5387
10645648441119966253.jpg\"
  • titike
    Nem akarok butaságot irni de nekem a tuner miatt a tv képe lett rossz.
    Ekkor találtam egy szürőt és a bemenet elé raktam igy minden jó lett.
    Nem bíztos, hogy neked jó lesz de nekem bevált.
    A cég cime: http://euro-elektronic.totalweb.hu/
    A kinálat egyéb alatti menü (kábeltv zavarmentesítő)
  • strebacom
    Sziasztok !

Szerintetek a következökben leirt hiba vga,monitor vagy tvtuner hiba??

Van egy Leadtek TV2000 XP RM tunerem, most vettem, az eredeti cd-n levö driver és PVR van fenn, és mostanában ha megy a tuner és közben netezek, akkor hirtelen fogja magát a monitor és elmegy a kép(sötét lesz), kiirja, hogy''out of range'' és valami képfrissitési frekit 197,5 Hz, van olyan is amikor nem megy el a kép, csak 5cm fekete csik jön be az asztal alján, mellette minden megy tökéletesen, csak ujrainditáskor jön helyre, vagy most vettem észre akkor is megjavul, ha átállítom a képfrissitési frekit....CRT monitorom van. És ez a hiba csak akkor jelentkezik egy idö után, ha a TVtuner megy és netezek közben, játék , 3D mark és egyéb alatt nem jelentkezett.....Mi lehet az oka, próbáltam másik driverrel is, de nem változott, és teljesen kiszámithatatlan mikor jelentkezik a hiba, lehet hogy nem is TV kártya a ludas a dologban lehet hogy a VGA-am szarakodik??.
    Kérlek segitsetek.....Köszi!!
  • czky
    Lehet hogy bugos a játék? Szerintem ha a játék topikjában kérdeznéd, többre mennél!
  • Tikal #3344
    hi, nem tudjátok miért lehet az hogy a hitman alatt ha anti aliasingot ráteszem akkor a karakteren átlátszo lesz, az árnyékok stb átjonnek rajta... 7600gs-em van, régi meg uj driverrel is ez a probléma....
  • Akuma
    Nemhiszem, hogy az FX-ek óta ismét ekkora bakot lőne az Nvidia :)
  • Inquisitor
    A probléma nem (csak) az árral van, hanem azzal is, hogy megveszi valaki most, akkor fél évig lutri, hogy nem e trágya a kártya Dx10 alatt?
  • Inquisitor
    Egyetértek, de éppen ezért nem érdemes most rágyúrni, persze kivétel akinek van fölös 100-150.000-re. Ami "keményen" jól fog futni rajta, az egy 7900GS-el is elszortyog, csak nem 160FSB-vel, meg nem 1920-ban. Ami meg azokon nem megy normálisan ...
    Amúgy meg 2007H2 és itt a Dx10.1 ;)
  • Akuma
    Én most ezért sem vennék VGA-t, de lehethogy egy DX10-es felsőkategóriásra beáldozok. Csak akkor most nagyon meg kellene húznom magam anyagilag
  • Akuma
    Tekintettel arra, hogy az új csúcsmodell közel 700 millió tranzisztorral lesz megáldva, így tök mind1, hogy a DX10 nagy változást hoz e a DX9-el szemben grafikailag, mivel a nyers ereje jelentős %-okkal több lesz, mint a jelenlegi azonos árkategóriás kártyáknak! A másik meg, ha most kiadnak egy DX 10-et, akkor az legalább 2 évig helyt kell, hogy álljon, azaz nem lesz változás grafika terén, akármilyen is lesz a DX10! 2 év alatt meg úgy is jön a vga utánpótlás, már aki megteheti...
  • NeoMaN
    7900GS-en már jó a többi is...
  • kirol
    Na nem akarom elkiabálni, mert jön még kutyára kamion, de mintha a 95.97_forceware_winxp2k_quadroplex_international driver jó lenne, és kilép rendesen az asztalra.

