5387
10645648441119966253.jpg\"
  • NeoMaN
    Gondoltam szólok, hogy megjelentek itthon a Leadtek AGP-s 7600GT-i, 49K-s bruttó áron!!!
  • valaminick
    A másik dologra sincs megoldásod ?:) rivatuner?
  • scorpeeon
    40fokkal nincs baj az biztos. Akkor vmi más lesz..
  • valaminick
    aha de ez 40 fokos nemtom miért csinálja.. ja és ehhez nemlehet feltenni rivatunert? mert szerettem látni lennt az óra mellett a fokot.. vagy van mas progi rá? mert feltettem az új rivatuner -t de az nem ismeri fel..
  • scorpeeon
    Nekem nemrég volt hullámzási problémám bár nem a felbontás/Hz változtatásával jött elő, hanem komolyabb 3D-s műveletnél. Nálam a hűtő állt le, lehetett vagy 120 fokos a kártya. Azóat vettem rá hűtőt és jó :D
  • valaminick
    Na hali!

Meglett a 7600 Gs Gainward (AGP) kártyám egy olyan gondom lenne hogyha 100Hz -re akarom tennia frissitést 1024x768 felbontásnál akkor enyhén látszik hogy hullámzik a kép vagy mi ezt a 6600GT -vel meg semmilyen kártyával nem csinalta ... a legujabb drivert meg régebbit is próbáltám.. mitől lehet ez?
  • izb
    Ha a vista időben kijön akkor olyan január február tájékán már biztos lesz Dx10-es kártya.Bár az biztos,hogy elöszőr a csúcskareszok fognak kijönni ezzel a támogatással.
  • retek683
    HI egy kis help kéne most van egy 6600 gt-m Agp-s szeretnék pcie-re váltani is egy 7600 gt-re gondoltam , de most olvastam hogy hamarosan jön a dx10 érdemes most akkor dx9-es karit vennem vagy maradjak csak egy 7600 gs-nél? lehetne ezt egy 7600 gt szintre tuningolni? kb mikorra jöhetnek a közép árkategóriás dx10-es karik?
  • FoToS
    Várom.
  • Radir
    SZia!

Letöltöttem a 9.0c-t...telepítés gyanánt semmit sem csinál. Azt mondja, hogy a fájlok feltelepültek s használhatóak:I

Amúgy xp prof sp2 van fenn.

A chipset drivert...azt a vga után kerítettem fel...? Itt lehet a bibi?

Nézegettem, tesztelgettem. Össze-vissza múködnek a progik. Pl a prince o p warrior within megy, pray dettó - ill. a régebbi gamak is. Viszont nem megy a stalker multija sem.
    A nagyon újak közül meg csak a juarez-t prószáltam.

Némelyik winprogi sem hajlandó elindulni úgy mint incredimail, sisoft sandra, stb:(

Áttettük a vga-t a haver gépébe, ott még képet sem adott. Az enyémbe beleraktunk egy 6600gt-t a gamak ill. a 3dmark2005 ua-t csinálta mint előtt.

Próbáltam már mindenféle xpt-t, eredeti, fine tuned stb stb. és mindegyik ua-t művelte.
    Feltettem az amd ezen procijára vonatkozó drivert is - eredmény változatlan.

A juarez pl d3dx9_29.dll hibával el sem indul - ezt beszereztem, felraktam sőt még be is másoltam, ezeután már csak fatal error a hibaüzenet...
    3dmark meg nem talál vmi render device-t vagy mit:III

Lehet a progik (chipset ill vga) telepítési sorrendje a probléma??
    :((((( Ennyire pitiáner lenne a hiba?

Directx 9c legjobbat honnan?:( Melyik gama lemezén van ilyen?:)

Köszi köszi köszi az idáig nyújtott segítséget is!!
    R
  • Dévids
    Leszeretném tölteni a 92.91-es drivert a videokártyámhoz.De láttam hogy csak béta verzióba van meg.Ettől még leszedhetem?Van olyan akinek nem vált be?
  • Inquisitor
    Ja, meg ugye van patch a kétmagos AMD procikhoz ami nem picit gyorsíthat rajtuk, azt se árt feltenni.
  • Inquisitor
    Na ja, de melyik DirectX van fent? 9.0a, 9.0b, 9.0c? (Utóbbiból is van vagy 4 féle ...)
    Chipsetdriver fel lett rakva jól a VGA driver elött?
  • PeeVee
    The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-poweres graphics card is not receiving sufficient power.

To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations.
    Ezt irja ki 7600GS-nél! már 1 hónapja kb bennt van a gépben, megy is tök jól és tegnap írta ki 1x!! Visszavette teljesítményét stb.. 400w-os AZONA tápom van AMD 2500+, 200GB samsung, 1gb ram és egy dvd-rom fut vele.. sztem elégnek kéne lennie a tápnak mivel eddig nem volt baja! segítsetek légyszzi!!
  • valaminick
    Hali! énis most vettem ma hozzák este, majd irok, hogy milyen, de csak holnap:)
  • Radir
    Sziasztok!

