GeForce 7 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
de az N az bejött,hogy Nvidia<#vigyor><#idiota>
az X az akkor passz

De a Leadteknél pedig igaz amit leírtam 😛

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

tugyiti
Nyakazás nincs <#vigyor3>
tugyiti
Ebben igazad van,de nézd meg a teszteket 2 ugyanolyan kategóriáju ati meg nvidia karival ugyan olyan beállitások mellett melyik visz többet!
Moyko
Jaj ez egy nVidiás topik mingyá lenykaznak <#vigyor5>

There is only one Boss!

Moyko
nem még.
Nem is várom. Esetleg majd a nVidia csinál valamit. mert a bétái azért anniyra hüde nem jók. (sztem valamit kikapcsolttnak benne 😄 és asszonjáék na nesztek most gyorsabb az OBlivion mi?) Az ATI bezeg az új driverrel meg eléri hogy lehessen HDR-alatt AA-ni.. ezt találom driver frissitésnek.

There is only one Boss!

tugyiti
Igen azt tudom hogy le esik egyes szituknál,de az a kód optimalizálás hiánya miatt van.Te sem tudsz még semmilyen patch-rõl?
Moyko

<#lookaround> persze a kari 550/1600 on megy.

There is only one Boss!

Moyko
Hát nem csak a karitól függ. De most kivan maxolva HDR-el. LOD-al. És nekem jó de a komolyab városkba 20 körül mozog.. Kint 40-50 Dungeonban-Házban 60 felett.
Ha lekapcsolod a Árnyékokat, ext. és int shadows - jelentõsen javul.

There is only one Boss!

tugyiti
És mia max amit be tudsz állitani grafikába úgy hogy ne essen 40-50 fps alá?
Moyko
ÉN GW-el

There is only one Boss!

tugyiti
Obliviont nyom valaki 7900 Gt extremmel?
tugyiti
Éljen az Arany ászok<#nevetes1>
Moyko
Igy-igy.

There is only one Boss!

Punker
inkább gyaloglok és iszok 😊

mivel nem játszok csúcs játékokkal nekem nem kell a max, évente veszek közép kategóriát és elvagyok vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tugyiti
<#buck><#buck><#buck> Látom
Moyko
De szomorú lettem <#nyes>

There is only one Boss!

tugyiti
Ok képbe vagyok.Elolvastam mindent.
Crysis meg dx10-rõl.A vista 2006 fall-ra vlot igérve de halasztva lett 2007 spring-re így aztán csúszik a dx10 vele együtt a Crysis is.A dx10 teljesen új programozási struktúrákkal fog foglalkozni szóval mirõl beszélünk hogy jók lesznek ezek a karik???
NEM nem lesznek jók.Se szoftveresen se sehogy nem lehet majd átállni dx10-re ezekkel a karikkal.
Moyko
De titkon mindenki BMW-t akar <#hawaii>

There is only one Boss!

Moyko
másért vesz vki Suzukit és másért valaki BMW-t

There is only one Boss!

tugyiti
Holnap megyek a kariért:Leadtek 7900 Gt extreme 256 mb.
Ja amúgy mirõl van szó?😄
NeoMaN
szerintemis
Monnyuk azt is meg lehet tenni, hogy csúcs karit veszel 90-ért, és azt cseréled évente. Csakhogy a 80-90 rugó 1 VGA-ért bõven az ingerküszöbb felett van egy olyan embernél, aki nem keres százezreket.
😊
Ráadásul csak az élsimítással vagy elõrébb, mert az télleg tökmindegy, hogy valami 80 vagy 180 fps-el szalad.
Élsimítás meg nem ér nekem 1 forintot se.

Moyko

7600GT Jó kis kártya azért a pénzért. <#eljen>

Leadtek PX7600GT 256MB TDH 2 év 45 100/

There is only one Boss!

ZaJanga
sztem is bestbuy most a 7900gt. olyan mint anno a 6800gt volt ua. mint a csúcs karesz kisebb órajelekkel. ráadásul a memóriák annyi feszt kapnak mint a gtx-ben

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Punker
szerintem jobb közepes VGA-t venni és azt évente cserélni szal én 7600GT-re váltom majd a 6600GT-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Moyko
Felejzsed el amit mondtál... LOL az egész. (nekem 7900GT-m van és a nextgen featuroknál azért visszavált 2esbe rendesen, viszon minden elözött lenyel keresztbe 16X élsímivel).
Kijönnekek majd a köv. gen.kártyák amin gyorsabb lesz a SM3 és 10-15 fps az SM4
Aztán kijön a köv. amin gyorsabb lesz az SM4 és 10-15 Fps az SM5.

