5387
-
Zsolt01 #5187 Hát ez jó, most így utólag :-(
Most már ennek mindegy, nem !
Így utólag már nincs mit tenni ?
A bolt nem tájékoztatott erről a lehetőségről.
Csak felajánlottak csere lehetőségeket, amiket ide is beírtam.
Akkor méretnem szóltatok erről a lehetőségről :-( -
#5186 Jól tudod, ha sem javítani és cserélni ugyan ilyenre nem tudják, és neked nem felel meg cserealapként másik termék, akkor elállhatsz a szerződéstől és visszakérheted a vásárláskori teljes vételárat ;) -
#5185 A kártya jelenlegi árát kell visszaadniuk, nem a 48ezer Ft-ot. -
#5184 17-18e-ért a HD2600XT-t válaszottam volna (Sapphire AGP8x). Egyébként meg ha jól tudom a teljes vételárat kell visszaadniuk, ami 48E. -
Zsolt01 #5183 " Gainward 6600GT 256M AGP 3 év Garanciával 48 E Ft. volt.
Ha most pénzt kértem volna, akkor kb. 17-18 E Ft. kaptam volna. "
Mármint ha nem cserekártyát kértem volna. -
Zsolt01 #5182 Gainward 6600GT 256M AGP 3 év Garanciával 48 E Ft. volt.
Ha most pénzt kértem volna, akkor kb. 17-18 E Ft. kaptam volna.
A mostani Gépem teljesen megfelel nekem amire használom most 1 jó darabig.
Hidd el, egy forintot se kell gyűjtenem, ha 1 új gépet szeretnék venni. (Nem mondanám, hogy gazdag vagyok 100%-os baleseti rokkantként, de kapásból 3-4 új-jó gépet vehetnék. De minek ha nincs rá szükségem most.)
Tehát nem értem volna semmit azzal a 17-18 E Ft.-al. Csak keresgethettem volna máshol AGP-s kártyát. -
BenceYCE #5181 Mondhattam volna úgy is, hogy annál nagyobb áldás nem érheti a halandó PC tulajdonost, hogy gari idő alatt de évvekkel a vásárlás napján túl tönkre megy egy alkatrész. Pótolni gyakorlatilag új alkatrésszel lehetetlen. Tehát marad a pénz. Tehát ha az amortizációját nézzük, szvsz jobban jártál volna a cash-el. Tegyük fel, hogy 40.000 ropiért vetted anno. Nézd meg most mit kapnál ennyi pénzért... -
BenceYCE #5180 Bocsánat Őfelsége nem tudtam, hogy virtuális analfabétáról van szó és nem ismeri a h.sz.-em 10. és 11. karakterének ily módon történő párosítását. :P
Egyébként a pénzzel akkor is többet érsz ha egy régebbi használtat veszel belőle, majd a maradék pénzt félre téve gyűjtesz az új masinára. Ha a ramok árát nézem ddr1-ben akkor szvsz jobban megérné kicsit spórolni, mert a régi ramok 2x annyiba kerülnek mint az újabb ddr2-esek. Ennyi pénzért ugyanis nem tudtad volna semmilyen balf@sznak eladni a régi 6600-osodat ha csak megszabadulni akartál volna tőle.
Ez az én véleményem. És eszerint nagy marhaságot csináltál. Ennyi. -
Zsolt01 #5179 " Marhaaaa " Na azért vegyél vissza az ilyen megnyilvánulásból
Amúgy meg mit kezdtem volna a pénzel, AGP-s kártya kellett nekem. Nem nagy a választék. Jó, hogy ez kapható még.
Új gépet (pci-e) most nem akartam venni 1 videokártya miatt. -
BenceYCE #5178 Marhaaaa :D
Én inkább a pénzt kértem volna, ha nem tudnak ugyan olyat adni :P
2 év alatt elég sokat változott a VGA piac :) -
#5177 jah akkor sorry, ezeket a számozásokat már nem értem nvidiánál :S
akkor nincs ötletem, nekem ilyen bajom nem volt a 7900GT-vel -
Zsolt01 #5176 nvidia.com-on ez a legújabb amit használok is:
175.16_geforce_winxp_32bit_international_whql -
#5175 szerintem szedd le a legújabb drivert ami van nvidiájéknál, és próbáld meg azzal is, veszíteni nem veszítesz vele semmit -
Zsolt01 #5174 Ja és ezt használom vele:
175.16_geforce_winxp_32bit_international_whql -
Zsolt01 #5173 Sziasztok.
Előzmény:
Sajnos a 3 év garanciás Gainward 6600 GT AGP 256 Megás DDR3 videokártyám 2 év után megadta magát.
Garanciálisan csere erre:
INNOVISION GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 AGP HDTV-s
TV -re szerettem volna átvinni a képet mint a 6600GT-nél gond nélkül ment.
De ezzel a 7600GT-vel nem akar rendesen összejönni !!!
Először a 6600GT-hez kapott (megmaradt) RCA kábellel próbáltam, ahogy eddig a 66000GT-vel ment.
Eredmény csak hangyás csíkos kép a TV-n.
Ezen a kábelen 4 RCA lehetőség, egyik se jó.
