GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gianniban nyugodtan bízhattok, felette áll a simliskedésnek.
2 hét alatt az ára is esik.
Monnyuk tény, hogy Leadtek PX7900GT EXTREME 256MB TDH most hiánycikk.
Egyszer szánd rá magad, és nem lesz többé ilyen gondod, és olcsóbban is jutsz a cucchoz.
Gianni
Megoldható, ha DirectX SDK van feltelepítve, de akkor az annyira lassú lesz, hogy azzal nem fog senki játszani.
7600Gt vagy 7900Gt most megéri venni, ólcso és sztem 2 évig biztos nyerõkártya, azt meg nem értem hogy itt fikázátok a DX9 es GF7 et hoyg 80-90 ezeré nem éri meg venni mert úgy is jön a DX10.. ja jön majd, ha jön 140K minimum 😄 csak azé hogy tudja a DX10 feat-eket, persze szagatva. amit úgy is ki kapcsolsz (ha már lesz játék ami támogatja a Crysys-on kívûl)mert véleményem szerint úgy elhasalnak rajta hogy rosz lez nézni is.. (mint a Gf7 az SM3-mal.)
There is only one Boss!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
mivel nincs felkészítve azokra az utasításkészletekre igy azokat nem fogja megjeleníteni ennyi.
eom$
mondjuk kidobni nem kell...
Csupán azért mert DX9-es karin nem fognak futni a DX10-es effektek azé.
Next PC upgrade: 2022
eom$
Én DX10-es kariból is olyat veszek ami max 70k lesz többet nem adok érte.
eom$
De hát egy évre sok az a pénz érte 😞
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy rexem 88-as volt. Nem 2 éves. 😊
az a baj a tuning gépekkel, hogy az egy gyenge(butítot) - vagy egy típus megpöckölése fljavitása, határértékre.. ami egyben azt is jelenti hogy "amilyk gyertya nagy lángal ég hamar kialszik" az e vga-ára is igaz. tudod: ha versenyzel kocsival, én 100 km keresztül nyomhatom a bömösnek, én 2 év múlva és megyek vele.
There is only one Boss!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
ABIT KN8 -ot is lehet moddolni ultra-vá
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Mindig van ésszerû ár/teljesítmény mutató.