GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AGP Galaxy 7600GS 256mb Zalmis ddr3-as meg vmi Premium van ráírva, nemtom mit jelent.
Elsõ kérdésem, hogy 50C fok az minek számít? Lehetne alacsonyabb is?
Fákjúal!
tmisi neked a ddr3-as memcsivel mennyit tud a kártyád 3dmark06-ban? kiváncsi lennék hogy nagy e a különbség.
Egy nemfanatikus gamernek elég..Aki nem 1900x1600 as 4x 16x ba nyomja..
Monnyuk 1 7600 GT icsit job lenne..
Alapon:
3GHZ-en:

Nincs értemle húzni ..
Talán..De az a kérdés, hogy az télleg p4 vagy C4 mert sokan a cerkát is p4 nek mondják..
De ha p4 akkor sincs értelme...
Szerintetek mi lehet a szûk kersesztmetszet ebben a konfigban? Érdemes húzni a procin? Kihajtja vajon a videokártyát?
Konfig:
P4 2,66GHZ/533FSB, 1GB ram, Gigabyte 7600GS-GDDR2-256MB/AGP.
A táp meg coolink 300W-os.
A Gothic 3 minimumon is eléggé akad nemtom miért:(
Ki szeretném próbálni ezt a purevideo csodát, de nem tudom, hogy hogyan is álljak neki. A kártyám 7800gt, ebben benne van a fícsõr,proci 4400 X2.
Használta már valaki? Honnan tudom, hogy használja valami is a purevideot?
xal, adták mellé az S videjó kábelt, azt beletömködöd a karid seggébe, majd 1 RCA kábellem meghosszabbÍtod, hogy elérjen a TV ig, ott abba is beletömködöd , Ha a tv den nincs RCA akkor veszel 1 scart átalakÍtót ha nincsen...
Aztán, venned kell 1 olyan elosztót ami a hangkaridból jövõ hangot elossza jobb/bal irányba és rca csatlakozó amivé alakÍtja át...
Ezt beteszed a helyére, ebbe belenyomod a 2 rca kábelt és az összekötés kész is van...
aztán, a driverben beállÍtod a klónozást...Majd a tv t addÍg kapcsolgatod mÍg meg nem találod, áltban av1 vagy av 2 n van..XD
Létszi aki tud segítsen!
A driver száma: 83.91
http://flickr.com/photos/zolika90/
Na gyorsan vidd vissza a szervízbe! Ugyanis memóriahibás vga-val nem fogsz te játszani sokáig...
púúúúú
Tudnátok segíteni v tanácsot adni,abban,hogy most vettem 1 hónapja se az új 7600GS VGAmat és 3om játékot próbáltam vele:Stalker-Condemned-Jade Empire és mindegyik játéknál a grafika széttesik 20-30 perc játék utánn vagy éppen egy új fejezet v bejátszás jön a játékban.93.24es driver van fent ha igaz.Újat még nem próbáltam lehet a driver a gond,de vki azt mondta,hogy a grafikus chip melegszik fel és azért van!
Vki tudna ajánlani egy megbízható drivert ehez a karihoz olyan akinek épp ilyen kártyája van?!Vagy várok tippeket mi lehet a baj!
Kössz elõre is!
Ennyi.
Nekem amikor eladtam a 7600GT-met pl., akkor a következõ volt a felállás: az még garis volt, abban a boltban adtam el ahol vettem is, nem volt még fél éves a kari, és természetesen ott vettem az újat is.
Mindezt egybevetve megvették tõlem az akkori (március) vételár 90%-ért, tehát 22000 Ft-ért. Pedig az Gigabyte Silenpipe II 7600GT volt.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ezt fõleg régebbi típusú TV készülékek esetében szükséges alkalmazni.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Elõbb állítsd be a képernyõ beállításokat 640*480-ra és 60Hz-re, ezt általában lekezelik az öregebb tévék is. Kikapcsolod a gépet, utána összekötöd õket azzal a kábellel, amit a tv-out nevû csatlakozóba lehet dugni. Gép és tévé bekapcs, esetleg tévét AV-re stb. meg kell keresni. Utána optimálisra beállítod a képernyõt. Ha nem nyomsz semmit, akkor visszaugrik, tehát így már nem túl nagy az esélye, hogy elrontasz valamit :)
XP-re!
Más: ha még mindig akad a test drive, akkor töredezettségmentesítsd a vinyót!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ajánlom a 94.24-es nvidia drivert, nekem azzal szépen megy a test drive.
DirecX: www.microsoft.com( az áprilisi kell)
Driver: www.nvidia.com(tuti megtalálod, nem dugják el :) )
pedig nem kéne maxon se...s azt mondták hogy frisiitsem a directx et meg a video kártyát
Én csak driverrõl tudok, más nem kell hozzá.
Mennyiért lehet ma elpasszolni egy használt ASUS Gef7800EN PCI-E 256mb-os vidi kártyát?
Üdv Mindenkinek
Tökéletesen mûködik, csak upgradelnék nagyobbra.
Üdv
Vamos Argentina!
Ha DDR2-es a GS, akkor az egy rakás sz@r --> talán egy DDR3 7300GT szintjét tudja.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Tudásilag mennyi külömbség van a Geforce 7600GT és a 7600GS között?