5387
10645648441119966253.jpg\"
  • rvn
    Üdv! 7950 GT t szeretnék venni de nem tom h megéri e még? meg azt sem h a processzorom kihajthatja e ezt a kártyát? Vélemények?
  • [HUN]FaTaL
    ha húzod tedd vissza alapra a frekit, ha nemjó driverreinstall, ha úgyse winreinstall, ha úgyse kuka
  • NeoMaN
    cserél vga drivert, és ha húzod akkor tedd visza alapra... ennyi
  • Hecker007
    rakd újra a vinfost és arra rakj előbb egy friss dx-et aztán a legújabb nv drivert
  • gregtom6
    PLS HELP!
  • gregtom6
    PLS HELP!
  • gregtom6
    Hy Mindenki! Beállítottam a Sajátgépben,h ne induljon újra a gép,ha hiba van,hanem írjon ki hibaüzenetet.
    Ma Assassin's Creed közben kékhalál, nv4_disp.dll-re hivatkozott.
    Akkor mi a teendő??? Melyik nvidia drivert tegyem fel?????
    Inno3D nVidia GeForce 7600 GT-m van.

Néhány játéknál volt eddig ilyen,pl WoW,1x sima netezés közben.
    dxdiagban teszteléskor minden megy rendesen.Vkinek driver reinstall oldotta meg,vkinek a virtuális memória kikapcsolása.
    A lényeg,h nem szeretném sokszor újraindítgatni a gépem drivercsere miatt,mert még a végén amiatt romlik el vmi.
  • Puhos
    Hi!

A driver-t én innenszoktam leszedni. Szerintem ez
    a legfrissebb.
  • [HUN]FaTaL
    lehet mindegy volt egy csomó szabad rádugtam kettőt azt kész működik:)
  • tmisi
    Nekem egy molex van a galaxymba. Nem hiszem h a Gainwardnak akkor étvágya lenne, sztem csak azért adtak mellé ilyen Y-tápátalakítót, ha már nem lenne szabad csatid, ezzel kapsz + egy ágat.
  • tmisi
    Ja, egész jól viszi még a mai gémeket is (megfelelő beállításokkal), kivéve a Crysist.
    (De azért játszható, csak köze nincs a trailerekben mutatott grafhoz).
  • [HUN]FaTaL
    Okés, köszi.
  • Hecker007
    mind a kettőbe kell ha jól emléxem
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok! Hozzájutottam egy AGP-s 7600gshez (Gainward). Még nem raktam be a gépembe majd holnap fogom. A tápátalakító molexről alakít, de két darab molex lóg ki az átalakítóból. Az lenne a kérdésem hogy mind a kettőbe kell ugni kábelt vagy elég az egyikbe? Bocs a láma kérdésért, de a kézikönyv nem ír erről semmit csak annyit hogy dugjam be.
  • mademan
    "öregecske NVidia 7600 GT"
    Ezt megsem hallottam...
    A 7600gt sztem máig a 8800gt előtt a legjobb nvidia..
    amúgy www.nvidia.com
  • simonl #5132
    Sziasztok,

Kisöcsémnek kellenne öregecske NVidia 7600 GT -hez egy megbízható stabil driver.
    Tudná valaki javasolni vmelyiket? Nem hiszem, hogy a mindig a legfrissebb a legjobb, vagy igen?
    Ja és honnan lehet a legfrissebb DirektX et leszedni?

Köszi srácok....
  • grebber
    Pontosan a különbség nagysága érdekelne.
  • davidka003
    7600 GT kb 2.4-szer gyorsabb. Angol fórumon írták.
  • [HUN]FaTaL
    7600GT elnáspángolja:D
  • mycso
    9800pro vs 7600gt???? annak meg mi értelme???

