5387
-
#4627 Én simán rábefőttesgumiznék egy 8cm-es GlacialTechet oszt jóvan.
Használtam most egy hónapig egy 9550-est átmenetileg, amin nem volt hűtés. Ráfaragtam egy Zalmi 32bk-t és szigetelőszalaggal ráragasztottam egy 6cm-es P1-es ventit. 1 hét után elengedett a szigszalag és leesett a vetni, azt a ház aljában pörgött-darált. Szerencsére nem lett gond semmivel.
Fogtam, azt ferrobonddal ráragasztottam a bordára a kúvaannyába.
:DD -
#4626 A srácot ismerve szerintem nem fogja erre a rácsra
rátenni a hütöt bár nemtom megoldani szerintem meglehet ráfogatja valamivel vagy leszedi ezt a fost és csak simán ráteszi a 8 centiset mindenesetre kiváncsi vagyok rá mit hoz ki belőle.Képet majd csinálok.Meg hőfokot is irok majd mennyit ért a venti neki sok game után! -
#4625 Majd ha készen lesz,tudnál rola képet mutatni,érdekelne a barkács (már ha tudsz rola majd képet késziteni)
kösz -
#4624 De idegesít hogy fasz voltam hogy ott amikor összerakták basztam megnézni a dobozát mit is kaptam gondoltam azt amit kinéztem ,de nem már bánom. Most nem is merek játszani mert féltem az alaplapom nemám valami baja lesz ettől a melegtől!
-
#4623 Jó lesz, még jobb is mint a gyári hűtős. -
A33 #4622 Nekem az a problémám lenne,h rákötöttem gépemet TVre.. minden tök klasszul működik, kivétel,h ha filmet nézek azt TVn nem jeleníti meg.
Erre szeretnék megoldást keresni, esetleg valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném, már órák óta szenvedek vele...
Club3D GeForce 7600 GS-em van a legújjabb Nvidia driverrel. -
#4621 Nemfogok emiatt pestre szaladgálni annyit nem ér!
Csak idegesít 82 fok ig mért Everet utánna 0-át mutat!
Beszéltem egy boltos sráccal ráeszkábál nekem egy 8 centis ventit az elég lesz neki aztmondta! -
Marko001 #4620 Vagy csak vidd vissza és mond meg nekik, hogy nem azt kaptad amit kértél. Ha ez már nem lehetságes egy Zalman hűtő megoldja a gondodat. -
#4619 Majd aztkéne valahogy megoldani hogy ara nagy fekete hűtőbordára valahogy ráeszkábálni egy 8x8-as ventit,csakmég nemtom hogykéne!
Mert venni nemakarok 4-5 ezerér VGA hűtőt hozzá! -
#4618 Ez az a bolt!
Ha itt a VGA-knál rámész a Gigabyte GeForce 7600GT 256MB PCIE-re rendes jó hűtésűt hoz be erre kaptam ezt a fost :( -
Inquisitor #4617 Frászt, bírja 108 fokig kb. És a boltban hogy keverték össze, a passzív az drágább nem? -
#4616 Fos passziv na elirtam! -
#4615 Kérlek szépen ahol vettem a boltnak a honalpján rendes aktiv hűtős VGa volt a kinézett vga leirásánál.
Otthon vettem észre hogy fos aktiv hűtős :(
-
zoolee #4614 -.-
Mi a francnak veszel SP set?
Csak nem házi repteret akarsz üzemeltetni a VGA don? -
#4613 Atyaég 7600GT-m passziv gigabyte fos 80 fok után kiakad az everest :(
Kell majd alá tenni vagy mellé egy ventit hogy hütse mert elolvad az alaplap igy :( -
zoolee #4612 És kicsivel erősebb is, és még ha meg is húzza az ember, akkor egész tisztességes karti lehet belőlle kovácsolni.:)
-
#4611 Gondolom inno8600gt mégolcsóbb.... -
zoolee #4610 Mert gondolom occsóért volt.:) -
#4609 akkor minek vettél 7600Gt-t? ha félévet kibír.. :S -
zoolee #4608 Vegyél rá 1 hűtőt, jövév eleéig nincs nagyon értelme cserélni, mert addÍg se DX10 es gamma, se gef 9 es sorozat....
