5387
-
#2707 '07 egy kopetre van.65nm hamar itt lesz es ha minel hamarabb megoldja akkor maris olcsobban tudja gyartani a procikat.addigra me'g farag rajt egy kicsit es persze nem fog megannyira melegedni a CPU mint most.szal ott fog lihegni a nyomaba nem kell a para -
#2706 Lehet tényleg felelőtlen kijelentés volt de nézzed meg az AMD 2007-es terveit nem valami korszakalkoto-ak :( -
#2705 ne foglalkozzal vele ;)
majd kivancsi vagyok mit fog produkalni amikor kijonnek a DX10-es VGA-k.
:DDD -
#2704 ezt azert nem kellett volna kijelentened: "most kb max 2 év múlva éri utol a conroe-t "
besugo vagyol-e,h ilyeneket elore tudsz? :)
most mindenki mondja a magaet h az AMD-nek vege meg stb,de azt losz@rt se tudnak.csak mennek a talalgatasok.
off end -
#2703 "de most kb max 2 év múlva éri utol a conroe-t"
istenem miket beszélsz...
:FFFFFFFFFFf -
#2702 Jaja így igaz! Sajnálom AMD-t kezdett felzárkozni sőt..,de most kb max 2 év múlva éri utol a conroe-t de addigra intel hol lesz már :D -
#2701 Te kerdezted azt h : "Na akkor azt mond meg hogy miért?"
erre en valaszoltam h: "2 Mb-al kevesebb Cache" es ezert nem hozza azt a teljesitmenyt.
na ne eroltessuk tovabb.
Vegre az intel elojott egy jo procicsaladdal grat -
#2700 Egy picit jobban figyelj oda mit irtam.
Ki a tököm nemszarja le a 4MB Cache-t?Nem azt irtam hogy az is 4MB-os lesz hanem hogy ahhoz képest hogy 1,8Ghz-en fut elég rendesen odabasz és ez igy igaz.
Mondjuk én a 4MB L2 Cache-es E6600-asra gyurok de ez még nagyon a jővő zenéje ,mert ha drága lesz értelem szerüen E6300 -
#2699 mert nem 2 Mb-al kevesebb a Cache?
ott a teszt nezd meg :)
es nem en mondtam h nem hozza azt a teljesitmenyt :P
na de az off-nak legyen itt vege -
#2698 Közben találtam tesztet a 6300-asról is, és az X2 5000+ nyomában liheg.
Ez így tényleg nagyon jó vásár! -
#2697 Te miről beszélsz ott a teszt ez neked nem elég?
Lol miért ne hozná a tesztekben lévő teljesítményt ,csak poéntből tesztelték szerinted vagy kamuznak?
-
#2696 Jó kis Amd-Intel harc lesz ebből, csak most látom ez a :Geforce 7 Series topic -
#2695 De drága az AMD, és egyértelműen nagyon jó választás lesz a konró az eddigiek ismeretében. De én azt mondom várjunk, amíg nem tudjuk meg az itthoni árát és a legkisebb konróról nem látunk tezteket.
Soxor láttam én már ilyet, aztán a végén mindig sírás volt...Sehol nincs akkora sebességnövekedés, hogy megérje a dupla árat (amikor kijön).
(P3-P4, A64-X2 stb.)
-
virs lee #2694 Most is annyiért kéne, az AMD nem kapkodja el az X2 árcsökkentését. Itt miért nem megy a fújolás hogy szemét amd milyen drága? Intelnél ilyenkor már ezerrel menne. -
virs lee #2693 Mit nem lopott? -
#2692 Őőőő, te 150ezerért fogsz provcit venni? Ha igen, akkor gratula, ha meg nem, akkor miről beszélünk?
:P -
#2691 Csak azért, mert 1 gigával alacsonyabb órajelen ketyeg, és fele akkor kess van benne. :)
-
Thanatos #2690 maradjunk annyiban hogy mindneki lop/lopott/lopni fog midnekitől..., viszont ugye a jobbtól lopni nem szégyen :) (jelen esetben inkább a jobbat lopni nem szégyen :P) -
#2689 nem-e? nezzel mar arlistat es ezek utan majd megolcsobb lesz.De az intel az uj prociat nem fogja egybol csokkenteni. -
#2688 wehehe
na sorold mit lopott? gondolkodjal mar el egy kicsit h mit mondasz,nem azt mondom h az AMD nem lopott valamit,de azert eleg durva kijelentes volt reszedrol h egesz eleteben...