Bár lehet, hogy ebben meg más lesz szar.
  • Gascan #3336
    értem és köszi a tippet, megfontolom a dolgot
  • Inquisitor
    Ja. Ma renkívűl nagyon erősen problémáim vannak a keresőkkel ...
  • Inquisitor
    "Máskülönben novemberben jönnek a dx10-es karik."
    Egyrészt csúcskategóriában jönnek (értsd mocskos drága, sacc. 100e és 130e), másrészt mit csinál vele a user 4-5-6 hónapig? Nézegeti és elmondja napi 5x a tükör elött, hogy de jó nekem Dx10 karim van? Az egy dolog, hogy DX10 mikor lesz, de olyan program amiben kiderül nem e volt rossz bolt, az még késöbb jön csak.
    Inkább vegyen a user pénztárcána megfelelő DX9 cuccot amivel "túléli" azt a pár hetet, hónapot (X19xxGT/Pro, 7900GS/GTO, 7600GT, stb.)
  • NeoMaN
    LOL
    büntipont?
    :DDDDDDDD
  • Gascan #3332
    bocsi, nem akartam 2x
  • Gascan #3331
    miért mondod ezt? szoktam játszani és egyenlőre még el is futnak a játékok, még a Company of Heroes is 1024*768 low detailon van avarge 30 fpsem. Máskülönben novemberben jönnek a dx10-es karik. Egyébként melyik a jobb:7900GT vagy 7900GTO?
  • Gascan #3330
    miért mondod ezt? szoktam játszani és egyenlőre még el is futnak a játékok, még a Company of Heroes is 1024*768 low detailon van avarge 30 fpsem. Máskülönben novemberben jönnek a dx10-es karik. Egyébként melyik a jobb:7900GT vagy 7900GTO?
  • Inquisitor
    Úgy érted azt a fél évecskét? Hát ha addig nem akarsz játszani, akkor igen ...
  • Gascan #3328
    megéri szerintetek várni a dx10-re ha figyelembe vesszük a jelenlegi konfigurációmat?
  • Gascan #3327
    Melyik kari nyújt jobb teljesitményt a következők közül 7900GT vagy a 7900GTO ? Láttam ugyan teszteket ahol a GTO jobban szuperált csak picit irracionálisnak tartom, hogy akkor miért olcsóbb mint a GT.
  • Inquisitor
    Kár, hogy olyan a hír, mint a viccben a "Igaz a hír, hogy Moszkvában ingyen mercédeszt osztogatnak?" ...
  • Inquisitor
    Jah és csak 10 rugóval drágább a PCIE verziónál ;)
  • GPx8
    Szerintem azon AGP-s foglalat van, de a jó hír az, hogy van 7600GT -ből AGP-s is!
  • Der Wahnsinn
    Bocs a színvonalért, de egy 7600GT belemegy egy ASUS P4P800-ba? Vagy ez a lap nem tudja azt a PCI-os kütyüt? :D
  • ZaJanga
    jah
  • NeoMaN
    LOL
    várható volt egyként....
  • strebacom
    Ezt olvastátok már???:
    DX10
  • raymond01
    hello

azt szeretném kérdezni hogy hol lehetne azt beállítani hogy amikor kiteszem a képet a tvmre ne húzza szét a képet, eddig nem találtam sehol beállítási lehetőséget, de csak akkor húzza szét a képet hogyha rámegyek a lejátszandó file -ra és jobb click--> lejátszás a következőn-->tv! a drivernél is azt írja hogy analóg minitor és HDTV pedig sima tvhez van kötve és nem is a HD kimenetről haenm a rendes hagyományos tvkimenetre! a kártya 7600GS
  • czky
    Próbáld meg, hogy visszaveszed az órajeleket a sima 7900gt szintre (450/1320). Ha ezeken az órajeleken nem csinálja a hibát, akkor sajnos ezt is cseréltetned kell...
  • cseneles
    köszi!
    csupán 5 gyári venti van bent + zalman mindenen:) más javaslat???
  • NeoMaN
    nem törvényszerűen gyorsabbak
  • kirol
    De az újabbak csak gyorsabbak nem?
    Ezért próbálkozok.
  • NeoMaN
    Mondom tegyél fel 8x.xx drivert....
  • NeoMaN
    melegedés
    sztem nem szellőzik a házad egyátalán
  • cseneles
    Sziasztok!!!
    Vettem egy EVGA 7900GT Ko Superlocked vga-t. Több játékban is észleltem nemodavaló csíkokat, hasábokat mellyekből 1-re több lessz! már kicseréltettem a vga-t de a zsír ujj is ugyanazt csinálja!!! próbáltam rengeteg drivert is de nemlett jobb semmi!
    kérek mindenkit aki tud javasolni valami okosat kérem segítsek.
    köszönöm
  • Inquisitor
    A GF8800 sorozat november közepén jön, az ATI R600 (Radeon X2800?) valamikor február végén várható a VISTA-val egy időben. Középkategórás ATI DX10 cuccok (Bumm, Shaka, Laka) meg 2007 Q2-re vannak írva, de ez inkább 2007 május utáni, mint áprilisi dátum. A GF 8600(?) széria lehet, hogy már VISTA-val egy időben kijön? DX10 játékok meg majd egyszer ;)
  • kirol
    Mostmár komolyan elegem van a rohadt driverekből.
    A jó k**va anyjukat, hogy nem bírnak egy kib****tt drivert írni, ami rendesen kilép a játékból.

Nem tűnik fel másoknak?
    Mert ha ez általános hiva, akkor csak lenne valami.
    Ha meg csak nálam +/- 1 ember, akkor mi a baj nálam?
  • scorpeeon
    kb már 2 hete :D
  • Eagle16
    Hali!
    Nem tud vki új coolbits reg fájlt mert a régi 2.0-ás az új driverekhez nem jó.Köszi