5387
-
#3307 Gondoltam szólok, hogy megjelentek itthon a Leadtek AGP-s 7600GT-i, 49K-s bruttó áron!!! -
valaminick #3306 A másik dologra sincs megoldásod ?:) rivatuner? -
#3305 40fokkal nincs baj az biztos. Akkor vmi más lesz.. -
valaminick #3304 aha de ez 40 fokos nemtom miért csinálja.. ja és ehhez nemlehet feltenni rivatunert? mert szerettem látni lennt az óra mellett a fokot.. vagy van mas progi rá? mert feltettem az új rivatuner -t de az nem ismeri fel.. -
#3303 Nekem nemrég volt hullámzási problémám bár nem a felbontás/Hz változtatásával jött elő, hanem komolyabb 3D-s műveletnél. Nálam a hűtő állt le, lehetett vagy 120 fokos a kártya. Azóat vettem rá hűtőt és jó :D -
valaminick #3302 Na hali!
Meglett a 7600 Gs Gainward (AGP) kártyám egy olyan gondom lenne hogyha 100Hz -re akarom tennia frissitést 1024x768 felbontásnál akkor enyhén látszik hogy hullámzik a kép vagy mi ezt a 6600GT -vel meg semmilyen kártyával nem csinalta ... a legujabb drivert meg régebbit is próbáltám.. mitől lehet ez? -
izb #3301 Ha a vista időben kijön akkor olyan január február tájékán már biztos lesz Dx10-es kártya.Bár az biztos,hogy elöszőr a csúcskareszok fognak kijönni ezzel a támogatással. -
retek683 #3300 HI egy kis help kéne most van egy 6600 gt-m Agp-s szeretnék pcie-re váltani is egy 7600 gt-re gondoltam , de most olvastam hogy hamarosan jön a dx10 érdemes most akkor dx9-es karit vennem vagy maradjak csak egy 7600 gs-nél? lehetne ezt egy 7600 gt szintre tuningolni? kb mikorra jöhetnek a közép árkategóriás dx10-es karik? -
FoToS #3299 Várom. -
Radir #3298 SZia!
Letöltöttem a 9.0c-t...telepítés gyanánt semmit sem csinál. Azt mondja, hogy a fájlok feltelepültek s használhatóak:I
Amúgy xp prof sp2 van fenn.
A chipset drivert...azt a vga után kerítettem fel...? Itt lehet a bibi?
Nézegettem, tesztelgettem. Össze-vissza múködnek a progik. Pl a prince o p warrior within megy, pray dettó - ill. a régebbi gamak is. Viszont nem megy a stalker multija sem.
A nagyon újak közül meg csak a juarez-t prószáltam.
Némelyik winprogi sem hajlandó elindulni úgy mint incredimail, sisoft sandra, stb:(
Áttettük a vga-t a haver gépébe, ott még képet sem adott. Az enyémbe beleraktunk egy 6600gt-t a gamak ill. a 3dmark2005 ua-t csinálta mint előtt.
Próbáltam már mindenféle xpt-t, eredeti, fine tuned stb stb. és mindegyik ua-t művelte.
Feltettem az amd ezen procijára vonatkozó drivert is - eredmény változatlan.
A juarez pl d3dx9_29.dll hibával el sem indul - ezt beszereztem, felraktam sőt még be is másoltam, ezeután már csak fatal error a hibaüzenet...
3dmark meg nem talál vmi render device-t vagy mit:III
Lehet a progik (chipset ill vga) telepítési sorrendje a probléma??
:((((( Ennyire pitiáner lenne a hiba?
Directx 9c legjobbat honnan?:( Melyik gama lemezén van ilyen?:)
Köszi köszi köszi az idáig nyújtott segítséget is!!
R -
Dévids #3297 Leszeretném tölteni a 92.91-es drivert a videokártyámhoz.De láttam hogy csak béta verzióba van meg.Ettől még leszedhetem?Van olyan akinek nem vált be? -
Inquisitor #3296 Ja, meg ugye van patch a kétmagos AMD procikhoz ami nem picit gyorsíthat rajtuk, azt se árt feltenni. -
Inquisitor #3295 Na ja, de melyik DirectX van fent? 9.0a, 9.0b, 9.0c? (Utóbbiból is van vagy 4 féle ...)
Chipsetdriver fel lett rakva jól a VGA driver elött? -
PeeVee #3294 The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-poweres graphics card is not receiving sufficient power.
To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations.
Ezt irja ki 7600GS-nél! már 1 hónapja kb bennt van a gépben, megy is tök jól és tegnap írta ki 1x!! Visszavette teljesítményét stb.. 400w-os AZONA tápom van AMD 2500+, 200GB samsung, 1gb ram és egy dvd-rom fut vele.. sztem elégnek kéne lennie a tápnak mivel eddig nem volt baja! segítsetek légyszzi!! -
valaminick #3293 Hali! énis most vettem ma hozzák este, majd irok, hogy milyen, de csak holnap:)
-
Radir #3292 Sziasztok!
