5387
-
#4547 Hi! Van egy kissé kellemetlen problémám.
Lett egy összeépített HP gépem, GeForce 7500LE kártyával. Azt kell erről a kártyáról tudni, hogy csak ezekbe a HP media centeres gépekbe gyártották ezt a kártyát, önállóan sehol nem lehet kapni, és driver sem igen van konkrétan hozzá a gyárin kívül. Na, az a gondom, hogy kb 10 perc 3D-s használat után becsíkozza a képet, meg resetel. (Beállítottam, hogy ne reseteljen kékhalálnál, de nem kékhalált csinál, hanem keményre fagyást)
Van szerintetek valamiféle megoldás erre a problémára? Vagy csak annyi, hogy dobjam ki, vegyek újat? -
#4546 Szerintem pont jó. -
#4545 Srácok 1 szimpla kérdés!
Sokat olvastam arrol, hogy a konfig legyen mindig "kiegyensúlyozott"...
Namost, van 1 ddr3 as 7300gt-m meg egy 754s A64 3000+ om. (tudom szar mind a 2-ő, most erre nemvagyok kíváncsi)!
Kitudják egymást használni, vagy valameik gyenge a másikhoz képest? Remélem érthető a kérdésem, a válaszokat pedig előre is köszönöm! -
zoolee #4544 Nekem 1 hét alatt összegyült 2 giga szemét a temp be, fogadok, nekeg kb olyan 3 giga ott van, ha nem több. -
zoolee #4543 LOL...
És azóta töredezettség mentesÍtés?tempek ürÍtése??XD -
#4542 2002, uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh basszus, akkor emiatt, erre nem is gondoltam volna
-
zoolee #4541 Mikori a winfosch?
-
#4540 Sziasztok!
Nekem az az apró problémám van, hogy BandW 2-ben eljutottam egy darabig és kisebb fajta várost építettem, ahol aztán elkezdett akadozni. Persze azóta vettem ramot és nemrég új videókártyát, ezért is lepődtem meg, hogy még mindíg akadozik.
A gép:
P4 2,4 GHz
1 Gb ram
GeForce 7600 Gt 256Mb
HDD 60 GB
Előre is köszi a válaszokat...
-
zoolee #4539 Nekem 7600 gs terhelve 58 alapon 40.
(inno 3d) -
pirosBoci #4538 hát nekem 7800gs 40C fok 550/1441 TAVASSZAL!!!!
most 60C fok nyáron -
#4537 annyi jo -
#4536 Na megvettem a kicsikét
AGP Galaxy 7600GS 256mb Zalmis ddr3-as meg vmi Premium van ráírva, nemtom mit jelent.
Első kérdésem, hogy 50C fok az minek számít? Lehetne alacsonyabb is? -
laci792 #4535 á nekem 1024*768 bőven elég ;)
tmisi neked a ddr3-as memcsivel mennyit tud a kártyád 3dmark06-ban? kiváncsi lennék hogy nagy e a különbség. -
zoolee #4534 Am azért még az a konfig egész jó...
Egy nemfanatikus gamernek elég..Aki nem 1900x1600 as 4x 16x ba nyomja..
Monnyuk 1 7600 GT icsit job lenne.. -
laci792 #4533 Igen pontosan ez a baja most néztem, a vinyó állandóan villog. Asztalra is vagy 10 másodperc múlva raki ki ha kilépek. Egyértelmüen kevés neki a ram:( -
tmisi #4532 A Gothic 3 demo nekem még 1,5 giga memóriával is akadt, swappelt mint a vadbarom (közepees grafikán), csak minimumra véve volt hajlandó alábbhagyni (persze a gép simán bírta a közepes grafot :S). Szal ha azért akad, mert keres a HDD-n, akkor + 1giga memória megoldja a gondodat, ha ennyire szeretnél játszani vele. -
laci792 #4531 Semmi értelme húzni valóban, nem fogja vissza a processzor:
Alapon:
3GHZ-en:
-
laci792 #4530 Igen ez egy elég régi vas de a proci nem cerka hanem Pentium, elég drága volt anno. Konfigot nem akartam cserélni azért váltottam 9600xt-ről erre a karira mert agp-s az alaplap, futtatok egy 3dmarkot és megnézem mennyire dobja ki. -
zoolee #4529 A szűk keresztmetszet maga a konfig...
Nincs értemle húzni ..
Talán..De az a kérdés, hogy az télleg p4 vagy C4 mert sokan a cerkát is p4 nek mondják..
De ha p4 akkor sincs értelme...
-
laci792 #4528 hali.
Szerintetek mi lehet a szűk kersesztmetszet ebben a konfigban? Érdemes húzni a procin? Kihajtja vajon a videokártyát?
Konfig:
P4 2,66GHZ/533FSB, 1GB ram, Gigabyte 7600GS-GDDR2-256MB/AGP.
A táp meg coolink 300W-os.
A Gothic 3 minimumon is eléggé akad nemtom miért:( -
jocika #4527 Tudna valaki segíteni?
Ki szeretném próbálni ezt a purevideo csodát, de nem tudom, hogy hogyan is álljak neki. A kártyám 7800gt, ebben benne van a fícsőr,proci 4400 X2.
Használta már valaki? Honnan tudom, hogy használja valami is a purevideot? -
zoolee #4526 krhmm...
xal, adták mellé az S videjó kábelt, azt beletömködöd a karid seggébe, majd 1 RCA kábellem meghosszabbÍtod, hogy elérjen a TV ig, ott abba is beletömködöd , Ha a tv den nincs RCA akkor veszel 1 scart átalakÍtót ha nincsen...
