GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodszor.: A 7800 Gs-nél meg az a 60 fok egy kicsit durva, legalábbis nekem.
Ja és megnéztem azt amit belinkeltél.
Az már hülyeség. Hogy lehet az hogy az egyik 7600Gt 6000 körül produkál a másik csak 5000 körül, és a 7800Gt ugyanilyen eredményeket csinál.
Na ez is furi. Ahány gép annyi féle eredmény.
Nem tudom miért hihetetlen amit írtam.
nyugodtan elhiheted mert szórakozásból biztos nem fogok ide írkálni.
Mivel msi 6600GT-rõl nemtudok konkrétumokat mondani, ezért utánanéztem.
Idézek egy nívósabb informatikai oldal 6600GT fórumáról:
(van 6600GT vel is tapasztalatom, csak konkrétan msi6600gt-m még nem volt, de a tapasztalatom általában: elég rosszak a gyári coolerek és idle 40 körüli hõfok)
"Rövid ismertetõ a legismertebb márkákról(képekkel, adatokkal):
MSI:
- alapórajele 500/900MHz(AGP), 500/1000MHz(PCI-E);
- hõmérséklete 2D-ben 40-45°C, 3D-ben 60-65°C körül alakul, kijelzéséhez viszont a gyári BIOS cseréjére van szükség: by gaboooka
- gyenge gyári hûtés;
- részben a VIVO-funkció miatt, de az egyik legdrágább kártya a piacon;"
Ja és a LINK
no comment....
OFF
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Nem okoskodom, hanem elmondom a tapasztalataimat és általában érvekkel támasztom alá.
Ha valaki ezeket nem bírja feldolgozni akkor szoktam kicsit nyomatékosabban elmagyarázni.
Szerintem nem 6600GT-rõl beszélünk, tehát nemtom ezt miért kevered bele.
Ja és neked is azt tudom mondani, hogy mutasd meg azt, ahol hülyeségeket/nevetséges dolgokat írtam.
És képzeld el értek hozzá, azért "okoskodom" --> amihez nem értek, arra nem válaszolok, vagy csak útbaigazítást adok (lásd pl.: 7800gs).
Szerintem ez így természetes.
TCelica: visszább volt az a link, de látom át siklottál felette, de ITT van még 1x. (jó olvasgatást)
A két kártya közt azért van egy csepp különbség.
Jacksonnak meg igaza van. Csak csinálod hogy te értesz hozzá, közbe meg semmi közöd az egészhez. 😊)
Venti ide vagy oda, terhelve a VGA-d GPU-ja tuti, hogy nem 35 fokos.
Nemrég linkeltem egy oldalt, de már írtam is, hogy a te prociddal mennyi pontot kéne kapni --> csodák meg nincsenek: ~2000 pont eltérés LoL
Én a továbbiakban nem válaszolok a hülyeségeidre --> világosan útba lettél igazítva, le írtuk többen is, hogy mi miért van és mennyinek kellene lennie, erre te nem erõsítetted meg az állításodat hiteles screen-ekkel, így a továbbiakban is azt állítom, hogy hülyeségeket írtál!!!
Segíteni próbáltam/tunk, mert valamit félrenéztél, de látom hiába. 😞
Ja és még1: légyszives mutasd meg, hogy hol és mikor írkáltam én hülyeségeket!
BattleTag: zydar#2910
Mivel ilyen VGA-m még nem volt, nem szeretnék hülyeséget írni.
Van olyan aki DirectX-10-hez AGP-s videókártyát akar venni? Rajtam kívül?
Mert állítólag lesz 8600GT kártya ami AGP-vel is megjelenik.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Most gyorsan utánanézegettem, és terhelt 7800gs-ek gyári coolerrel olyan 60 fok környékén produkálnak.
Akkor egy kérdés: hogy tudom megállapítani, ha félremér a kártya szenzora?
7800GS - 100MHz-et húzom a magot és a mem-et, így terhelve is 44-45 fokot produkál. Ha nincs terhelve, akkor 38-39.
Ezek szerint itt valami gond van?
(Bár elég termetes hûtõ van rajta és gyári)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Tehát ez nem arról szól, hogy fikázlak vagy nem hiszem el neked, hanem ilyen NINCSEN/NEM LEHETSÉGES!!!
A hõfokra azt írtam, ha figyelmesen visszaolvasol, hogy valószínûleg félremér a szenzorod. /no meg poénként a hûtõházat/
Egyébként, ha oltári nagy baromságokat írsz, ne csodálkozz rajta, hogy lefikáznak.
Ja továbbra is várom a hitelesített, 3dm'05 eredményedet /kép+link+órajelek --> cpuz, everest, stb../ illetve a rivatunerrel monitorozzvégig egy tesztet, és arról is csinálj képet.