-
tehen_m #2687 intel meg az ibm-től lopott. -
virs lee #2686 Ennyiért még X2-ből se kapod meg a legjobbat, nemhogy FX-ből. -
virs lee #2685 1-2 dolgot... az amd meg egész életében csak az inteltől lopott. -
#2684 2 Mb-al kevesebb Cache
majd kiderul... -
#2683 Na akkor azt mond meg hogy miért? -
#2682 A legkisebb Conroe nem fogja azt a teljesítményt hozni, amit a mostani tesztekben látsz (amiben a 2 legerősebb conroe szerepel). Ez tuti. -
#2681 lesz az 50k folott,majd csak figyud.
Ha jol tudom a Huf egyre szarabb.de amire ider az a proci addigra valtozhat a Huf erteke.
na mindegy 183$ + Afa + kiskerhaszon + pofatlansag es maris 50k felett lesz. -
#2680 Nemmuszály a legdrágább Conroe-t venni ottvan a legkisebb pl az E6300-as az szerintem nem lesz 45-50k-nál drágább legalábbis remélem.
1,8Ghz-en pörög és igyis aláz elég rendesen! -
#2679 Azért nézd már meg a konró árát kérlek..
:))))
150ezret rebesgetnek, nem tudom honnét veszed, hogy olcsóbb lesz az X2-nél. -
#2678 3 eve meg az intel lapitot.amugy az intel kopintott egy-ket dolgot az AMD-tol.
amugy eleg szegyen h egy ekkora ceg mint az intel egy kis cegtol masolja a dolgokat.
na mindegy.Az AMD tudja mit csinal,nem lesz gaz,ha megis akkor igy jart
ez nekunk kedvezmenyez ugy is,legyenek csak olcsobbak a procik az nem baj. -
virs lee #2677 Nincs hát, különben már rég kitálaltak volna vele, nehogy elforduljon tőlük a sok vásárló. De mivel nincs mivel előhozakodni, lapítanak mint szar a fűben. Homályos és távoli tervekkel persze dobálóznak, abból az intelnél sincs hiány, viuszont kézzelfogható procit most csak az intel tud felmutatni. Majd ha esetleg mégis összeszedi magát az amd, akkor előfordulhat hogy lesz mit megfontolni, most nincs. Egyedül az igen jelentős árcsökkentés lehet az amd egyetlen útja, feltéve hogy az intel nem megy bele a csökkentősdibe, mert ha árat ugyanannyit mondanak, akkor a teljesítmény dönt, az meg most nem az amd-vel van. Nagyon nyugodtan ültek a babérokon, ezt most megszívták. Sose lehet ölbe tett kézzel várni. De nem is baj, jól jön már az amd-nek is a pofára esés, most hogy az övé volt a jobb proci, árban is gecibb volt az intelnél. -
#2676 szerinted nincs a tarsolyukban meg valami,nehogy azt hidd...nem fogja ezt olbe tett kezzel nezni. :)
persze azt kell venni ami jo es olcso -
virs lee #2675 Nem rukkol elő, de akkor nem akarnék. Amelyik jobb azt veszem. Most AMD-m van, de most Intel jön. -
#2674 es ha az AMD elorukkol 1 honap mulva uj "meglepi" procival es az 10-20%-al gyorsabb lenne mint a Conroe akkor ma'r nem akarsz Conroe-t??? :D -
virs lee #2673 Átlagban 37%-ot ver az azonos kategórájú Athlon FX-re, és árban is olcsóbb lesz (legalábbis a mostani AMD áraknál), egyértelmű a választás. -
strebacom #2672 Ja Conroe ez engem is is izgat................................. -
virs lee #2671 Lecserélném azt is, de amd-t már nem akarok, csak Conroet, az meg még nincs. -
virs lee #2670 Azt nemis, de azért ennél többet. Árban viszont a legjobb csúcskari most, annyiba kerül mint 1 gtx, de annál azért értelemszerűen jobb. Kettőnél nem, de az árban duplaannyi, teljesítményben meg nem. -
#2669 szerintem az bőven kevés hozzá -
#2668 Nem. Ez tökéletesen a 7950GX2 teljesítménye, már párszor leírtam, hogy a 7950GX2 többé-kevésbé két 7900GT egy kártyán, SLI-ben. Úgyhogy ne is várj tőle 7900GTX SLI eredményt...