Elég egyértelmű..vagy a különbségek nagyságára vagy kíváncsi?
  • grebber
    CPU - VGA párválasztó
  • grebber
    Létezik olyan teszt ahol a 9800Pro együtt szerepel egy 7600GT-vel??
    Aki tud lyen legyenszíves linkeljen ilyen tesztet!
  • zolo
    Inkább vegyél egy kétmagosat...A 7600Gt-nek maximálisan elég a 3500+.
  • G18XM8
    Szerinten nem jársz sokkal jobban. 5000 felett van ugyanis jelentős változás, ha veszel mondjuk egy 5600+-t vagy jobbat akkor megéri.
  • Szasza20
    Ha lecserélem a 3500+ -os AMD-met egy 4800+ -ra, jobban kihajtja majd a 7600 GT-t vagy a 7600 GT-nek elég a 3500+?
  • WartHogSon
    169.28b-ről van szó

az nvidia honlapján 169.21-es tölthető le, lehet megnézem azzal mi lesz
  • WartHogSon
    az lehetséges, hogy a driver miatt mosódik el néha a kép?
    mióta felraktam egy játék kapcsán 163.75b-s nvidia drivert, azóta már simán alap programoknál elmosódik a kép, ami előtte volt driver, annál meg csak játékoknál
  • DJviolin
    Szia Dávid!

Most nincs lelki erőm újra felnyitni a házat, de holnap megnézem, hogy hány wattos a táp. :)
  • davidka003
    Hi Lanti!

Milyen tápod van?
    Újonnan vedted? Ha igen akkor lehet, hogy érdemes lenne visszavinni a bolta.
  • Hecker007
    lehet hogy a tápod kicsi neki, lehet hogy azért csinál ilyet
  • DJviolin
    Sziasztok!

Félek, hogy meghalt az új vidkarim. :(

Ma vettem az FX5200-as lecserélésére egy Geforce 7300GT videókarit. Beraktam, majd raktam fel új drivert is. Figyelmeztetett, hogy bezony ennek kell ám tápkábel is, mert így túl alacsony a feszültségfelvétel. Ok, rádugtam a tápkábelt, ami a winchestertől jött. Nem sokáig ment így a gép, kb. 10-15 percig. Már akkor is, és az után is néha kikapcsolt a monitor, de újraindítás után minden ment normálisan. Próbáltam rájönni a hibára, de a neten olvasgattam mások hasonló problémáját, és nekik driver hiba volt. Aztán pár perce történt, hogy vörösesen becsíkozódott a kép, majd pedig a monitor kikapcs. Se a monitor, se a dvi kimeneten nem kapok képet, és a számgépházon a zöld visszajelző LED nem ég, ha bennt van az új kari. Félek, hogy meghalt. Vajon van még lehet mit menteni? Vagy ha nincs, valaki felvilágosíthatna, hogy mit b*sztam el?

Üdv!
  • rvn
    http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&releaseid=R138228&SystemID=XPS_M1710&os=WW1&osl=en&deviceid=13188&devlib=0&typecnt=1&vercnt=3&formatcnt=1&libid=6&fileid=184933
  • Danecay
    Találkozott már valaki a jelenséggel, miszerint az Anisotropic filtering-nél az alkalmazásvezérelt pipát nem lehet kivenni, így manuálisan nem lehet állítani a szűrés mértékét. A 169.21- es driver vant fent, de próbáltam visszarakni a 169.04-es drivert is DriverCleanerrel is letakarítva az előzőt, de ugyan úgy nem lehet, pedig ez előtt semmi ilyennel nem találkoztam. Ötlet?
  • Promi #5114
    Akkor a tied jol birja.
    Enyem csak 620/760 -ig birja, pedig hutobordak es jofajta huto venti is van rajta.
  • Ari18
    Nem hiszem el,reggel 10:00-től 14:30-ig szórakoztam vele.És a végén kiderült szar az proci.ááááááá
    köszi mindent
  • Ari18
    Tudom,ezt szedettem le vele,mind1 holnap áthozza aztán megnézem mit tehetek.Azért köszi.
  • Mark007
    Mas otletem nekem sincs, de ketlem hogy a kartya lenne a baja.
    optimizer alatt erre gondoltam::Dual core optimizer)
  • Ari18
    Ettől tartok én is.......azért köszi mindenkinek
  • Hecker007
    ehez ötlet sincs, nézzétek meg minden rendesen érintkezik-e bent a házban, vagy nem tom, de ez már nem progihibának tünik
  • Ari18
    Működnie kellene, az Asus nem csinál [email protected]ábbis én nem találkoztam eddig sz@r Asus termékkel.(remélem most sem fogok)