GeForce 7 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
annyi jo

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ffxi
Na megvettem a kicsikét

AGP Galaxy 7600GS 256mb Zalmis ddr3-as meg vmi Premium van ráírva, nemtom mit jelent.

Elsõ kérdésem, hogy 50C fok az minek számít? Lehetne alacsonyabb is?

Fákjúal!

á nekem 1024*768 bõven elég ;)

tmisi neked a ddr3-as memcsivel mennyit tud a kártyád 3dmark06-ban? kiváncsi lennék hogy nagy e a különbség.

Am azért még az a konfig egész jó...
Egy nemfanatikus gamernek elég..Aki nem 1900x1600 as 4x 16x ba nyomja..
Monnyuk 1 7600 GT icsit job lenne..

Igen pontosan ez a baja most néztem, a vinyó állandóan villog. Asztalra is vagy 10 másodperc múlva raki ki ha kilépek. Egyértelmüen kevés neki a ram:(

A Gothic 3 demo nekem még 1,5 giga memóriával is akadt, swappelt mint a vadbarom (közepees grafikán), csak minimumra véve volt hajlandó alábbhagyni (persze a gép simán bírta a közepes grafot :S). Szal ha azért akad, mert keres a HDD-n, akkor + 1giga memória megoldja a gondodat, ha ennyire szeretnél játszani vele.

Semmi értelme húzni valóban, nem fogja vissza a processzor:
Alapon:

3GHZ-en:

Igen ez egy elég régi vas de a proci nem cerka hanem Pentium, elég drága volt anno. Konfigot nem akartam cserélni azért váltottam 9600xt-rõl erre a karira mert agp-s az alaplap, futtatok egy 3dmarkot és megnézem mennyire dobja ki.

A szûk keresztmetszet maga a konfig...
Nincs értemle húzni ..
Talán..De az a kérdés, hogy az télleg p4 vagy C4 mert sokan a cerkát is p4 nek mondják..
De ha p4 akkor sincs értelme...

hali.
Szerintetek mi lehet a szûk kersesztmetszet ebben a konfigban? Érdemes húzni a procin? Kihajtja vajon a videokártyát?
Konfig:
P4 2,66GHZ/533FSB, 1GB ram, Gigabyte 7600GS-GDDR2-256MB/AGP.
A táp meg coolink 300W-os.
A Gothic 3 minimumon is eléggé akad nemtom miért:(

Tudna valaki segíteni?
Ki szeretném próbálni ezt a purevideo csodát, de nem tudom, hogy hogyan is álljak neki. A kártyám 7800gt, ebben benne van a fícsõr,proci 4400 X2.

Használta már valaki? Honnan tudom, hogy használja valami is a purevideot?
krhmm...
xal, adták mellé az S videjó kábelt, azt beletömködöd a karid seggébe, majd 1 RCA kábellem meghosszabbÍtod, hogy elérjen a TV ig, ott abba is beletömködöd , Ha a tv den nincs RCA akkor veszel 1 scart átalakÍtót ha nincsen...
Aztán, venned kell 1 olyan elosztót ami a hangkaridból jövõ hangot elossza jobb/bal irányba és rca csatlakozó amivé alakÍtja át...
Ezt beteszed a helyére, ebbe belenyomod a 2 rca kábelt és az összekötés kész is van...
aztán, a driverben beállÍtod a klónozást...Majd a tv t addÍg kapcsolgatod mÍg meg nem találod, áltban av1 vagy av 2 n van..XD

ffxi
Megvan DDR2 :(

Fákjúal!

ffxi
Ezen most milyen RAM-ok vannak? DDR2 vagy 3?
Asus 7600GS

Fákjúal!

Van egy 7900GS-em és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet rákötni a tévére?? Már minden drivert feltettem de a tévén nincs kép.
Létszi aki tud segítsen!

zolo
Nekem Asus 7600Gs-em van, a hozzákapott drivert használom és még semmi hiba nem fordult elõ, ráadásként passzív, és nem melegedett még egyszer sem túl.

