GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
pcie: 7600gst
A felsoroltak közül ezek a legjobbak.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Tudna valaki segíteni?!Athlon 3000 + -ost kellene felhúzni,az alap Asrock K8-Upgrade NF3-as.Illetve ASUS Silent 7600 GS-t is tuningolnám ha valaki megmondaná,hogy kell csinálni.Bocs,de kezdõ vagyok ezen a pályán.Köszi.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az agp és a pci express kártyák között mi a különbség? Mit befolyásol?
A másik pedig az lenne, hogy melyik a jobb vga kártya ezek közül:
- GF 7300 GT 256 MB DDR3 TV AGP INNO
- GF 7600 GS 256 MB Silence AGP ASUS
- GF 7600 GS 256 MB TV AGP INNO
- GF 7300 GT 256MB PCIE TV INNO DDR3
- GF 7600 GST 256MB PCIE TV INNO
- GF 7600 GS 256MB PCIE TV INNO
Az elsõ felében az AGP-s, a másikban a PCIEXPRESS-esek vannak. Nyilván kategórián belül kérdezem, hogy melyik lenne a jobbik. Remélem tudtok rá válaszolni. Köszönöm.
keine Signatur
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meddig lehet kb. húzni egy ilyen karit szoftveresen? Tapasztalatok?
Van mellette 1G-ram egy P4P800-SX deszka P4 3,0/800/1024 Proci.
Na még1x utoljára: tehát pl.: a rivatuner --> van egy skála (x MHz-ig) egy csúszkával, a skála végén lévõ x MHz semmilyen módon nem kapcsolódik és nem is segíti/csökkenti a VGA tuningpotenciálját.
Sõt emlékeim szerint pont a rivatunernél van az, hogyha túlhúzod a csúszkát az adott skálán, akkor kijjebb rakja a max határt.
Tehát igzából semminemû segítséget nem ad a tuningpotenciállal kapcsolatban.
Tehát ezért is írtam, hogy semmi köze nincsen a tuning mértékéhez, ezért nem is tud semmiféle támpontot adni.
Csak azt hittem a pár szavas válaszom elég lesz, azért nem akartam így pontról-pontra kifejteni.
Nincs az a program ami kijelezné, hogy mennyi pluszt bír egy adott VGA!
az szépen kijelzi neked mennyi pluszt bír a kártya.
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
2. Ne húzzad , ilyen proci mellett felesleges. Elõbb cseréld le egy 3 GHz-es P4 Prescott-ra ahogy írták lentebb.
De ha mindenáron húzni akarod tedd fel a rivatuner-t
az szépen kijelzi neked mennyi pluszt bír a kártya.
3. 50 - 60 FPs az bõven elég én 30-40-el játszom a Battlefield2-t. Persze kinek mi az igénye.
Mennyire huzzam a galaxy 7600 gs (zal + 1,2 ns @alapon 500/700 mhz) videokarit..valakinek nincs ugyanien videokarija aki meg is huzza azt..másrészt mennyivel növeli a teljeseitményt a huzás?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
utána #4457-ben írtam, hogy 630/1770 MHz-re húztam (valós memória órajel: 885 MHz). Tehát szerinted szabad húzni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Garancia elvész-e: ha nem sül meg a GPU, és a memória, akkor nincs veszély. Különben meg miért építené bele a tuningot az nVidia a saját driver-ébe, ha nem lenne szabad használni. A GPU egyébként sem tud megsülni, mert ha túlmelegedne, 115 C foknál úgyis lekapcsolná magát.
Az, hogy 50 FPS kevés: az emberi szem másodpercenként 25 képkockától kezdve a vált(ak)ozó képeket mozgóképnek érzékeli, 50 már bõven folyamatos mozgásnak számít, és pl. a TFT-k 60-75 Hz-esek, ezért ha akarsz sem tudsz velük 260 FPS-t kinyomatni, csak max 60-75-öt, de nem is lenne értelme, hiszen 50-et is már bõven mozgóképnek érzékelsz.
Az FPS mérésére a közkedvelt FRAPS programot ajánlott használni.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Elõtte egy 16/5 pipe-os, 400/930 MHz-re húzott Leadtek Geforce 6800 LE kártyám 2.8 GHz-es Northwood-dal 4833 pontot tudott, tehát kb. annyit, mint a te konfigod most.
A NFS: MW játék minden effektet maximumra állítva 1280x1024-ben most 50 körüli FPS-sel fut, az elõzõ kártyámmal meg csak kb. 25 FPS-t tudott!
Most így hirtelen tapasztalatból egy ilyenre emléxem:
CeleronD [email protected] + gf 6600GT + NFS:MW - 1024*768 majdnem full, akkorákat akadt a játék, hogy csak na és nagyobb forgalomnál meg ha sok minden volt a képen szinte megállt a játék
Ugyanezek ez a VGA/beállítások csak a proci egy alapon járó 3.2-es prescott p4 --> siklott a játék probléma nélkül.
púúúúú
16,350 Ft-ért kapható az Alien Computers-nél, és tutira jól kihajtja a kártyát. Alaplap csere nélkül valszeg ezzel úszod meg a legolcsóbban.
A bajom az h mellette van egy celeron D 2,81 ami szar azt szeretném kérdezni ha veszek uj procit miet vegyek hozzá hogy opimálisan menjen a videokari?
De szerintem nem ezt kell nézni, hanem a neten utána kell nézni, hogy milyen proci megy mellé azt' kész.
Amúgy nekem a (rakat szar) connect3d 9600pro-ra minimum p3-at írt.
púúúúú
PentiumII/III/IV/Celeron
PII???? <#wilting>#wilting>
volt és alig van javulás. Legfeljebb annyi, hogy a Rainbow six Vegas a radeonnal nem indult el a shader modell 3 miatt.A BF2-t gyakorlatilag ugyanolyan felbontással tudom játszani mint elõtte.Szóval ez nekem bukta volt de mostmár mindegy.
Amúgy általában asok helyen említik (ha a dobozon nem is 😊 ), hogy milyen proci ajánlott egy adott kártya alá.
púúúúú
Gergobaby:
Sajnos 7600 feletti MO-n beszerezhetõ kártyák között AGP-re kettõ van:
- 7800GS, de ez drága és alig jobb, mint egy 7600GT
- X1950PRO - kb. 50 rugó, ez a legjobb, van X1950XT-X is, de nem tom itthon kapni-e
Szal 7600GT, DDR3-as 7600GS (utóbbi alig gyengébb a GT-nél, viszont jobban bírja a tuningot!)
Splinter Cell 4 demo nekem 1024-ben is elrohangászott nextgen opciókkal, ennél a "lassú" játéknál elég a 25 fps is 😊. R6V is játszható, nem feltétlenül minimumon, de azért egy jó CPU sem árt (pl. P4 3 Ghz).
púúúúú
Üdv. X-gERa
Toshiba L300-2C5