5387
10645648441119966253.jpg\"
  • virs lee
    Nekem már füstölt el procim brutál tuningborda alatt is, azóta nem kísérletezek.
  • Sgtfathi
    Ti tudjátok!!!
  • MagyaR
    Nálam is ugyanez. Hiába hangos a hűtő, a kártya alig melegszik mégha feljebb is húzom max 1-2 fokot talán.

Amúgyis ha elér egy kritikus pontot a hőmérséklete akkor újraindul a gép, és akko fgom tudni, hogy stop.
    Amúgyis most fogok venni egy normális hűtőt hozzá...

De az a baj, hogy nincs normális tuningprogim, mint az Ati tools,
    ezért nem tudom meddig érdemes. Mármint egy pont után már veszít a kártya a teljesítményéből...

Nah asszem türelmes leszek és végigvárom a 3dmarkt05 eredményeket...
  • NeoMaN
    Nálam 35 fok van most a panelban, 7600GT meg 560/700@655/730-on, gyári hűtéssel.
    Ha gond lenne akkor úgyis fagyna.
  • Sgtfathi
    Egyetértek! Ha nincs kilmád a lakásba,ne nagyon feszegesd mit bir a kártya!
  • virs lee
    Érdekes mód a 7950-em a 2 hűtőjével halkabb mint a 7900 gt egy hűtővel. Csak megfigyeltem. ~~
  • virs lee
    Semeddig. Nézted már mekkora hűtője van? Add hozzá a kánikulát, aztán számold ki mennyi idő alatt fog elfüstölni.
  • MagyaR
    Helósztok! Szntetek egy Inno3D geforce 7900gt-t meddig érdemes felhúzni?
    Engine clock max: 600 mhz, memory clock max: 880 mhz.

Most kísérletezgettem 3dmarkt 05be, de hát az mindig más fpseket mutat, még ugyanazon a frekvencián is...

Most felmerülhet a kérdés, hogy minek húzzak egy ien kártyát?
    A válasz: F.E.A.R

• ati2002
    evga 7600GT teszt. Nézzétek az élsimítás tesztjeit, szinte alig csökken az fps HL2 alatt. A 6800GT-t megölte ezzel.
  • Csaba
    Ráadásul a Leadtek az egyik legjobb (ha nem legjobb!!) minőséget képviseli a videókártyák piacán, úgyhogy ennél jobb hírt nem is lehetne mondani az Agp-seknek (beleértve engem is) :-)
    Egyetlen baja lehet, az ára...
  • NeoMaN
    Jó cucc lesz.. :PPP
    Hsi csipp, tápcsati, meg biztos olcsó is.
    :)
  • Csaba
    Akinek agp-s alaplapja van, az örülhet, mert...
    Geforce7600Gt AGP!!!!
  • NeoMaN
    tessék
  • Inquisitor
    vételi: 178.73 eladási: 193.63
    Ez alapján 1.8-1.9Ft
  • zolo
    Lehet , de
    -újonnan már nincs sehol
    -nagykerben sincs
    -max 40 ezrem van rá
    -mostanában vmiért a 6600Gt is majdnem 40 ezer
    -a 6600Gt-nél ez jobb

Egyébként 1 jen hány forint?
  • NeoMaN
    Háát, most nem azért, de egy 6800GT-vel jobban járnál. És még várnod sem kellett volna ennyi ideig.
  • zolo
    Erre a pillanatra vártam amióta megjelent a 7600Gs.Remélem augusztusban már a gépemben lesz!!
  • Inquisitor
    GeForce 7600GS - AGP kapható japánban ...
    Inno3D - 16.910-16.980 jen, MSI - 18.348-18.800 jen

Egyszer végre talán itt is kapni majd.
    Emlékeztetőül: HKEPC teszt, MSI 7600GS - AGP vs 6600GT vs x1600pro, ugyan kínaiul, de a táblázatokat mindenki érteni fogja ...

• Inquisitor
    A GST alig lasabb, de sokkal olcsóbb.
  • Inquisitor
    "GST az az Inno találmánya, egyedül az ő cimkéjükkel tudod megvenni."
    Létezik más gyártónak is ilyesmi tuningolt kártyája, csak más megnevezéssel és általában drágább az Inno-nál.
  • duo2
    Kösz a helpet.
  • zolo
    Végülis csak a kérdésére nem sikerült válaszolnod
    A GST-t ugyanúgy mint a GT-t gddr3-as ramokkal szerelték fel , csak az órajele kisebb.GST az az Inno találmánya, egyedül az ő cimkéjükkel tudod megvenni.
    A GST 5ezerrel drágább a GS-nél , viszont ugyanennyivel olcsóbb a GT-nél és teljesítményben a GT-hez van közelebb , valszeg best buy kártya.
  • CzGobe
    GS és GT is