A driver száma: 83.91

http://flickr.com/photos/zolika90/

Fonixxx
Sajna nem!!:DMert ez egy Galaxy kártya DDR3al....

n3whous3
Van egy tippem: Inno3D kártya, igaz?

Na gyorsan vidd vissza a szervízbe! Ugyanis memóriahibás vga-val nem fogsz te játszani sokáig...

púúúúú

Fonixxx
Hello!

Tudnátok segíteni v tanácsot adni,abban,hogy most vettem 1 hónapja se az új 7600GS VGAmat és 3om játékot próbáltam vele:Stalker-Condemned-Jade Empire és mindegyik játéknál a grafika széttesik 20-30 perc játék utánn vagy éppen egy új fejezet v bejátszás jön a játékban.93.24es driver van fent ha igaz.Újat még nem próbáltam lehet a driver a gond,de vki azt mondta,hogy a grafikus chip melegszik fel és azért van!
Vki tudna ajánlani egy megbízható drivert ehez a karihoz olyan akinek épp ilyen kártyája van?!Vagy várok tippeket mi lehet a baj!

Kössz elõre is!

Nandusz
Így kell számolni használt cuccoknál: a jelenlegi NETTO vételár 65%-a.
Ennyi.
Nekem amikor eladtam a 7600GT-met pl., akkor a következõ volt a felállás: az még garis volt, abban a boltban adtam el ahol vettem is, nem volt még fél éves a kari, és természetesen ott vettem az újat is.
Mindezt egybevetve megvették tõlem az akkori (március) vételár 90%-ért, tehát 22000 Ft-ért. Pedig az Gigabyte Silenpipe II 7600GT volt.

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

Eagle16
Szerintem megér az még 34k-t is.Szerintem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Errõl a kártyáról beszéltem: Asus Extreme N7800GT /2DHTV 256MB PCIe,használtan csak 26 ropi? :) Ez csak vicc volt?!

Eagle16
Olyankor nekem is beakad, fõleg ha motor jön velem szembe 300-zal...szerintem ez bug lehet, a többi sok 100 mellett...Várj míg kijön egy patch szerintem.(én is így játszok vele, nem olyan idegesítõ szerintem)

Balazs15
hát nem lett jobb a legujabb driver direcx el se a test drive ugyan ugy beakad ha jön veleme szembe egy versenytárs (persze maxon van minden)

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

thx amugy tom hogy szarabb a minõséd e más okok miatt kéne meg azt is meg csináltam hogy tv észlelés kényserítés de aszem már igy rájöttem mit rontottam el köszi mégegyszer
Nandusz
Meg talán még annyi, hogy miután összekötötted fizikailag a TV-t és a PC-t (Ez amúgy megy?), utána a videokártya beállításoknál keress egy olyan lehetõséget, hogy TV észlelés kényszerítése...ez egy jelölõ négyzet, ki kell pipálni.
Ezt fõleg régebbi típusú TV készülékek esetében szükséges alkalmazni.

Elõszõr is el kell, hogy mondjam, hogy TV-n sokkal rosszabb minõséget kapsz általában, mivel a legtöbb tévé nem kezeli azt a megkívánt nagyobb felbontást...

Elõbb állítsd be a képernyõ beállításokat 640*480-ra és 60Hz-re, ezt általában lekezelik az öregebb tévék is. Kikapcsolod a gépet, utána összekötöd õket azzal a kábellel, amit a tv-out nevû csatlakozóba lehet dugni. Gép és tévé bekapcs, esetleg tévét AV-re stb. meg kell keresni. Utána optimálisra beállítod a képernyõt. Ha nem nyomsz semmit, akkor visszaugrik, tehát így már nem túl nagy az esélye, hogy elrontasz valamit :)

Csátok pls valaki segítsen nekem egy g force 7600 gs videók karim van amin elvileg meglehet csinálni hogy tvt hozzátudjam kötni a géphez csak sajna nem tom hogy ha valaki esetleg tud segiteni az pls segítsen nagyon fontos lenne
Balazs15
egyébként is ha maxon van minden és nagyon ritkán akad csak be de az is elég zavaró..

