálta ezt mire rájöttem, hogy mi a baj.
    Tegyél vissza régebbi forceware-t! (84.56 WHQL).

Szarok ezek az új driverek....
  • kirol
    Az miért lehet, hogy amikor kilépek egy játékból és mennék vissza az asztalra csak a fekete kép jön be, és kész. Nem jelenik meg az asztal.
    Direkt beraktam a kikapcs gombra a készenléti állapotot, így azt megnyomom, rögtön készenlétbe rakja és már a kép is bejön. Amúgy mindig indíthatnám újra a gépet.
    Ez miért lehet?
  • Richard90
    sorry
  • Gabesz amd64
    konzolos temarol ne itt dumaljatok tipo van :D
  • NeoMaN
    Konzolos FPS eleve nevetséges, bármilyen szinten.

Halo hanemló.
    :P

• rezes
    A Call of Duty3 2006 végére jelenik meg Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii-re. Nem megerősített hírforrásból: 2008 január február környékén PC-re is kikerül

Bocsi tenyleg nem jovore:(
    Bar az is nevetseges hogy a HALO 2 -re is ennyit kell varni.
  • NeoMaN
    Most nem azért, de képzelheted milyen lesz ez a COD 3 ha eleve kontrollerre írják.
    Tényleg vicces.
    :P
  • [NST]Cifu
    Ha jól tudom erre van egy topic a konzolos fórumba, valami olyan címmel, hogy a PC-s játékoknak leáldozott. Ott lehet erről értekezni(?)...
  • grebber
    Semmi bejelentés nincs hogy jönne PC-re!
  • Richard90
    Nem tom hogyan lehet (élvezhetően) egy konzolon játszani.... mikor az fps játékok vérbeli PC-s játékok.... ezért vok nagyon berágva hogy későn adják ki a cod3-at!!!! felháborító!!!
  • [NST]Cifu
    Legutóbb azt hallottam, hogy csak konzolokra (Xbox, Xbox360, PS2, Wii és PSP) jön ki, talán ez azóta megváltozott?
  • rezes
    Call of duty 3 jovo januarra van igerve elvileg csak dx10 Jatek lesz de azert arra kivancsi leszek ki merik e dobni dx9 tamogatas nelkul
  • FCH kari
    terhelés alatt nem megy fel nekem sem 64fok fölé. ok akkor megnyugodtam. Köszi:)
  • NeoMaN
    nem sok
    nekem 57 alapon most a melegben
    viszont nem megy 64 fölé
  • FCH kari
    hi vettem egy msi 7600gt-t>>elég meleg van most:( a video kari 50 fokos terhelés nélkül,nem sok egy kicsit??EZ A TIPUS
  • [NST]Cifu
    Elvileg igen, ekkor a rendszermemóriából nekiáll áthuzogatni a textúrákat. Ezt gyönyörűen lehetett demonstrálni a Lock-Onban 128MByte-os videokártyával, ha beraktál 4-5 féle vadászgépet, high-on van a textúrarészletesség, és külső nézetben elkezdtél váltogatni közöttük. Simán lehetett egész érték alatti FPS-t mutogatni... :D
  • TothLaci
    Ez került az unokatesómék gépébe:
    InnoVision 7600GS 512MB ram
    Vélemény: Eddig elég jól megy, pár fokkal jobb, mint egy 6600GT, és még nem is melegszik annyira.
    Szerintetek a hűtő bírni fogja?
  • Richard90
    Ha ne adj ISten kevés lenne a 256mb memória (ami a kártyán van) gondolok itt pl a crysis-re, akkor automatikusan a rednszermemóriához nyúl?
    ez okoz -e észlelhetően nagy lassulást?
  • Inquisitor
    Ha meg a Brother in Arms 3-ra gondoltál, az tudtommal Unreal Engine 3.0-át használ, amit már bővítenek a Dx10 irányába, NEM lesz DX10-es motor. Másrészt a sálázhatóság okán jól kell mennie kisebb gépeken, igaz ez nagyjából az X700/800 és GF6600 szériát jelenti.
  • Inquisitor
    A Call of Duty 3 egyenlőre csak konzolon lesz, tudtommal nem lesz PC verzió az utolsó hírek alapján.
    A Crysis az DX10-ben IS fog menni, az eddig kiadott prezentációk (videok) tudtommal DX9 renderin módban készültek. Tehát el fog futni egy mostani jó kártyán is, persze azért sok ram nem árthet nei. :)
  • Richard90
    még egy kérdés
    A crysis a bia3 és a call of duty 3 dx10-ben fogbak megjelenni, vagy még csak a 9-et fogják használni?
  • NeoMaN
    Most írja, hogy nem indul el.
    Ellenben biztosra veszem, hogy évekig nem lesz olyan gamma ami csak DX10-re van megírva. Tutira lesz belőlük DX9 telepítős változat is.
    Különben buknak.
  • Richard90
    És ezek a kártyák is PCI-e-es foglalattal fognak majd rendelkezni? vagy addigra kitalálnak valami új szabványt?
  • Richard90
    tehát elindulni elindul, csak nem fogja azt a grafikai élményt átadni, igazam van?
  • Inquisitor
    Nem. A Dx10 azért is fog nehezen teret hódítani, mert a DX9 kártyákon nem lehet majd "emulálni", tehát nem fog menni úgy, mint ahogy egy f*s Dx7-es MX kártyán mentek a DX8/8.1 játékok, vagy ahogy egy R9000-en mente a Dx9 játékok.
    De ez az összes most kapható cuccra igaz.
  • Richard90
    Szerintetek egy inno 7900gt 256mb videokártyával el fognak majd futni pl a dx 10-es játékok? vagy majd lehet átállítani 9-esre?