5387
10645648441119966253.jpg\"
  • zsoltikakaka
    Csá all!

Van egy Galaxy 7600GS-nevezetű vga-m, AGP-s ! Azt szeretném kérdezni melyik hozzá a legjobb driver, játékra pl(COD2). Eddig csak rosszakat szedtem le ! nagyon fontos lenne köszi !

Üdv. zsoltikakaka
  • mycso
    Még annyit megpróbálhatsz, hogy a vga-d másik kimenetét használod hátha ott még tökéletes minden.

Nálam 3 (6600, 6200 és 7300gt)vga-nál ilyen probléma volt, hogy a sima vga kimenete megpusztult, de dvi-n keresztül működött tökéletesen.
  • zoolee
    CRT monitorod van?
    Ha igen, akkor kezd meghalni, vagy valahol megtört a kábel.
    Ha cask piros képed ad, akkor a kari halt meg.
  • abula
    Sziasztok! Az lene a gondom, hogy van 1 GeForce 7600GT-m és van vele 1 kis gond. Semmi baja nem volt, ment normálisan, most meg vörös a kép. Minden tiszta piros. Próbáltam beállítani a színeket meg ilyenek de semmi. Nem tudom mi lehet vele. Segítsetek plz!
  • Ioles
    Hát srácok, tegnap este még a hűtéssel babráltam, 65%-on volt felvettem 100%-ra és nem csinálta, de még ma megfogom nézni huzamosabb ideig.
  • davidka003
    Semmi köze a tápnak a dologhoz.
    VGA hiba. Memória meghalt rajta.
  • Mark007
    Ez inkább táp probléma lehet..szerintem.
    Mekkora, és milyen tápod van?
  • Zsolt01
    Tippeim:

Hát szerintem a videokártyáddal lesz gond.
    Garanciád már nincs rajta, mi !

Több nagyobb játékkal is ez a helyzet ?
    Vagy csak 1-el !
    Ha csak 1-nél, akkor lehet a játékkal van gond.

Hát talán:
    Próbálj másik dreivert a videokártyához.
    DirectX legfrissebb!(DirectX v9.0c (2008. június))
  • Ioles
    Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy a napokban észrevettem hogy ha játszok egy nagyobb enegrgiaforrást igénylő játékkal, akkor a VGA-m elkezd furcsa dolgokat csinálni már a kezdetekben. Különböző színű pontok villognak a képernyő különböző pontjain, illetve piros kék négyzetek villognak be időnként. ASUS 7600GT-m van és 2 éves. Lehet h kezdi megadni magát? vagy ilyenkor mi a teendő?
  • zoolee
    De ez barom!
    Nem PH n kéne árulni, senki se veszi meg...
    Főleg úgy, hogy ez sorszámos, ammit akár 100 felett is lehet adni.
    Főleg ebay -en.
  • [HUN]FaTaL
    Hammon már nagyon rég árulja.
  • zoolee
    Azta.-.-
    PH n most árul egy gyerek egy dual 7800 ast 50 ért.
    117. a 2000 ből..

ehhh
  • Lobsterman
    Akkor valszeg az lesz. Nem vagyok mostanában annyira eleresztve hogy új kártyát vegyek.
    Kösz a segedelmet
  • [HUN]FaTaL
    5-6k körül szerintem, de még sosem cseréltem hűtőt VGAn. Jah azt tudnod kell hogyha hűtőt cserélsz azt hiszem elveszik a garancia (már amennyiben garanciális a kártya)
  • Lobsterman
    JA és alapálláson úgy 60 fokon megy, csak megerőltetőbb játékoknál tornássza fel magát ennyire
  • Lobsterman
    Hát nincs valami nagy hűtője az már biztos :)
    Egy normális venti vidkártyára mennyibe fáj egyébként?
  • Lobsterman
    Ja és ez nem a gyárilag overclockolt változat, én sem húztam feljebb defaultnál, 450 a proci órajele, a ramnak meg 1320-at ír a progija.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem már a 80 fok is iszonyat sok, a 95-100 meg egyenesen rengeteg. SZerintem vegyél rá valami normális hűtést (VF700CU pl.)
  • Lobsterman
    Helló emberek.
    Van valakinek tapasztalata ASUS EN7900GS kártyával? Az van a gépemben, és most hogy beütött a kánikula(30 fok a szobában) felnyomja a hőmérsékletét 95-100 fok környékére 3d-s cuccok futtatásánál. Ilyet szabad neki csinálnia, vagy valami gebasz van a kártyával. Kb másfél éve vettem, de eddig nem csinált nagyon ilyeneket, szépen elvolt 80 fok környékén.
  • Kurfürst
    Van egy eladó Inno3d 7600 GST-m 256 DDR3-al, ha valakit érdekel:
    http://prohardver.hu/apro/elado_inno3d_geforce_7600_gst_pci-e_256_mb_ddr3/hsz_1-50.html
  • Hecker007
    ha van rá pénzed akkor érdemesebb venni egy 3870-est vagy egy 8800GT-t, viszont ilyen 7es szériában meg ati x-es szériájából már csak ezeket szabad megvenni (7950GT, 7900GTX vagy ati x1950XT, x1950XTX) <-- ezekkel még egész jól futnak a mostani játékok is, crysis is :)
  • fizik
    13-14E-ért kínálnak egy 1 éves kártyát..
    vagy ezt vagy pedig:ezt, esetleg ezzel azonos kategóriájú nvidia
    természetesen nem egy ár kategóróia a 7900gt-vel jelenleg
  • Hecker007
    jó kártya, szerintem, nem a legerősebb, de nem rossz, ha van még rá egy kis plusz pénzed inkább egy 7900GTX vagy x1950XTX meg persze ha nem akarsz DX10-et, ez a két kártya volt a dx9-es karik csúcsa
  • [HUN]FaTaL
    x1950pro-val egyenrangú talán de a kártyát nem ismerem.
  • fizik
    helo
    érdekelne/csak röviden/, hogy milyen tapasztalatok vannak az alábbi kártyával: 7900 GT 450/660 256 MB
    valamint a jelenlegi kínálatból milyen radeon kártyával egyenrangú a tudása

