5387
-
#5147 Üdv! 7950 GT t szeretnék venni de nem tom h megéri e még? meg azt sem h a processzorom kihajthatja e ezt a kártyát? Vélemények? -
#5146 ha húzod tedd vissza alapra a frekit, ha nemjó driverreinstall, ha úgyse winreinstall, ha úgyse kuka -
#5145 cserél vga drivert, és ha húzod akkor tedd visza alapra... ennyi -
#5144 rakd újra a vinfost és arra rakj előbb egy friss dx-et aztán a legújabb nv drivert -
gregtom6 #5143 PLS HELP! -
gregtom6 #5142 PLS HELP! -
gregtom6 #5141 Hy Mindenki! Beállítottam a Sajátgépben,h ne induljon újra a gép,ha hiba van,hanem írjon ki hibaüzenetet.
Ma Assassin's Creed közben kékhalál, nv4_disp.dll-re hivatkozott.
Akkor mi a teendő??? Melyik nvidia drivert tegyem fel?????
Inno3D nVidia GeForce 7600 GT-m van.
Néhány játéknál volt eddig ilyen,pl WoW,1x sima netezés közben.
dxdiagban teszteléskor minden megy rendesen.Vkinek driver reinstall oldotta meg,vkinek a virtuális memória kikapcsolása.
A lényeg,h nem szeretném sokszor újraindítgatni a gépem drivercsere miatt,mert még a végén amiatt romlik el vmi. -
Puhos #5140 Hi!
A driver-t én innenszoktam leszedni. Szerintem ez
a legfrissebb. -
#5139 lehet mindegy volt egy csomó szabad rádugtam kettőt azt kész működik:) -
tmisi #5138 Nekem egy molex van a galaxymba. Nem hiszem h a Gainwardnak akkor étvágya lenne, sztem csak azért adtak mellé ilyen Y-tápátalakítót, ha már nem lenne szabad csatid, ezzel kapsz + egy ágat. -
tmisi #5137 Ja, egész jól viszi még a mai gémeket is (megfelelő beállításokkal), kivéve a Crysist.
(De azért játszható, csak köze nincs a trailerekben mutatott grafhoz). -
#5136 Okés, köszi. -
#5135 mind a kettőbe kell ha jól emléxem -
#5134 Sziasztok! Hozzájutottam egy AGP-s 7600gshez (Gainward). Még nem raktam be a gépembe majd holnap fogom. A tápátalakító molexről alakít, de két darab molex lóg ki az átalakítóból. Az lenne a kérdésem hogy mind a kettőbe kell ugni kábelt vagy elég az egyikbe? Bocs a láma kérdésért, de a kézikönyv nem ír erről semmit csak annyit hogy dugjam be. -
#5133 "öregecske NVidia 7600 GT"
Ezt megsem hallottam...
A 7600gt sztem máig a 8800gt előtt a legjobb nvidia..
amúgy www.nvidia.com -
simonl #5132 Sziasztok,
Kisöcsémnek kellenne öregecske NVidia 7600 GT -hez egy megbízható stabil driver.
Tudná valaki javasolni vmelyiket? Nem hiszem, hogy a mindig a legfrissebb a legjobb, vagy igen?
Ja és honnan lehet a legfrissebb DirektX et leszedni?
Köszi srácok.... -
#5131 Pontosan a különbség nagysága érdekelne. -
#5130 7600 GT kb 2.4-szer gyorsabb. Angol fórumon írták. -
#5129 7600GT elnáspángolja:D -
#5128 9800pro vs 7600gt???? annak meg mi értelme???
Elég egyértelmű..vagy a különbségek nagyságára vagy kíváncsi? -
#5127 CPU - VGA párválasztó -
#5126 Létezik olyan teszt ahol a 9800Pro együtt szerepel egy 7600GT-vel??