Egy olyan jellegú problémám lenne, hogy nemrég fejlesztettem és gyakorlatilag csak gondjaim vannak a dologgal:(((
    7900gto, 3800x2, abit an9, 2x1gb samsung

Semmiféle 3d-s dolgot nem tudok vele futtatni. Jó idáig csak 3-at néztem meg (Call of Juarez mpdemo, ill. release, 3dmark 2005). Mindegyk 3d hibára panaszkodik. Már ezredszer tettem fel a winxp-t, a legújabb driverrel fut a kártya is.

Mi lehet, ill. gyakorlatilag minden más progi jó működése mellett, lehet-e vminek baja (ram, cpu, mb)??:((

Köszönöm előre is, gyakorlatilag a téboly szélén állok - régen nem volt ennyire problémás egy fejlesztés:((

üdv
    radir
  • virs lee
    Nem feltétlen, 3 féle hd felbontás van, az 1920 a legnagyobb.
  • virs lee
    Olyat vettem faternak, csak pcie-set. Sirály a passzív hűtés rajta.
  • FoToS
    Sziasztok. 7600 GS agp-s kaival szemezek van valakinek vagy hallott rla,hogy milyen? Köszi előre is az infót
  • valaminick
    vagy jobboldal felul lenne az ? a fekete a sarokba?
  • valaminick
    valszeg nincs még nálam mester azért mertem megkérdezni és a képén nem látni LOL

http://www.gainward.de/media/files/Images/8095_BA7600GS_256_TV_DVI.JPG
  • Inquisitor
    A 64MB a valós, ha akarod, akkor lenyúl még a rendszermemóriából (ilyenkor nem kicsit lassítja a procit!)
    Mire kell? Játékra nem alkalmasabb egy integrált X200/GF6100-nél.
  • zolo
    Ha játékra akarod akkor fos , ha Office-ra akkor jó.Valszeg a 64 az alap.
  • tobias88
    Hell, ez szerintetek fos videókártya??:
    Nvidia 7300SE 64M/256M PCIe tv-out
    ja, és a két számérték közül melyik a valós memória mérete
  • Inquisitor
    Látatlanban megmondom, ha van rajta tápcsati, akkor rá kell, ha nincs, akkor meg hova?
  • valaminick
    Hali srácok!

Akinek esetleg egy 7600GS gainward kártyája van és ezt olvasná az megírná nekem hogy arra kell e csatlakoztatni a tápot külön vagy nuku:) köszi előre is
  • NeoMaN
    7900GS útban felém, majd beszámolok.
    :D
  • Inquisitor
    Frászt nincsen, csak iszonyat drága. Van projector, LCD tévé, stb.
    Mondjuk asztali TFT-ben egy csomó tudja már (szintén drágán).
    Pár hete mutatták be hivatalosan az Ultra HDTV formátumokat (2520 és felette!), és ugye már a 2006 márciusi Cebiten volt kint ilyen felbontású TFT televizió.
  • scorpeeon
    ja, annyit tud tényleg :D de nincs még olyan lcd vagy plazmatv ami tudna annyit :D
  • Reyes
    Mármint a filmek, amik megjelennek rajta
  • Reyes
    A Blu-Ray 1920x1080 lesz, nem?
  • scorpeeon
    Hát, azért az 1280x1024re nem mondanám, hogy nem részletes, Blu-ray lesz ilyen :D
  • Inquisitor
    OFF: Az oké, de akkor oda a részletesség, igaz 1280-as video harmad/negyed akkora helyen elfér ;)
  • scorpeeon
    Leadtek GeForce WinFast A7600 GT TDH-t...
    itt van a hivatalos oldalán...
    1920as videó az mondjuk tényleg túlzás, nem is állítom soha olyan felbontásúra a monitort, mert 1920x1440ben csak 60Hz-en bírja. 1280x1024 bőven elég.
  • NeoMaN
    Milyen vga-t akarsz venni?
  • Inquisitor
    Szerintem egy 1920-as videót (ha csak nem többmagos csúcsprocija van az embernek) max. csúcskatgóriás X1000/GF7 kártya tud normálisan lejátszani full méretben. (MPeg4/DivX/WMV9, MPeg2-t még nem próbáltam ...)
  • valaminick
    A 7600GS -re is ugyanugy érvényes a HD támogatás
  • scorpeeon
    Mert én konkrétan a 7600GT-re gondolok, és mintha arról azt olvastam volna vhol h HD videók lejátszására kifejezetten jó pl.. Még nem vettem meg a kártyát, de remélem h úgy lesz.
  • Inquisitor
    Jó kérdés, egyrészt biztos van driverben ilyen kapcsoló, meg a legtöbb lejátszóban még általában külön optionsban is be kell kapcsolni.
  • scorpeeon
    És hol kell azt bekapcsolni? :D