És ha most veszel gec 8800 at, akkor az meg jövőév elejére nem sog sokat érni, mert az is elavultnak számÍt majd. -
Prince #4607 Hát igen, nem sokat szoktam játszani,ezért nem tulajdonítottam ennek jelentőséget, mindíg szoftver hibára gyanakodtam.
A kártyát tavaly ősszel vettem,szerintem gyári hűtő van rajta.
Hűtő csere megoldja szerinted, vagy tegyek túl rajta és vegyek egy másik karit?
DX 10-es re gondoltam, csak nem tudom milyen gyártó termékét kellene megvenni,ami nem nagyon drága.
Ez egyébként Palit gyártmányú, de azt hiszem ilyet nem veszek többet.
Amúgy sejtettem, hogy elírtad a szót,de no problem.
Köszi a tippet. -
zoolee #4606 Qusojál!
Már szóltam a modiknak hogy Írják át.:)
-
#4605 értem én :D csak egy fél órája ezen röhögök,szerintem hogyha akartad volna se tudtad volna jobban elütni lol -
zoolee #4604 LOL!!
Fagy helyett kicsit mást Írtam..Hááh...
SRY..az nem káromkodás akart lennihanem FAGY! -
#4603 -
zoolee #4602 öööö, hát ha már fagy akkor rég nem normális..
Vegyél rá 1 tisztességes hűtőt..
zalman vf 900. -
Prince #4601 Hali ! Szeretném kérdezni, hogy szerintetek normális dolog-e az, hogy egy NVidia GF 7950-es kari hőmérséklete felmegy 75-77 fokra, mondjuk a 3 D Mark futtatása során.
Azért néztem meg, mert játék közben, egyszerűen lefagyott csonttá a gép, azaz a monitoron megállt a kép, kis szines pöttyök, pixelek kiséretében, és csak a reset gomb segít. -
#4600 A 1xx.xx-es driverekkel mi a rák van? Most jók azok a 7-es szériához, vagy sem? Mert feltettem az utolsó WHQL-est (ezt ajánlotta fel az nvidia.com) a 162.18, meg párat a beta-k közül, de sok helyen hibázik a kártya. Pl: GRAW2-ben teljesen eltűnet textúrákat, csak villog. Feltettem a legújabb dx9-et (augusztusi) is, de semmi változás. -
#4599 Nemlátogatok én semmit jó ez így 1/2-3/4-ed évet kibir! Max teszek majd egy 8cm-es ventit a vga mögé ami arra fújj a levegőt!
-
tmisi #4598 Ideje meglátogatnod a ventilátor részleget a boltban. :D -
zoolee #4597 Tré a házad.:) -
#4596 Az frankó nekem alapon 60-65fok! -
#4595 Nekem is ilyen van, ledes, nagyon jó kis venti :) -
Matte #4594 nekem ilyen hűtő van a kártyán:
A kártya pedig ez: Asus Extreme 7800GT. alapjáraton 42-43 fok, több órás játék után sem több 54-55 foknál.
http://hb.beareyes.com.cn/2/lib/200508/12/028/3.jpg
3DMARK03 14600 pont. Nem a legjobb, de erre tellett. -
tmisi #4593 Az nvcp szerinte 115 fok a lassítási küszöb. De szerintem ennyit nem bír.
Nekem alap 45-50 fok, játék közben nem nézem, de kilépés után 60 alatt van. (De pl. a múltkori kánikulában +5 fokkal több volt az alap is :S) -
#4592 hány foknál romlik el? :) -
zoolee #4591 Nekem ill most a tesóm gépébe van az én 7600 gs en, alapon 51°gamma kzbe pedÍg 65°. -
#4590 Nekem a 7600gt-m 56°C alapból, de játék közben 78-ig is felmegy. Lehetne tuningolni? Procim: celeron 3,33ghz és 512 mb ramom van.
Az nTune-os finomhangolás meg a durva hangolás az jó? -
#4589 Most miért mondod? Már a második gépemet viszi ugyanez a táp soha-semmi problémám nem volt még vele. -
#4588 Te is odafigylesz rendesen a dolgokra azt a géped egy codegenre bizod