7600GS:
    A GeForce 7600 GS mintegy 178 milliónyi tranzisztora 5 vertex shader, 12 pixelfutószalag és 8 ROP egység kialakítására adott lehetőséget. A 90 nm-es csíkszélességgel gyártott lapka órajele 400 MHz, a mellé társított 128 bites, 256 MB kapacitású DDR2 memória ugyancsak 400 MHz-en fut. A 129–149 dolláros áron piacra kerülő videokártya teljesítményét tekintve az ATI Radeon X1600 XT-jét hivatott túlszárnyalni, vagyis a GeForce 6600 GT utódjának tekinthető. A GeForce 7600 GS támogatja a PureVideo funkciót, ideértve a H.264 tömörítésű anyagok feldolgozásának segítését is, és SLI konfigurációban is alkalmazható.

7300GT a butított 7600GS

7600GT:
    Az új kártya lelke az NVIDIA G73 GPU-ja, mely minden tekintetben túlmutat a 6600 GT NV43-asán. Az előd 8 pixelfutószalagjával szemben 12 aktívval – erről majd később – rendelkezik. A vertex egységek száma 3-ról 5-re nőtt, 4 helyett 8 ROP egység van, és emelkedtek az órajelek is. A kisebb, 90 nanométeres csíkszélességű gyártási technológiának köszönhetően a közel 30 millió tranzisztorral nagyobb chip alapterülete mégis kisebb elődjénél. Ami nem változott, az a 128 bites memóriavezérlő és a kétkártyás SLI-támogatás. Érintetlen maradt a belső felépítés is, szóval a mérnöki munka talán egyszerűbb fajtájáról, az architektúra szélesítéséről beszélhetünk, ami annyit jelent, hogy a teljesítmény növelése érdekében a feldolgozó egységek számát növelték meg.

röviden összefoglalva én csak frekvencia-eltérést találtam: (gt)560/700 és (gs)400/400
  • duo2
    Mi a különbség a 7600gst és a 7600gt között? A segíségeteket előre is köszönöm.
  • kirol
    Nekem Inno3D-m van, tökéletesen működik. Nézdd meg, az összes kátrya ugyanúgy néz ki, ugyanaz a hűtő tajta, csak az 1,3 cm surarú kis matrica más rajta.
    Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
  • xido
    kis egyszerű kérdést dobnék be...csak úgy megerősítés végett...AGP-s 7800GS esetén melyik gyártóé a nyerő(bb)?..Leadtek,MSI,Inno?
  • izb
    én meg nem.
  • NeoMaN
    az atomra gondoltam...
    mind1, tetudod
  • Gabesz amd64
    de ez is egy valasz :)

millio peldat fel lehet hozni meg megint :P

egesz ejjel barkobazhatunk :D
  • izb
    Rossz válasz...
    Memória felhasználás területén keresd a megoldást...
  • Gabesz amd64
    lakasfelujjitas van naluk es gondolom festeket is kellett vennie :)
  • izb
    szívni nem lehet vizesbázisú falfestékkel.Tudod ez olyan hasonlat volt, mármint a szívás ha érted...
    Viszont neked inkább a trilak magasfényű zománcfestékét ajánlom.
    Na azzal jó sokat szívhatsz.........
  • Gabesz amd64
    sokmindent lehet erre mondani...szerintem az egyik h eltuntesse a regi prociait.
  • NeoMaN
    Most olvasom az aláírásodat.
    Te beteg vagy?
  • izb
    na de őszintén minek vezette be?
    Egy indokot mondj?Én tudom a választ, csak kiváncsi vagyok hogy te tudod e...
  • Gabesz amd64
    az AM2-t amugy se ugy jelentette be az AMD h ez na mindent "verni fog".
    a DDR2-t vezette be es csak most latta ertelmet annak h bevezzese.eddig a sima DDR-el is vigan el lehetett lenni,tuningolni.

• izb
    Ne haragudj,de 3 éven keresztül mi a f@szt csinált az Intel?
    Főlzárkozott az AMD-hez.(Mostanra sikerált valahogy.)
    Most mindenki a sírját ássa az AMD-nek,de nem kell félteni, van még mit a tejbe aprítani.
    És most nem az AM2-re gondolok.Az egy trágya...
  • Gabesz amd64
    akkor olvasd ezt el...
  • strebacom
    Hát ami azt illeti már régóta nyomjátok(nyomják) a proci témát, ugyan van e már conroe topic???
    De én szivesen olvasom ezt is, sok érdekeset, irnak a többiek!!!
  • [NST]Cifu
    Kereszteljük át a topicot Gf7 és Procivita topikká...