OFF:
Amugy meg akár teccik akár - nem: én 67+fa (azt meg visszakapom)ér vettem anniyért meg BEST BUY. 7800GTX alázás az egész.
- halkabb,
- olcsóbb,
- Jól húzható,
- nem melegszik,
- kisebb a fogyasztása,

ON:
7600GT vel csak annyi a baj, hogy csak az vegye akinek nincs több pénze ebben a katban verhetetlen, kivárás miatt felsleges.

There is only one Boss!

Punker
tessék

ZaJanga
<#idiota>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Punker
ennél nagyobb baromságot nem írhattál volna 😊

MSI agp 6800U is NX volt....

ZaJanga
gondolom tuningolni is akarsz!
Akkor ajánlom nagyon az Abitot
Alaplap teszt
nagyon jó vétel és rengeteg tuni8ng opció a KN8-Ultra
Amúgy a DFI lenne a favorit(nekem is az van... :-D) de azt 25 ért nem kapsz.
Bele egy 3000 3200 -es proci azt szépen lehet húzni!

ZaJanga
max 25 látod!

msi,asus,dfi

Agy Halott
nem nem 7900GT PCI-E-es kari kell, akkor veszek alaplapot hozzá!

RAM-om 2*512 Kingston HyperX van DualChannel-es!
milyen alaplapot ajanlotok max 25 ezerert AMD procihoz?
NeoMaN
LOÁL dejó vétel ez! 😊)))))

ZaJanga
standard ATX lapot majdnem végigéri kb 4-5 cm hijja van
kb olyan 20-22 cm

valaki megtudná mondani hogy hány cm hosszú a 7800gtx?

ZaJanga
én 80k-ért kapom a Gainwardot
Új alaplap és ajánlott új táp mert kevés lesz a kraft.
és persze proci stb...
a régi lapot felejtsd L vagy... 7800gs a megoldás de asszem mégis terveznek 7900 gt agp-t

CzGobe
Hm... Az igen^^

eom$

na találtam egy agp-s 7800gs-t
GAINWARD GEFORCE 7800GS 512MB DDR3 AGP (7876) 3ÉV GAR. 121980FT

Agy Halott
akkor ez bonyolodik, mert uj alaplap kell, de abba meg uj proci; a ketto cc. 100 rugó... pffff
valaki megtudná mondani hogy hány cm hosszú a 7800gtx?
thx

magus
hm, nvidia hivatalosan megerositette, hogy kiadTAK a 7600gt agp valtozatat, ennek ellenere kerek e foldon sehol sem lehet kapni.

1) Nem lenne rossz tudni azért..
2) NEM!!!!!!

hát sztem nem fogod az AGÕ-s alaplapra rárakni...
Szerintem vegyél hozzá nagyobb tápot, mert sztem lényegesen nagyobb az áramfelvétele... + ennek már más a tápcsatlakozója is

Agy Halott
akkor most 2 kerdes megvalaszolasara kerek segitseget:
-eddig ati 9600-om volt; a 7900Gt-hez jo ez a tap ami most van (nem tom milyen)?
-a 7900Gt PCI-E-es lesz, ideiglenesen megoldhato, hogy AGP-s alaplapra ra tudjam tenni?
Ez olyan mintha maig radeon8500 -el tolnad pl.. Kb hasonloan ertekes lesz 3 ev mulva a mostani szupercard.
CzGobe
Hát hol is kezdjem:
1) Ha van megfelelõ procid, nem para, h dx 9 v 10.
2) SM4 is prociszámolós, ha csak a 3-at támogatja a kártyád?
3) Szentem játék válogatja, h a HCgamereknek milyen kártyájuk van...

eom$

NeoMaN
soha nem elég 3 évig egy VGA....
😄

NeoMaN
soha
😊
soha nem elég évig egy VGA....

Agy Halott
pontosan mennyiert adjak az altalad kiszemeltet?
Agy Halott
teljesen 1et ertek, pont azert szanok most ra 85Ft-ot! minimum 3 evig tuti jó...