Mivel csak irogatsz a levegõbe, így természetes, hogy nem hisszük el neked a hõfokot /pláne hogy még ismerem/jük is a 7600GT-ket/
At én kártyám állandó hõmérséklete olyan 35 fok.
Páran furcsállják és nem is nagyon akarják elhinni, de igaz.
Játék unán sem magasabb csupán pár fokkal.
az hogy jó vagy nem jó, azt viszont nem tudom. 😊)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Amugy 7600Gt-m van menyire jo/nemjo az hogy álando hömérséklete a GPU diodának 47-50 fok között van?
Másodszor.:
Nem tudom ki csinálta ezt a topikot, de én úgy vettem észre hogy ennek a topiknak a lényege az hogy mindenki leírja a cuccairól az adatokat, véleményeket stb.
Amivel nem értek egyet az pedig az hogy, vannak emberek akik jönnek ide elújságolni a dolgokat és ti páran jókat nevettek azon.
Szóval lefikázzátok a másikat.
Ez az én véleményem de sztem sokan vannak még így ezzel.
ebben semmi új nincs, ezt tudtuk 3 hónappal ezelõtt is. esetleg x1950Gt új, de annál is várható volt, hogy kicsit lesz gyengébb a pro-nál.
sose nyomd fullba a kretént
Ha az tudna CROSSFIRE -t akkor hozná egy 6200 as gef max egy 6600 as teljesítményét...
De mivel Nem tudja a CROSSFIRE -t így ez kicsit nevetséges...
Tudod, a 7600GS evõ x550-edrõl. 😄
Egy kis útbaigazítás
Nézegesd, hasznos lehet! 😉
A 35 fokot, talán alapjáraton (IDLE) elhiszem, bár nagyon nehezen. Terhelve kizárt!
No, de várom éns a képeket. 😊
Az ugyan igaz, hogy van több féle 7600GT, de olyan egészen biztos, hogy nincs, ami 2000 pontal többet tudna egy referencia 7600GT-tõl. És ezek a karik a Te prociddal tényleg csak 6000p környékén mozognak.
Az a terhelten 35 fok is hihetetlennek hangzik, de várjuk arról is a diagrammat miközben fut a 3dmark.
Tehát várjuk a képeket...
sose nyomd fullba a kretént
A 7600Gt-m pedig 8000 fölött csinált a 3D Mark 2005-tel képzeld el. 😊) És melegedni se melegedik jobban és nem is hûtõházban lakom. 😊 Furcsa mi?
Ha meg nem hiszed legközelebb csinálok róla képet. 😊)
A driver hibára meg én is gondoltam ....
1, neki valamilyen driver probléma lesz valószínûleg /nem pedig szart vett/
2, a 7600GT-d alapon az életbe nem csinál 8000pont felett 3dm'05-ben.
A te prociddal, olyan 6000pont körül csinál max...
3, "Melegedni pedig olyan 35 tõl em megy feljebb. 😊) "
Igen ezen énis csak mosolyogni tudok, vagy pedig hûtõházban lax /ja vagy a szenzorod mér félre, te meg elhiszed/
Jaffa: elsõkörben drivercleanerrel gyaluld le a vga és chipset drivert, majd rakj fel frisset.
Melegedni pedig olyan 35 tõl em megy feljebb. 😊)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
mert azt hiszem 95 az alap.
amúgy így tudod kikapcsolni: /com_maxfps 99999
nekem is csak egy 2800+om van meg egy 6600GT és azzal dx7-be átlag 85-90 fps-t megy.. a 6600gt-mmel volt olyan hogy 43fok alatt alig mennek a játékok, a cod2is dx7be 30fpst ment és mikor elérte a 44fokot a vga meglódult és kiakadt 90fpsnél.. elöször azt hitten neki is ez a baj de 55foknál még semmmi változás
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
láál....az cepp...húzás mennyi???
7600GST 256ddr3 500/1400Mhz-s karimmal dx7-en kb. 80-100 fps-el megy...
de ha leveszem a leggyengébb textura-ra, akkor 150-200 vagy esetleg néha 300 fps-t is kitudok hozni
haver vett egy 7600GT-t de a Call of Duty 2 DX7-be 55FPSnél többet nem akar menni vele... a többi játék viszonylag jo, 3dmarkba is korrekt pontot kapott csak ez az egy game ami nagyon szarul megy rajta, és nemcsakhogy 50FPS hanem emellett még akadozik is a kép..
ha valaki tapasztalt ugyanilyet az plz irjon hogy mit lehet vele csinálni
thx
Zoolee, egyetértünk, bár elég kicsi valószinüséggel, de el tudok képzelni olyan gépet, amiben AMD X2 vagy Core 2 van és AGP-s.
WTF...
Aki ennyit költ egy vga ra, az már inkább felújíthatná a gépét.