feltehetően ha végigmennék mind az 5200 hsz-en akkor megtalálnám a válaszokat, de erre nincs időm...szóval nem kell elküldeni..
    kösz
  • davidka003
    Ha átvetted a cserekártyát akkor már szerintem semmit nem tehetsz.
  • Zsolt01
    És akkor most már nem tehetek semmit !?
  • davidka003
    "Ha sem kijavítani, sem kicserélni nem tudják megfelelő határidőn belül, jelentős kényelmetlenség nélkül, akkor el lehet állni a szerződéstől, vagy árleszállítást kérni. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs. Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásával visszajár a teljes kifizetett vételár, nem lehet levonni a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett értékcsökkenésre semmit. A vételárat kell visszafizetni, nem lehet kötelezni a vevőt, hogy levásárolja.

Tényleg így van. Akkor PH-n mondták rosszul régebben.
  • mycso
    fogyasztovedelem.com --> itt olvasgass
  • davidka003
    Megkérdeztem én is másik fórumon majd írok ha válaszolnak.
  • [HUN]FaTaL
    Megkérdeztem fatert is (jogász) ő is azt mondja hogy az akkori árát. Érdekes is lenne, ha nem, ki határozza meg hogy az most mennyit ér?
  • davidka003
    *évek óta
  • davidka003
    Akkor másold már ide a jogszabályt. Ph-n évek az terjeng, hogy csak a kártya jelenlegi árát kell visszaadniuk.
    Érdekes lenne, hogy régebben vettél volna egy kártyát 150k-ért 2 év után ér mondjuk 30k-t és visszaadnak 150-et, ami egy 9800 GX2 ára. Szerintem ez így hülyeség.
  • BenceYCE
    A jogszabály, az jogszabály :)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor mégiscsak nekem volt igazam:)
  • BenceYCE
    Mycso írta jól. Ez egy szerződés. A blokkal igazolod. Ő eladott egy terméket. Adott rá 3 év garit. Cserekészülék csak bizonyos esetekben elfogadható, ha a szervíz ideje túl hosszúra nyúlna. De a termékről nem dönthet Ő, hogy ez is jó lesz neked, ne válogass. A vevő dönti el, hogy belemegy-e vagy sem. Videókártya esetében a kókányolásoktól és a hűtő borda és/vagy ventillátor(ok)on kívül semi szervizelni való nincs. Tehát csere! Ha nem megy, akkor pénzvisszafizetés és nem alku tárgya!
  • [HUN]FaTaL
    Én meg jogszabályból úgy emlékszem hogy a teljes vételárat (a példával érve 150 ezer forintot) kell visszaadniuk.
  • BenceYCE
    Azért vagyunk, hogy segítsünk egymáson. Pont azért, mert a boltnak mindez nem érdeke. Tehát a fogyasztóvédelemtől vagy ha tagja vagy akkor a DAS-tól hamarabb kapsz jogi tanácsot mint a bolttól.
    Azért sajnálom, hogy így jártál, de sebaj, majd ennél a videókarinál már tudni fogod :)
  • davidka003
    De pont ez az, hogy nem kérheti vissza az egész pénzt.
    Annyit kaphat amennyit ez a kártya jelenleg ér.
    pl van egy 150 ezer Ft-os VGA-m. Két év múlva elromlik és nem tudják cserélni akkor nem adnak vissza 150 ezer Ft-ot, csak annyit amennyit jelenleg ér. Ez még PH-n hallottam.
  • Zsolt01
    Most néztem vissza és nem találom. Pedig ide is írtam annó. :-(

GeForce 8 series
    GeForce 6 series

is írtam annó.