5387
10645648441119966253.jpg\"
  • NeoMaN
    sima 6600-nbak a kétszerese lehet kb.
    6600GT-nél viszont nem sokkal gyorsabb sajna...

7300GT DDR3-as ramokkal -> ezzel jobban járnál sokkal, de mindenképp DDR3-ast vegyél!
  • matyi08
    Hi! meg szeretném kérdezni tőletek, hogy a 7600GS 256MB mennyivel jobb, mint a 6600 256MB? mert én teljesen hülye vagyok ebben a témában. előre is köszi!
  • czky
    Tessék 1 kis teszt!!! :D
  • kirol
    DirectX10 -es VGA-k mikor is jönnek nVidia-tól?
    Mert akkor akörülre tervezem majd a gépcserét, persze nem akarok a legbrutálabb 300ezret vga -ból venni.
  • Richard90
    majdnem a 7900gtx szintján van!! 70 körül van :) ja és természetesen gyorsabb
  • Since
    Az gyorsabb mint a 7900GT? Gondolom a 6600nal jóval gyorsabb :)
  • czky
    Ha igazán jól szeretnél járni, akkor MSI 7900GTO-t veszel!
  • Since
    Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket...Jelenleg egy Eagle Geforce 6 6600 PCIE videókátyám van, de nem vagyok vele megelégedve...Nemsokára szeretnék magamnak venni egy 7900GT-t de nagyon sok választék van a gyártók terén. Az MSI kb 50000Ft, a Gigabyte meg 72000Ft-tól kezdődik. Nemtudom miért van ilyen nagy árkülönbség. Ti melyik gyártót javasoljátok?
  • Inquisitor
    Basszus, de vak vagyok, ott van a hűtőjén, hogy GALAXYTECH.
  • Inquisitor
    Az attól függ mennyin megy, van például Galaxy 7300GT GDDR3 Low Profil, ami ugye 450/1000-en megy, na az például nem. :)
    Szóval az 500-550/1200-1500 órajelüek inkább.

Amúgy egy nálunk nem forgalmazott kínai márkából láttam ma olyat, hogy GeForce 7600GE - AGP, természetesen GDDR3 és 500/1450-en megyeget. A lényeg az, hogy van rajta egy böszme nagy Zalman utánzat hűtő és ez már G73-B1 magos (80nm), tehát lehet gyári hűtéssel vinne 600MHz+-et?
    GeForce 7600GE - 256MB GDDR3 - AGP
  • Eagle16
    Így igaz!!!És tomshardware-n amúgy sincs ddr3-as 7300gt.
  • NeoMaN
    DDR3-as 7300GT simán elveri a DDR2-es 7600GS-t.....
  • izsook
    7300 GT vs. 7600 GS
    Szerintem nem hagyná ott tomshardver tesztekbből kiindulva.
    Viszont abban igazad van, hogy az 512 MB memória teljesen felesleges.
  • Eagle16
    Hááát...tök jó hogy 512mb-ás csakhogy DDR2-es.Így ugyanannyit ér mint egy 6600GT kb.Meg amúgy 512mb csak 7900-estől felfelé érdemes,amúgy fölösleges
    a DDR2 miatt.Többet számít az órajel és a futószalag mint a memória mennyiség.Bátran állítom hogy ezt a karit még az én kis 128Mb-os kártyám is otthagyja...ráadásul feleáron.
  • izsook
    Ja VGA GF7600 GT 256 MB
  • izsook
    Én azért jöttem ide, mert szeretném megtalálni azt a nVidia drivert, amivel a legpengébben megy a rendszer vannak bevált driverek, vagy próbálgassam?
  • izsook
    Nekem az Inno3D, de persze mindenki azt a márkát fogja mondani, amit eddig használt. Gyakorlatilag teljesen mind1, mert semmi különbség nincs a kártyák teljesítménye között annál inkább a csomagolás és a benne található cuccok, ha ASUS veszel kapsz játékot, ha MSI-t, akkor jól fog kinézni a hűtő rajta, az Inno3D meg egyszerűen olcsó.
  • Anotino
    Hat, x800xt-hoz kepest valoszinuleg lassabb lesz.
  • jani1191
    Most akarok új rendszert venni és vidkarinak egy 7600GT-re gondoltam.
    Melyik a legbeváltabb márka?
  • Golyo69
    Nekem MSI NX7600 GS van és egy 300 W-os táp...de semmi baja a táppal :D
    másnak meg szokott lenni baja még nagyobb táppal is :D
    úgyhogy táp függő :D sztem próbáldki a tieddel és aztán vegyél új tápot ha kell :D
  • Landren
    jobban jársz ha spórolsz egy új alaplapra,
    mert hiába új a karid senki nem veszi figyelembe, ha már nem boltból van, akkor használtként kezelik.
    úgy meg lejön az Áfa, meg - 10-15% mert nem bolti és így valóban 35 környéki az összeg.
    Nézz szét a ph-n és látni fogd mik az árka.
    Mondjuk azért ha szerencséd van el tudod adni többért is, vagy cseréld...
  • gator
    35 ?!
    45-48 a boltban ujonnan es ez is az ! ...
    hat nem tudom akkor mar lehet hogy megis sporolni kellene egy pci-s alaplapra ?!
    De akkor ha meg azt veszem akkor cserelhetek ki mindent ? belertve itt procik memoria ...
  • scorpeeon
    LOL :D
    Akkor már inkább GeForce 2 MX 240 4096MB AGP :D
  • mentos-boy
    Kutakodás közben találtam egy érdekességet...
    BFG GeForce 7600GS OC 512MB AGP
    41eFt áfástul...wow
  • mentos-boy
    Nem találtam sajna csak 7600GT-ből vivo-sat, de az meg ugyebár PCI EXPRESS...