Egy olyan jellegú problémám lenne, hogy nemrég fejlesztettem és gyakorlatilag csak gondjaim vannak a dologgal:(((
7900gto, 3800x2, abit an9, 2x1gb samsung
Semmiféle 3d-s dolgot nem tudok vele futtatni. Jó idáig csak 3-at néztem meg (Call of Juarez mpdemo, ill. release, 3dmark 2005). Mindegyk 3d hibára panaszkodik. Már ezredszer tettem fel a winxp-t, a legújabb driverrel fut a kártya is.
Mi lehet, ill. gyakorlatilag minden más progi jó működése mellett, lehet-e vminek baja (ram, cpu, mb)??:((
Köszönöm előre is, gyakorlatilag a téboly szélén állok - régen nem volt ennyire problémás egy fejlesztés:((
üdv
radir -
virs lee #3291 Nem feltétlen, 3 féle hd felbontás van, az 1920 a legnagyobb. -
virs lee #3290 Olyat vettem faternak, csak pcie-set. Sirály a passzív hűtés rajta. -
FoToS #3289 Sziasztok. 7600 GS agp-s kaival szemezek van valakinek vagy hallott rla,hogy milyen? Köszi előre is az infót -
valaminick #3288 vagy jobboldal felul lenne az ? a fekete a sarokba? -
valaminick #3287 valszeg nincs még nálam mester azért mertem megkérdezni és a képén nem látni LOL
http://www.gainward.de/media/files/Images/8095_BA7600GS_256_TV_DVI.JPG -
Inquisitor #3286 A 64MB a valós, ha akarod, akkor lenyúl még a rendszermemóriából (ilyenkor nem kicsit lassítja a procit!)
Mire kell? Játékra nem alkalmasabb egy integrált X200/GF6100-nél. -
#3285 Ha játékra akarod akkor fos , ha Office-ra akkor jó.Valszeg a 64 az alap. -
#3284 Hell, ez szerintetek fos videókártya??:
Nvidia 7300SE 64M/256M PCIe tv-out
ja, és a két számérték közül melyik a valós memória mérete -
Inquisitor #3283 Látatlanban megmondom, ha van rajta tápcsati, akkor rá kell, ha nincs, akkor meg hova? -
valaminick #3282 Hali srácok!
Akinek esetleg egy 7600GS gainward kártyája van és ezt olvasná az megírná nekem hogy arra kell e csatlakoztatni a tápot külön vagy nuku:) köszi előre is -
#3281 7900GS útban felém, majd beszámolok.
:D -
Inquisitor #3280 Frászt nincsen, csak iszonyat drága. Van projector, LCD tévé, stb.
Mondjuk asztali TFT-ben egy csomó tudja már (szintén drágán).
Pár hete mutatták be hivatalosan az Ultra HDTV formátumokat (2520 és felette!), és ugye már a 2006 márciusi Cebiten volt kint ilyen felbontású TFT televizió. -
#3279 ja, annyit tud tényleg :D de nincs még olyan lcd vagy plazmatv ami tudna annyit :D -
Reyes #3278 Mármint a filmek, amik megjelennek rajta -
Reyes #3277 A Blu-Ray 1920x1080 lesz, nem? -
#3276 Hát, azért az 1280x1024re nem mondanám, hogy nem részletes, Blu-ray lesz ilyen :D -
Inquisitor #3275 OFF: Az oké, de akkor oda a részletesség, igaz 1280-as video harmad/negyed akkora helyen elfér ;) -
#3274 Leadtek GeForce WinFast A7600 GT TDH-t...
itt van a hivatalos oldalán...
1920as videó az mondjuk tényleg túlzás, nem is állítom soha olyan felbontásúra a monitort, mert 1920x1440ben csak 60Hz-en bírja. 1280x1024 bőven elég. -
#3273 Milyen vga-t akarsz venni? -
Inquisitor #3272 Szerintem egy 1920-as videót (ha csak nem többmagos csúcsprocija van az embernek) max. csúcskatgóriás X1000/GF7 kártya tud normálisan lejátszani full méretben. (MPeg4/DivX/WMV9, MPeg2-t még nem próbáltam ...) -
valaminick #3271 A 7600GS -re is ugyanugy érvényes a HD támogatás -
#3270 Mert én konkrétan a 7600GT-re gondolok, és mintha arról azt olvastam volna vhol h HD videók lejátszására kifejezetten jó pl.. Még nem vettem meg a kártyát, de remélem h úgy lesz. -
Inquisitor #3269 Jó kérdés, egyrészt biztos van driverben ilyen kapcsoló, meg a legtöbb lejátszóban még általában külön optionsban is be kell kapcsolni. -
#3268 És hol kell azt bekapcsolni? :D