Aztán, venned kell 1 olyan elosztót ami a hangkaridból jövő hangot elossza jobb/bal irányba és rca csatlakozó amivé alakÍtja át...
Ezt beteszed a helyére, ebbe belenyomod a 2 rca kábelt és az összekötés kész is van...
aztán, a driverben beállÍtod a klónozást...Majd a tv t addÍg kapcsolgatod mÍg meg nem találod, áltban av1 vagy av 2 n van..XD -
#4525 Megvan DDR2 :( -
#4524 Ezen most milyen RAM-ok vannak? DDR2 vagy 3?
Asus 7600GS -
Dévids #4523 Van egy 7900GS-em és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet rákötni a tévére?? Már minden drivert feltettem de a tévén nincs kép.
Létszi aki tud segítsen! -
#4522 Nekem Asus 7600Gs-em van, a hozzákapott drivert használom és még semmi hiba nem fordult elő, ráadásként passzív, és nem melegedett még egyszer sem túl.
A driver száma: 83.91 -
#4521 Sajna nem!!:DMert ez egy Galaxy kártya DDR3al....
-
n3whous3 #4520 Van egy tippem: Inno3D kártya, igaz?
Na gyorsan vidd vissza a szervízbe! Ugyanis memóriahibás vga-val nem fogsz te játszani sokáig... -
#4519 Hello!
Tudnátok segíteni v tanácsot adni,abban,hogy most vettem 1 hónapja se az új 7600GS VGAmat és 3om játékot próbáltam vele:Stalker-Condemned-Jade Empire és mindegyik játéknál a grafika széttesik 20-30 perc játék utánn vagy éppen egy új fejezet v bejátszás jön a játékban.93.24es driver van fent ha igaz.Újat még nem próbáltam lehet a driver a gond,de vki azt mondta,hogy a grafikus chip melegszik fel és azért van!
Vki tudna ajánlani egy megbízható drivert ehez a karihoz olyan akinek épp ilyen kártyája van?!Vagy várok tippeket mi lehet a baj!
Kössz előre is! -
Nandusz #4518 Így kell számolni használt cuccoknál: a jelenlegi NETTO vételár 65%-a.
Ennyi.
Nekem amikor eladtam a 7600GT-met pl., akkor a következő volt a felállás: az még garis volt, abban a boltban adtam el ahol vettem is, nem volt még fél éves a kari, és természetesen ott vettem az újat is.
Mindezt egybevetve megvették tőlem az akkori (március) vételár 90%-ért, tehát 22000 Ft-ért. Pedig az Gigabyte Silenpipe II 7600GT volt.
-
#4517 Szerintem megér az még 34k-t is.Szerintem. -
gstup #4516 Erről a kártyáról beszéltem: Asus Extreme N7800GT /2DHTV 256MB PCIe,használtan csak 26 ropi? :) Ez csak vicc volt?! -
#4515 Olyankor nekem is beakad, főleg ha motor jön velem szembe 300-zal...szerintem ez bug lehet, a többi sok 100 mellett...Várj míg kijön egy patch szerintem.(én is így játszok vele, nem olyan idegesítő szerintem) -
#4514 hát nem lett jobb a legujabb driver direcx el se a test drive ugyan ugy beakad ha jön veleme szembe egy versenytárs (persze maxon van minden) -
barnika1265 #4513 thx amugy tom hogy szarabb a minőséd e más okok miatt kéne meg azt is meg csináltam hogy tv észlelés kényserítés de aszem már igy rájöttem mit rontottam el köszi mégegyszer
-
Nandusz #4512 Meg talán még annyi, hogy miután összekötötted fizikailag a TV-t és a PC-t (Ez amúgy megy?), utána a videokártya beállításoknál keress egy olyan lehetőséget, hogy TV észlelés kényszerítése...ez egy jelölő négyzet, ki kell pipálni.
Ezt főleg régebbi típusú TV készülékek esetében szükséges alkalmazni. -
Akuma #4511 Előszőr is el kell, hogy mondjam, hogy TV-n sokkal rosszabb minőséget kapsz általában, mivel a legtöbb tévé nem kezeli azt a megkívánt nagyobb felbontást...
Előbb állítsd be a képernyő beállításokat 640*480-ra és 60Hz-re, ezt általában lekezelik az öregebb tévék is. Kikapcsolod a gépet, utána összekötöd őket azzal a kábellel, amit a tv-out nevű csatlakozóba lehet dugni. Gép és tévé bekapcs, esetleg tévét AV-re stb. meg kell keresni. Utána optimálisra beállítod a képernyőt. Ha nem nyomsz semmit, akkor visszaugrik, tehát így már nem túl nagy az esélye, hogy elrontasz valamit :) -
barnika1265 #4510 Csátok pls valaki segítsen nekem egy g force 7600 gs videók karim van amin elvileg meglehet csinálni hogy tvt hozzátudjam kötni a géphez csak sajna nem tom hogy ha valaki esetleg tud segiteni az pls segítsen nagyon fontos lenne
-
#4509 egyébként is ha maxon van minden és nagyon ritkán akad csak be de az is elég zavaró.. -
#4508 ok bocs hogy sokat bénázok de frisiiteni nem szoktam semmit:P