5387
-
#2547 "Meg jövőre úgyis kell cserélni VGA-t a DX10 miatt."
Mar miert is kellene? Mire arra optimizalt jatekok jonnek ki addigra meg eltelik 1 kis ido.Nemtom miert van mindenki igy besozva a DX10 miatt? -
Ferencz István #2546 Lehet hogy lecserélem a 7600GT-m egy 7600GS-re mert a + zséből meg ami van most tudnék venni egy TFT-t. Meg jövőre úgyis kell cserélni VGA-t a DX10 miatt. Addig meg remélem kihúzom vele -
Thanatos #2545 ergo összes agp-s 6xxx és 7xxx-en megtalálható, oks :) -
#2544 A HSI chip felelős az nVidia kártyáinál azért, hogy a PCI-Express-hez tervezett GPU kommunikálni tudjon AGP csatin, vagyis az AGP csatis nVidia GeForce 6x00 és 7x00 kártyákon található meg. -
Thanatos #2543 amugy HSI chipset mit takar? -
Thanatos #2542 engedem de csak ésszel
egyszerüen nem giazán hajlok hazsnált cuccok felé :/ -
#2541 Ha nem engeded magad meggyőzni, akkor vegyél AGP-s, HSI chipes 6600GT-t..
:P -
Thanatos #2540 tulképp van még rá egy hetem emrt nem leszek itthon , addig még meghányom vetem, me gide is benézegetek, szal ha valakinek vna egyébb 5let ne tartsa magában :) -
Thanatos #2539 ráadásul akkor sporolok 5k-t egy picit rosszab kártyával ugy hogy ez origi az emg hazsnált, még midnig jobb szvsz -
Thanatos #2538 nem is akarok hdr-ezni annyira..., modm ez gyk vészhelyzet pótlás mert beszart msotani karom (vagyis csak gameka tnem birja :P becsikozodik kép és ugytünik nem hütés :/) -
#2537 ez egyenlő ill. picit rosszabb egy sima 6800-nál
HDR-re kevés... -
Thanatos #2536 nemtom, egyre inkább hajlok 33k bruttos origi leadtek 6600gt felé, az legalább tuti nem átbaszás és gari is van rá elgalább egy év -
Thanatos #2535 igen? éjjen... :/ mongyuk sose csiptem asus kavarásait az ő elnevezéseik körül :/ -
#2534 9999gt nem gt....
átbaszás -
Thanatos #2533 hm msot ltáomez sima 6800 csak gyárila ghuzott... :/ hát asszem ez spec annyira nem győzött meg... :/ már azon is gondolkodtam hogy 6600gt brutto 37k (leadtek) és akkor ezen elvegetálok egy évet... :/ -
Thanatos #2532 hmm
mongyuk erről a bfg márkáról sose hallotam még :/
meg elvielg van asus v9999gt brutto 45k -ért (nettó 37k...) újonnan is bár annak utána kell járni :/ hmhm, mennyire lehet ilyen helyeken alkudni ? :D -
#2531 http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=21802 -
Thanatos #2530 tudom, azért modnom hogy veszek rmaot is de elöbb krátyát kell megoldani :)
amugy mi az hogy nem lehet kapni csak hazsnálta?? :///
amugy nézegettem ph-t de elfogadható árban nem nagyon láttam 6800gt-t :/ -
#2529 512 ram nagyon kevés....
Hiába lenne jó VGA-d, nem tehetnéd a textúrákat még mediumra sem, mert nincs elég ramod... -
#2528 Nem kapsz AGP 6xxx-et, csak használtan. Sztem megéri, én is mindig úgy vettem VGA-t (féláron). -
Thanatos #2527 jah és tudom hogy ez eléggé milyen videokártya téma de midnenképp nvidia-t szeretnék, atit msot inkább nem :)
persze ettől még ha itt nem jöns emmi érdemleges 5let felteszem ott is ugyanezt a kérdést de egyenlőre elég itt mielött mdoik elharapják a fejem :D -
Thanatos #2526 hát nézegettem és 7xxx széria még elég horor ár főleg agp-ben...
hazsnáltat viszont nem igazán szeretnék venni, gargi emg stb miatt :/
6xxx szériábol ki lehet hozni valami rendes krátyát olyan max 50k körüli áron?
