GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az X az akkor passz
De a Leadteknél pedig igaz amit leírtam 😛
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nem is várom. Esetleg majd a nVidia csinál valamit. mert a bétái azért anniyra hüde nem jók. (sztem valamit kikapcsolttnak benne 😄 és asszonjáék na nesztek most gyorsabb az OBlivion mi?) Az ATI bezeg az új driverrel meg eléri hogy lehessen HDR-alatt AA-ni.. ezt találom driver frissitésnek.
There is only one Boss!
Ha lekapcsolod a Árnyékokat, ext. és int shadows - jelentõsen javul.
There is only one Boss!
mivel nem játszok csúcs játékokkal nekem nem kell a max, évente veszek közép kategóriát és elvagyok vele.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Crysis meg dx10-rõl.A vista 2006 fall-ra vlot igérve de halasztva lett 2007 spring-re így aztán csúszik a dx10 vele együtt a Crysis is.A dx10 teljesen új programozási struktúrákkal fog foglalkozni szóval mirõl beszélünk hogy jók lesznek ezek a karik???
NEM nem lesznek jók.Se szoftveresen se sehogy nem lehet majd átállni dx10-re ezekkel a karikkal.
Monnyuk azt is meg lehet tenni, hogy csúcs karit veszel 90-ért, és azt cseréled évente. Csakhogy a 80-90 rugó 1 VGA-ért bõven az ingerküszöbb felett van egy olyan embernél, aki nem keres százezreket.
😊
Ráadásul csak az élsimítással vagy elõrébb, mert az télleg tökmindegy, hogy valami 80 vagy 180 fps-el szalad.
Élsimítás meg nem ér nekem 1 forintot se.
7600GT Jó kis kártya azért a pénzért. <#eljen>#eljen>
Leadtek PX7600GT 256MB TDH 2 év 45 100/
There is only one Boss!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kijönnekek majd a köv. gen.kártyák amin gyorsabb lesz a SM3 és 10-15 fps az SM4
Aztán kijön a köv. amin gyorsabb lesz az SM4 és 10-15 Fps az SM5.
OFF:
Amugy meg akár teccik akár - nem: én 67+fa (azt meg visszakapom)ér vettem anniyért meg BEST BUY. 7800GTX alázás az egész.
- halkabb,
- olcsóbb,
- Jól húzható,
- nem melegszik,
- kisebb a fogyasztása,
ON:
7600GT vel csak annyi a baj, hogy csak az vegye akinek nincs több pénze ebben a katban verhetetlen, kivárás miatt felsleges.
There is only one Boss!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
MSI agp 6800U is NX volt....
Akkor ajánlom nagyon az Abitot
Alaplap teszt
nagyon jó vétel és rengeteg tuni8ng opció a KN8-Ultra
Amúgy a DFI lenne a favorit(nekem is az van... :-D) de azt 25 ért nem kapsz.
Bele egy 3000 3200 -es proci azt szépen lehet húzni!
RAM-om 2*512 Kingston HyperX van DualChannel-es!
milyen alaplapot ajanlotok max 25 ezerert AMD procihoz?
kb olyan 20-22 cm
Új alaplap és ajánlott új táp mert kevés lesz a kraft.
és persze proci stb...
a régi lapot felejtsd L vagy... 7800gs a megoldás de asszem mégis terveznek 7900 gt agp-t
GAINWARD GEFORCE 7800GS 512MB DDR3 AGP (7876) 3ÉV GAR. 121980FT
thx
2) NEM!!!!!!
Szerintem vegyél hozzá nagyobb tápot, mert sztem lényegesen nagyobb az áramfelvétele... + ennek már más a tápcsatlakozója is
-eddig ati 9600-om volt; a 7900Gt-hez jo ez a tap ami most van (nem tom milyen)?
-a 7900Gt PCI-E-es lesz, ideiglenesen megoldhato, hogy AGP-s alaplapra ra tudjam tenni?
1) Ha van megfelelõ procid, nem para, h dx 9 v 10.
2) SM4 is prociszámolós, ha csak a 3-at támogatja a kártyád?
3) Szentem játék válogatja, h a HCgamereknek milyen kártyájuk van...
eom$