Balazs15
ok bocs hogy sokat bénázok de frisiiteni nem szoktam semmit:P

Eagle16
Ez a legjobb :) Nekem bevált, TDU-hoz is a legjobb driver szerintem

Eagle16
Akkor adok egy közelebbi linket :D
XP-re!

Balazs15
jo de honan tudjam hogy melyikía legjobb a GeforceEN7900GS-nek ????

Balazs15
Driver: www.nvidia.com(tuti megtalálod, nem dugják el :) ) szentem jol eldugták mner nem találom:D:D:D

Eagle16
Hehe, a tied is jó :)(királytigrist akartam de nem volt :D)

Más: ha még mindig akad a test drive, akkor töredezettségmentesítsd a vinyót!

Tigristank
Micsoda logó, mindjárt visszarakom én is a tankosat. :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Eagle16
A videókártyának csak a driverét tudod frissíteni.
Ajánlom a 94.24-es nvidia drivert, nekem azzal szépen megy a test drive.
DirecX: www.microsoft.com( az áprilisi kell)
Driver: www.nvidia.com(tuti megtalálod, nem dugják el :) )

Balazs15
az az igazság hogy akad a test drive<#boxer><#boxer>
pedig nem kéne maxon se...s azt mondták hogy frisiitsem a directx et meg a video kártyát

te mire gondolsz?:D nem lehet upgradelni kártyát :D havi gamestart meg nem kell megvenni van könyvtár ahol megveszik jobb helyeken :D
Eagle16
nVidia frissítés? Az meg mi?:D
Én csak driverrõl tudok, más nem kell hozzá.

Balazs15
hi all nvidia frissitést hol találok a geforceEN7900GS emhez..ja és ne a www.nvidia.com ot linkeld be pls mert ott ezer más dolog van és nem tudok ki igazodni,,, és csak kártyák telepitö driverét találom meg de frissitést nem találok..és azért nem szeretném megvenni a havi gamestart..tehát nagyon meg köszönném ha vki tudna segiteni

Nandusz
Sztem olyan 26 ropiért

Sziasztok!

Mennyiért lehet ma elpasszolni egy használt ASUS Gef7800EN PCI-E 256mb-os vidi kártyát?

Üdv Mindenkinek

NeoMaN
MSI 7900 GTO 512MB eladó vagy kissebbre+KP-re cserélném.
Privizz ha érdekel.

n3whous3
Pontosan!

púúúúú

chalezlopez
Sziasztok! Eladó az aláírásomban szereplõ kártya!
Tökéletesen mûködik, csak upgradelnék nagyobbra.
Üdv

Vamos Argentina!

mycso
Ha DDR3-as a GS, akkor koccra ugyanazt tudja, mint a GT, csak a GPU órajele 60MHz-el kevesebb (mindegyik tudja a GT órajelet, sõt...)

Ha DDR2-es a GS, akkor az egy rakás sz@r --> talán egy DDR3 7300GT szintjét tudja.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

gabo91
Van azért különbség, árban is (bár már árban anyira nincs) nekem gt van megvagyok vele elégedve. Elvileg abban hogy a gt ddr3 as ramokkal van felszerelve mig a gs csak ddr2 esekkel, meg orajelekben is eléggé eltér. GS-t neméri meg venni szerintem inkább GT-t vegyél vagy GST-t.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Halisztok!
Tudásilag mennyi külömbség van a Geforce 7600GT és a 7600GS között?
eNiX
Nagyon kösz a válaszokat, megnézem :)

keine Signatur