Aki tud lyen legyenszíves linkeljen ilyen tesztet! -
#5125 Inkább vegyél egy kétmagosat...A 7600Gt-nek maximálisan elég a 3500+. -
G18XM8 #5124 Szerinten nem jársz sokkal jobban. 5000 felett van ugyanis jelentős változás, ha veszel mondjuk egy 5600+-t vagy jobbat akkor megéri. -
#5123 Ha lecserélem a 3500+ -os AMD-met egy 4800+ -ra, jobban kihajtja majd a 7600 GT-t vagy a 7600 GT-nek elég a 3500+? -
WartHogSon #5122 169.28b-ről van szó
az nvidia honlapján 169.21-es tölthető le, lehet megnézem azzal mi lesz -
WartHogSon #5121 az lehetséges, hogy a driver miatt mosódik el néha a kép?
mióta felraktam egy játék kapcsán 163.75b-s nvidia drivert, azóta már simán alap programoknál elmosódik a kép, ami előtte volt driver, annál meg csak játékoknál -
DJviolin #5120 Szia Dávid!
Most nincs lelki erőm újra felnyitni a házat, de holnap megnézem, hogy hány wattos a táp. :) -
#5119 Hi Lanti!
Milyen tápod van?
Újonnan vedted? Ha igen akkor lehet, hogy érdemes lenne visszavinni a bolta. -
#5118 lehet hogy a tápod kicsi neki, lehet hogy azért csinál ilyet -
DJviolin #5117 Sziasztok!
Félek, hogy meghalt az új vidkarim. :(
Ma vettem az FX5200-as lecserélésére egy Geforce 7300GT videókarit. Beraktam, majd raktam fel új drivert is. Figyelmeztetett, hogy bezony ennek kell ám tápkábel is, mert így túl alacsony a feszültségfelvétel. Ok, rádugtam a tápkábelt, ami a winchestertől jött. Nem sokáig ment így a gép, kb. 10-15 percig. Már akkor is, és az után is néha kikapcsolt a monitor, de újraindítás után minden ment normálisan. Próbáltam rájönni a hibára, de a neten olvasgattam mások hasonló problémáját, és nekik driver hiba volt. Aztán pár perce történt, hogy vörösesen becsíkozódott a kép, majd pedig a monitor kikapcs. Se a monitor, se a dvi kimeneten nem kapok képet, és a számgépházon a zöld visszajelző LED nem ég, ha bennt van az új kari. Félek, hogy meghalt. Vajon van még lehet mit menteni? Vagy ha nincs, valaki felvilágosíthatna, hogy mit b*sztam el?
Üdv! -
#5116 http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&releaseid=R138228&SystemID=XPS_M1710&os=WW1&osl=en&deviceid=13188&devlib=0&typecnt=1&vercnt=3&formatcnt=1&libid=6&fileid=184933 -
#5115 Találkozott már valaki a jelenséggel, miszerint az Anisotropic filtering-nél az alkalmazásvezérelt pipát nem lehet kivenni, így manuálisan nem lehet állítani a szűrés mértékét. A 169.21- es driver vant fent, de próbáltam visszarakni a 169.04-es drivert is DriverCleanerrel is letakarítva az előzőt, de ugyan úgy nem lehet, pedig ez előtt semmi ilyennel nem találkoztam. Ötlet?
-
#5114 Akkor a tied jol birja.
Enyem csak 620/760 -ig birja, pedig hutobordak es jofajta huto venti is van rajta. -
Ari18 #5113 Nem hiszem el,reggel 10:00-től 14:30-ig szórakoztam vele.És a végén kiderült szar az proci.ááááááá
köszi mindent -
Ari18 #5112 Tudom,ezt szedettem le vele,mind1 holnap áthozza aztán megnézem mit tehetek.Azért köszi. -
#5111 Mas otletem nekem sincs, de ketlem hogy a kartya lenne a baja.
optimizer alatt erre gondoltam::Dual core optimizer) -
Ari18 #5110 Ettől tartok én is.......azért köszi mindenkinek -
#5109 ehez ötlet sincs, nézzétek meg minden rendesen érintkezik-e bent a házban, vagy nem tom, de ez már nem progihibának tünik -
Ari18 #5108 Működnie kellene, az Asus nem csinál [email protected]ábbis én nem találkoztam eddig sz@r Asus termékkel.(remélem most sem fogok)