Tápkérdéshez valakinek ötlet, tapasztalat?
  • Inquisitor
    Azt hiszem MSI-ből van 7600GS vivo, de nézd meg az oldalukon.
  • Inquisitor
    Talán 40e-rért el tudja sütni, ha több év garis ...
  • NeoMaN
    Jó nagyot buktál rajta sztem, most kb. 35-ért van esélyed eladni.
  • gator
    Üdv !
    Eladó egy ABSZOLÚT szuz , nem használt , julius vegen vasarolt(54e) Asus GeForce 7600 GT 256MB Tv Dvi PCI EXPRESS videokartya 3 ÉV GARANCIÁVAL . Sajnos nem tudtam hasznalni a videokartyat , mert nem PCI- s alaplapom van es nem tudtam osszeszedni a penzt a vetelehez ezert adom el . Van hozza meg egy King Kong ajandek cd .
    Ára : 45.000
  • Anotino
    Gigabyte passziv kartyakkal nyomul. Viszont ezek sokkal jobbak szerintem, mint az aktiv hutesek. Mondjuk eleg forrok szoktak lenni, de ha raraksz egy kisteljesitmenyu ventillatort, sokkal hidegebb(~40fok) es halkabb lesz, mint egy gyarilag aktiv kartya.
  • mentos-boy
    Halihó mindenki!

Kérdésem a következő lenne:
    AGP-s 7600GS kártyát szeretnék venni a közeljövőben, de nem tudom hogy a 300Wos tápom elég lesz-e neki, vagy egy új táppal is számolnom kell?!
    Esetleg valami tipp, hogy melyik gyártó "gyermekét" érdemes venni?
    Gigabyte-nak a kártyája tetszett meg így elsőre, és nem is drága, esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalatok?
    A Gigabyte-nak csak ez a karija van, vagy létezik esetleg aktívhűtéses is?

Tényleg utolsó hülye kérdésem: 7600GS-ből véletlenül sincs ViVo-s?
    Ezekre a kérdésre várnám a megfejtéseket
    és sorry a zaklatásért, ill. a biztos már a könyökötökön kijövő kérdésekért!
  • Solt
    mint például? :)
  • ZaJanga
    teljesen jó az msi -is ha nem kellenek a full fölös kiegészítők az asustól
  • Solt
    sziasztok! szeretnék venni egy 7600GT karit! melyik gyártót javasoljátok? msi 28e netto az asus 35e netto. köszi
  • sorrow
    szóval 1-2 éve
  • sorrow
    Nekem az Ati 9600 Pro-m sípol így néha ha játszok, már vagy egy éve.
    Akkor sípol biztosan ha az atitool-al tesztelem. már vagy 2 éve sípol....
  • RTW
    Videokari hőmérsékletet melyik programmal lehet mérni a rivatuner-en kívül?
    Nálam a rivatuner nem támogatja (a legújabbb verziója) a Club 3d 7600 GS AGP karit).
    svani
  • KoPf04
    Sajnos nem tudom figyelmen kívül hagyni a problémát.Egyrészt mert legtöbbször baromi hangos és éles hangja van.
    Másrészt ott motoszkál a fejben hogy ez valami komoly hibajelzés vagy arra utaló dolog,és hátugye nem volt olcsó.
    Pedig fingom sincs miért csinálja mert akadásmentesen megy vele full grafon a játék vagy bármilyen 3D-s alkalmazás.
  • reaper4
    érdekes, mert ez az ati-ra volt jellemző. az 1ik spanom ati-ja is csinálta (meg olvastam más fórumon is). nos válasz az nincs :) több alaplapba is ki lett próbálva és mind1ikben sipolt ahogy neked is. (pl bf2,cod2)
    ez ilyen ha zavar cseréld le, de bajt nem okoz a dolog. ha nem ez a baj akkor nemtom :)
  • KoPf04
    Hello!
    van egy nem kicsi problémám,mégpedig sejtésem szerint a videókártyám okozza,ami egy MSI 7800GS.A probléma a következő:ha jól hallgatózok akkor megítélésem szerint a kártyám sípoló hangot ad,egy-két 3d-s játéknál,pl:SiMs2,Blitzkrieg2.A Sims-nél ha ráközelítek a karakterre,Blitzkriegnél már a menüben csinálja.Ez a hang néha éles és hangos de szokott szaggatott és folyamatos is lenni,de különösebben nem merem erőltetni ezeket az alkalmazásokat amik "sipoltatják".Még néhány pályaszerkesztőnél is besipol,egyébként nem a ventillátor hangja.
    Ez valami kis hangszóró szerűség,és sajnos fogalmam sincs hogy mi ez,de biztos hogy nem jó...
    Egyébként a kártya nincsen húzva,a gép sem.Minden gyári,nem melegszik semmi.
    Ha valaki tapasztalt már hasonlót,esetleg tudja mi lehet ez,azt kérem segítsen mert aggaszt ez a dolog.
    Köszönöm a választ előre.