2 Kábelt kaptam a 7600GT-hez, azokkal se jó.
Kép átvitelt Egy megjelenítőként szoktam, akartam a TV-re átvinni és így nem megy !!!
Kipróbáltam a Klón módba, így a TV-n rendesen van kép !
De akkor az Egy megjelenítő móddal mi lehet a gond ?
Még annó rég olyasmit hallottam, hogy a Klón üzemed nem a legegységesebb, igaz ezt az FX 5200-asnál hallottam.
Most már ezekkel az újabb kártyákkal más a helyzet ?
Köszi ! -
#5172 1 hosszú 2 rövid VGA problémára utal.
Érintkezés, tápellátás, esetleg hőfoka .....első körben ezeket kellene megvizsgálni -
zoolee #5171 Kodekek milyenek vannak fent? -
#5170 Hát ha fagy a kép akkor több mint valószínű hogy VGA hiba. Esetleg ha kap plusz tápot a kártya akkor próbáld meg a kábelt leellenőrizni, vagy átalakítóval másikra dugni. -
#5169 Hi
Nem vagyok a probléma nagy szakértője, de utánanézve a Phoenix BIOS-ok hiba esetén történő hangjelzéseinek, több mint valószínű hogy valami van a videokártyámmal. Egy PCI E 7900GT-ről van szó, a BIOS 1 hosszú és 2 rövid hangjelzéssel jelez. A gyakorlatban az történik, hogy legtöbbször már a Windows felállása utána fagy a kép, általában már a BIOS-ba belépve is, és van mikor már be sem bootol a dolog. Még mindig nem vagyok benne biztos hogy a hangjelzés VGA hibára utal, ezért lenne jó ha valaki megerősítene benne. -
wokee #5168 Hy!
Bocs, ha már valaki, feltette volna a kérdést, v. ha nagyon láma lennék.
Újra lett telepítve az XP-m(32bit), azóta viszont sehogyan sem tom beállítani, hogy a tv-n is látni tudjam a lejátszott filmeket. Klón- és dualview módban is csak az asztal fekete-fehér képét bámulhatom. Ha a monitoron megy a film akkor is.
A kártya Asus NVidia Geforce 7600 GS.A tv semmi extra(filipsz).
Leszedtem a legújabb nvídia drivereket, és az Asus honlapjáról amit lehetett. De egyikkel sem mentem semmire.
Légyszi, ha Valaki tud vmi megoldást írjon, mert azóta szünetel a mozizás.Köszi.
-
Adler #5167 akkor nem adom el, köszi -
#5166 ja max 7k. -
#5165 10k alatt van az ára. Szerintem olyan 7k-t megér. -
Adler #5164 7300 GT Top 128 dd3 Asus, még 2 év gari, mennyit ér ez most?
pcie -
#5163 Használt már valaki nVidia PureVideot? Ennek elvileg az a funkciója hogy a VGAra terhelje a HD filmet nem? Mert felraktam de semmit sem csinál, ugyanúgy 60-80% a CPU használat HD film közben, és gondolom jóval kevesebb lenne ha működne. Mit kell csinálni vele, hogy működjön?:) -
#5162 az jó kis kártya, énis olyat akartam először, de mikor láttam hogy az ati gyorsabb, akkor inkább maradtam annál -
#5161 79gtx-eket látok mostanság 23k környékén, az elég baráti....
Bár mihez képest... -
#5160 hűtője ugyanaz mint a 7900GTX-nek, szal nem gagyi :) -
Adler #5159 Asus, remélem minőségi hűtővel van szerelve. -
#5158 az már jobb, 1 szinten van kb a 7900GT-vel, csak kicsit jobban melegszik -
Adler #5157 15 pénz
és gtx nem gt -
#5156 akk legyen 18-20k :) én 26k-ért váltam meg a 7900GT-mtől és vettem 30k-ért az x1950XTX-et, ez már azért übereli az egész 7-es szériát :) -
#5155 azért no :) szal a 7900gto-k 25-30k ért mennek(most adtam el 1et). ugyan jobbak mint 78gt, de azért 16-18k nál többet ér szerintem... -
#5154 igen azt jó lenne tudni hogy mennyi a baráti ára, mert 16-18k-nál nem nagyon érdemes érte többet adni, sőőt még talán annyit se
-
#5153 Mit jelent a baráti ár??? -
#5152 azt simán :) -
Adler #5151 azért gondolom veri a 7300gt -t:)
elég baráti áron van, csak ezért gondoltam, a helyzet az, hogy az általad emlitett kártyákat nem használnám ki, mondjuk lehet ezt sem fogom. -
#5150 7800 gt-t nem érdemes venni inkább 7800GTX vagy 7950GT-t a 350W-s fsp táp elég neki, de ezeknél a kariknál gyorsabb egy x1950xt vagy xtx csak utóbbi elég ritka... -
Adler #5149 Urak
mi a vélemény az Inno 7800GT ről?
elbirja egy 350w táp(fsp)?
várom pro és contra -
#5148 Mérföldekkel gyorsabb lesz mint a 6600GT, procid nem biztos hogy kihajtja. SZerintem vegyél 9600GT-t és később cserélj procit.