(csak kb ennyi, képlékeny hogy menyit lennék rá hajlandó költeni)
jah és leirom a gépet mai alá lenne csak hogy ne ajánljatok tul extra krátyát a gép képességeihez képest...
intel 3.ghz (northwood) 512 mega ddr ram (lehet bövitek még egy vagy két gigára de azt max kártya után...) és asus p4c800 deluxe alaplap, sata vinyok...
ebből szeretnék egy normális krátyával minnél többet kihozni minnél kevesebbért :)
tulképp ugy tervezem hogyha bejön dx10 elfogadható áron akkor elssz teljes gépcsere, addig kéne kihuzni..., de azért ne 640*480 ban mennyen minden :) -
Thanatos #2525 azért gáz hogy mennyivel szebb hdr nélkül :) -
#2524 Far Cry HDR nélkül:
Far Cry HDR-el:
-
#2523 Hát én nem beszéllek rá és le egyikről sem de nemnagyon tülekednek a SM3-as gamek!
Az mingyá itt a SM4 ami nagyon lol mert kurvára feleleges volt a SM3 szvsz. -
Dévids #2522 helo
Olvastam néhány tesztet az ATi Radeon X800-ról és azt írta több teszt is hogy jobb választás a 6600GT-nél.De viszont az X800 nem tud 3.0-ás shader modelt.a kérdés az hogy melyik tud többet kibírni? -
#2521 Úgy, hogy talán 7950GTX-el nincs gond, de most minden mást leszartak... -
#2520 7600GS, 7600GST (lehet még nincs AGP-ben), és sztem 1 hónapon belül kint a 7600GT AGP.
Ez utóbbi erőssen ajánlot, vbár ztem kurvadrága lesz...
Szerintem keress a PH-n egy használt 6800GT AGP-t jó áron, azzal jársz legjobban. -
Thanatos #2519 7xxx szériás geforce-ok vannak agp-sben elfogadható áron? csak mert megdöglött mostnai krátyám és kell vennem egyet muszályból..., de gépet még nem akarok cserélni
valami elfogadható ár/érték arányú kártya lenne az igazi
valami 5let? -
#2518 Tényleg trágya a legújabb hivatalos is. Elég egy felhasználóváltást csinálni, és máris nem ad jelet a monitornak.
Hogy lehet ekkora hibát bennehagyni. -
#2517 A tesztelt karik nyákja azért zöld, mert azokat még az nVidia gyártotta, az Asus csak matricát nyomott rájuk. Ezek a korai darabok, valaki külön vadászik ezekre. A tiéd már az Asus gyárában készült, ezért kék a nyákja, ahogya a többi asus vga--nak is. Játékról: ha a dobozra az van írva, hogy full verzió jár, akkor reklamálj a boltban. -
Ferencz István #2516 Igen, az enyémre is az van ráírva hogy Special Edition de mégiscsak egy szar 350MB-os CD -
#2515 A King Kong Special Edition tudtommal egy 2 lemezes full verziót takar.
Sztem hívd fel az üzletet ahol vetted, és kérdezz rá ez hogy lehet.... -
#2514 klikk
-
Ferencz István #2513 Komolyan az van és a CD eleje is pont ugyanúgy néz ki mint a PH-n és a HWT-n.
Mikor beteszem a meghajtóba a CD-t akkor bejön egy ASUS-os üdvözlőképernyő(Autorun) ahol választhatok 2 opciót. 1: demo telepítése 2: Extrák(nyomtatható borítók stb.) Komolyan, olyan ideg lettem. Direkt ezért vettem ASUS-t, jó azért a megbízhatóság miatt is, de legfőkébb a King Kong miatt. -
#2512 Kilopták azt betettek valami szart helyette :) -
#2511 Kizárt, hogy demo van benne sztem... -
Ferencz István #2510 Nemtom hogy kinek van itt ASUS EN7600GT-je rajtam kívül de nagy csalódás ért amikor hazavittem és az olvasottak alapján a King Kong teljes gém helyett egy demo volt benne. Akinek ASUS EN7600GT-je van annak is csak demo volt benne?
Ja és a PH-n és a HWT-n tesztelt ASUS EN7600GT nyákja zöld az enyém pedig kék, ez az újabb kiadás miatt van vagy miért? -
#2509 91.28-at használom, nekem tökéletes. -
#2508 Nem lassulnak és nem kell leszedni.